Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι λογικο? 3:30 ώρες για να φορτίσει? :eek::eek

Και με κιτκατ τον ίδιο χρόνο έκανε?

Ναι, αν ξεκίνησε η φόρτιση από τα 6% τόσο θα κάνει, αλλιώς από τα 10-15% κάνεις 3 ωρες περίπου.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά καλησπέρα , μόλις πήρα το εργαλείο z2 , θα ήθελα να μου πειτε πως μπαίνω σε recovery και πως να κάνω clear cache partition?

Ευχαριστώ :D

αρχικά, καλώς ήρθες στην παρέα των z2άδων και να ευχαριστηθείς την κινητάρα σου...

για να δεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader, πας στον dialer (εκεί που γράφεις τον αριθμό τηλεφώνου που θες να καλέσεις) και πατάς διαδοχικά *#*#7378423#*#*. θα σου ανοίξει το service menu και θα πας Service info/Configuration. εκεί αν λέει bootloader unlock allowed:yes/no, τότε είναι κλειδωμένος.

ναι μπορείς να περάσεις recovery και να κάνεις root το τηλέφωνο.

unlocked bootloader χρειάζονται ορισμένες (όχι όλες) οι custom rom, αλλά και οι custom kernels.

γνώμη μου: μην ασχοληθείς με ξεκλείδωμα bootloader. είναι μη αναστρέψιμη διαδικασία και δεν έχει να σου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο...

Τι κερδίζω αν εκτός απο ροοτ ξεκλειδώσω και bl?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Παιδιά καλησπέρα , μόλις πήρα το εργαλείο z2 , θα ήθελα να μου πειτε πως μπαίνω σε recovery και πως να κάνω clear cache partition?

Ευχαριστώ :D

Τι κερδίζω αν εκτός απο ροοτ ξεκλειδώσω και bl?

Ο μόνος λόγος που ξεκλειδώνεις bootloader, είναι για να περάσεις custom rom, υπάρχουν όμως και custom roms που δεν απαιτούν ξεκλείδωμα bootloader. Για ρουτ δεν χρειάζεται το ξεκλείδωμα πάντως.

Χωρις να το εχω ψαξει γιατι δεν το εχω, θα πω οτι ισως ειναι στο εξτρα μενου για προγραμματιστες εκει που διαλεγεις και το usb debugging η στο ασφαλεια κατι εχω δει για διαπιστευτηρια? Για δοκιμασε εκει μηπως εχει κατι.

Σε ευχαριστω πολυ, δουλεψε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Καλησπέρα στην κοινότητα του z2! Ήθελα να ρωτήσω αν έχουν παρατηρηθεί κρούσματα αλλήθωρης(μη κεντραρισμένης με τζαμάκι της πλάτης) κάμερας όπως η δική μου!

http://i.imgur.com/fYEWZUS.jpg

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Γεια σας παιδιά. Είδα ότι σε ΟΤΕ και Γερμανό έχουν το Ζ2 στα 299€.

1) Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και δεν το έχουν να πεις σαν προσφορά, το πήρε κανείς από εκεί να μας πει;

2) Σίγουρα πρόκειται για το D6503 που υποστηρίζει 4g; Το 6502 κυκλοφόρησε καθόλου στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ.

Λογικά το έχουν προσφορά επειδή σταμάτησε η παραγωγή του. Το κάνουν τα μεγάλα μαγαζιά για να ξεστοκάρουν. Μόνο το 4G ήρθε επίσημα Ελλάδα. Το 3G δεν το έφερε κανείς απ' οτι ξέρω. Σε πιο υποκατάστημα το βρήκες τόσο?

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Λογικά το έχουν προσφορά επειδή σταμάτησε η παραγωγή του. Το κάνουν τα μεγάλα μαγαζιά για να ξεστοκάρουν. Μόνο το 4G ήρθε επίσημα Ελλάδα. Το 3G δεν το έφερε κανείς απ' οτι ξέρω. Σε πιο υποκατάστημα το βρήκες τόσο?

Δεν πήγα σε υποκατάστημα, στο ίντερνετ το βρήκα:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67057&selectedCategoryId=93

https://www.ote.gr/web/guest/p/201382/otegr20294088/sony_xperia_z2_black?p_p_lifecycle=1&redir=1&p_l_id=40843&lastLayoutId=20

Να το πάρω; Σε σχέση με G3 τί λέτε;

Edited by libitas

Θα έπαιρνα το Z2 με κλειστά μάτια!

Θα έπαιρνα το Z2 με κλειστά μάτια!

Συμφωνώ μαζί σου! Τσιμπα το! Η κατώτερη τιμή που είχε στο σκρουτζ ήταν 322,60€ τα Χριστούγεννα.

τελικά έχει κανείς αλλήθωρη κάμερα ή να πάω να το κοιτάξουν?? :wacko:

τελικά έχει κανείς αλλήθωρη κάμερα ή να πάω να το κοιτάξουν?? :wacko:

Να το πας να το κοιταξουν.

Την περασμένη βδομάδα το έτρεχα γιατί έπρεπε να αλλάξουν την οθόνη. Αυτό το αμέλησα γιατί στα περισσότερα κινητά που έχω δει, υπάρχει αυτό το θέμα, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Γι' αυτό και ρώτησα εδώ..

Την περασμένη βδομάδα το έτρεχα γιατί έπρεπε να αλλάξουν την οθόνη. Αυτό το αμέλησα γιατί στα περισσότερα κινητά που έχω δει, υπάρχει αυτό το θέμα, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Γι' αυτό και ρώτησα εδώ..

Κ μένα το έχει δεν είναι ακριβώς κεντραρισμενο...παρεμπιπτόντως τι θερμοκρασίες σας ανεβάζει τώρα το καλοκαίρι γιατί με λίγο browsing βλέπω 55αρια

Κ μένα το έχει δεν είναι ακριβώς κεντραρισμενο...παρεμπιπτόντως τι θερμοκρασίες σας ανεβάζει τώρα το καλοκαίρι γιατί με λίγο browsing βλέπω 55αρια

Εμένα με ειδοποιεί κάθε τρεις και λίγο ότι η κάμερα υπερθερμαινεται αν δεν την κλείσω αλλά δεν πειράζει.

Είναι γεγονός ότι έχουμε ύψηλες θερμοκρασίες... Πάντως με την κιτ κατ δούλευε πιο χαμηλα

Με ρουτ ή custom rom διορθώνεται το πρόβλημα πιστεύω.

Είναι γεγονός ότι έχουμε ύψηλες θερμοκρασίες... Πάντως με την κιτ κατ δούλευε πιο χαμηλα

Ή lollipop φταίει γιαυτό το λένε και στο xda! Να δούμε ή 5.1.1 αν διορθώσει τίποτα

Μετά από 4 φορές στο service τελικά με λίγες απειλές στην sony και arvato μου αντικατέστησαν επιτέλους την συσκευή μου με καινούργια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι και στην παλιά και στην καινούργια από τα ακουστικά φαίνεται λίγο φως από την οθόνη όταν είσαι στο σκοτάδι. Το έχει προσέξει κανένας άλλος στην συσκευή του? Να υπάρχει θέμα αδιαβροχοποιήσης ?

Μετά από 4 φορές στο service τελικά με λίγες απειλές στην sony και arvato μου αντικατέστησαν επιτέλους την συσκευή μου με καινούργια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι και στην παλιά και στην καινούργια από τα ακουστικά φαίνεται λίγο φως από την οθόνη όταν είσαι στο σκοτάδι. Το έχει προσέξει κανένας άλλος στην συσκευή του? Να υπάρχει θέμα αδιαβροχοποιήσης ?

Καταφερες και στην άλλαξαν? Μπράβο φιλέ! Εγώ μετά από 4 φορές και απειλές δεν μου την άλλαξαν και εριξα καταγγελία! Τι θέμα είχες αν επιτρέπεται?

Καταφερες και στην άλλαξαν? Μπράβο φιλέ! Εγώ μετά από 4 φορές και απειλές δεν μου την άλλαξαν και εριξα καταγγελία! Τι θέμα είχες αν επιτρέπεται?

4/4 με την οθόνη (θέματα με το touch βασικά). Μετά την πρώτη φορά βέβαια μου χάλαγαν και από κάτι. Μου στράβωσαν το σασί την μια, μου χάλασαν την κάμερα την άλλη και την τελευταία μου χάλασαν τον αισθητήρα εγγύτητας και όταν έβαζα το κινητό στο αυτί μετά δεν άναβε ξανά η οθόνη. Παίξε μπάλα στην sony η arvato δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Τι θέμα έχεις εσύ?

τελικά με το φώς στην θήρα των ακουστικών στο σκοτάδι το κάνει σε κανέναν άλλον?

Καλησπερα κι απο μενα! Το power button εχει μια περιεργη αισθηση. Ειναι σαν σαν ειναι λιγο μεσα και δεν κανει κλικ στο πατημα του. Απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι απο την αρχη. Αλλος με την ιδια παρατηρηση?

4/4 με την οθόνη (θέματα με το touch βασικά). Μετά την πρώτη φορά βέβαια μου χάλαγαν και από κάτι. Μου στράβωσαν το σασί την μια, μου χάλασαν την κάμερα την άλλη και την τελευταία μου χάλασαν τον αισθητήρα εγγύτητας και όταν έβαζα το κινητό στο αυτί μετά δεν άναβε ξανά η οθόνη. Παίξε μπάλα στην sony η arvato δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Τι θέμα έχεις εσύ?

τελικά με το φώς στην θήρα των ακουστικών στο σκοτάδι το κάνει σε κανέναν άλλον?

Θέμα με το touch ειχα το δάχτυλο μου πάνω από την οθόνη και πατιοταν! 4 φορές πήγε ήρθε και τίποτα! Μου λέγανε δεν βρισκουμε το πρόβλημα! Οι άχρηστοι! Και έκανα καταγγελία τελικά γιατί αυτό τους αξίζει! Πάντως μπράβο που πήρες καινούργιο καλά έκανες !

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα κι απο μενα! Το power button εχει μια περιεργη αισθηση. Ειναι σαν σαν ειναι λιγο μεσα και δεν κανει κλικ στο πατημα του. Απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι απο την αρχη. Αλλος με την ιδια παρατηρηση?

Και μένα έτσι είναι! Δεν κάνει κλικ όπως τα αλλά xperia!άμα είσαι Αθήνα Πάντο από κει να το δούνε!

• The title was changed to Sony Xperia Z2