Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα εξάμηνο στην κατοχή μου δεν μου πάγωσε ποτέ η οθονη,ουτε και χρειάστηκε να πατήσω το κόκκινο κουμπάκι.

Ούτε στο z3 τώρα που έχω.

Μια πιθανή αιτία μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή(συνήθως κοινωνικών δικτύων πχ Facebook,skype,Twitter,viber η υπηρεσίες της Google είναι επιρεπεις στο να προκαλούν συχνά-πυκνα θέματα στο κινητό ή συνδυασμός παραγόντων πχ εφαρμογών)

Μπορεί ακόμα και το λειτουργικό να μην έχει δέσει σωστά(μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότατα)

Εμένα ήταν γερμανικό unbranded όπως και του z3 τώρα και όλα κυλουσαν νεράκι.

Αποκλείεις πρόβλημα συσκευής?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

με επανεκκίνηση στρωνει , το κανει μια δυο φορες την μερα και εγω υποψιαζομαι καποια εφαρμογη

Σήμερα θυμήθηκα ένα παράξενο φαινόμενο το οποίο συμβαίνει με την οθόνη μου όταν φοράω γυαλιά ηλίου polarized.

Ενώ βλέπεις καλά στην οθόνη όταν την κρατάς σε όρθια θέση, γυρνώντας την σε πλάγια θέση σκοτείνιαζε, μάλιστα συνέβη ενώ βρισκόμουν σε διακοπές στα χιόνια και κοίταζα φωτογραφίες που μόλις έβγαλα.

Κρατούσα λοιπόν το κινητό όρθιο και έμπαινα στο άλμπουμ για να δω τις φωτογραφίες, όταν πλάγιαζα λοιπόν το κινητό αυτό σκοτείνιαζε, λέω δεν μπορεί από το κρύο θα είναι (-10), κάτι έχει παγώσει και σε πλάγια θέση σκοτεινιάζει ενώ όρθιο έβλεπα κανονικά.

Λοιπόν μετά από επανεκκίνηση και ζέσταμα του κινητού στις τσέπες, είδα ότι βγάζοντας τα γυαλιά ηλίου όλα δούλευαν κανονικά οπότε ηρέμισα κιόλας, το δοκίμασα με μη polarized γυαλιά και δεν το έκανε, το δοκίμασα με άλλο κινητό το έκανε ελάχιστα, οπότε κάποιο φίλτρο είναι στην οθόνη του Z2 που είναι υπεύθυνο για το όλο θέμα, δοκιμάστε το.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα δεν λειτουργεί μερικές φορές η αναστολή λειτουργίας της οθόνης όταν κάνω επανεκκίνηση στρώνει

έχω κάνει hard reset αλλα τιποτα

μήπως έχει κάποιος αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα

Κι άλλοι το έχουν πάθει και το έστειλαν για service:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5670254#post5670254

[

Αποκλείεις πρόβλημα συσκευής?

Μου φαινεται χλωμο.

Μονο με επανεγκατασταση θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Cosmote και vodafone βλέπω ότι διαφημίζουν το 4G+, θα το υποστηρίζει λέτε οι συσκευή μας;
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Cosmote και vodafone βλέπω ότι διαφημίζουν το 4G+, θα το υποστηρίζει λέτε οι συσκευή μας;

Εδω καλα καλα δεν πιανουμε σωστο 3G θα πιασουμε 4G και μαλιστα το + :p:p:p δυσκολο το βλεπω

Οχι γιατι το Ζ2 υποστηριζει ταχυτητες download μεχρι 150Μbps ενω το 4G+ ειναι 300Mbps.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Σε όλα τα κινητά που είχα μέχρι σήμερα οταν πατούσα το μενού agenda του ημερολογίου μου εμφανιζόταν όλα τα events που είχα , στο Z2 γιατί δεν μου τα φέρνει ? Edited by OAL

Έχει παρατηρήσει κάνεις ξαφνικά να μην έχει δόνηση κατά το άγγιγμα της οθόνης και γενικά σε μηνύματα και κλήσεις;;; Τον τελευταίο καιρό μου το κάνει και μετά από λίγο είτε φτιάχνει μόνο του είτε μετά από επανεκκίνηση! Τι λέτε να φταίει;;

Καλησπέρα παιδιά.

Στο Z2 υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για την αναφορά παράδοσης sms;;

Χρησιμοποιώ το Textra (γιατί η stock εφαρμογή δεν υποστήριζε 160 ελληνικούς χαρακτήρες), αλλά ούτε στο Textra ούτε στην στοκ εφαρμογή δεν μπορώ να βρω πως να το ενεργοποιήσω.

Χθες εκεί που έπαιζα μπιλιαρδο μου φεύγει η μπίλια και σκάει με δύναμη πάνω στην οθόνη του κινητού, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Άναψε κεράκι :D

Λες; Φαινόμενο gorilla glass θα έλεγα...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

εχουμε κανενα νεο για το λολιποπ??? παει και ο Φεβρουάριος....
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

καλησπέρα σε όλους.έχω το Ζ2 με τα ακουστικά MDR-NC31E που έδινε στην συσκευασία του...

τα συνδέω και δεν μου τα αναγνωρίζει σαν ακουστικά παρά σαν μικρόφωνο...

στην αρχική οθόνη στην μπάρα δεν μου βγάζει ακουστικά συνδεδεμένα αλλά την εικόνα του μικροφώνου.

ενω τα εχω συνδεδεμένα στο walkman η μουσική ακούγεται απο τα ηχεία του κινητού,ενω οταν βάλω ραδιοφωνο,μου ζητάει να συνδέσω ακουστικά "που λειτουργουν σαν κεραία" κλπ...σαν να μην εχω βάλει τίποτα...

ένα κομμένο βυσματάκι που είχα απο παλιά ακουστικά της πλάκας,το ραδιόφωνο τα αναγνωρισε και έπαιξε κανονικά...

παρακαλώ τα φώτα σας...

ΗΜΟΥΝ MΠAΛOYΞ ΣTHN ΓΛYΦAΔA. OI ΦΩTO ΣTO HΛIOBAΣIΛEMA ΣOYΠEP. AΠO HDr ΠAΣXEI

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

καλησπέρα σε όλους.έχω το Ζ2 με τα ακουστικά MDR-NC31E που έδινε στην συσκευασία του...

στην αρχική οθόνη στην μπάρα δεν μου βγάζει ακουστικά συνδεδεμένα αλλά την εικόνα του μικροφώνου.

ενω τα εχω συνδεδεμένα στο walkman η μουσική ακούγεται απο τα ηχεία του κινητού,ενω οταν βάλω ραδιοφωνο,μου ζητάει να συνδέσω ακουστικά "που λειτουργουν σαν κεραία" κλπ...σαν να μην εχω βάλει τίποτα...

ένα κομμένο βυσματάκι που είχα απο παλιά ακουστικά της πλάκας,το ραδιόφωνο τα αναγνωρισε και έπαιξε κανονικά...

παρακαλώ τα φώτα σας...

με άλλα ακουστικά που σύνδεσα(των 2 ευρώ της πλάκας τελείως...) και ραδιοφωνο κανονικά,και στο walkman όλα καλά...

τα δικά του εξακολουθεί και τα διαβάζει σαν μικρόφωνο και όχι σαν ακουστικά...

εσείς οταν συνδέετε τα ακουστικά του,τί σας βγάζει στην μπάρα σαν εικονίδιο?

όταν συνδεσω τα δικά του,που δεν τα διαβάζει μου βγάζει στην μπάρα ένα μικρόφωνο.οταν συνδεσω άλλα ακουστικά που παίζει μια χαρά,στην μπάρα δεν βγάζει τίποτα...

Καλησπερα παιδια.Υπαρχει καποια εφαρμογη η ρυθμιση που να βελτιωνει τις hdr ληψεις?Ενω γενικά τραβαει καλες φωτο το hdr ειναι απο μετριο εως αθλιο

τωρα παιδια αξιζει η αγορα του λογο που εχει βγει σχεδον τα ιδια λεφτα το z3c

παρακαλώ τα φώτα σας...

με άλλα ακουστικά που σύνδεσα(των 2 ευρώ της πλάκας τελείως...) και ραδιοφωνο κανονικά,και στο walkman όλα καλά...

τα δικά του εξακολουθεί και τα διαβάζει σαν μικρόφωνο και όχι σαν ακουστικά...

εσείς οταν συνδέετε τα ακουστικά του,τί σας βγάζει στην μπάρα σαν εικονίδιο?

όταν συνδεσω τα δικά του,που δεν τα διαβάζει μου βγάζει στην μπάρα ένα μικρόφωνο.οταν συνδεσω άλλα ακουστικά που παίζει μια χαρά,στην μπάρα δεν βγάζει τίποτα...

κανείς???????????????????????

Με τα δικά του ακουστικά μ εμφανίζει το μπλε σηματακι , όπως κάνει κ Όταν συνδέω δευτερα άλλης μάρκας, μόνο που εμφανίζει και την εξάλειψη ήχου δεύτερο σηματακι

Μολις παρελαβα αυτο

http://www.ebay.com/itm/351208410956?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=620393483023&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Πολυ καλο για τα χρηματα του , διοτι βγαινει η βαση και χωραει το κινητο στο οποιο εχω χοντρη θηκη για προστασια

Edited by leongr18
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• The title was changed to Sony Xperia Z2