corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Είναι άψογο, το μόνο κακό είναι ότι ζεσταίνεται άμα το ζορίζω, μπαταρία πολύ καλή όχι σαν το G2 που είχα αλλά οκ οθόνη η καλύτερη που έχει βάλει η Sony σε κινητό,πολύ σμουθ, γενικά είμαι απόλυτα ικανοποίημενος χαίρομε φιλε μου εε και εμενα το s4 ζεσταίνετε οταν ζορίζετε βεβαια αλλα ετσι ειναι αυτα. απο που το εχεις παρει φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 χαίρομε φιλε μου εε και εμενα το s4 ζεσταίνετε οταν ζορίζετε βεβαια αλλα ετσι ειναι αυτα. απο που το εχεις παρει φιλε μου? Από planet mobile.eu πριν από μια βδομάδα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Από planet mobile.eu πριν από μια βδομάδα δεν ειναι brand φιλε μου σε καποια εταιρια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 δεν ειναι brand φιλε μου σε καποια εταιρια ετσι? Όχι είναι unbranded Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Όχι είναι unbranded να σε ρωτησω κατι αλλο οταν δεχεσαι μια κλησει ακουγετε και απο το επανω ηχειο φιλε μου? ειναι ικανοποιητικος ο ηχος κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 να σε ρωτησω κατι αλλο οταν δεχεσαι μια κλησει ακουγετε και απο το επανω ηχειο φιλε μου? ειναι ικανοποιητικος ο ηχος κλησης? Ο ήχος κλήσης είναι δυνατός και όχι δεν ακούγεται από τα δύο ηχεία, αλλά εάν το κάνεις ρουτ τότε έχει βγει Mode στο xda για να παίζει ο ήχος κλήσης και από τα δύο ηχεία Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ο ήχος κλήσης είναι δυνατός και όχι δεν ακούγεται από τα δύο ηχεία, αλλά εάν το κάνεις ρουτ τότε έχει βγει Mode στο xda για να παίζει ο ήχος κλήσης και από τα δύο ηχεία Οκ φιλε μου πιστευω με καποιο update της sony να παιζουν και ττα επανω ηχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istern Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Είναι άψογο, το μόνο κακό είναι ότι ζεσταίνεται άμα το ζορίζω, μπαταρία πολύ καλή όχι σαν το G2 που είχα αλλά οκ οθόνη η καλύτερη που έχει βάλει η Sony σε κινητό,πολύ σμουθ, γενικά είμαι απόλυτα ικανοποίημενος Δεν έχει θέμα με την υπερθέρμανση πάντως το Ζ2 όπως το έχω δει σε όποιον γνωστό το έχει . Ίσως θα πρέπει να μειώσεις την ισχύ του επεξεργαστή τώρα που είναι καλοκαίρι για να μην έχεις κανένα απολύτως θέμα με το να ζεσταίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Δεν έχει θέμα με την υπερθέρμανση πάντως το Ζ2 όπως το έχω δει σε όποιον γνωστό το έχει . Ίσως θα πρέπει να μειώσεις την ισχύ του επεξεργαστή τώρα που είναι καλοκαίρι για να μην έχεις κανένα απολύτως θέμα με το να ζεσταίνεται και πως θα μειωσουμε φιλε μου την ισχυ του επεξεργαστη ?γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παράγγειλα το replacement, περιμένω πλέον. Για πείτε τρόπο να κάνω ολικό backup και restore; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Να ετοιμαζόμαστε για νέο update. http://www.xperiablog.net/2014/06/12/new-firmware-17-1-1-a-0-438-certified-for-xperia-z2-and-z2-tablet/ Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Σαν κάτοχος του Ζ2 και εγώ να πω την γνώμη μου για τους φίλους που ρωτάνε για εντυπώσεις.. Είναι απόλυτα ικανοποιημενος.. Το κινητό πάει σφαίρα και η κάμερα αρκετά καλή!! Γενικά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ρωτήστε και εσείς ότι θέλετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά από ότι πρόλαβα να διαβάσω βγήκε ρουτ για locked bootloader Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά από ότι πρόλαβα να διαβάσω βγήκε ρουτ για locked bootloader Που; Είναι εύκολο να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Που; Είναι εύκολο να δώσεις λινκ; Περιμένουμε τον DoomLord να το κάνει πιο εύκολο γιατί χρειάζεται να κάνεις downgrade σε παλαιότερη οφισιαλ ρομ και δουλεύει προς το παρών μόνο σε Linux ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781109 Z2 Root Exploit Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Η τελευταία επίσημη ρομ για ελληνική συσκευή ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 17.1.1.a.0.402 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εμένα είναι 17.1.Α.2.55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κάποιος απο τους δυο σας δεν έχει ελληνική συσκευη ειτε η μια είναι branded και η άλλη unbranded. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 17.1.1.a.0.402 Και σε εμένα η ίδια είναι(γερμανικό unbranded) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 17.1.1.a.0.402 Και σε εμένα αυτή είναι,Γερμανικό unbranded Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Cosmote εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμένα είναι 17.1.Α.2.55 Αυτό έχουν οι συσκευές της COSMOTE. Είναι πάντως παλιό, δεν έχει να κάνει με την COSMOTE, με έκδοση Απριλίου. Μετά από αυτό έχουν βγει άλλα δύο με τελευταίο το .402 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ετοιμάζεται πάντως ήδη η 438 που λογικά εώς τέλη του μηνός θα την πάρουμε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ετοιμάζεται πάντως ήδη η 438 που λογικά εώς τέλη του μηνός θα την πάρουμε. Ξέρουμε μήπως τι διαφορές θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ξέρουμε μήπως τι διαφορές θα έχει; Δεν το ξέρουμε ακόμα,δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση απο Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts