aetos100 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Πηγαινε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε το noise cancellation.καλησπερα , επειδη το εχει και ενας φιλος , αδερφος μου και του εκανα αναβαθμιση στην L 5 και του παρουσιαζει το εξης θεμα απο τοτε ,δεν ακουγεται πλεον πολυ δυνατα καποιος που συνομιλει μαζι του ,ουτε αυξανεται η ενταση ,η λυση ειναι αυτη εδω που περιγραφεις ?? και αν ναι η συγκεκριμενη ρυθμιση ειναι στους ηχους ?? ρωταω γιατι δεν το εχω μπροστα μου και αυτος δεν ξερει πολλα ....ευχαριστω πολυ ..:) Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλησπερα , επειδη το εχει και ενας φιλος , αδερφος μου και του εκανα αναβαθμιση στην L 5 και του παρουσιαζει το εξης θεμα απο τοτε ,δεν ακουγεται πλεον πολυ δυνατα καποιος που συνομιλει μαζι του ,ουτε αυξανεται η ενταση ,η λυση ειναι αυτη εδω που περιγραφεις ?? και αν ναι η συγκεκριμενη ρυθμιση ειναι στους ηχους ?? ρωταω γιατι δεν το εχω μπροστα μου και αυτος δεν ξερει πολλα ....ευχαριστω πολυ ..:) Ναι αυτο να κανει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 ευχαριστω πολυ... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASK Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλημέρα ... Θέλω να ρωτήσω το εξής : από γνωστό μου έσπασε η οθόνη του Ζ2 και θέλω να μάθω που μπορεί να το επισκευάσει και πόσο περίπου θα κοστίσει . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 μολις το πηρα στα χερια μου. ειναι 4.4 αξιζει αναβαθμιση; εχει βγει για αυτο το κινητο; δουλευει αριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 μολις πηρα το z2 σε λευκο και ψαχνω για θηκη διαφανη σιλικονης. ειμαι γαλατσι, αθηνα. που μπορω να βρω κατι τετοιο αλλα να καλυπτει ολο το πισω μερος; καποιο λινκ ή καποια ιδεα για θηκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 μολις το πηρα στα χερια μου. ειναι 4.4 αξιζει αναβαθμιση; εχει βγει για αυτο το κινητο; δουλευει αριστα Έχει βγει 5.0.2... δουλεύει αρκετά καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ενδιαφερομαι να αγορασω ακουστικα απο ελλαδα (οχι παραγγελια απο εξω (ebay πχ)) και ψαχνω κατι μεχρι τα 15 ευρω στην καλυτερη περιπτωση. δεν με νοιαζουν τα handsfree, απλα να ειναι in - ear, μαυρα και κατα προτιμηση sony. τι μου προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Παιδιά γεια ψαρα ακούστε εδω περιστατικό! Είχα στείλει το κινητό στην αρβατο (εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) γιατί είχε θέμα το touch screen καθώς είχα το δάχτυλο μου πανω απο την οθόνη και χωρίς να την ακουμπαω πατιοταν! Το έστειλα και μου αλλάξανε και μου βαλανε καινούργια οθόνη. Οταν το πήρα πίσω είχε παλι το ίδιο θέμα πραγματικά απιστευτο!τους πήρα παλι τηλέφωνο και το ξαναεστειλα περίμενα 5 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου λένε δεν εντοπισαμε κάποιο πρόβλημα και ειπαν ότι απλα έκαναν ενημέρωση λογισμικού σιγά το πραμα!και που λέτε έρχεται παλι το κινητό και προφανώς είχε το θέμα αφού δεν το διορθωσανε πάλι και εκεί πραγματικα τρελάθηκα πήρα ξανά τηλέφωνο και είπα οτι είναι απαράδεκτη κατασταση και πως θα κάνω καταγγελεια και μου ζήτησαν συγνώμη και απαίτησα να μου κανουν αντικατασταση και το ξαναεστειλα παλι Αθήνα!:mad: Και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει! Εγώ τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο γιατί είναι απιστευτοι οι άνθρωποι! Πάντως νομιζω οτι μιλάμε για πραγματική γκαντεμια δεν ξέρω τι να πω..:(:( Edited June 11, 2015 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Παιδιά γεια ψαρα ακούστε εδω περιστατικό! Είχα στείλει το κινητό στην αρβατο (εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) γιατί είχε θέμα το touch screen καθώς είχα το δάχτυλο μου πανω απο την οθόνη και χωρίς να την ακουμπαω πατιοταν! Το έστειλα και μου αλλάξανε και μου βαλανε καινούργια οθόνη. Οταν το πήρα πίσω είχε παλι το ίδιο θέμα πραγματικά απιστευτο!τους πήρα παλι τηλέφωνο και το ξαναεστειλα περίμενα 5 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου λένε δεν εντοπισαμε κάποιο πρόβλημα και ειπαν ότι απλα έκαναν ενημέρωση λογισμικού σιγά το πραμα!και που λέτε έρχεται παλι το κινητό και προφανώς είχε το θέμα αφού δεν το διορθωσανε πάλι και εκεί πραγματικα τρελάθηκα πήρα ξανά τηλέφωνο και είπα οτι είναι απαράδεκτη κατασταση και πως θα κάνω καταγγελεια και μου ζήτησαν συγνώμη και απαίτησα να μου κανουν αντικατασταση και το ξαναεστειλα παλι Αθήνα!:mad: Και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει! Εγώ τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο γιατί είναι απιστευτοι οι άνθρωποι! Πάντως νομιζω οτι μιλάμε για πραγματική γκαντεμια δεν ξέρω τι να πω..:(:( Τρελοκομειο η Ελλας... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Είναι απίστευτο πραγματικά!! Και μάλιστα να μου λένε μετα απο εξωνυχιστικο έλεγχο δεν βρέθηκε πρόβλημα και εγώ το πήρα 1 λεπτο στα χέρια μου και το κάνε αμέσως! Και η πλάκα είναι οτι στο.service στη Θεσσαλονίκη μου λένε μα καλά πως γίνεται να μην το κατάλαβαν στην Αθήνα γιατί το δοκίμασαν και το έκανε για πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Φίλε άμα μπορείς πες μου λίγο σε ποιο σημείο στην οθόνη σου έκανε ghost touch?Εμένα μετά από 2 οθόνες ένα σασί μια μπαταρία(δεν κατάλαβα γιατί) το ghost touch έφτιαξε.Αλλά η νέα οθόνη πιάνει πριν ακουμπήσει το δάχτυλο στην οθόνη,το σασί είναι στραβό και τέλος κάτι έχουν κάνει στην συναρμολογηση και ακούγεται όταν το ακουμπάει το τηλέφωνο σαν να είναι κάτι σπασμένο μέσα!!!με το καλό πάλι service θα το στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Φίλε άμα μπορείς πες μου λίγο σε ποιο σημείο στην οθόνη σου έκανε ghost touch?Εμένα μετά από 2 οθόνες ένα σασί μια μπαταρία(δεν κατάλαβα γιατί) το ghost touch έφτιαξε.Αλλά η νέα οθόνη πιάνει πριν ακουμπήσει το δάχτυλο στην οθόνη,το σασί είναι στραβό και τέλος κάτι έχουν κάνει στην συναρμολογηση και ακούγεται όταν το ακουμπάει το τηλέφωνο σαν να είναι κάτι σπασμένο μέσα!!!με το καλό πάλι service θα το στείλω Εμένα φιλέ πριν αλλάξω οθόνη αλλά και μετα σε όλη την οθόνη οπου και να πήγαιναν το χερι μου απο πανω πατιοταν! Απίθανο bug και θα το τραβηξω με το service(για να μου δώσουν καινούργιο κινητό) γιατί είναι απαράδεκτη η κατασταση!! Φιλέ μου ποσο καιρό το εχεις? Και το εχεις στείλει τόσες φορες service :eek: Edited June 13, 2015 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αν δεν παίζεις games τότε http://i57.tinypic.com/1zd9che.png Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλησπερα και απο μενα! Ξερει κανεις αυτη η εφαρμογη podcast η οποια μου δειχνει πως σταματησε να λειτουργει, τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αν δεν παίζεις games τότε http://i57.tinypic.com/1zd9che.png Με stamina mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Με stamina mode? Ναι φίλε μου. Είναι εμφανές από το + δίπλα από μπαταρία. :-) και με την εξοικονόμηση της μπαταρίας από το 15% κάθε φορά που φτάνει εκεί. Edited June 16, 2015 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Και ξαφνικα τα noise cancelling MDR-NC31EM ακουστικα σταματησαν να λειτουργουν σημερα με το Ζ2. Ενω ακουγα FM Radio, σταματησε. Εκανα επανεκκινηση συσκευης χωρις να αλλαξει κατι. 1. Εβαλα apple ακουστικα στο Ζ2 και λειτουργουν: FM Radio ανοιγει, Walkman app λειτουργει κτλ. Αρα δεν ειναι hardware issue με τη συσκευη. 2. Εβαλα τα MDR-NC31EM σε Nexus 7 tablet. Ακουγεται ηχος απο ενα ακουστικο ( ποτέ ομως δεν ηταν πληρως συμβατα με το tablet αν θυμαμαι καλα) 3. Οποτε συνδεεις τα MDR-NC31EM με το κινητο, το noise cancelling συμβολο εμφανιζεται στην μπαρα ειδοποιησεων. Απο τις πρωτες μερες της συσκευης, το ειχα απενεργοποιησει αυτο το συμβολο ( Settings > Personalization > Manage Notifications και βγαζεις το τικ απο το Headphone Connect). Τωρα το ξαναενεργοοποιησα απο περιεργεια. Συνδεω τα MDR-NC31EM, δε συμβαινει τιποτα στη συσκευη, και στη μπαρα ειδοποιησεων μου λεει Stereo Μικροφωνο, tap to select mic sensitivity. Φαινεται οτι το αναγνωριζει σαν μικροφωνο μονο. Ζ2 KitKat 4.4.4 Μηπως τελικα δε χαλασαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Παιδιά γεια ψαρα ακούστε εδω περιστατικό! Είχα στείλει το κινητό στην αρβατο (εγώ βρίσκομαι Θεσσαλονίκη) γιατί είχε θέμα το touch screen καθώς είχα το δάχτυλο μου πανω απο την οθόνη και χωρίς να την ακουμπαω πατιοταν! Το έστειλα και μου αλλάξανε και μου βαλανε καινούργια οθόνη. Οταν το πήρα πίσω είχε παλι το ίδιο θέμα πραγματικά απιστευτο!τους πήρα παλι τηλέφωνο και το ξαναεστειλα περίμενα 5 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου λένε δεν εντοπισαμε κάποιο πρόβλημα και ειπαν ότι απλα έκαναν ενημέρωση λογισμικού σιγά το πραμα!και που λέτε έρχεται παλι το κινητό και προφανώς είχε το θέμα αφού δεν το διορθωσανε πάλι και εκεί πραγματικα τρελάθηκα πήρα ξανά τηλέφωνο και είπα οτι είναι απαράδεκτη κατασταση και πως θα κάνω καταγγελεια και μου ζήτησαν συγνώμη και απαίτησα να μου κανουν αντικατασταση και το ξαναεστειλα παλι Αθήνα!:mad: Και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει! Εγώ τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο γιατί είναι απιστευτοι οι άνθρωποι! Πάντως νομιζω οτι μιλάμε για πραγματική γκαντεμια δεν ξέρω τι να πω..:(:( Γεια χαρά και παλι και σορυ που ξαναγραφω γιαυτό! Αλλα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο προβλημα:(:mad: απιστευτα άχρηστοι ανθρωποι! Νιώθω τεράστια απογοήτευση! Θα κάνω μια καταγγελεια online όχι οτι θα γίνει κάτι αλλά θα την κάνω!Σιχαθηκα Υ.Γ να πάρω καλή μεμβράνη ή tempered glass παιδιά? Οσοι έχουν γυαλί έχουν κάποιο θεματακι?Μένω Θεσσαλονίκη και υπάρχει το Mr gadget και λέω να το πάρω απο κει το tempered glass Δώστε μια συμβουλή ;) ευχαριστώ! Edited June 17, 2015 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 για tempered glass πήγαινε και μια βόλτα από Κ. Παλαιολόγου. Έχει 2 μαγαζιά με αξεσουάρ κινητών το ένα δίπλα στο άλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 για tempered glass πήγαινε και μια βόλτα από Κ. Παλαιολόγου. Έχει 2 μαγαζιά με αξεσουάρ κινητών το ένα δίπλα στο άλλο :) Εχεις βάλει απο εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Παιδια ακομα δεν εχω παρει την μικρη αναβαθμιση της 5.0.2 με το close all button. Γιατι καθυστερει τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Παιδια ακομα δεν εχω παρει την μικρη αναβαθμιση της 5.0.2 με το close all button. Γιατι καθυστερει τοσο? Για πάνε μια στο update center εκεί στο σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε μία ανανέωση για να το καταλάβει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Για πάνε μια στο update center εκεί στο σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε μία ανανέωση για να το καταλάβει. Το κανω καθε μερα και απο το pc companion, αλλα τιποτα. Μαλλον θα ειμαι απο τους τελευταιους που θα την παρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Το κανω καθε μερα και απο το pc companion, αλλα τιποτα. Μαλλον θα ειμαι απο τους τελευταιους που θα την παρουν. Συνέχισε να το κάνεις, θα έρθει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts