Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

....μου βάζετε ιδέες...να μαζέψω χρήμα για το νέο έτος....δουλεύει τόσο καλά και απροβλημάτιστα εδώ και 4 μήνες το ταπεινό μου Ζ με την 4.4 που φαντάζομαι τι θα φτιάχνει το Ζ2 με την οθονάρα και με τα πιο ζωντανά χρώματα...πάντως στην οικογένεια υπάρχουν xperia Sp ,L (Με άπειρες πτώσεις από τα μικρά ) και φυσικά τους τελευταίους 4-5 μήνες το Ζ και όλα είναι και δουλεύουν άψογα,υπέροχα.!
Konakis.

....μου βάζετε ιδέες...να μαζέψω χρήμα για το νέο έτος....δουλεύει τόσο καλά και απροβλημάτιστα εδώ και 4 μήνες το ταπεινό μου Ζ με την 4.4 που φαντάζομαι τι θα φτιάχνει το Ζ2 με την οθονάρα και με τα πιο ζωντανά χρώματα...πάντως στην οικογένεια υπάρχουν xperia Sp ,L (Με άπειρες πτώσεις από τα μικρά ) και φυσικά τους τελευταίους 4-5 μήνες το Ζ και όλα είναι και δουλεύουν άψογα,υπέροχα.!

Αμα σου φαινεται γρηγορο το Ζ, με το Ζ2 απλα δε θα μπορεις να ξανασχοληθεις με ο,τι αλλο ειχες (sp, L θα τα θεωρεις μπρικια)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιχνιδάκια MANUGANU ,Beach Buggy Κλπ σερφάρισμα άνετο και γρήγορο ...αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια που ζεσταίνεται (φυσιολογικό) γίνονται όλα τόσο ομαλά χωρίς σκαλώματα και Lags πέρα καμιά φορά των κλεισιμάτων στις κλήσεις (μιλάω και πολύ βέβαια 30-40 κλήσεις την μέρα συνολικά κανένα τρίωρο) ...αστέρι το Ζ ...ε καλά το Ζ2 δεν το συζητάω με διπλάσιες μονάδες που βγάζει παντού σε επιδόσεις και με οθονάρα....μονάχα το G3 λόγω παρόμοιων διαστάσεων θα με έβαζε σε "σκέψεις" όχι από θέμα επιδόσεων όσο από "προσφορά" οθόνης σε ανάλογες διαστάσεις ;) ...αν λύσει και αυτό τα προβλήματα του ως νεοφερμένο τότε πραγματικά θα είμαι σε δίλημμα :happy:
Konakis.

παιδια καμια θηκη καλη λεπτή εδω Ελλάδα υπάρχει η μονο απ εξω?

Εγώ παράγγειλα από το ebay αυτή τη θήκη και είναι μια χαρά.

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

άρτοι αφιχθής από γνωστό skroutzo μάγαζο του κέντρου και ευτυχής πλέον κάτοχος της συσκευής.

η συσκευή σε μαύρο χρώμα με αυτοκόλλητα ελληνικής αντιπροσωπίας.

το έχω βάλει για την πρώτη φόρτιση στη μαγνητική βάση του και θα ασχοληθώ μαζί του το απόγευμα.

η συσκευή είναι πανέμορφη και ακόμη και σβηστή είναι υπέροχη!!!

μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι το headset που είχαν μαζί.

η συσκευασία έχει αυτοκόλλητο που δείχνει πως περιέχει το digital noise canceling headset και η φωτογραφία το έχει σε μαύρη απόχρωση. όμως η συσκευασία περιείχε λευκό.

μπορώ να το αλλάξω στην αντιπροσωπία;

για την μπαταρία ποια είναι η ενδεδειγμένη διαδικασία για να "στρώσει";

Λοιπόν, σας χρωστάω ένα μίνι συγκριτικό με το Note 3 , το οποίο ξαναγύρισε στα χέρια μου μιας και το φιλαράκι μου τον eliasmad τον έπιασε μου είπε δύσπνοια από το μέγεθος. Ακόμη γελάω, βέβαια κι εμένα μου έλειψε πάρα πολύ το πενάκι, αφού συχνά πυκνά έβαζα το δάχτυλο κάτω δεξιά για να το βγάλω, αλλά που... :lol:

Πάμε όμως δυο πραγματάκια που πρόλαβα να συνειδοτοποιήσω βάση των δικών μου κριτηρίων-αναγκών.

1. ΜΠΑΤΑΡΙΑ Εδώ το Σόνυ είναι καλύτερο κατά 20-25% περίπου. Το Νοτε έχει βέβαια το πλεονέκτημα της αποσπώμενης άν κάποιος κουβαλάει μαζί του εφεδρική, αλλά δεν εξετάζουμε αυτό. Κοιτάω κάποια στιγμή τα στατιστικά και είχα 2,5 ώρες ομιλία με bluetooth και 3 ώρες οθόνη παρά κάτι και ήταν η μπαταρία στο 55%. Ζαλίστηκα λέμε...

2. ΟΘΟΝΗ Τώρα εδώ τι να σχολιάσω, μιας και θεωρώ πως είναι λιγάκι υποκειμενικό και δη όταν συγκρίνουμε δύο διαφορετικού τύπου οθονών. Και οι δύο είναι άριστες στην κατηγορίες τους.

Μ' αρέσει που στο Νοτε ορίζεις εσύ τον τύπο της οθόνης π.χ. ταινία, τυπικό κλπ.

Μ' αρέσει που στο Ζ2 ορίζεις εσύ την θερμότητα του Λευκού της οθόνης. Εμένα μ' αρέσει το θερμό λευκό κι έτσι το είχα κοκκινήσει λιγάκι.

3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΥΛΙΚΑ Τώρα εδώ τι να σχολιάσω, γυαλί με αλουμίνιο σε ένα εκπληκτικό πάντρεμα από την Σόνυ , με πλαστικό βαμμένο νικελάκι από την άλλη...:confused: Ωραία η πλάτη όμως, όσο και άν την έχουν κράξει για τις ραφές, έχει εκπληκτικό κράτημα κι αίσθηση. Μ'αρέσει πολύ παραδόξως. :wacko:

Σαν συνολική αίσθηση όμως κομψότητας και ομορφιάς, όσοι είδανε το Ζ2 χάζεψαν κυριολεκτικά. Αναφέρομαι στο μαύρο που είχα στα χέρια μου τουλάχιστον.

Μεγάλο φυσικά συν του Ζ2 η απόλυτη αδιαβροχοποίησή του και όχι τύπου S5 με τσιμούχες στο καπάκι...

4. ΚΑΜΕΡΑ Μμμμ, εδώ τώρα μπέρδεμα. Εκ πρώτης το Νοτε είναι καλύτερο. Άν όμως βγάλεις το αυτόματο από το Σόνυ που τραβάει στα 8 (άν είναι δυνατόν για 20άρα κάμερα) και το βάλεις 15,7 και 16:9 με αντίστοιχα 16:9 στο Νοτε και 9,6 μπξλς αντίστοιχα μειώνεται το χάσμα.

Η σύγκριση έγινε με τον τρόπο που τραβάω με όλα τα κινητά μου, στο ανώτερο που φτάνει με 16:9.

Μου θύμισε αρκετά την κάμερα του Μ7 που ήθελε λίγο δουλίτσα για να μάθεις να την δουλεύεις σωστά και φυσικά αδικημένη , γιατί έχω τραβήξει κάποιες εκπληκτικές φωτογραφίες με την ultrapixel του One (δείτε υπογραφή).

Οι βραδινές τους είναι πολύ κοντά , με μικρό προβάδισμα στο Ζ2 θεωρώ.

Ημερήσιες , δίνει πιο εύκολα καλό αποτέλεσμα με την πρώτη το Νοτε, αλλά όταν εστιάσεις σωστά στο Σόνυ , δίνει ανάλογο αποτέλεσμα με καλύτερη σαφέστατα λεπτομέρεια, λογω mpx.

Βίντεο για κάποιο λόγο το Νοτε μου χάνει την εστίαση και ψάχνει συνεχώς. Ίσως είναι κάποια ρύθμιση που δεν την έχω πολυψάξει να πω την αλήθεια.

Πολύ ωραία εφέ από την Σόνυ και ειδικά το θόλωμα-ξεθόλωμα μετά την φωτογραφία που ορίζεις εσύ το εύρος του χειροκίνητα. Δίνει απίστευτα εστιασμένες φωτογραφίες. Το Νοτε εδώ είναι ο φτωχός συγγενής.

Γενικά φαίνεται η πολύ καλύτερη δουλειά στο software των αλγορίθμων της κάμερας από την Σάμσουνγκ , που με μικρότερη ονομαστική δύναμη δίνει ίδιο αποτέλεσμα με τον φακό της Σόνυ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Νοτε όπως είναι φυσικό , είναι το πάρα πολύ καλό διαδραστικό πενάκι :love:που έχει με τις διάφορες εφαρμογές. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού και στα πάντα, μιας και είμαι συνέχεια στον δρόμο μιας και είμαι πωλητής χονδρικής. Άπειρες σημειώσεις, διαδραστικές και μη, ημερολόγιο κλπ δίνουν και παίρνουν καθημερινά και κατέληξα ότι είναι φυσικό να μου ταιριάζει περισσότερο ή μάλλον να έχω ανάγκη περισσότερο το Νοτε.

Το Ζ2 , είναι η ίδια περίπτωση η περυσινή με το HTC ONE M7. Όσοι δεν το είχαν έκραζαν την κάμερα και όσοι το είχαμε την εκθειάζαμε σε πολλές περιπτώσεις. Έλεγαν ένα σωρό αβάσιμα και το τηλέφωνο μοίραζε πόνο σε όλο τον ανταγωνισμό. Λές και είναι όλοι οι σουπερ φωτογράφοι και καίγονται για την κάμερα. Μου είπε κάποιος πελάτης μου, ότι δεν το πήρε λόγω κάμερας και όταν τον ρώτησα τι φωτογραφίες τραβάει που δεν τον κάλυπτες, μου είπε ότι δεν βγάζει σχεδόν καθόλου φωτογραφίες. Blink blink blink :blink:

Έτσι λοιπόν συμβαίνει και φέτος . Μιλάμε για το καλύτερο τηλέφωνο συνολικά για το 9μηνο που μας πέρασε. Κάμερα , αδιαβροχο, 3 γίγα μνήμη, στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία, σχεδιασμός που δεν προβληματίζει καθόλου τελικά το θέμα bezel που κι εγώ ο ίδιος είχα κράξει . Ποιότητα πολύ καλή άν και είδα ότι πάει να ξεφλουδίσει από κάτω με ελάχιστη χρήση. Τα μείον του αλουμινίου.

Γενικώς είναι πιο τηλέφωνο από το Νοτε και είναι μονόδρομος άν κάποιος δεν αντέχει τις μεγάλες συσκευές. Δεν σε απογοητεύει πουθενά η συσκευή , μιας και δουλεύει γρήγορα και πολύ στρωτά χωρίς λαγκαρίσματα και λοιπά. Δεν έχει την σπιρτάδα του Νέξους ή την αμεσσότητα του Ονε, αλλά μου θυμίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του iphone. Ένα κλικ πιο κάτω , αλλά πάντα σταθερά και ομαλά.

Αυτά τώρα μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, άν θέλετε κάτι με ρωτάτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ευχαριστούμε για το αναλυτικό review giannis12a!!

Έλα να πέφτει και άλλο το εργαλείοοοο --> http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ωραίος Γιάννη! Για το θέμα υπερθέρμανση σε κάμερα και γενικά τι γνώμη έχεις;
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ωραίος Γιάννη! Για το θέμα υπερθέρμανση σε κάμερα και γενικά τι γνώμη έχεις;

Η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται εύκολα και δύο φορές μου έκλεισε σε επεξεργασία φωτογραφίας και όχι σε 4Κ βίντεο. Ανοίγει όμως άμεσα πάλι αν θες, αλλά με χάλασε η αλήθεια είναι . Γενικά όμως δεν μου δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα στην χρήση της. Δεν ξέρω αν το κράταγα περισσότερο τι θα γινόταν, αλλά και πάλι δεν θα με απέτρεπε από την αγορά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ευχαριστώ! Αν έκλεινε μόνο στο 4κ δεν υπαρχει θέμα αλλά αν κλείνει σε φάση που θέλω να τραβήξω αρκετές φωτο θα με χαλούσε. Είναι κουκλί το ρημάδι και η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή από όσες κυκλοφόρησαν για τα δικά μου δεδομένα.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει κλείσει η κάμερα.Ζεσταίνετε πίσω αλλά να μου κλείσει ακόμα όχι..Μιλάω βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες συνεχόμενα. Γερμανικό Vodafone το κινητό

Ευχαριστώ! Αν έκλεινε μόνο στο 4κ δεν υπαρχει θέμα αλλά αν κλείνει σε φάση που θέλω να τραβήξω αρκετές φωτο θα με χαλούσε. Είναι κουκλί το ρημάδι και η ποιο ολοκληρωμένη συσκευή από όσες κυκλοφόρησαν για τα δικά μου δεδομένα.

Έπαιζα με τα εφέ οταν το έκανε, όχι την ώρα που τραβαγα φωτογραφίες. Εκεί δεν μου το έκανε, σκαλιζα τις ρυθμίσεις του θολωματος συγκεκριμένα, όπου είδα ότι Εκεί μάλλον βαράει κόκκινα Ο επεξεργαστής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έπαιζα με τα εφέ οταν το έκανε, όχι την ώρα που τραβαγα φωτογραφίες. Εκεί δεν μου το έκανε, σκαλιζα τις ρυθμίσεις του θολωματος συγκεκριμένα, όπου είδα ότι Εκεί μάλλον βαράει κόκκινα Ο επεξεργαστής.

στα εφφέ μου το έχει κάνει κι εμένα σε z1, όχι σε άλλη περίπτωση όμως

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδιά το τηλέφωνο είναι εκπληκτικό μπορώ να πω μετά από όλα αυτά που έχω δει έως τώρα νομίζω είναι ότι καλύτερο...

Λοιπόν μπαταρία :εχθές το είχα 20 ώρες αναμονή με 2:18 λεπτά οθόνη και 1:10 ομιλία και ήμουν στο 50 τα εκατό ...ποιότητα κατασκευής απίστευτη και

και ΚΆΜΕΡΑ τρομερή ...δεν βρήκα κάτι αρνητικό με το φίλο το gianni12a αν και το ψάξαμε αρκετά...το μόνο που με χάλασε είναι ότι η ίδια η Sony δε το προωθεί οπότε αδίκησε το καλύτερο τηλέφωνο για μένα φέτος..... Τώρα για το 4κ τράβηξε βίντεο για 6 λεπτά κανένα θέμα όταν τελειώσε και το σταμάτησα εγώ μου έγραψε ότι η κάμερα έχει ζεσταθεί και για λίγο θα παραμείνει κλειστή.. Μετά από 30 δευτερόλεπτα την άνοιξα χωρίς κανένα θέμα.. Θερμοκρασία γενικά τέλεια δεν μου έχει ανεβάσει καθόλου με χρήση ίντερνετ 3g ανοιχτό πάντα και όλους τους συγχρονισμός Facebook. Gmail.Talk κλπ ακόμα κάτι τρομερό που είδα είναι η πρόβλεψη κείμενου και το απίστευτο πληκτρολόγιο...μακράν ότι καλύτερο σε official τώρα για θήκη βρήκα αρκετές στο ebay και Amazon γιατί για την Ελλάδα η Sony δεν υπάρχει..

Edited by eliasmad

Παιδιά το τηλέφωνο είναι εκπληκτικό μπορώ να πω μετά από όλα αυτά που έχω δει έως τώρα νομίζω είναι ότι καλύτερο...

Λοιπόν μπαταρία

Που είναι ρε το screenshot?

Πληκτρολόγιο τολμώ να πω ότι είναι καλύτερο και από του sense,Τώρα που το είπε ο Ηλίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σε κατι που η σονυ χωλαινει καιρο τωρα ειναι το promotion..με αποτελεσμα να χαντακωνονται τοσο δυνατες συσκευες παιδες. Για να το κανει αυτο ισως δν την νοιαζει ιδιαιτερα η καταξιωση στο mobile κομματι..αφου απο τηλεορασεις πλεηστασιον, φωτογραφικες εχει κονομησει χοντρα.. Παντως εμεις δεν εχουμε μετοχες και δν μας νοιαζει ιδιαιτερα..εξαλλου το καλο δεν ερχεται παντα πρωτο στις προτιμησεις των ανθρωπων απαραιτητα.

Σε κατι που η σονυ χωλαινει καιρο τωρα ειναι το promotion..με αποτελεσμα να χαντακωνονται τοσο δυνατες συσκευες παιδες. Για να το κανει αυτο ισως δν την νοιαζει ιδιαιτερα η καταξιωση στο mobile κομματι..αφου απο τηλεορασεις πλεηστασιον, φωτογραφικες εχει κονομησει χοντρα.. Παντως εμεις δεν εχουμε μετοχες και δν μας νοιαζει ιδιαιτερα..εξαλλου το καλο δεν ερχεται παντα πρωτο στις προτιμησεις των ανθρωπων απαραιτητα.

Δύο πράγματα που κυκλόφορούν και χαντακώνουν την συσκευή είναι η υπερθέρμανση και το self cracking glass. Ιδίως το δεύτερο φοβίζει στανταρ έναν αγοραστή.

Δύο πράγματα που κυκλόφορούν και χαντακώνουν την συσκευή είναι η υπερθέρμανση και το self cracking glass. Ιδίως το δεύτερο φοβίζει στανταρ έναν αγοραστή.

Πως σπάει μόνο του;; Και στα , Ζ1,Ζ το ίδιο δεν ισχύει;

Τα ίδια. Μια δύο περπτώσεις νομίζω στο φορουμ. Αν το ψάξει κάποιος στο google θα του μπουν υποψίες πάντως. Για το Ζ1 μέχρι και εκπομπή στο bbc είχε γίνει. Αυτά φοβίζουν ένα αγοραστή.

Η προσωπική μου πείρα με το Ζ από τα Χριστούγεννα περίπου που το έχω είναι απροβλημάτιστη σε θέμα κατασκευής(φτου φτου :) ).

Τα ίδια. Μια δύο περπτώσεις νομίζω στο φορουμ. Αν το ψάξει κάποιος στο google θα του μπουν υποψίες πάντως. Για το Ζ1 μέχρι και εκπομπή στο bbc είχε γίνει. Αυτά φοβίζουν ένα αγοραστή.

Η προσωπική μου πείρα με το Ζ από τα Χριστούγεννα περίπου που το έχω είναι απροβλημάτιστη σε θέμα κατασκευής(φτου φτου :) ).

Μπαα.. δεν με αποτρέπει κάτι τέτοιο από το να το αγοράσω.. εξάλλου θα μπεί σε θηκούλα αν και όταν με το καλο.

ΥΓ Η πολυτέλεια είναι εύθραυστη.. πως να το κάνουμε.

• The title was changed to Sony Xperia Z2