Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρώ το εξής θέμα

Όταν ξαναφορεσα την existenz rom δεν μπορούσα με τίποτα να το κάνω να αναγνωρίσει την ext4 διαμεριση της micro SD παρόλο που έκανα την διαμεριση της είτε με το partition wizard είτε με easy Us master. Λέω μήπως τίποτα να φταίει η Samsung evo ? Εν τέλει πέρασα την στοκ ρομ την ρουταρισα και του link2sd δούλεψε μια χαρά και έκανε το mount. Ποιος ξέρει άραγε τι παλιό bug θα είναι της existenz.

Βέβαια, η λύση μπορεί να βρίσκεται εδώ αν και στις αρχές όπως σας είπα δεν είχα θέμα http://i67.tinypic.com/dqgchj.jpg

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλημέρα κύριοι και γω κάτοχος του z2 εδώ και ένα χρόνο...Μια ερώτηση κάτω δεξιά μου έχει βγάλει ένα σαν λεκε ι οθόνη το οποίο φενετε μόνο σε άσπρο φόντο και θέλω να μάθω αν έχει γίνει και σε κάποιον άλλον αυτο...τι λετε αξίζει να το παο να το δούνε...

Κάπως σου μπήκε υγρασία, έχει συμβεί και σε μένα. Μόνο με αλλαγή οθόνης φτιάχνεται αυτό, αν και κάποιοι έχουν αναφέρει πως σε μαγαζιά (όχι Arvato) γίνεται να στο φτιάξουν, αλλά πιστεύω πως δεν παίζει.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Λογικά βράχηκε και παρά την αδιαβροχοποίηση που λένε πως έχουμε, κάπως πέρασε νερό μέσα. Μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια με Arvato μήπως και σταθείς τυχερός

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

Είχα καιρό να δουλέψω έτσι το κινητό. τρεις μέρες στο νοσοκομείο όμως από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ με πολύ ίντερνετ, ράδιο, ταινίες, τηλέφωνα και οτιδήποτε άλλο και η μπαταρία το βράδυ στο 25%.εκεί που το a5 της κοπελας μ έσβησε το μεσημέρι.. αντε μακάρι να βγάλουν φέτος ναυαρχιδες με παρόμοιες μπαταρίες μπας και κάνουμε την αλλαγή
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Έχουμε καλή μπαταρία ή αλήθεια είναι αυτη! Ελπίζω με marshmellow να μείνει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα ή και να γίνει καλύτερη

Έχουμε καλή μπαταρία ή αλήθεια είναι αυτη! Ελπίζω με marshmellow να μείνει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα ή και να γίνει καλύτερη

Πότε θα πάρουμε το γλυκακι μας?? Ξέρει κανείς ??

Πότε θα πάρουμε το γλυκακι μας?? Ξέρει κανείς ??

Προχθες ξεκίνησε beta program για να τεσταρει ή σονυ το marshmellow! Κάνα μήνα πιστευω

Προχθες ξεκίνησε beta program για να τεσταρει ή σονυ το marshmellow! Κάνα μήνα πιστευω

Το θέμα είναι να περιμένουμε να βγει και ρουτ! Επίσης δεν μπορώ να κάνω restore τα drm keys με τίποτα..

duc σου απανταω και εδω μηπως και δεν το δεις στο αλλο τοπικ :)

υπαρχει εφαρμογη απαντησης κλησεις βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι?

Πάντως ούτε σε εμένα υπάρχει αυτό στο Z2, μήπως είναι gesturbes σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου;

Απανταω μιας και βλεπω οτι εχεις sony z2, ισως εχουν ιδιες ρυθμισεις.

Στο sony z3 με 4.4.4 ειναι στις ρυθμισεις> εξατομικευση > κινηση > και σου επιτρεπει να

* Απαντηση: οταν βαζεις το τηλεφωνο στο αυτι

* Αποριψη: ανακινηστε τη συσκευη

* Απενεργοποιηση ηχου κλησης: τοποθετηστε το τηλεφωνο με την οθονη προς τα κατω

edit ειδα οτι ειδες το ποστ στο αλλο τοπικ, αν θελουν οι αγαπητοι mod μπορουν να σβησουν το ποστ μου !

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά καλησπέρα. Εχω την 5.1.1 έκδοση του android με την. 264. Βρηκα απο το σαιτ του Xda καποια mods για την καμερα και οχι μονο, τα οποια τα κανεις εγκατασταση μεσω recovery mode. Δοκιμασα να μπω σε recovery mode κλεινωντας το κινητο και οταν το ξαναενεργοποιω να παταω πολλες φορες ενα απο τα πληκτρα φωνης, αλλα δεν μπαίνει ποτε σε recovery mode. Διαβασα ότι πρεπει να κανω εγω απο μονος μου εγκατασταση καποιας, ισχυει? Να σημειωσω οτι το λογισμικο ειναι αυθεντικό και δεν το εχω πηραξει ποτε (ροοτ κτλ).

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Παιδιά καλησπέρα. Εχω την 5.1.1 έκδοση του android με την. 264. Βρηκα απο το σαιτ του Xda καποια mods για την καμερα και οχι μονο, τα οποια τα κανεις εγκατασταση μεσω recovery mode. Δοκιμασα να μπω σε recovery mode κλεινωντας το κινητο και οταν το ξαναενεργοποιω να παταω πολλες φορες ενα απο τα πληκτρα φωνης, αλλα δεν μπαίνει ποτε σε recovery mode. Διαβασα ότι πρεπει να κανω εγω απο μονος μου εγκατασταση καποιας, ισχυει? Να σημειωσω οτι το λογισμικο ειναι αυθεντικό και δεν το εχω πηραξει ποτε (ροοτ κτλ).

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Προφανώς και πρέπει να το εγκαταστησεις εσύ, xzdualrecovery είναι η λύση ή απλά ρουτ από εδώ που σε παρέχει και μια recovery και είναι σχετικά πιο εύκολο http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/root-t3108230 αυτό απαιτεί όμως να γυρίσεις σε 5.0.2 οπότε αν δεν θες έτσι φλασαρε xzdualrecovery η οποία σε επιτρέπει και πέρασμα καστομ στοκ based rom. Από εδώ ---->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606

Edited by Inevar

Παιδια καλησπερα,

θα με ενδιεφερε το Ζ2 καθως ερχομαι απο G2 ( σονακιας αλλα το G2 γοητευσε ) αλλα με τις νεες εκδοσεις των προγραμματιστων εχει γινει καπως Ζ5; Διαβασα λιγο τις προηγουμενες σελιδες και παρατηρησα οτι με μοντ αλλαζουν τα χρωματα και με αλλο η καμερα.

Το G2 δεν θα παρει ΜΜ και το Ζ2 ειναι σε μια G2 τιμη τωρα.

Θα ηταν ωραιο να γινει ενας οδηγος που θα εχει 10 ποστ να κατευθύνει νέους χρήστες καθως ειμαι με γνωσεις Χπερια Τ και Ζ2λαικ ρομ./

Αξιζει λετε η αλλαγη απο G2 σε Ζ2; Παρατηρησα στο androbench αργη μνημη οπως στο G2 και αυτο καπως με ξενερωσε. Σιγουρα βεβαια τα 3GB ραμ θα εξηπηρετουν.

SONY MOBILE

Παιδια καλησπερα,

θα με ενδιεφερε το Ζ2 καθως ερχομαι απο G2 ( σονακιας αλλα το G2 γοητευσε ) αλλα με τις νεες εκδοσεις των προγραμματιστων εχει γινει καπως Ζ5; Διαβασα λιγο τις προηγουμενες σελιδες και παρατηρησα οτι με μοντ αλλαζουν τα χρωματα και με αλλο η καμερα.

Το G2 δεν θα παρει ΜΜ και το Ζ2 ειναι σε μια G2 τιμη τωρα.

Θα ηταν ωραιο να γινει ενας οδηγος που θα εχει 10 ποστ να κατευθύνει νέους χρήστες καθως ειμαι με γνωσεις Χπερια Τ και Ζ2λαικ ρομ./

Αξιζει λετε η αλλαγη απο G2 σε Ζ2; Παρατηρησα στο androbench αργη μνημη οπως στο G2 και αυτο καπως με ξενερωσε. Σιγουρα βεβαια τα 3GB ραμ θα εξηπηρετουν.

Επειδή είχα το G2 ( με κιτ κατ εποχή) νομίζω πως δεν αξίζει τόσο να δώσεις την διαφορά για το ζ2, διότι ίσως υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Οι διαφορές που έχω δει προσωπικά είναι πως το σονυ ζεσταίνεται λιγότερο αλλά έχει ελαφρώς χειρότερη αυτόματη κάμερα και καλύτερο σήμα δικτύου και gps . Αδιαβροχοποιηση(λόγω δουλειάς) και κάρτα μνήμης κυρίως ήταν αυτό που οδήγησαν τότε εμένα στην αλλαγή. Σε οθόνη,μπαταρία πάνω κάτω τα ίδια. Αλλά όπως είπα η σύγκριση επί κιτ κατ εποχή και στα δύο. Ελπίζω να βοήθησα :-)

Σε μεταχειρισμενο αξίζει νε τα χίλια αν και με ελάχιστα παραπάνω βρίσκεις το Ζ3 πια.

Σρυ για το οφτοπικ :-)

Προφανώς και πρέπει να το εγκαταστησεις εσύ, xzdualrecovery είναι η λύση ή απλά ρουτ από εδώ που σε παρέχει και μια recovery και είναι σχετικά πιο εύκολο http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/root-t3108230 αυτό απαιτεί όμως να γυρίσεις σε 5.0.2 οπότε αν δεν θες έτσι φλασαρε xzdualrecovery η οποία σε επιτρέπει και πέρασμα καστομ στοκ based rom. Από εδώ ---->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606

γυρναμε σε 5.0.2 και μετα μπορουμε να περασουμε το update εχοντας root και custom recovery?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

γυρναμε σε 5.0.2 και μετα μπορουμε να περασουμε το update εχοντας root και custom recovery?

Εγώ το είχα γυρίσει σε 5.0.2, το ρουταρισα

με τον παραπάνω οδηγό (μέσα από το ρουτ όμως που έκανα ο οδηγός έλεγε να πέρασω και μια ρικοβερυ ανεξάρτητη της xzdualrecovery) και αφού έκανα όλα αυτά μετά πέρασα την xzdualrecovery αν και εδώ ένα παιδί έλεγε ότι γίνοταν συντομοτερα αν γυρνουσα το κινητό σε 4.4.4 και μετά xzdualrecovery. Και αφού τα έκανα όλα αυτά μετά πέρασα την existenz Rom.

Εχω ρουταρει στην Existenz την τελευταια 5.1.1

Πως βαζω Xposed παιδια ? κατι διαβαζα για bootloop... Απλα κανω install το APK και ειμαι ΟΚ ? η θελει να φλασαρω απο recovery κατι ?

Εχω ρουταρει στην Existenz την τελευταια 5.1.1

Πως βαζω Xposed παιδια ? κατι διαβαζα για bootloop... Απλα κανω install το APK και ειμαι ΟΚ ? η θελει να φλασαρω απο recovery κατι ?

Μα η existenz είναι ως καστομ ρομ πάντα προρουταρισμενη, για να βάλεις xposed, κανείς install το xposed installer και μετά θα βρεις να κατεβάσεις το εξής xposed framework v79sdk22arm

Ωραία... Το περνάω μέσω recovery σωστά;

Κάτι ακόμα φίλε μου. Ο Nova launcher όταν πατάω να βάλω widget κλείνει, ξέρεις κάτι για αυτό;

Ωραία... Το περνάω μέσω recovery σωστά;

Κάτι ακόμα φίλε μου. Ο Nova launcher όταν πατάω να βάλω widget κλείνει, ξέρεις κάτι για αυτό;

Ναι μέσω recovery φίλε μου, εγώ εκείνη την έκδοση έβαλα που σου είπα..

• The title was changed to Sony Xperia Z2