alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) αααα οκ απλα τοτε περιμενεις καποιο update για να παιξει και απο το επανω ετσι? απο που το εχεις παρει φιλε μου? ξερεις κυκλοφορουν και brand? Λογικά πρέπει με update να στρώσει,αρκεί να ασχοληθεί η Sony. Εγώ το πήρα από Γερμανία unbranded. Κυκλοφορούν και branded κυρίως Vodafone και T-Mobile στο εξωτερικό σίγουρα. Τώρα εδώ Ελλάδα λογικά όλα unbranded θα είναι από μαγαζιά στυλ Πλαίσιο,Public η Vodafone,Cosmote σε μεγάλο ποσοστό(ρωτά αν τυχων έχει επιδότηση να μάθεις ακριβός τι παίζει με τους δικούς μας παρόχους) Σε skroutzoμαγαζά και εκεί παίζει αρκετά branded άρα ρωτάς και βλέπεις ανάλογα έτσι ώστε unbranded να επιλέξεις καλύτερα) Edited June 9, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ερώτηση, λευκό ή μαύρο Ζ2; Μου αρέσουν και τα δύο αλλά σκέφτομαι ότι στο μαύρο πιθανότατα με τη χρήση να ξεβάψει η βαφή του πλαισίου. Αυτό είναι και ο λόγος που με φρενάρει να το επιλέξω σε σχέση με το λευκό. Εσείς τι λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα, κάτοχος από εχθές του Ζ2,πρώτες εντυπώσεις άριστες Λευκό ή μαύρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Λευκο δαγκωτο:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ερώτηση, λευκό ή μαύρο Ζ2; Μου αρέσουν και τα δύο αλλά σκέφτομαι ότι στο μαύρο πιθανότατα με τη χρήση να ξεβάψει η βαφή του πλαισίου. Αυτό είναι και ο λόγος που με φρενάρει να το επιλέξω σε σχέση με το λευκό. Εσείς τι λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λευκό ή μαύρο Mαυρο,στο συγκεκριμενο τλφ το μαυρο φαινεται πιο premium βεβαια γνωμη μου ετσι!! Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μαυρο δαγκωτο ! Αντε στην χειροτερη μωβ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δαγκωτό μωβ :p είναι πανέμορφο με πολύ καλό σχεδιασμό αλλά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ε όχι και μωβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) το μαυρο παιδια ειναι πολυ ετσι κυριλατο θα ελεγα το λευκο εχει και μπροστα περιμετρικα το λευκο ετσι και δεν μου αρεσει και πολυ οσο για το μωβ θα ηταν ετσι μια καλη αλλαγη γιατιι ολο μαυρο και λευκο κυκλοφορη Edited June 10, 2014 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν υπάρχει λευκό ουσιαστικά, αφού είναι ασπρόμαυρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ερώτηση, λευκό ή μαύρο Ζ2; Μου αρέσουν και τα δύο αλλά σκέφτομαι ότι στο μαύρο πιθανότατα με τη χρήση να ξεβάψει η βαφή του πλαισίου. Αυτό είναι και ο λόγος που με φρενάρει να το επιλέξω σε σχέση με το λευκό. Εσείς τι λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λευκό ή μαύρο Το μωβ να παρεις να ξεχωριζει.. !!! Εγψ προσωπικα πηρα το μαυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το μωβ να παρεις να ξεχωριζει.. !!! Εγψ προσωπικα πηρα το μαυρο! για πες μας φιλε μου συμπερασματα για το κινητο λιγο απο την δικη σου την μερια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παίδες τα καλά ακουστικά τα έχουν ? μέσα από skroutz? ίσως κ την μαγνητική ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 παίδες τα καλά ακουστικά τα έχουν ? μέσα από skroutz? ίσως κ την μαγνητική ? οταν λες μαγνητικη τι εννοεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τον φορτιστή θα εννοεί Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τον φορτιστή θα εννοεί εχει κα μαγνητικο φορτιστεί μεσα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το δικό μου όχι δεν έχει,έχω πάρει το ντοκ και με αυτό κάνω την δουλειά μου Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 εχει κα μαγνητικο φορτιστεί μεσα το κινητο? νομίζω δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το δικό μου όχι δεν έχει,έχω πάρει το ντοκ και με αυτό κάνω την δουλειά μου φιλε μου απο που το εχεις παρει εσυ και ποσο καιρο το εχεις? ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά μιας που η συζήτηση είναι περι αξεσουάρ , έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό bluetooth Keyboard ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά μιας που η συζήτηση είναι περι αξεσουάρ , έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό bluetooth Keyboard ; φιλε μου τι εκανες με την καμερα τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 φιλε μου τι εκανες με την καμερα τελικα? Βασικά δεν έκανα τίποτα, μετά από λίγη ώρα έφυγε από μόνο του.Μάλλον ήταν γιατί το έπεσε καυτό νερό επάνω.Αλλά αν ξαναγίνει θα το πάω σίγουρα στο service. Δεν το θεωρώ νορμάλ από τη στιγμή που είναι αδιάβροχο.Απλά έχω και λίγα τρεχάματα τώρα και το άφησα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βασικά δεν έκανα τίποτα, μετά από λίγη ώρα έφυγε από μόνο του.Μάλλον ήταν γιατί το έπεσε καυτό νερό επάνω.Αλλά αν ξαναγίνει θα το πάω σίγουρα στο service. Δεν το θεωρώ νορμάλ από τη στιγμή που είναι αδιάβροχο.Απλά έχω και λίγα τρεχάματα τώρα και το άφησα έτσι. εισαι γενικα ευχαριστημενος φιλε μου γιατι σκεφτομαι και εγω να το χτυπησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 φιλε μου απο που το εχεις παρει εσυ και ποσο καιρο το εχεις? ευχαριστημένος? Από το Xtreme Mobile γύρω στα 25ε και ναι είμαι απόλυτα ικανοποίημενος μιας και δεν χρειάζεται σε κάθε φόρτιση να ανοίγω τα.... Στεγανά Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Από το Xtreme Mobile γύρω στα 25ε και ναι είμαι απόλυτα ικανοποίημενος μιας και δεν χρειάζεται σε κάθε φόρτιση να ανοίγω τα.... Στεγανά για το κινητο φιλε μου εντυπωσεις για πες εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 για το κινητο φιλε μου εντυπωσεις για πες εισαι ευχαριστημενος? Είναι άψογο, το μόνο κακό είναι ότι ζεσταίνεται άμα το ζορίζω, μπαταρία πολύ καλή όχι σαν το G2 που είχα αλλά οκ οθόνη η καλύτερη που έχει βάλει η Sony σε κινητό,πολύ σμουθ, γενικά είμαι απόλυτα ικανοποίημενος Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts