Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια χαρα παιδια σημερα πηγα public να ρωτησω για το κινητο κατι και μου ειπαν οτι τελειωσε απο τα Public θεσσαλονικης και οτι εχουν πληροφορια οτι δεν θα ξαναρθει το κινητο δηλαδη δεν προκειται να ξαναφερουν!! και επειδη σκεφτομαι να το αγορασω με παραξενευσαι πολυ αυτο!!

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

γεια χαρα παιδια σημερα πηγα public να ρωτησω για το κινητο κατι και μου ειπαν οτι τελειωσε απο τα Public θεσσαλονικης και οτι εχουν πληροφορια οτι δεν θα ξαναρθει το κινητο δηλαδη δεν προκειται να ξαναφερουν!! και επειδη σκεφτομαι να το αγορασω με παραξενευσαι πολυ αυτο!!
Μπες στο Skroutz και διαλεξε! :lol:

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Παντως ασχετως του αν θα το ξαναφερουν στα public εγω απο κει το πηρα με 199 ευρω που θεωρω οτι ειναι κορυφαια τιμη για τετοιο μηχανημα...
Μάριος...

Παντως ασχετως του αν θα το ξαναφερουν στα public εγω απο κει το πηρα με 199 ευρω που θεωρω οτι ειναι κορυφαια τιμη για τετοιο μηχανημα...

Ποια public το έβγαλαν 199 ευρώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν το αγοράζεις από αλλού;

Μπες στο Skroutz και διαλεξε! :lol:

Προφανώς δεν θα το έπαιρνα απο κει ρε παιδιά ! Απλα ρωτησα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

199???? Πλάκα κανεις έτσι??

Ερωτηση προς τους πιο εμπειρους καθως το πηρα και εγω προσωρινα μεχρι να βγει τιποτα τις προκοπης ναυαρχιδα φετινη με νορμαλ τιμη: Υπαρχει τροπος να του κανεις φορτιση με usb απο κλειστο pc? Ολα μου τα κινητα (samsung/lg/htc) φορτιζαν κανονικα. Το Ζ2 που εχω οπως και ενα Τ που ειχα δοκιμασει παλιοτερα ειναι σαν να μην τα συνδεεις πουθενα!!! WTF τι ειναι αυτη η βλακεια? Υποψιν ειμαι στοκ 4.4.4 rooted με το PRFcreator...

και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ για φόρτιση τις εξωτερικές επαφές του ρηλεφώνου (και όχι το micro usb), φορτίζει μια χαρά με κλειστό το pc.

δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η διαφοροποίηση, όμως υπαρχει...

Καλημέρα είμαι με 4.4.2 ρουτ .πως θα σβήσω την ειδοποίηση πάνω στην μπάρα ότι υπάρχει μια νέα ενημέρωση συστήματος ????και το "τα δεδομένα απενεργοποιηθηκαν"?? Σβήνουν αυτά ?

Καλημέρα είμαι με 4.4.2 ρουτ .πως θα σβήσω την ειδοποίηση πάνω στην μπάρα ότι υπάρχει μια νέα ενημέρωση συστήματος ????και το "τα δεδομένα απενεργοποιηθηκαν"?? Σβήνουν αυτά ?

για το "τα δεδομένα απενεργοποιηθηκαν" απενεργοποιείται μόνο αν είσαι root, και κατεβάζοντας ανάλογο πρόγραμμα (xposed installer ή παρόμοιο)

για το "τα δεδομένα απενεργοποιηθηκαν" απενεργοποιείται μόνο αν είσαι root, και κατεβάζοντας ανάλογο πρόγραμμα (xposed installer ή παρόμοιο)

Είμαι ρουτ από το xposed έχει τέτοια δυνατότητα ?ευχαριστώ

το δικο μου τι χωρα ειναι γιατι κουτί γιοκ...η δεν μπορούμε απο τον αριθμό εκδόσεις να το δουμε ευχαριστω

για να βρεις τη χώρα, πληκτρολογείς στον dialer *#*#7378423#*#*

πας service info -> software info -> και βλέπεις το "customization version" - για το ελληνικό δικό μου είναι 1282-1403

και στη συνέχεια το ψάχνεις (π.χ. εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56545097&postcount=846)

Σίγουρα δουλεύει ??το κατέβασα έκανα κάποιες επιλογές όπως χρώμα μπαταρίας απόκρυψη δεδομένων κ τέτοια έκανα reboot κ δεν άλλαξε τίποτα.....

Είμαι ρουτ από το xposed έχει τέτοια δυνατότητα ?ευχαριστώ

ναι. από το xposed installer κατέβασε το module "xphoneplus"

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω απο εκει τα εκανα ολα το Σαββατο παντως...

ΥΓ ασχετο αυτη η sony δεν μπορει να βγαλει ενα πληκτρολογιο οπως samsung/lg με αριθμους πανω απο τα νουμερα? Τοσο δυσκολο ειναι?

στις "ρυθμίσεις πληκτρολογίου" -> σύμβολα και smiley" -> "σύμβολα με παρατ.πάτημα"

Καλή σας μέρα. Από διάρκεια μπαταρίας, τι λεει το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Διαρκεί μια μέρα με συνεχώς wi-fi ανοιχτό για έλεγχο e-mails?

Ok ευχαριστώ. Τώρα για να αλλάξω χρώμα στα εικονίδια της μπάρας κατεβάζω και κάποιο άλλο ??

Καλή σας μέρα. Από διάρκεια μπαταρίας, τι λεει το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Διαρκεί μια μέρα με συνεχώς wi-fi ανοιχτό για έλεγχο e-mails?

εγώ με συνέχεια ανοιχτό το wifi, αλλά χωρίς πολλά τηλέφωνα, βγάζω 2 μέρες άνετα

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ok ευχαριστώ. Τώρα για να αλλάξω χρώμα στα εικονίδια της μπάρας κατεβάζω και κάποιο άλλο ??

δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, γιατί δεν έχω ασχοληθεί :p

Προφανώς δεν θα το έπαιρνα απο κει ρε παιδιά ! Απλα ρωτησα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

199???? Πλάκα κανεις έτσι??

Προφανως γιαυτο το εβγαλαν 199 γιατι ειχαν τελευταια κομματια και ηθελαν να φυγουν. Μαλλον επιβεβαιωνεται απο τα λεγομενα του παληκαριου που τους ρωτησε και απαντησαν οτι δεν το ξαναφερνουν...

Μάριος...

Ας κάνω άλλη μια ερώτηση, εκτός από skroutz/bestprice που θα μπορούσαμε να το βρούμε σε μια λογική τιμή...? περί τα 250 ευρώ?

Ας κάνω άλλη μια ερώτηση, εκτός από skroutz/bestprice που θα μπορούσαμε να το βρούμε σε μια λογική τιμή...? περί τα 250 ευρώ?

Μόνο μεταχειρισμένο θα το βρεις σε αυτή την τιμή.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα είμαι με 4.4.2 ρουτ .πως θα σβήσω την ειδοποίηση πάνω στην μπάρα ότι υπάρχει μια νέα ενημέρωση συστήματος ???

Κατέβασε την μπάρα ειδοποιησεων, πατα παρατεταμένα την ειδοποίηση για αναβάθμιση. Θα βγάλει App info. Πατα και Νομιζω θα σε παει στο Google Play Services, εκεί αν κάνεις untick το Show notifications, δε θα σου βγάζει ειδοποιήσεις. αυτό εκανα σε Nexus.

Δε χρειαζεται ροοτ.

Το έχω δέκα μέρες και το κινητό πετάει. Δεν κολλάει ούτε για αστείο. Η οθόνη έχει καταπληκτική αίσθηση αφής, όσο λερωμένη κι αν είναι τα δάχτυλα γλυστράνε τέλεια πάνω της, κάτι που με εκνεύριζε με παλιότερα κινητά. Φανταστικός στουντιακός ήχος για μουσική από τα ακουστικά του. Η κάμερα αν τη χειριστείς σωστά (όχι τελείως auto δηλαδή κυρίως γιατί αλλιώνει τις επιδερμίδες) αξιοπρεπέστατη.

Με 2-3 ώρες ίντερνετ τη μέρα, καμιά ώρα παιχνίδια των παιδιών, άνοιγμα κάθε τόσο για έλεγχο email και λίγες κλήσεις, άνετα κρατάει δυο μέρες.

Τι να πω; Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος.

Δε ξέρω τι παραπάνω θα μου δώσει το lolipop αλλά θα αφήσω λίγο καιρό να δοκιμαστεί πριν του το περάσω, όταν έρθει φυσικά.

Συμφωνώ με το φίλο παραπάνω. Στα χρήματα που δίνεται αυτή τη στιγμή, δε βλέπω γιατί κάποιος να πάει σε "έξυπνες" κινεζιές.

Ο φίλος παραπάνω έγραψε για 199 ευρώ. Αν ισχύει ας μας πει πού γιατί με ενδιαφέρει να πάρω άλλο ένα για τη γυναίκα μου.

Κατέβασε την μπάρα ειδοποιησεων, πατα παρατεταμένα την ειδοποίηση για αναβάθμιση. Θα βγάλει App info. Πατα και Νομιζω θα σε παει στο Google Play Services, εκεί αν κάνεις untick το Show notifications, δε θα σου βγάζει ειδοποιήσεις. αυτό εκανα σε Nexus.

Δε χρειαζεται ροοτ.

Ευχαριστώ φίλε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιος που να έχει ασχοληθεί με το xposed καλά, να μας πει κάνα καλό κόλπο. Μην πατήσουμε ότι να ναι κ πάθει τίποτα το εργαλείο.,όπως πχ να αλλάξουμε χρώμα και εικονίδια στην status bar :D

Προφανως γιαυτο το εβγαλαν 199 γιατι ειχαν τελευταια κομματια και ηθελαν να φυγουν. Μαλλον επιβεβαιωνεται απο τα λεγομενα του παληκαριου που τους ρωτησε και απαντησαν οτι δεν το ξαναφερνουν...

Πιο πολυ για τελευταια κομματια βιτρινας το κόβω....:X

Πιο πολυ για τελευταια κομματια βιτρινας το κόβω....:X

Το έπαιρνα και ας το είχαν και ενα χρονο στη βιτρίνα :p:p

Στα 199 δεν το λες ουτε του παπα

Το έπαιρνα και ας το είχαν και ενα χρονο στη βιτρίνα :p:p

Στα 199 δεν το λες ουτε του παπα

Βασικά δεν το λες ούτε αυτού που θα το πουλήσεις στα διπλάσια λεφτά..:p

Ακόμα πάντως δεν μάθαμε αν ισχύει αυτή η τιμή και υπό ποιες προϋποθέσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z2