dimitris2627 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 MARSHMALLOW!!!!! :D:D:D περιμενουμε εντυπωσεις!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Εγώ ακόμα με 5.0.2 ;-) root Εαν δω ότι η μπαταρία με MM είναι όπως στην 5.0.2 τότε θα την βάλω, διαφορετικά δεν κάνω update MM root παίζει ??? Edited April 13, 2016 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 OTA ηρθε. Δεν ξερω τι ρομ εχω. Παντως σιγουρα οχι cosmote, vodafone κλπ. MARSHMALLOW!!!!! :D:D:D Καλοφόρετη φίλε!!! Αντε και στα δικά μας !! χαχα αν ποτε αποφασίσω να βγάλω την existenz rom από πάνω..:lol::lol: Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλοφόρετη φίλε!!! Αντε και στα δικά μας !! χαχα αν ποτε αποφασίσω να βγάλω την existenz rom από πάνω..:lol::lol: Ποιά existenZ έχεις φορεμένη φίλε μου; Είσαι ικανοποιημένος από αυτή; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ποιά existenZ έχεις φορεμένη φίλε μου; Είσαι ικανοποιημένος από αυτή; Έχω την 4.2.5 πάνω γιατί οι εξάρες όλο προβλήματα δημιουργούσαν..καμμια φορά στις 2-3 βδομάδες επίσης μου νεκρώνει έτσι στα ξαφνικά το κινητό και αναγκάζομαι να πατώ το κόκκινο κουμπάκι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχω την 4.2.5 πάνω γιατί οι εξάρες όλο προβλήματα δημιουργούσαν..καμμια φορά στις 2-3 βδομάδες επίσης μου νεκρώνει έτσι στα ξαφνικά το κινητό και αναγκάζομαι να πατώ το κόκκινο κουμπάκι. Η έκδοση 7.0 δεν είναι καλή; Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Η έκδοση 7.0 δεν είναι καλή; Τα σπάει!!! Τη φοραω κανένα τρίμηνο τώρα και δεν έχει κάνει κιχ... Αφού λέω να μην πάω σε mm και να περιμένω την existenz που θα βασιστεί στη mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Τα σπάει!!! Τη φοραω κανένα τρίμηνο τώρα και δεν έχει κάνει κιχ... Αφού λέω να μην πάω σε mm και να περιμένω την existenz που θα βασιστεί στη mm Εγώ τώρα είμαι στην lollipop 5.1.1 root και unlocked bootloader. Έχω περασμένα και τα xposed . Να την περάσω από το recovery ; χρειάζονται τα wipes ; Edited April 15, 2016 by makis780 Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ τώρα είμαι στην lollipop 5.1.1 root και unlocked bootloader. Έχω περασμένα και τα xposed . Να την περάσω από το recovery ; χρειάζονται τα wipes ; Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει χωρίς πρόβλημα χωρίς wipe... Εγώ την έκανα με full wipe (προερχόμενος από stock rooted 5.1.1) Τα xposed δουλεύουν και στην existenz (απλά έχει τόσα καλουδια η existenz που δε μου έχουν χρειαστεί ακόμη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Τα σπάει!!! Τη φοραω κανένα τρίμηνο τώρα και δεν έχει κάνει κιχ... Αφού λέω να μην πάω σε mm και να περιμένω την existenz που θα βασιστεί στη mm Απο θέμα μπαταρίας με αυτή την rom είσαι ευχαριστημένος ?? Γιατί ότι custom rom έχω βάλει, όχι στο Ζ2, κάνανε τρελό drain battery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η έκδοση 7.0 δεν είναι καλή; δεν την δοκίμασα Τα σπάει!!! Τη φοραω κανένα τρίμηνο τώρα και δεν έχει κάνει κιχ... Αφού λέω να μην πάω σε mm και να περιμένω την existenz που θα βασιστεί στη mm αλήθεια;; αν ειναι να την τιμήσουμε.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Απο θέμα μπαταρίας με αυτή την rom είσαι ευχαριστημένος ?? Γιατί ότι custom rom έχω βάλει, όχι στο Ζ2, κάνανε τρελό drain battery... Αν και δεν κάνω τρελή χρήση του κινητού, δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διάφορα σε σχέση με τη stock ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλήθεια;; αν ειναι να την τιμήσουμε.. Έχει πολλά καλουδια... Αλλά αυτή τη στιγμή μάλλον το σοφοτερο θα ήταν να περιμένεις την αναβάθμιση που θα βασίζεται στη mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ήρθε ρε.παιδιά σε κανέναν άλλον ηρωα η MM? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ήρθε ρε.παιδιά σε κανέναν άλλον ηρωα η MM? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την ελληνική ρομ και δεν έχει έρθει ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Χτες το απογευμα μου ηρθε ειδοποιηση για update οταν συνδεθηκα στο wifi. Το πατησα να κατεβει και ηταν απλα κατι για την 5.1.1. Ξενερωσα εντελως. Μα ...αν ακομα παιρνω για την 5.1.1 την ΜΜ ποτε θα την δω; το καλοκαιρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ήρθε ρε.παιδιά σε κανέναν άλλον ηρωα η MM? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως, και στο xperifirm που το κοιτάζω, δεν έχει βγει mm για καμιά ευρωπαικη... Μόνο σε κάτι ασιατικές χώρες το βλέπω να έχει βγει επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 εγω παντως οπου διαβασα στο xda υπαρχουν χιλια θεματα ακομα με την 6.0.1 οποτε μη βιαζεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Πάντως, και στο xperifirm που το κοιτάζω, δεν έχει βγει mm για καμιά ευρωπαικη... Μόνο σε κάτι ασιατικές χώρες το βλέπω να έχει βγει επίσημα... Άρα περιμένουμε κι αλλο!! Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 μια από τα ίδια. ένα μικρό χαζοUpdate ήταν γκρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 παιδες counter badges εχετε σε facebook , viber κτλ; Εχω 5.1.1 και μου αριθμει ειδοποιησεις απο εφαρμογες της sony οχι αλλων εταιριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 παιδες counter badges εχετε σε facebook , viber κτλ; Εχω 5.1.1 και μου αριθμει ειδοποιησεις απο εφαρμογες της sony οχι αλλων εταιριων. Ναι δεν έχει counter badges!εμένα αυτό μου εσπασε τα νεύρα (ενώ είναι πολύ καλός ο launcher) και έβαλαν nova launcher prime σώθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 και εγω ετσι το ελυσα! και πιο γρηγορος και εκανα και τα εικονιδια πιο μικρα οχι τερατα οπως ητανε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιδες αγορασα τον SAMSUNG EP-TA20EWE απο την προσφορα του eshop και το κινητο δε φορτιζει!!! Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι; Τον δοκιμασα τον φορτιστη σε αλλο κινητο nokia και εκει δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 παιδες αγορασα τον SAMSUNG EP-TA20EWE απο την προσφορα του eshop και το κινητο δε φορτιζει!!! Υπαρχει καποιος που να ξερει γιατι; Τον δοκιμασα τον φορτιστη σε αλλο κινητο nokia και εκει δουλευει μια χαρα Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Άλλο καλώδιο δοκίμασες; ναι! τρια! κανενα δε δουλευει με συνδυασμο z2+ samsung. Τοσο ο samsung οσο και το z2 δουλευουν με ολα ομως αν τα συνδεσω με αλλες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts