Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω για demo ψαχνόμουνα,για safe mode,και αλλα τετοια....τελος παντων,θα ζησω και με αυτό,το κλεινω και τελειωσε...δεν είμαι και root να το στειλω τελειως,αλλα δεν πειραζει:)

Εσυ ποσο καιρο εχεις την συσκευη?

Υποθετω ότι δεν σου εχει βγαλει πρόβλημα,αλλιως θα το ειχες αναφερει....

Παντως με ανακουφησες,να'σαι καλα,ευχαριστω:)

Οσο για τα ακουστηκα και τα δικα μου λευκα είναι,δεν πειραζει,εξαλλου sony είναι,και γι'αυτο μας αρεσει για την τρελλα της:D:D

sks13 :alien:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Και εγω για demo ψαχνόμουνα,για safe mode,και αλλα τετοια....τελος παντων,θα ζησω και με αυτό,το κλεινω και τελειωσε...δεν είμαι και root να το στειλω τελειως,αλλα δεν πειραζει:)

Οσο για τα ακουστηκα και τα δικα μου λευκα είναι,δεν πειραζει,εξαλλου sony είναι,και γι'αυτο μας αρεσει για την τρελλα της:D:D

Μια ερωτηση οσον αφορα τα ακουστικα μιας και αναφερθηκε το θεμα.Τα δικα μου ειναι τα μαυρα με το Noise cancellation κουμπι απαντησης δεν υπαρχει πουθενα.Πως απανταμε σε κλησεις?Ξερει κανεις?Πρεπει να βγαλουμε το κινητο απο το τσαντακι ή θηκη??

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

δεν υπάρχουν λογια μετα απο μια βδομάδα που το εχω νομίζω οτι ειναι οτι καλύτερο για φέτος.....εξαιρετικό τηλεφωνο χωρις ιχνος λαγγ,οθονη με τρομερά χρώματα και μαυρο απίστευτο τρομερή ποιότητα κατασκευής και καμερα απίστευτη....3 γιγα ραμ και ελεύθερα συνεχεία στο 1,3 καλα να μην πω για την ΜΠΑΤΑΡΙΑ απλα ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....Εγω αλλαζω τηλέφωνα καθε 2 μηνες μάξιμουμ...(μονο το νοτε 3 με έφτιαξε τοσο αλλα λογο όγκου επανήλθα στο μεγεθος του Ζ2 που ειναι το απόλυτο μέγεθος για εμένα)με αυτό νομίζω οτι θα κάτσω τουλάχιστον μεχρι τα Χριστούγεννα!!!! Edited by eliasmad

την έχω από το Σάββατο. μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει το παραμικρό και δεν έχει ζητήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή που αφαίρεσα...

Μια ερωτηση οσον αφορα τα ακουστικα μιας και αναφερθηκε το θεμα.Τα δικα μου ειναι τα μαυρα με το Noise cancellation κουμπι απαντησης δεν υπαρχει πουθενα.Πως απανταμε σε κλησεις?Ξερει κανεις?Πρεπει να βγαλουμε το κινητο απο το τσαντακι ή θηκη??

όντως, ούτε στα δικά μου υπάρχει κουμπί απάντησης.

επειδή δε βλέπω ούτε μικρόφωνο εκεί που ενώνονται τα καλώδια των 2 ακουστικών, μήπως τελικά είναι σκέτα ακουστικά, και όχι headset;

EDIT: ψάχνοντας λίγο στο google, αυτό που λένε όλοι είναι πως σαν μικρόφωνο δουλεύουν τα μικρόφωνα που είναι πάνω στα ακουστικά.

και αυτό που τελικά δουλεύει είναι να χρησιμοποιούν το δεξί ακουστικό, σαν μικρόφωνο μπροστά από το στόμα.

επίσης βρήκα αυτό το βίντεο

που δείχνει πως υπάρχει τελικά κουμπί στο headset. επειδή τα έχω αφήσει σπίτι και δεν μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα, θα επανέλθω αργότερα... Edited by mutunas

EDIT: ψάχνοντας λίγο στο google, αυτό που λένε όλοι είναι πως σαν μικρόφωνο δουλεύουν τα μικρόφωνα που είναι πάνω στα ακουστικά.

και αυτό που τελικά δουλεύει είναι να χρησιμοποιούν το δεξί ακουστικό, σαν μικρόφωνο μπροστά από το στόμα.

επίσης βρήκα αυτό το βίντεο

που δείχνει πως υπάρχει τελικά κουμπί στο headset. επειδή τα έχω αφήσει σπίτι και δεν μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα, θα επανέλθω αργότερα...

Μπερδεμενα πραγματα...Καλα τοσο δυσκολο τους ηταν να βαλουν ενα μικροφωνο μαζι με το μπουτονακι του και καναμε ολο αυτο το πειραμα που αν δουλευει ετσι,ειναι και αβολο...

Poco X3 nfc 6/128

Ήρθε η αναβάθμιση για τα Ζ2 της COSMOTE η οποία εγκαθίσταται μόνο από τον Η/Υ.

Έκανα όλη την διαδικασία και στο τέλος, εφόσων έχει κατεβάσει την αναβάθμιση στον υπολογιστή, μου λέει ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αναβάθμιση για το παρών τηλέφωνο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Ήρθε η αναβάθμιση για τα Ζ2 της COSMOTE η οποία εγκαθίσταται μόνο από τον Η/Υ.

Έκανα όλη την διαδικασία και στο τέλος, εφόσων έχει κατεβάσει την αναβάθμιση στον υπολογιστή, μου λέει ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αναβάθμιση για το παρών τηλέφωνο!!!

Το ιδιο και σε μενα.Τι συμβαινει?

Κάτι δεν παει καλά με τον server τους:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι και εγώ με cosmote, και έκανα την αναβάθμιση κανονικά μόλις τώρα.

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Βήματα για την εγκατάσταση του νέου firmware

1. Απεγκατάσταση του PC suite

2. Απενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς, firewall κ.λ.π.

3. Εγκατάσταση του PC suite

4. Αναβάθμιση (κατά την αναβάθμιση να είναι απενεργοποιημένη η προστασία του υπολογιστή)

Με αυτά τα βήματα μπόρεσα τελικά να κάνω εγκατάσταση :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια έκδοση λογισμικού έχετε παιδιά εγώ έχω 17.1.1.Α.0.402

17.1.2.A.0.314

unbranded ελληνικό είναι το δικό μου.

Ξέρουμε τι διορθώνει η νεα αναβάθμιση ?

Βελτιωμένη ποιότητα στις κλήσεις ομιλίας

Βελτιωμένη λειτουργία και απόδοση αφής

Βελτιωμένη φόρτιση όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή

Βελτιώσεις στη γενικότερη απόδοση και σταθερότητα

Επίσης, όλες οι πρόσφατες επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Καλησπέρα και από μένα κάτοχος του Ζ και ενδιαφέρομαι να μεταβώ στο Ζ2, πολύ ευχαριστημένος με το πρώτο Ζ με μόνο μελανό σημείο για μένα ότι δεν μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα mirroring kai wifi. γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα έχει διορθωθεί? Επίσης άλλη μια ερώτηση!!!τι περιέχει η συσκευασία του τηλ?

Καλησπέρα και από μένα κάτοχος του Ζ και ενδιαφέρομαι να μεταβώ στο Ζ2, πολύ ευχαριστημένος με το πρώτο Ζ με μόνο μελανό σημείο για μένα ότι δεν μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα mirroring kai wifi. γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα έχει διορθωθεί? Επίσης άλλη μια ερώτηση!!!τι περιέχει η συσκευασία του τηλ?

Για το πρώτο που λες δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το έχω κάνει.

Στο δικό μου η συσκευασία είχε φορτιστή, καλώδιο USB και headset με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Για το πρώτο που λες δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το έχω κάνει.

Στο δικό μου η συσκευασία είχε φορτιστή, καλώδιο USB και headset με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Από που το τσίμπησες αν επιτρέπεται; Για να ξέρω από που θα το αγοράσω..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Δυο ερωτησεις, 1ον η τελευταια εκδοση λογισμικου δεν ειναι η 314? Και 2ον την 4.4.4 εμεις θα την παρουμε ή θα παμε κατευθειαν στην L? Διαβασα στο φορουμ οτι τα Ζ εχουν αρχισει ηδη να παιρνουν την 4.4.4.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Από που το τσίμπησες αν επιτρέπεται; Για να ξέρω από που θα το αγοράσω..

από το kaizershop.

πάντως έχε υπόψιν σου πως αν και μαύρη η συσκευή, είχε λευκά ακουστικά...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυο ερωτησεις, 1ον η τελευταια εκδοση λογισμικου δεν ειναι η 314? Και 2ον την 4.4.4 εμεις θα την παρουμε ή θα παμε κατευθειαν στην L? Διαβασα στο φορουμ οτι τα Ζ εχουν αρχισει ηδη να παιρνουν την 4.4.4.

ναι η 314 είναι η τελευταία

η L θα δωθεί αρχές Μαρτίου, οπότε μάλλον πρέπει να περιμένουμε και την 4.4.4, καθώς είνι πλύς καιρός οι 8 μήνες χωρίς update

Edited by mutunas

από το kaizershop.

πάντως έχε υπόψιν σου πως αν και μαύρη η συσκευή, είχε λευκά ακουστικά...

Σε ευχαριστώ.. λέω να το πάρω λευκό όταν βολέψουν τα οικονομικά άρα δεν θα υπάρχει αντίθεσις.

Σε ευχαριστώ.. λέω να το πάρω λευκό όταν βολέψουν τα οικονομικά άρα δεν θα υπάρχει αντίθεσις.

Πιο όμορφο είναι σε μωβ το Z2 αφού είναι ξεχωριστό χρώμα που δεν κυκλοφορεί και σε πολλά smartphones

Πιο όμορφο είναι σε μωβ το Z2 αφού είναι ξεχωριστό χρώμα που δεν κυκλοφορεί και σε πολλά smartphones

Πιστεύω αναδεικνύεται περισσότερο με το λευκό.. άσε που το μωβ φέρνει λίγο κοριτσίστικο; Βέβαια γούστα είναι αυτά και αλλάζουν.

παιδια η συσκευη εχει θεμα με θερμοκρασιες πλεον ?γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω...γενικα πως σας φαινεται στη χρηση μπαταρια-καμερα-ηχο?

παιδια η συσκευη εχει θεμα με θερμοκρασιες πλεον ?γιατι σκεφτομαι να το χτυπησω...γενικα πως σας φαινεται στη χρηση μπαταρια-καμερα-ηχο?

Θερμοκραςιες το μονο θεμα ειναι το 4k που δεν εχει λυθει και ούτε πρόκειται.

Στην κάμερα νε μεν ζεστένεται αλλα δεν δημιουργεί θεματα οπως το 4k με κλείσιμο κλπ.

Σε όλες τις αλλες λειτουργίες με εξαίρεση τα παιχνίδια ειναι δροσερό σχετικά πχ browsing ειτε με wifi ειτε 3G.

Μπαταρία άψογη σε σχεση με το nexus 5 αν κρίνω απο το avatar σου ενα 40-50% πανω,κάμερα πολυ καλη,όσον αφορά τον ήχο,αν εννοείς σε κλήσεις δεν ειναι και το πιο δυνατό της αγορας,αλλα δεν θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα,εκτός αν συχνάζεις σε θορυβώδη μέρη, απο την άλλη ο ήχος κλήσης στο αυτί ειναι πολυ καλός και άριστος οπως επισης τα ηχεία εξιςου σε ικανοποιητικό επίπεδο(stereo εχει)

Αυτα απο την δικια μου 4.5 μηνών συνύπαρξη με το κινητο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Z2