Jump to content

ZTE Nubia Z5S Mini

kontz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλοδουλευτο και καλοριζικο!

πες μας και ποια ρομ φοραει?ποιοτητα κλησης,ακουστικο ,μεγαφωνο,μπροστινη καμερα...

Το κινητο φοραει την 4.2.2 κ δεν ειναι root.

Κ το ακουστικο, κ το μεγαφωνο ειναι πολυ δυνατα. Η ποιοτητα του ακουστικου ομως δεν φτανει αυτη του iPhone.

για την μπροστα καμερα δε μπορω να πω τπτ γιατι δεν τη δουλεψα ακομα.... :(

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(

• Απαντήσεις 337
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το ZTE nubia z5s mini και θα ήθελα να μου πει κάποιος κάτοχος του κινητού:

1. Η επίσημη rom του κινητού της ZTE έχει την ελληνική γλώσσα; Αν όχι μπορώ να βάλω Ελληνικό πληκτρολόγιο ώστε να μπορώ να στέλνω μηνύματα με Ελληνικούς χαρακτήρες?

2. Η επίσημη rom του κινητού της ZTE έχει εγκατεστημένοo το Google Play Store; Αν όχι μπορώ να το περάσω χωρίς να αλλάξω Rom και να το εγκαταστήσω στην rom της ZTE;

Νομίζω ότι η επίσημη ROM δεν έχει ελληνικά και play store. Ωστόσο, έχει ελληνικό πληκτρολόγιο οπότε δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή, όπως το swiftkey, ώστε να έχεις και ορθογράφο. Πάντως οι Ελληνικοί χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα περιορίζονται στους 70 εάν θυμάμαι καλά (δεν έχω στείλει παρά μόνο ένα SMS), αλλά κι αυτό το πρόβλημα πρέπει να λύνεται με τη χρήση του handcent. Ο τρόπος που χρησιμοποίησα εγώ για την εγκατάσταση του play store προϋποθετει την εγκατάσταση custom recovery. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη κι αρκετά γρήγορη. Ίσως να άξιζε τον κόπο να εγκαθιστούσες μια custom rom. Ιδιαίτερα η miui μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (και υποστηρίζει κι ελληνικά).

@Kxanthop,

η recovery που χρησιμοποιησες ειναι στα αγγλικα 'η στα κινεζικα?

εμενα παντως μου το εστειλαν απο αθηνα στις 25/2 και ακομα να φτασει.ελεος,την τυχη μου μεσα:)

απο spemall που σκεφτομουν να το παρω,μαλλον θα ειχε φτασει ηδη

Νομίζω ότι η επίσημη ROM δεν έχει ελληνικά και play store. Ωστόσο, έχει ελληνικό πληκτρολόγιο οπότε δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή, όπως το swiftkey, ώστε να έχεις και ορθογράφο. Πάντως οι Ελληνικοί χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα περιορίζονται στους 70 εάν θυμάμαι καλά (δεν έχω στείλει παρά μόνο ένα SMS), αλλά κι αυτό το πρόβλημα πρέπει να λύνεται με τη χρήση του handcent. Ο τρόπος που χρησιμοποίησα εγώ για την εγκατάσταση του play store προϋποθετει την εγκατάσταση custom recovery. Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη κι αρκετά γρήγορη. Ίσως να άξιζε τον κόπο να εγκαθιστούσες μια custom rom. Ιδιαίτερα η miui μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (και υποστηρίζει κι ελληνικά).

Συνεπως,απο οσες rom δοκιμασες,συστηνεις την miui?Οι κινεζικες εφαρμογες της miui δεν ειναι ενα ζητημα?

Kαποιο link με οδηγιες στην αγγλικη γλωσσα για εγκατασταση της miui υπαρχει?

Ευχαριστω

• Administrators
Πάντως οι Ελληνικοί χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα περιορίζονται στους 70 εάν θυμάμαι καλά (δεν έχω στείλει παρά μόνο ένα SMS), αλλά κι αυτό το πρόβλημα πρέπει να λύνεται με τη χρήση του handcent.

Το gravitybox δεν δουλεύει εδώ; Το έχετε δοκιμάσει;

Modpic.gif

εφτασε επιτελους!

εντυπωση 1η.ειναι πολυ πιο λεπτο απο οσο το περιμενα και πολυ ελαφρυ.τελικα στα βιντεακια στο youtube φαινονται πιο χοντρα απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα.

επισης κρατωντας το στο χερι μου δινει την αισθηση πολυ καλης κατασκευης,παροτι ελαφρυ και πλαστικο.

ακομα δεν εχει αναψει επειδη ηταν αποφορτισμενο πληρως.το εβαλα στην φορτιση και περιμενω λοιπον.αναβοσβηνει ανα διαστηματα το κυκλακι.ειναι φυσιολογικο η' υπαρχει καποιο προβλημα?

τα υπολοιπα μολις αναψει...

@Kxanthop,

η recovery που χρησιμοποιησες ειναι στα αγγλικα 'η στα κινεζικα?

εμενα παντως μου το εστειλαν απο αθηνα στις 25/2 και ακομα να φτασει.ελεος,την τυχη μου μεσα:)

απο spemall που σκεφτομουν να το παρω,μαλλον θα ειχε φτασει ηδη

Το κινητό ήρθε με την κινέζικη recovery, αλλά τελικά εγκατέστησα την αγγλική, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες (και τα αρχεία) από το site της Miui. Το πρόβλημα και με τις δύο recovery είναι ότι μπλοκάρουν την ΟΤΑ αναβάθμιση. Με τα ΕΛΤΑ επικοινώνσησες; Πολύ παράξενο να έχει αργήσει τόσο.

@K31bill

Με τη multilanguage εκδοχή της Miui, δεν έχει παρά ελάχιστες κινέζικες εφαρμογές, τις οποίες μπορείς εύκολα να ξεφορτωθείς. Η Miui μου άρεσε πάρα πολύ (τόσο σε επίπεδο ταχύτητας, όσο και σε επίπεδο αισθητικής), ωστόσο η έκδοση 4.3.7 (η τελευταία επίσημη) νομίζω ότι κατανάλωνε πάρα πολύ μπαταρία. Από επικοινωνία με άλλο μέλος του forum, έμαθα ότι η 4.2.28 ήταν εξίσου καλή δίχως το πρόβλημα της κατανάλωσης. Έχω την εντύπωση ότι οι άλλες custom rom που είναι διαθέσιμες έχουν περισσότερες κινέζικες εφαρμογές. Λεπτομερείς οδηγίες μπορείς να βρεις εδώ: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.miui.com%2Fa-344.html

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, στη διάθεσή σου (με λίγη καθυστέρηση).

Edited by kxanthop

Το κινητό ήρθε με την κινέζικη recovery, αλλά τελικά εγκατέστησα την αγγλική, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες (και τα αρχεία) από το site της Miui. Το πρόβλημα και με τις δύο recovery είναι ότι μπλοκάρουν την ΟΤΑ αναβάθμιση.

για οτα νομιζω θελει να μην ειναι ρουτ το τηλεφωνο( το διαβασα στις οδηγιες αναβαθμισης της ζτε αν θυμαμαι καλα)

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

μπορει να μου πει καποιος οταν ειναι σε φορτιση το κινητο πως συμπεριφερεται το κυκλακι,home button?

αναβοσβηνει συνεχεια?αναβοσβηνει ανα διαστηματα?μενει αναμμενο?

περιμενω και εγω το τηλέφωνο να ερθει μια απο αυτες τις μερες.να ρωτησω με miui δεν μπορεις να κανει οτα αναβαθμιση αμα εχεις βαλει cwm?

παιδια, το κινητο απο το πρωι που το εχω στην πριζα ακομα δεν εχει αναψει.μαλλον εχει προβλημα και πρεπει να ειναι αρκετα σοβαρο απο οτι υποψιαζομαι.

βαζοντας το στην πριζα αναβοσβηνει το κυκλακι ανα διαστηματα.μονο του.

το εβαλα και στην usb του υπολογιστη.3 διαφορετικες δοκιμασα και συμπεριφερεται με τον ιδιο ακριβως τροπο.

ανοιγοντας το devices and printers βλεπω οτι οταν αναβοσβηνει το κυκλακι γραφει ''usb input device''.

μετα απο λιγο ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος των windows 7 (64bit )και γραφει ''QHSUSB_DLOAD'' σταματωντας παραλληλα να αναβοσβηνει το κυκλακι και εχει διπλα το κιτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο(δεν εχει driver δλδ).ολα αυτα μονο του χωρις να κανω κατι εγω.

ακριβως το ιδιο συμβαινει ομως και οταν προσπαθω να το ανοιξω κρατωντας πατημενο(και για αρκετη ωρα)το power.

το ιδιο και οταν παταω power and volume up για να μπω recovery,ενω ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη.

κανοντας ενα γκουγκλαρισμα για το τι σημαινει το qhsusb dload,διαβασα οτι μαλλον ειναι μπρικαρισμενο και οτι χρειαζεται καποιος driver.''qualcomm high speed usb driver download'',αυτο σημαινει απο οτι ειδα το qhsusb dload.

μπορει καποιος να βοηθησει?υπαρχει καποια λυση?

ζητω συγγνωμη για το μεγαλο ποστ

(το τηλεφωνο εκανε 15 μερες να ερθει και ηταν αφορτιστο τελειως απο τη μερα που ταχυδρομηθηκε)

Πες μας ότι έβγαλες τη προστατευτική ταινία από τη μπαταρία... :p

η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη...

τελευταιο update παραμενει το 022 στο site της zte

Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

@PanagiotaroS

ειναι ενσωματωμενη η μπαταρια,οπως ειπε και ο kontz.

και σημερα συνεχιζει την ιδια συμπεριφορα.εκλεισε 24 ωρες σε φορτιση.καμια ιδεα?

@minotavros,

οχι δεν εχει κουμπι για reset.

τα adb drivers στο πρωτο ποστ ειναι και για 64bit windows 7?ρωταω γιατι τα βλεπω μονο στο program files(x86)

Εμενα ο original φορτιστης φαινεται να μη φορτιζει το κινητο. Δοκιμασε να φορτίσεις το κινητό με άλλο φορτιστη ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

@zerow

δεν το πηρα καινουριο απο κινα.απο το φορουμ το πηρα και ο προηγουμενος κατοχος δεν μου ανεφερε τετοιο θεμα.μια χαρα φορτιζε,υποθετω.

το κυκλακι οταν φορτιζει μενει αναμμενο η' σου αναβοσβηνει?

ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο και εχω φαει τετοια πικρα απο χθες...

Edited by asbatey

Σε κάποια τηλέφωνα με ενσωματωμένη μπαταρία το reset γινεται κρατώντας πατημένο το κουμπί on/off για 10 δευτερολεπτα.

Μακάρι να μην ειναι σοβαρό το πρόβλημά σου.

No root->No problem

@zerow

δεν το πηρα καινουριο απο κινα.απο το φορουμ το πηρα και ο προηγουμενος κατοχος δεν μου ανεφερε τετοιο θεμα.μια χαρα φορτιζε,υποθετω.

το κυκλακι οταν φορτιζει μενει αναμμενο η' σου αναβοσβηνει?

ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο και εχω φαει τετοια πικρα απο χθες...

αυτο ομως ειναι θεμα ρυθμισης. αν θες αναβοσβηνει μεχρι να φορτισει οποτε και μενει σταθερο.