bpapad81 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Οκ ! 5.0.2? Γτ οχι 5.1.1? Battery problem? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς... Νομίζω οτι η 5.0.2 έχει την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... Οι επόμενες εκδόσεις την χαλάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μόνο σε εμένα δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή ή εχουν κάνει μ@λ@κια πάλι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μόνο σε εμένα δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή ή εχουν κάνει μ@λ@κια πάλι ??? Σε ποια έκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σε ποια έκδοση ? Μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μετά την αναβάθμιση σε 6.0. Όταν είχα βάλει την beta 6, αν θυμάμαι καλά δούλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Εγινε αναβάθμιση της εφαρμογής software update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα! Τις τελευταίες φορτισεις το κινητό δεν φορτίζει σωστά... Αργεί να φορτισει και είναι σαν να μπαινοβγαινει ο φορτιστής αναβοσβήνει κ το λαμπάκι κανωντας τον χαρακτηριστικό ήχο για την φόρτιση κάθε λίγο ενώ το κινητό είναι σταθερά πάνω στο τραπέζι.Μάλλον χάλασε η θυρα υποδοχής. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Ξέρετε αν κοστίζει πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα! Τις τελευταίες φορτισεις το κινητό δεν φορτίζει σωστά... Αργεί να φορτισει και είναι σαν να μπαινοβγαινει ο φορτιστής αναβοσβήνει κ το λαμπάκι κανωντας τον χαρακτηριστικό ήχο για την φόρτιση κάθε λίγο ενώ το κινητό είναι σταθερά πάνω στο τραπέζι.Μάλλον χάλασε η θυρα υποδοχής. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Ξέρετε αν κοστίζει πολύ; Δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα όταν το φορτιζω από τη usb του desktop, πράγμα που σημαίνει οριακή παροχή ρεύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μετά την αναβάθμιση σε 6.0. Όταν είχα βάλει την beta 6, αν θυμάμαι καλά δούλευε. Με μια επανεκκίνηση γυρνάει η οθόνη πλέον. Μήπως έπαιξε και η αναβάθμιση που έκανε μόνο του , δεν ξέρω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ηρθε σε ελληνικο vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ηρθε σε ελληνικο vodafone Η 570? Ή η επόμενη η 151? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Η 570? Ή η επόμενη η 151? 23.5.A.0.570-R3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 23.5.A.0.570-R3D Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ηρθε σε ελληνικο vodafone Αντε να δούμε πότε θα έρθει και για εμάς τους unbranded :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αντε να δούμε πότε θα έρθει και για εμάς τους unbranded :p να παρακαλας να μην ερθει καθολου η 570 γιατι εχει ενα καρο προβληματα. Βγηκε σημερα μια νεα εκδοση στους beta που λενε οτι τα διορθωσαν τα περισσοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Εγώ ακόμα στην existenz 4.2.5 με τα deadly effects της που και που..:p Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 να παρακαλας να μην ερθει καθολου η 570 γιατι εχει ενα καρο προβληματα. Βγηκε σημερα μια νεα εκδοση στους beta που λενε οτι τα διορθωσαν τα περισσοτερα Τότε μάλλον θα περιμένω μέχρι να βγει αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 να παρακαλας να μην ερθει καθολου η 570 γιατι εχει ενα καρο προβληματα. Βγηκε σημερα μια νεα εκδοση στους beta που λενε οτι τα διορθωσαν τα περισσοτερα Καλα αυτην την beta την κοβω να αργει αλλο τοσο :rolleyes: Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Παίδες την πέρασα και εγώ πριν από 2 εβδομάδες με OTA (vodafone) και πέραν του γνωστού ότι δεν υπάρχει stamina, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το ΒΤ πλέον όχι μόνο δεν συνδέεται στο αυτοκίνητο όπως πριν αλλά ούτε που το βρίσκει. Έχετε καμία λύση να μου προτείνεται αδέρφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Παίδες την πέρασα και εγώ πριν από 2 εβδομάδες με OTA (vodafone) και πέραν του γνωστού ότι δεν υπάρχει stamina, το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το ΒΤ πλέον όχι μόνο δεν συνδέεται στο αυτοκίνητο όπως πριν αλλά ούτε που το βρίσκει. Έχετε καμία λύση να μου προτείνεται αδέρφια? Αφου το λενε ολοι και σε ελληνικα και σε ξενα φορουμ, οτι η συγκεκριμενη εχει ενα καρο bugs.. εσυ ενταξει την εβαλες για να ικανοποιησεις την περιεργεια σου αλλα τωρα εισαι αντιμετωπος με ολα αυτα.. αρα..ή φλασαρεις 5.1.1 ή περιμενεις να ερθει το περιβοητο update. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Έχουνε χαλάσει και την επιλογή έντασης ήχου.Στην 5 μπορούσες να επιλέξεις σίγαση "έως την επόμενη αφύπνιση" , πολύ χρήσιμο. Επίσης , επιτρέπει σίγαση με δόνηση μόνο πλέον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάνε απλά και βασικά πράγματα. Απίστευτο φαίνεται ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καποιος φιλος εδω με 5.1.1 και customization cosmote gr, εχει παρατηρησει σε ανυποπτο χρονο random reboot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά με αυτα που διαβαζω εχω φρικαρει. Προβλημα με τη σιγαση, προβλημα με buetooth, stamina... Δηλαδη τι το εβγαλαν αυτο το πραγμα; Χτες μου εκανε ενα update στο software του τηλεφωνου, ουτε ειπε ποσο μικρο ηταν, δυο δευτερολεπτα κρατησε. Ξερετε τι ηταν αυτο; Παραμενει σε εκκρεμοτητα η υπενθυμιση οτι εχω να εγκαταστησω την .570 .Φυσικα δεν προκειται να κανω τετοια πατατα.(Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά με αυτα που διαβαζω εχω φρικαρει. Προβλημα με τη σιγαση, προβλημα με buetooth, stamina... Δηλαδη τι το εβγαλαν αυτο το πραγμα; Χτες μου εκανε ενα update στο software του τηλεφωνου, ουτε ειπε ποσο μικρο ηταν, δυο δευτερολεπτα κρατησε. Ξερετε τι ηταν αυτο; Παραμενει σε εκκρεμοτητα η υπενθυμιση οτι εχω να εγκαταστησω την .570 .Φυσικα δεν προκειται να κανω τετοια πατατα.(Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ειδοποιηση;). Πηγαινε στο ρυμισεις -> εφαρμογες -> ολες οι εφαρμογες, βρες το sony update sevice με ενα εικονακι τηλεφωνου κι ενα βελακι, καπως ετσι ειναι, πατα πανω, αναγκαστικη διακοπη->καθαρισμα δεδομενων-> και απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Πάντως γενικά μεγάλο λάθος η αναβάθμιση. Τραγική με πολλά θέματα χωρίς λόγο, τι να πω ? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts