Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ ! 5.0.2? Γτ οχι 5.1.1? Battery problem?

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς... Νομίζω οτι η 5.0.2 έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... Οι επόμενες εκδόσεις την χαλάνε...

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλημέρα! Τις τελευταίες φορτισεις το κινητό δεν φορτίζει σωστά... Αργεί να φορτισει και είναι σαν να μπαινοβγαινει ο φορτιστής αναβοσβήνει κ το λαμπάκι κανωντας τον χαρακτηριστικό ήχο για την φόρτιση κάθε λίγο ενώ το κινητό είναι σταθερά πάνω στο τραπέζι.Μάλλον χάλασε η θυρα υποδοχής. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Ξέρετε αν κοστίζει πολύ;

Καλημέρα! Τις τελευταίες φορτισεις το κινητό δεν φορτίζει σωστά... Αργεί να φορτισει και είναι σαν να μπαινοβγαινει ο φορτιστής αναβοσβήνει κ το λαμπάκι κανωντας τον χαρακτηριστικό ήχο για την φόρτιση κάθε λίγο ενώ το κινητό είναι σταθερά πάνω στο τραπέζι.Μάλλον χάλασε η θυρα υποδοχής. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Ξέρετε αν κοστίζει πολύ;

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο.

Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα όταν το φορτιζω από τη usb του desktop, πράγμα που σημαίνει οριακή παροχή ρεύματος.

Μετά την αναβάθμιση σε 6.0.

Όταν είχα βάλει την beta 6, αν θυμάμαι καλά δούλευε.

Με μια επανεκκίνηση γυρνάει η οθόνη πλέον.

Μήπως έπαιξε και η αναβάθμιση που έκανε μόνο του , δεν ξέρω ....

Αντε να δούμε πότε θα έρθει και για εμάς τους unbranded :p

να παρακαλας να μην ερθει καθολου η 570 γιατι εχει ενα καρο προβληματα. Βγηκε σημερα μια νεα εκδοση στους beta που λενε οτι τα διορθωσαν τα περισσοτερα

Εγώ ακόμα στην existenz 4.2.5 με τα deadly effects της που και που..:p

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

να παρακαλας να μην ερθει καθολου η 570 γιατι εχει ενα καρο προβληματα. Βγηκε σημερα μια νεα εκδοση στους beta που λενε οτι τα διορθωσαν τα περισσοτερα

Τότε μάλλον θα περιμένω μέχρι να βγει αυτή.

Καλα αυτην την beta την κοβω να αργει αλλο τοσο :rolleyes:

Παίδες την πέρασα και εγώ πριν από 2 εβδομάδες με OTA (vodafone) και πέραν του γνωστού ότι δεν υπάρχει stamina, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το ΒΤ πλέον όχι μόνο δεν συνδέεται στο αυτοκίνητο όπως πριν αλλά ούτε που το βρίσκει.

Έχετε καμία λύση να μου προτείνεται αδέρφια?

Παίδες την πέρασα και εγώ πριν από 2 εβδομάδες με OTA (vodafone) και πέραν του γνωστού ότι δεν υπάρχει stamina, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το ΒΤ πλέον όχι μόνο δεν συνδέεται στο αυτοκίνητο όπως πριν αλλά ούτε που το βρίσκει.

Έχετε καμία λύση να μου προτείνεται αδέρφια?

Αφου το λενε ολοι και σε ελληνικα και σε ξενα φορουμ, οτι η συγκεκριμενη εχει ενα καρο bugs..

εσυ ενταξει την εβαλες για να ικανοποιησεις την περιεργεια σου αλλα τωρα εισαι αντιμετωπος με ολα αυτα..

αρα..ή φλασαρεις 5.1.1 ή περιμενεις να ερθει το περιβοητο update. ;)

Έχουνε χαλάσει και την επιλογή έντασης ήχου.Στην 5 μπορούσες να επιλέξεις σίγαση "έως την επόμενη αφύπνιση" , πολύ χρήσιμο.

Επίσης , επιτρέπει σίγαση με δόνηση μόνο πλέον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάνε απλά και βασικά πράγματα. Απίστευτο φαίνεται .....

Παιδιά με αυτα που διαβαζω εχω φρικαρει. Προβλημα με τη σιγαση, προβλημα με buetooth, stamina... Δηλαδη τι το εβγαλαν αυτο το πραγμα;

Χτες μου εκανε ενα update στο software του τηλεφωνου, ουτε ειπε ποσο μικρο ηταν, δυο δευτερολεπτα κρατησε. Ξερετε τι ηταν αυτο;

Παραμενει σε εκκρεμοτητα η υπενθυμιση οτι εχω να εγκαταστησω την .570 .Φυσικα δεν προκειται να κανω τετοια πατατα.(Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση;).

Παιδιά με αυτα που διαβαζω εχω φρικαρει. Προβλημα με τη σιγαση, προβλημα με buetooth, stamina... Δηλαδη τι το εβγαλαν αυτο το πραγμα;

Χτες μου εκανε ενα update στο software του τηλεφωνου, ουτε ειπε ποσο μικρο ηταν, δυο δευτερολεπτα κρατησε. Ξερετε τι ηταν αυτο;

Παραμενει σε εκκρεμοτητα η υπενθυμιση οτι εχω να εγκαταστησω την .570 .Φυσικα δεν προκειται να κανω τετοια πατατα.(Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση;).

Πηγαινε στο ρυμισεις -> εφαρμογες -> ολες οι εφαρμογες, βρες το sony update sevice με ενα εικονακι τηλεφωνου κι ενα βελακι, καπως ετσι ειναι, πατα πανω, αναγκαστικη διακοπη->καθαρισμα δεδομενων-> και απενεργοποιηση.

Πάντως γενικά μεγάλο λάθος η αναβάθμιση. Τραγική με πολλά θέματα χωρίς λόγο, τι να πω ?

• The title was changed to Sony Xperia Z2