Kle13 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Οκ Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 υπαρχει anti-virus για τα κινητα?αν ναι,ποιο ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 υπαρχει anti-virus για τα κινητα?αν ναι,ποιο ειναι καλο? Μην βαλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μην το ψάχνεις κάν. Z2 με κλειστά μάτια. 2 τουλαχιςτον κλάσεις ανώτερη συσκευη. Με εξαίρεση το 4k full απροβλημάτιστη η συσκευη. Service δεν είναι και αυτό που λεμε αξιόπιστο(Arvato) αλλα δεν νομίζω να είναι λόγος απόρριψης της συσκευής αυτής καθ αυτής για μια πολύ κατώτερη συσκευη. Και βέβαια θα παρει android 5. Καταρχας ευχαριστω πολυ. Εχεις υποψη επειδη ο μικρος ειναι λιγο καταστροφεας κινητων για καμμια θηκη που να αντεχει στην κακομεταχειρηση;Στυλ otterbox defender δεν βρηκα. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragoras Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γεια χαρά! Έκανα αναβάθμιση στην 4.4.4 πριν λίγες ημέρες. από τότε έχω ένα πρόβλημα στις κλήσεις. Ενώ με ακούνε κανονικά, η ένταση στο ακουστικό είναι πολύ χαμηλή και ακούω με δυσκολία. Είναι γνωστό πρόβλημα της έκδοσης αυτής και αν ναι υπάρχει κάποια λύση; Εχω διαβάσει πάνω από 70 σελίδες στο thread αλλά δεν έχω δει αναφορά στο θέμα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Γεια χαρά! Έκανα αναβάθμιση στην 4.4.4 πριν λίγες ημέρες. από τότε έχω ένα πρόβλημα στις κλήσεις. Ενώ με ακούνε κανονικά, η ένταση στο ακουστικό είναι πολύ χαμηλή και ακούω με δυσκολία. Είναι γνωστό πρόβλημα της έκδοσης αυτής και αν ναι υπάρχει κάποια λύση; Εχω διαβάσει πάνω από 70 σελίδες στο thread αλλά δεν έχω δει αναφορά στο θέμα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά! Για δοκίμασε τη λύση του George : Να ξετικάρεις την εξάλειψη θορυβου του μικροφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ήμουν στην 4,4,2 official απλά ρουταρισμενος.αποφάσισα λοιπόν σήμερα να κάνω αναβάθμιση στην 4,4,4. Το συνδεσα στο λαπτοπ κ την πέρασα. Δεν έκανα επαναφορά ρυθμίσεων απλά την πέρασα από πάνω μίας κ η προηγούμενη ήταν επίσημη ρομ κ όχι custom. Δεν πειράζει ε??βαριέμαι να το στήσω από την αρχή πάλι. Απλά δεν παίζουν οι εφαρμογές ρουτ που είχα κ τις ξήλωσα.όλα τα άλλα παρέμειναν όπως τα είχα δεν χάθηκε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragoras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Για δοκίμασε τη λύση του George : Να ξετικάρεις την εξάλειψη θορυβου του μικροφώνου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ναι, το δοκίμασα αυτό και δεν είχε βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ναι, το δοκίμασα αυτό και δεν είχε βελτίωση Εάν το έχουν και άλλοι το θέμα άρα μόνο με update θα διορθωθεί. Εκτός αν επιχειρήσεις επανεγκατασταση με pc companion η hard reset μήπως βοηθήσει έως βγει νέο update,εκτός αν στρώσει οριστικά με το reset. Η εναλλακτική γυρίζεις στην 4.4.2 με flash tool. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ναι, το δοκίμασα αυτό και δεν είχε βελτίωση Αρα εσύ δεν τους ακούς δυνατά ??πήγαινε ρυθμίσεις κλήσεων κ πάτα ενίσχυση φωνής συνομιλητή τότε και θα ακούς καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά στις ταινίες που βάζω μου γράφει δεν υποστηρίζει αρχείο ήχων ac3 και όλες οι ταινίες που έχω είναι έτσι.Έχω κατεβάσει και το MX player για τους codecs αλλά τίποτα.Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Σημερα παρελαβα και γω το κινητο απο tokinito.gr στα 336,..€ σε λευκο με φορεμενη την 4.4.4 κιτ κατ πανω. Το κινητο πεταει παιδες δεν υπαρχει αλλο καλυτερο αυτη τη στιγμη σε αυτα τα λεφτα!! Εβγαλα βιντεο,4Κ,φωτος, τραγουδακια, κατεβασα τσαμπε το ασφαλτ 8 εηρμπορν απο το playstore και δουλευει απροβληματιστα!!! Ηρθε με 60 τις εκατο μπαταρία και τωρα μετα απο δυο ωρες εντατικης χρησης ειναι στα 26. Παρατηρησα στις ρυθμισεις πληκτρολογιου οταν εχω χαμηλα την ενταση δονησης... καπως κριτσινιστα ακουγεται. Αλλα οταν την εχω τερμα δεν υπαρχει θεμα. Επισης παρατηρησα οτι η ενταση ηχου στο παιχνιδι αν χαμηλωθει ενα τσακ απο το τερμα δεν ακουγεται παρα πολύ δυνατα. Θελω να βρω το συρταρακι που εχει την ημερομηνια κατασκευης επισης.. Κατα τα αλλα υπερευχαριστημενος!!! ΥΓ αυτος που μου παρεδωσε το κινητο στο χερι απο την κουριερ μου λεει ******* εκανες που πηρες σονυ..του απάντησα πως εχει λαθος. Οι ανθρωποι δεν ξερουν την τύφλα τους. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragoras Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αρα εσύ δεν τους ακούς δυνατά ??πήγαινε ρυθμίσεις κλήσεων κ πάτα ενίσχυση φωνής συνομιλητή τότε και θα ακούς καλύτερα ναι, εγώ δεν τους ακούω. το έχω κάνει αυτό και υπάρχει μία βελτίωση αλλά και πάλι δεν είναι ικανοποιητικά τα πράγματα θα δοκιμάσω και τις προτάσεις του alextrela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά στις ταινίες που βάζω μου γράφει δεν υποστηρίζει αρχείο ήχων ac3 και όλες οι ταινίες που έχω είναι έτσι.Έχω κατεβάσει και το MX player για τους codecs αλλά τίποτα.Έχετε να προτείνετε κάτι? Δοκίμασε bsplayer Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλομιλητο Inevar!! Επιτελους το τσιμπησες, γιατι αν περιμενες και αλλο θα επαιρνες στην τιμη του το Ζ3.. :p οταν το βαρεθεις ελα να κανουμε μια τραμπα με το G3! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλομιλητο Inevar!! Επιτελους το τσιμπησες, γιατι αν περιμενες και αλλο θα επαιρνες στην τιμη του το Ζ3.. :p οταν το βαρεθεις ελα να κανουμε μια τραμπα με το G3! :p Χαχ θα το χω υποψιν αν τετοια κινητα δεν τα βαριεσαι ποτε :-) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δοκίμασε bsplayer Αδερφέ ευχαριστώ πολύ. Αρκετά καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Η πρωτη φόρτιση διηρκεσε 3 ωρες και 10 λεπτα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλορίζικο αδερφέ,και μένα τόσο κράτησε περίπου αλλά το άφησα και μισή ώρα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Σε ευχαριστω φιλε να σαι καλα Στην συσκευασια ειχε και ακουστικα noise cancellation. Αυτα ειναι! http://i57.tinypic.com/10cs192.jpg http://i59.tinypic.com/x6jwvc.jpg Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 H μπαταρια σε συγκριση με G 3 τι λεει ξερει καποιος να μου πει ; Με ενδιαφερουν και τα 2 γιαυτο το ψαχνω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 H μπαταρια σε συγκριση με G 3 τι λεει ξερει καποιος να μου πει ; Με ενδιαφερουν και τα 2 γιαυτο το ψαχνω. Μακρυα απο το G3 αν σε ενδιαφερει η μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μακρυα απο το G3 αν σε ενδιαφερει η μπαταρια. Γιατι μακρια ; Αφου τωρα διαβαζω στο νημα του G 3 οτι εχει καλη μπαταρια,ολοι λενε δεν κολλαει και η μπαταρια σουπερ. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Στα ίδια επίπεδα είναι λίγο καλύτερη στο z2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Γιατι μακρια ; Αφου τωρα διαβαζω στο νημα του G 3 οτι εχει καλη μπαταρια,ολοι λενε δεν κολλαει και η μπαταρια σουπερ. Οκ..εγω προειδοποιησα. Απο κει και περα ο καθενας κρινει και επιλεγει ο, τι του αρεσει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts