Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Alex καλομιλητο αδελφε μου !

Ευχαριστώ Θαναση:)

Άψογο το κινητο σε όλα είναι,απλά είναι μεγάλο και είναι στα όρια μου απο άποψη πρακτικότητας και βολικότητας στο χέρι.

Ελπίζω να σταματήσει αυτός ο ιδιότυπος ανταγωνισμός της παντόφλας επιτέλους.

@alextrela καλομίλητο! Μπορείς να μου πεις πως είναι ο ήχος από τα ηχεία;

Σε ικανοποιητικά επίπεδα είναι και σε αυτο βοηθάει ότι είναι stereo πάνω/κάτω και όχι απο πίσω.

Θα καλύψει τους περισσότερους απόλυτα.

Βέβαια αν θες το μεγιςτο καλύτερο αποτελέσμα το m8 είναι μονόδρομος μιας και παίζει χωρίς αντίπαλο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

1η απογοήτευση

Το Amazon.de είναι άφαντο. Δεν απαντάνε καν στα email τις τελευταίες 2 μέρες. Τα ίδια και στο Amazon.co.uk

2η απογοήτευση

Αν και είχε ανακοινωθεί για 5/5 στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε διαθεσιμότητα, ούτε καν demo εκδόσεις στα μεγάλα μαγαζιά ή στα Sony Centers. Εδώ δεν υπάρχουν Ελληνικά Reviews από Techblog πχ, που σε άλλες συσκευές έχουν άμεση ενημέρωση. Λένε πως οι της Sony είναι άφαντοι και δεν έχουν καν ενημέρωση.

Σκέψεις

"Μήπως είναι πολύ μεγάλο;". Αυτή η σκέψη με προβληματίζει τελευταία, όσο περιμένω το κινητό. Σε επίσκεψη μου που είχα παίξει με το Ζ1, που είναι σχεδόν σαν το Ζ2, μου είχε φανεί νορμάλ, αλλά μήπως τελικά είναι too big; Κάνω και κάποιες δοκιμές με την θήκη που έχω, νορμάλ φαίνεται και εκεί αλλά η σκέψη παραμένει

:worry:

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

1η απογοήτευση

Το Amazon.de είναι άφαντο. Δεν απαντάνε καν στα email τις τελευταίες 2 μέρες. Τα ίδια και στο Amazon.co.uk

2η απογοήτευση

Αν και είχε ανακοινωθεί για 5/5 στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε διαθεσιμότητα, ούτε καν demo εκδόσεις στα μεγάλα μαγαζιά ή στα Sony Centers. Εδώ δεν υπάρχουν Ελληνικά Reviews από Techblog πχ, που σε άλλες συσκευές έχουν άμεση ενημέρωση. Λένε πως οι της Sony είναι άφαντοι και δεν έχουν καν ενημέρωση.

Σκέψεις

"Μήπως είναι πολύ μεγάλο;". Αυτή η σκέψη με προβληματίζει τελευταία, όσο περιμένω το κινητό. Σε επίσκεψη μου που είχα παίξει με το Ζ1, που είναι σχεδόν σαν το Ζ2, μου είχε φανεί νορμάλ, αλλά μήπως τελικά είναι too big; Κάνω και κάποιες δοκιμές με την θήκη που έχω, νορμάλ φαίνεται και εκεί αλλά η σκέψη παραμένει

:worry:

Γενικά είναι μεγάλο,το z1 που το έπιασα νορμαλ μου φάνηκε για αυτο και το z2 δεν με παραξενεύει,αλλα όπως είπα το m8 αν και στο ύψος είναι ίσα σχεδόν έχει καλύτερο κράτημα διοτι και πιο λεπτό είναι και το οβάλ σχήμα του βοηθάει περισσότερο.

Απο amazon να περιμένεις γύρω στις 15 του μηνός(αγγλικό-γερμανικό),κάπου έπεσε το μάτι μου στο net αλλα δεν συγκράτησα το site που διάβασα.

Η θήκη που πήρα η επιςημη είναι για κλοτσιες και εδωσα 30 ευρω για αυτήν:mad:

Το κάνει το κινητο εντελώς χοντροκομμένο και ούτε λειτουργία sleep/wake έχει.

Θα ζητήσω να την επιστρέψω στο amazon.

Μόνο ενα skin protector αξιζει περιμετρικά και πλάτη και τίποτα αλλο,που δεν θα προσθέτει καθόλου όγκο.

Γενικά είναι μεγάλο,το z1 που το έπιασα νορμαλ μου φάνηκε για αυτο και το z2 δεν με παραξενεύει,αλλα όπως είπα το m8 αν και στο ύψος είναι ίσα σχεδόν έχει καλύτερο κράτημα διοτι και πιο λεπτό είναι και το οβάλ σχήμα του βοηθάει περισσότερο.

Απο amazon να περιμένεις γύρω στις 15 του μηνός(αγγλικό-γερμανικό),κάπου έπεσε το μάτι μου στο net αλλα δεν συγκράτησα το site που διάβασα.

Η θήκη που πήρα η επιςημη είναι για κλοτσιες και εδωσα 30 ευρω για αυτήν:mad:

Το κάνει το κινητο εντελώς χοντροκομμένο και ούτε λειτουργία sleep/wake έχει.

Θα ζητήσω να την επιστρέψω στο amazon.

Μόνο ενα skin protector αξιζει περιμετρικά και πλάτη και τίποτα αλλο,που δεν θα προσθέτει καθόλου όγκο.

Για την θήκη το σκέφτομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια, αλλά την έχω ανοίξει. Θα δούμε ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Για την θήκη το σκέφτομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια, αλλά την έχω ανοίξει. Θα δούμε ;-)

Άκυρο σε εμενα μέχρι χθες ήταν η διορία να την επιστρεψω:mad:

Μόλις προσπάθησα και μου έβγαλε αυτο το μήνυμα.

Απαντήσεις από Amazon...Προχθές είχαν προσπαθήσει να μου χρεώσουν την κάρτα, οπότε πίστεψα πως επιτέλους το κινητό έρχεται. Αλλά...άνθρακας ο θησαυρός.

Πολύ απογοητευτικό, πάμε για τέλη Μαίου όπως δείχνει, θα δω ίσως ακυρώσω. Θα το σκεφτώ, μου φαίνεται πολύ μεγάλη κοροιδία.

Sometimes a credit card number will experience one or more failed attempts before it is ultimately authorized. In this case, I have checked into your order and found that your credit card was

successfully authorized.

However, the item " Sony Xperia Z2 Smartphone (13,2 cm (5,2 Zoll) Full-HD-TRILUMINOS-Display, 2,3 GHz-Quad-Core-Prozessor (Qualcomm), 3 GB RAM, 16GB Speicher, 20,7 Megapi " is not yet available directly through Amazon.de, I am sorry.

We can usually dispatch within the period stated on the product information page,

however, in this case unexpected fluctuations in supply have added

time to the order process (for order number see subject line).

We assume that we can ship the item within a period of two to three weeks.

As soon as the order enters the dispatch process we will send you another message with all the delivery details.

You can look up the current status of your order through "Mein Konto" at the top right-hand side of our website (http://www.amazon.de) at any time. Please click on "Offene Bestellungen anzeigen" and log on with your email address and password. Then please click on the relevant order number - the estimated delivery date is shown on top of the order summary.

We understand that such changes can be frustrating for you. Please accept our sincerest apologies for this inconvenience.

Let us know if you have further questions, we will be happy to hear from you. Thank you for shopping at Amazon.de.

---------------

Απαντήσεις από Amazon...Προχθές είχαν προσπαθήσει να μου χρεώσουν την κάρτα, οπότε πίστεψα πως επιτέλους το κινητό έρχεται. Αλλά...άνθρακας ο θησαυρός.

Πολύ απογοητευτικό, πάμε για τέλη Μαίου όπως δείχνει, θα δω ίσως ακυρώσω. Θα το σκεφτώ, μου φαίνεται πολύ μεγάλη κοροιδία.

Μέσα Μαΐου λογικά όχι τέλος.

Ήδη Αγγλία οι πάροχοι το κυκλοφορούν και σε λίγες ημέρες θα βγουν και προς πώληση οι sim free συσκευές.

Εγώ όπως βλέπεις,βαρέθηκα να περιμένω το amazon αν και δεν φταίνε αυτοί αλλα η Sony.

Αλλα το amazon και δει το γερμανικό έχουν την πιο προσιτή τιμη απο όλους τους άλλους,όπως και το μαγαζί απ όπου το πήρα και εγώ.

Διαθεσιμότητα μου είπαν από τέλος εβδομάδας στο κατάστημα Sony center στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια..

@alextrela καλορίζικο το τηλέφωνο! μπορείς να τσεκάρεις και το βιντεο στα 4k; Υπερθερμένεται ή το έφτιαξαν;

Καλησπερα σε ολους!Εμενα μου ηρθε email απο τον Κωτσοβολο!Μπήκα και λεει για Προ-παραγγελια!

Απο το Z ειναι πολυ μεγαλύτερο ?

Καλησπερα σε ολους!Εμενα μου ηρθε email απο τον Κωτσοβολο!Μπήκα και λεει για Προ-παραγγελια!

Λίγο πιο μεγάλο απ' το Ζ1, άρα η διάφορα με το Ζ είναι αρκετά εμφανής.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λίγο πιο μεγάλο απ' το Ζ1, άρα η διάφορα με το Ζ είναι αρκετά εμφανής.

Πολυ κριμα και σκεφτομουν να το αγοράσω..Αλλα ξεφεύγει αρκετα!

Ισως καποια στιγμη το βγαλουν και σε ποιο μικρο ?

Δεν ξέρουμε ακόμα αν σκέφτεται να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο όπως με τα Ζ1 / Ζ1 Compact, αλλά αρκετός κόσμος θα ήθελε κάτι τέτοιο. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όταν με το καλό κυκλοφορήσει, πας σε ένα κατάστημα και το βλέπεις από κοντά. Εγώ προσωπικά έχω εκπλαγεί αρκετές φορές νομίζοντας ότι μία συσκευή θα είναι μεγάλη ή μικρή πριν την πιάσω.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει και το Ζ1 compact αν θες κάτι σε πιο μικρό που είναι και πιο φθηνό από το Ζ2 και έχει και ειναι όμορφο και βολικό

alextrela θα ήταν εύκολες κάποιες φωτογραφίες μαζί με άλλες συσκευές? Το m8 για παράδειγμα που έχεις στο χέρι.

[ATTACH]44729[/ATTACH]

[ATTACH]44730[/ATTACH]

[ATTACH]44731[/ATTACH]

Διαθεσιμότητα μου είπαν από τέλος εβδομάδας στο κατάστημα Sony center στο Ηράκλειο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια..

@alextrela καλορίζικο το τηλέφωνο! μπορείς να τσεκάρεις και το βιντεο στα 4k; Υπερθερμένεται ή το έφτιαξαν;

Δοκιμάζοντας το κατάφερα να τραβήξω βίντεο 10 λεπτών και 52 δευτερολέπτων συνολικό μέγεθος 4.1gb προτού μου εμφανίσει μήνυμα ότι θα διακοπή η συνέχεια λόγο υπερθέρμανσης και στο καπάκι άμεσος σταμάτησε να τραβάει και βγήκε στην home screen.

Εδώ οι διάφορες στις διαστάσεις.

146.8 x 73.3 x 8.2 mm(z2)

144 x 74 x 8.5 mm(z1)

139 x 71 x 7.9 mm (z)

Κοινός αν τσεκάρεις live το z1 και κάθεται καλά στο χέρι σου θα σε καλύψει και το z2.

Κινηταρα το Ζ2 αλλα αν ειχε λιγο πιο μαζεμενες διαστασεις θα ηταν το τελειο.. αυτη η καμπυλη του HTC δινει μοναδικη αισθηση στο χερι και νομιζεις οτι κρατας το μισο σε μεγεθος κινητο..

αν δεν ειχε αυτη την καμερα το Μ8 θα το θεωρουσα την κορυφαια επιλογη..τωρα θεωρω πως με ολα τα κινητα φετος εχεις "σοβαρα" μειονεκτηματα και αναλογα με τις προτιμησεις σου πρεπει να τα ζυγισεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δες και εδώ για το μέγεθος http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Sony-Xperia-Z2,Sony-Xperia-Z,Sony-Xperia-Z1/phones/8323,7539,8000

Η αίσθηση του touch σε σχέση με το m8 πως είναι; Να φανταστώ πως έχει oleophobic coating το z2;

Κουκλί πάντως (φτου φτου :) ) Alex! Καλομίλητο.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

https://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=xperia+z2

αυτοί στο skroutz μου στειλαν μηνυμα ότι το εχουν διαθεσιμο στην Ελλάδα! Εντωμεταξυ σιγη ιχύος στο Αμαζον

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σκεφτομαι να το ακυρωσω το Αμαζον. Μπορω να το ακυρωσω ενω έχουν κανει δεσμευση χρηματων στην κάρτα, αλλά όχι χρέωση;

Εσυ Alex απο που το πηρες; και σε τι τιμή; Σκεφτομαι να το παρω απο κει που το πηρες, έψαξα στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μπορεσα να το ξεκαθαρίσω

Δεν υπάρχει διαθέσιμο από εκεί που το πήρε ο Άλεξ. Λοιπόν μπαίνοντας πριν λίγο στο Amazon.co.uk είδα πως γράφουν ημερομηνία.13/5

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IOQ5TNU/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0BMM33RTAFBX3M7604QN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455344027&pf_rd_i=468294

Βέβαια εγώ θα επιμείνω από .de, βγαίνει πιο φθηνό.

---------------

https://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=xperia+z2

αυτοί στο skroutz μου στειλαν μηνυμα ότι το εχουν διαθεσιμο στην Ελλάδα! Εντωμεταξυ σιγη ιχύος στο Αμαζον

σκεφτομαι να το ακυρωσω το Αμαζον. Μπορω να το ακυρωσω ενω έχουν κανει δεσμευση χρηματων στην κάρτα, αλλά όχι χρέωση;

Εσυ Alex απο που το πηρες; και σε τι τιμή; Σκεφτομαι να το παρω απο κει που το πηρες, έψαξα στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν μπορεσα να το ξεκαθαρίσω

Φυσικά και μπορείς να το ακυρώσεις αλλα τα λεφτά θα αποδεσμεύσουν σε ενα μήνα(είναι πάγια πολιτική τους,σε ακυρώσεις απο όλα τα amazon,για αυτο και εγώ λεφτά δεν έβαλα κάν στην κάρτα που εκανα την παραγγελια μου(ακόμα ενεργή είναι η παραγγελια :lol:)

Αλλα σε πολλές παραγγελίας μου που ακύρωσα περίμενα στωικά εως απο δεσμευτούν τα λεφτά.

Θα έλεγα να περιμένεις εως 15 του Μάιου.

Κοντά είναι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο από εκεί που το πήρε ο Άλεξ. Λοιπόν μπαίνοντας πριν λίγο στο Amazon.co.uk είδα πως γράφουν ημερομηνία.13/5

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IOQ5TNU/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0BMM33RTAFBX3M7604QN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455344027&pf_rd_i=468294

Βέβαια εγώ θα επιμείνω από .de, βγαίνει πιο φθηνό.

Εγώ το πήρα απο εδώ

http://www.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=161357&agid=1682&ref=132

Στην τιμη των 598 ευρω,όχι 626 σήμερα.

Αλλα αφού κανά 10ημερο πριν έστειλα το emai μου να με ειδοποιήσουν όταν θα το έχουν αμεσα διαθέσιμο,όπως και έγινε που παρέλαβαν 3 κομμάτια με ειδοποίησαν αμεσα και μέσα σε λίγες ώρες τσίμπησα επιτόπου τα 1 απο τα 3 και έτσι παρέλαβα.

Όπως είπα λογικά μέχρι τις 15 Μαιου θα αρχίσει τις αποστολές το γερμανικό που αξιζει απο όλα τα αλλα amazon.

Edited by alextrela

σας ευχαριστω για τις απαντήσεις και ιδιαιτερα τον alex. Θα περιμενω μεχρι 15 αφου είναι και πιο συμφερον

• The title was changed to Sony Xperia Z2