Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Ενω στα προηγουμενα μου κινητα συνδεομουν 4g το οποιο εχω ενεργοποιησει τωρα στο Ζ2 ενω το ανοιγω δεν πιανει lte αλλα μαξ το H+ .Και να αναφερω πως το εχω ενεργοποιησει ξανα.Γνωριζει καποιος αν τυχον ειναι προβλημα και αν ναι πως διορθωνεται?

Και γω παρατηρησα πως δεν κλειδώνει σε 4G παρόλο που το ενεργοποιησα. Έστειλα και μηνυμα στην cosmote.. Το 4G στο 1333 αλλά δεν πιάνει, ίσως είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα. Έχω αποφασίσει να αγοράσω το κινητό εδώ κ πολύ καιρό απλά ακόμα δεν έχω καταλήξει από ποιο μαγαζί.Πλέον απ ότι βλέπω στις μεγάλες αλυσίδες το πουλάνε 389 ευρώ κ σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω ευρωπαϊκό για 40 ευρώ λιγότερα..Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί;Αν ναι, ξέρουμε τι περιλαμβάνει η συσκευασία του;Διάβασα κάπου ότι σε μερικά δεν δίνονται τα ακουστικά.

Καλησπέρα. Έχω αποφασίσει να αγοράσω το κινητό εδώ κ πολύ καιρό απλά ακόμα δεν έχω καταλήξει από ποιο μαγαζί.Πλέον απ ότι βλέπω στις μεγάλες αλυσίδες το πουλάνε 389 ευρώ κ σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω ευρωπαϊκό για 40 ευρώ λιγότερα..Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί;Αν ναι, ξέρουμε τι περιλαμβάνει η συσκευασία του;Διάβασα κάπου ότι σε μερικά δεν δίνονται τα ακουστικά.

Το ότι θα είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας δεν σε πειράζει μιας και εγγύηση θα έχεις κανονικά, αρα πάρτο από κάποιο κατάστημα του σκρουτζ για να σου βγει πιο φθηνά. Tokinito, phone gallery, kaizer ειναι καλα καταστήματα

Φιλε εγω το πηρα απο το MY TEL γερμανικο με τα μαυρα noise cancellation ακουστικα.Ειναι αριστο και δεν εχω καποιο προβλημα.Απο οτι ειδα δεν εχει τωρα το συγκεκριμενο καταστημα το z2.Παρε τηλεφωνο και ρωτα σε αλλα μαγαζια απο που ειναι και αν εχουν μεσα τα ακουστικα.Τωρα το αν αξιζει να δωσεις αλλα 60 ευρο για να το παρεις απο μεγαλη αλυσιδα το μονο που θα αλλαξει ειναι σε περιπτωση που εχεις εξαρχης καποιο προβλημα με το κινητο ενδεχεται να σου δωσουν καινουργιο πιο ευκολα παρα αν το παρεις απο scroutz.Απο θεμα εγγυησης ειναι το ιδιο πραμα.Για μενα αξιζει το ρισκο γιατι μ αυτα τα χρηματα αγοραζεις καλη θηκη ,ποιοτικο tempered glass μαγνητικο φορτιστη και πινεις και δυο τρεις καφεδες!!

Έχετε δίκιο παιδιά. Θα το πάρω από σκρουτζομάγαζο κ ότι περισσέψει θα πάει σε θήκες κ άλλα καλούδια...Θα κάνω αύριο ένα τηλεφώνημα στο kaizer να μάθω αν περιλαμβάνει τα ακουστικά κ αν μου πούνε οκ θα το παραγγείλω.Δεν βλέπω την ώρα να το πάρω στα χέρια μου :D

Εξακριβωσε το θέμα με τα ακουστικά και αν δεν είναι στην συσκευασία πάρε το ελληνικό για τον λόγο που ανέφερε ο παραπάνω, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε πιθανή προβληματική συσκευή, μικρή η διαφορά πια, προσωπικά θα επέλεγα το ελληνικό πια ;)
Konakis.

Εγω παντως που το ειχα αγορασει απο tokinito.gr σε λευκο ειχε noise cancellation ακουστικα και προοριζοταν για Ισπανια. Καλο μηνα παιδες!

Επίσης καλό μήνα να έχουμε, πολύ καλό κινητό το Ζ2, αν ήταν πιο μαζεμένο σε διαστάσεις σίγουρα θα ήταν στην θέση του g2 μου.
Konakis.

καλησπέρα! ειμαι ανάμεσα στο Ζ2 ή Ζ3 compact. αξιζουν τα παραπανω χρήματα για το Ζ3 compact ή οι διαφορες ειναι λίγες? επισης απο καταναλωση μπαταριας πιο κραταει περισσότερο? ν αναφερω οτι το θέμα του μεγεθους δν ειναι τρομερα μεγαλο προβλημα. περισσότερο μ ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικά του.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τν απαντηση!

καλησπέρα! ειμαι ανάμεσα στο Ζ2 ή Ζ3 compact. αξιζουν τα παραπανω χρήματα για το Ζ3 compact ή οι διαφορες ειναι λίγες? επισης απο καταναλωση μπαταριας πιο κραταει περισσότερο? ν αναφερω οτι το θέμα του μεγεθους δν ειναι τρομερα μεγαλο προβλημα. περισσότερο μ ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικά του.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τν απαντηση!

Όλα είναι θέμα ιντσών τι θέλεις περισσότερο.

Οποίο και να προτιμήσεις το ίδιο ευχαριστημενος θα είσαι.

Και τα 2 έχουν εξαιρετική αυτονομία.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ευχαριστω πολυ για τν απαντηση! παω προς Ζ2 λογω οικονομικου περισσοτερο . το 5" δν μ ενοχλει τοσο αν και δν εχω ξαναδουλεψει τοσο μεγαλο κινητο, πιστευω, θα το συνηθίσω. μεγαλυτερη σημασια εχει η μπαταρια για μενα. απλα επειδη ειναι πιο καινουργιο το Ζ3 compact ηθελα να ξερω αν απο αποψη χαρακτηριστικων εχει καμια τρελη αναβαθμιση.

ευχαριστω πολυ για τν απαντηση! παω προς Ζ2 λογω οικονομικου περισσοτερο . το 5" δν μ ενοχλει τοσο αν και δν εχω ξαναδουλεψει τοσο μεγαλο κινητο, πιστευω, θα το συνηθίσω. μεγαλυτερη σημασια εχει η μπαταρια για μενα. απλα επειδη ειναι πιο καινουργιο το Ζ3 compact ηθελα να ξερω αν απο αποψη χαρακτηριστικων εχει καμια τρελη αναβαθμιση.

Αν εξαιρέσεις ότι το z2 έχει 3GB RAM και το z3c 2GB δεν έχουν άλλες διάφορες.

Και τα 2 είναι εξαιρετικές προτάσεις στην κατηγορία τους και το z2 value for money Θα έλεγα μακράν η καλύτερη και πληρέστερη ναυαρχίδα στα λεφτά του.

Δες τα σε μαγαζί και όποιο σε βολέψει καλύτερα μαζί με τα οικονομικά σου.

Επισης, οποτε ακουω FM Radio, και ανοιγω το Shazam, η μουσικη σταματαει. Το ιδιο και με το SoundHound app, που ειναι ιδιο app.

Το TrackID της Sony δε δημιουργει προβληματα.

Υπαρχει καποιος που του λειτουργει σωστα?

Από άποψη μπαταρίας το ζ3 κομπακτ πιστεύω είναι πολύ καλύτερο μιας και έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης, αρα λιγότερο ενεργοβορα οθόνη

Από άποψη μπαταρίας το ζ3 κομπακτ πιστεύω είναι πολύ καλύτερο μιας και έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης, αρα λιγότερο ενεργοβορα οθόνη

Ναι αλλα το z2 εχει μια τεράστια μπαταρία 3200.

Πολυ μικρές οι διάφορες στην πράξη θα ειναι.

Ναι αλλα το z2 εχει μια τεράστια μπαταρία 3200.

Πολυ μικρές οι διάφορες στην πράξη θα ειναι.

Καλα μην το λες, το moto g που είχε 2070 μπαταρία βγάζει παρόμοιες αποδόσεις με το z1 που έχει 3000. Η ανάλυση της οθόνης τρώει πολύ μπαταρία πιστεύω

Καλα μην το λες, το moto g που είχε 2070 μπαταρία βγάζει παρόμοιες αποδόσεις με το z1 που έχει 3000. Η ανάλυση της οθόνης τρώει πολύ μπαταρία πιστεύω

Με το z2 η Sony εχει κανει τεράστιο άλμα στην αυτονομια και η χωρητικότητα της μπαταρίας εχει αντίκρισμα και στην πράξη.

Η ουσία ειναι να βγάζει 2 γεμάτες ημέρες και αυτό το καταφέρνει άνετα το z2 όπου μαζί με το z3 ειναι η μοναδικές ναυαρχίδες στον κόσμο με τέτοια αυτονομια(μονο το Motorola για την Verizon να εχει αντίστοιχους χρόνους που ομως ειναι αποκλειστικά για Αμερική)

Το θέμα ειναι καθαρά θέμα ιντςων τι τον βολεύει περισσότερο σε συνάρτηση με το budget του παιδιού.

Σε αυτονομια και τα 2 θα τον καλύψουν.;)

Edited by alextrela

Με το z2 η Sony εχει κανει τεράστιο άλμα στην αυτονομια και η χωρητικότητα της μπαταρίας εχει αντίκρισμα και στην πράξη.

Η ουσία ειναι να βγάζει 2 γεμάτες ημέρες και αυτό το καταφέρνει άνετα το z2 όπου μαζί με το z3 ειναι η μοναδικές ναυαρχίδες στον κόσμο με τέτοια αυτονομια(μονο το Motorola για την Verizon να εχει αντίστοιχους χρόνους που ομως ειναι αποκλειστικά για Αμερική)

Το θέμα ειναι καθαρά θέμα ιντςων τι τον βολεύει περισσότερο σε συνάρτηση με το budget του παιδιού.

Σε αυτονομια και τα 2 θα τον καλύψουν.;)

Ναι συμφωνώ ότι είναι καλό και το Ζ2. Κι εγώ αυτό θα διάλεγα, γιατί το Ζ3 το κομπακτ μου φαίνεται μικρό για τα γούστα μου :Ρ

Παιδιά για θήκη τι έχετε να προτείνετε;;

Οποιαδήποτε θήκη το χαλάει σε εμφάνιση. Εγώ προτείνω tempered glass, ζελατινα από πίσω έχει ήδη, και είσαι κομπλέ

Οποιαδήποτε θήκη το χαλάει σε εμφάνιση. Εγώ προτείνω tempered glass, ζελατινα από πίσω έχει ήδη, και είσαι κομπλέ

Όντως ρε παιδιά έχει ζελατίνα πίσω ??γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει ????

Αν αργεί μήνες να βγει ρουτ για 4.4.4 φανταστείτε πόσο θα κάνουν για την 5..αν τα καταφέρουν βέβαια τόσο που θα κλειδωθεί. Θέλω να κάνω ρουτ για να χρησιμοποιώ καλύτερα και πληρεστερα το greenify... Και έτσι να έχω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Η αλήθεια είναι ότι το angry birds transformers καταναλώνει πολλούς πόρους θα έλεγα, παρόλο που στα 10 συνεχούς παιξιματος μου τρώει μόνο 4% μπαταρία όπως και ενός παιδιού που το δοκίμασε παραπάνω.

καλημερα παιδια.λεω για πρωτη φορα να μεταβω απο νοτε2 σε z2.διαβαζω κατα καιρους για αδυναμο φλας.προβλημα με το μικροφωνο κτλ.μπορει να με μου πει καποιος τα συν και τα πλην της συσκευης και αν αξιζει η μεταβαση?η καμερα του κυριως με ενδιαφερει.ευχαριστω εκ των προτερων

Όντως ρε παιδιά έχει ζελατίνα πίσω ??γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει ????

ολη η σειρα Ζ εχει ζελατινα απο πισω, δεν φαινεται γιατι ειναι τοποθετημενη ακριβως ωστε να μην εχει προεξοχες...εγω εκανα το λαθος να την βγαλω, και τωρα κλαιω. ηταν πολυ καλη στο να μην αφηνει δαχτυλιες!!

Οποιαδήποτε θήκη το χαλάει σε εμφάνιση.

Κι εγώ αυτον τον προβληματισμό είχα: μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το κινητό ως έχει αλλά θεωρούσα την θήκη ως αναγκαίο "κακό".

Εγώ προτείνω tempered glass, ζελατινα από πίσω έχει ήδη, και είσαι κομπλέ

Δεν ειχα σκεφτεί αυτήν την λύση (ούτε ήξερα ότι έχει ζελατίνα στην πλάτη).

Πολύ καλή στο θέμα εμφάνισης.

Έτσι όμως (ζελατινα πίσω , tempered glass μπροστα) δεν είναι εκτεθιμένα οι γωνίες και όλη η ράχη περιμετρικά του κινητού σε χτυπήματα;

• The title was changed to Sony Xperia Z2