thanos55 Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να αγοράσω το htc one σε μαύρο χρώμα και έχω πάρει δύο SN από δύο online καταστήματα.Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν ειναι οκ οι παρτίδες τους για να πάρω ένα απ τα δύο.Λέγοντας οκ παρτίδες εννοω να μην εχουν τα μωβ στην καμερα η οτι αλλο θεμα έχετε ακούσει,όπως επίσης και την κακή συγκόληση.Σας παραθέτω τα SN: - 359405051466900 - FA36PW903880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Απ ότι βλέπω είναι από τις προβληματικές παρτίδες άλλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι έχουν το πρόβλημα γιατί απλά δεν το έχουν όλα... Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σ΄ευχαριστώ πολύ.Έχω ακόμη ένα αν και νομίζω οτι και αυτο είναι μια απ τα ίδια.. FA39LW903383 Mίλησα με την htc και μου είπαν ότι διορθώθηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση 4.3 αυτό το πρόβλημα.Ισχύει κατι τέτοιο;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σ΄ευχαριστώ πολύ.Έχω ακόμη ένα αν και νομίζω οτι και αυτο είναι μια απ τα ίδια.. FA39LW903383 Mίλησα με την htc και μου είπαν ότι διορθώθηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση 4.3 αυτό το πρόβλημα.Ισχύει κατι τέτοιο;Ευχαριστώ. το οτι διορθωθηκε με την 4.3 δεν ισχυει γιατι ειναι θεμα hardware και οχι software... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σ΄ευχαριστώ πολύ.Έχω ακόμη ένα αν και νομίζω οτι και αυτο είναι μια απ τα ίδια.. FA39LW903383 Mίλησα με την htc και μου είπαν ότι διορθώθηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση 4.3 αυτό το πρόβλημα.Ισχύει κατι τέτοιο;Ευχαριστώ. Στο οτι διορθώθηκε με την 4.3 συμφωνώ με τον φίλο από πάνω.Τώρα όσον αφορά αυτό το sn είναι από τις καινούργιες παρτίδες λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Να στε καλα παιδιά.Είναι 30 σεπτεμβρίου απο οτι ειδα στο sndeep.Οριακά δηλαδή νομίζω.Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω για αυτους και τι να κανω.Να παρεις καινουριο πραγμα και να ναι ελαττωματικό και να ψαχνεσαι απο δω και απο κει για να μην ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά. :) HTC One με IMEI: 357864055418394 & S/N: SH369W901954 τι παρτίδα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Sndeep.info βάλε το sn και τσεκαρε το.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 6/9! Ευχαριστώ gsir. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αν δεν κάνω λάθος η ημερομηνία στο αποτέλεσμα είναι ανάποδα.. Δηλαδή πρωτα ο μήνας και μετα η ημερα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αα τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Για να καταλαβαίνετε εύκολα την παρτίδα είναι απλό. Μετά τα 2 γράμματα του SN (FA=Taiwan, SH=Shanghai) οι 2 πρώτοι αριθμοί είναι ο χρόνος και ο μήνας. Δηλαδή **38 είναι 2013 08 (Αύγουστος). Για τους μήνες Οκτώβρη και πέρα βάζει γράμμα ξεκινώντας από το Α. Οκτώβρης 2013 = **3Α, Νοέμβρης 2013 = **3Β κλπ. Προφανώς Ιανουάριος του 2014 θα είναι **41 (Αν και ακόμη δεν έχω δει στο φόρουμ από τέτοια παρτίδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δηλαδή εγώ τέλη Φεβρουαρίου του 14 πήρα παρτίδα Ιουνίου! Υπέροχα! Να μου ζήσει το Kaiser! :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Όντως αυτό είναι περίεργο..αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μα και φυσικά! Το κλασσικό μοβ πέπλο στην οθόνη! Δευτέρα 24 το πήρα, το κράτησα δύο μέρες και πήγε arvato! Και άντε να δούμε τι θα μου πουν ή κάνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Σε οσα παιδιά το πήγαν έγινε αντικατάσταση... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Σε οσα παιδιά το πήγαν έγινε αντικατάσταση... Αντικατάσταση και έφυγε το πρόβλημα ή απλώς μειώθηκε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Και γώ ξέρω ότι όσα παιδιά το πήγαν τους έγινε αντικατάσταση. Στην arvato μου είπαν, όταν υποτίθεται με τα χίλια ζόρια ότι μίλησε με τον τεχνικό, ότι επισκευάζεται! Η HTC, την οποία πήρα τηλέφωνο μου είπε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνεται αντικατάσταση! Τραβάω τις κοτσίδες μου! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αντικατάσταση και έφυγε το πρόβλημα ή απλώς μειώθηκε λίγο; Έχει ξανασυζητηθεί αυτό..οι παλιές παρτίδες απ ότι έχει ειπωθεί είχαν προβληματικό camera module. Τώρα έφταιγε η καλωδίωση και η μόνωση και μετά από υψηλές θερμοκρασίες την ακουγε και έβγαζε τη μωβυλα, έφταιγε κάτι άλλο?δε ξέρω..οσοι έκαναν αντικατάσταση αλλα και ένα παιδί που του το επισκεύασαν στο εξωτερικο και του αλλάξαν το camera module δεν ξαναειχαν πρόβλημα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εγώ πραγματικά δεν το παρατήρησα με αυξημένη θερμοκρασία αλλά οποιαδήποτε στιγμή! (εκτός αν κάνω λάθος) Το θέμα είναι ότι το παρατήρησα και στην περίπτωση του φλας. Δηλαδή ενώ οι φωτογραφίες ήταν μια χαρά, στις γωνίες που δεν υπήρχε καλή κάλυψη ήταν μοβ! Και φυσικά το βράδυ στο video με φλας.. Αυτό με ενόχλησε, διαφορετικά δεν θα το πήγαινα καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Σε καταλαβαίνω..μολις το πηρες κιολας και ειναι κριμα..το ίδιο θέμα εχω κι εγώ που εχω παρτίδα Μαϊού..θέλω κι εγώ να το δώσω για σερβις, αλλα δεν το κάνω προς το παρόν.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Περίμενε gsir, όταν το πάρω θα σου πω! Από τι αντιλαμβάνομαι δεν είναι και για πολλά πολλά αυτοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μακάρι να πανε όλα καλα..περιμένουμε νεα σου.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Να ποντάρουμε και πόσο καιρό θα κανουν, γιατί δεν έχω ακούσει και καλούς χρονους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ευχαριστώ και ελπίζω όντως να γίνει κάτι. 2 μέρες όλες κ όλες το δούλεψα και ήταν φανταστικό! Πέμπτη το πήγα και μου είπαν 2 εργάσιμες! Από τρίτη/ τετάρτη δηλαδή! Τώρα ποιος θα είναι ο πραγματικός χρόνος, ένας θεός το ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts