lanc3lot Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 [ATTACH]45172[/ATTACH] Μόλις μου ήρθαν και αυτά ακουστικά... Τέλος τα καλώδια, συνδέονται μια χαρά και ο ήχος είναι σε πολύ καλά επίπεδα παιδιά. Επίσης απαντάς και μιλάς κανονικά από αυτά... Προσωπικά, έχω τα Plantronics Voyager Legend, και είναι θεικά, τα έχω πάρει πριν ένα χρόνο και είναι perfect. Τώρα βέβαια αυτά ειναι κυρίως για να ακούς μουσική, σπίτι σου από ότι κατάλαβα. Σχετικά με την ένταση στις κλήσεις: Πάτε ρυθμίσεις, Ηχητικά Εφε και στις βελτιώσεις ήχου βάζετε στον ισοσταθμιστή κάτι πιο δυνατό (εγώ έβαλα heavy metal). Στις ρυθμίσεις βάζετε όλα όσα έχει για ηχεία, εκτός του Surround. Βγάζετε το αυξουσα ένταση ήχου κλήσεις (να είναι σταθερό δηλαδή) και επίσης απενεργοποιείται τα ακουστικά εξάλειψης θορύβου για όσο δεν τα χρησιμοποιείται. Ε λοιπόν αφού έκανα αυτά, πλέον οποτε με καλούν ο ήχος ακούγεται καμπάνα! (χαχά, έβαλα και ACDC και ξυπνώ και νεκρούς!) ;-) Μια εφαρμογή που με εντυπωσίασε τρελά χθες, ήταν η Social Live. Νομίζω την έχουν και οι του Ζ1. Είχα ένα BBQ εδώ σπίτι χθες βράδυ, και λέω δεν μπορεί, πότε προλαβαίνει να κάνει upload / stream το βίντεο. Και το έβαλα για πλάκα, και όντως έκανε stream τα πάντα στο FB, σε μια ομάδα ανθρώπων που το βάζεις εσύ. Απίστευτη εφαρμογή. Επιπλέον, δείγμα της μπαταρίας, εχθές ήμουν στο 70% πριν το BBQ, έβγαλα βίντεο διάρκειας πάνω από 2 ώρες, φωτογραφίες, παίξιμο με το κινητό αφού το έδειχνα πέρα δώθε και πολύ βίντεο να παίξει και είχα στο μυαλό μου να το φορτίσω πριν κοιμηθώ, αλλά ... το ξέχασα. Ξυπνάω λοιπόν πριν λίγο και το κινητό είναι .. στο 58% Τι να λέμε, είναι σίγουρα το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου. Προσωπικά το χειρίζομαι με το ένα χέρι, εύκολα. Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Η εγγυηση είναι δυο ετη και ισχύει ως διεθνης από Αμαζον.δε; Η απόδειξη του άμαζον που δεν εχει ημερομηνία; μήπως να τα κατεβάσω από το Pay pal? Μέσα απο τον λογαριασμό σου στείλε μήνυμα να σου δώσουν απόδειξη αγορας σε μορφή PDF. Πάντως για πρώτη φορά βλέπω το amazon de να στέλνει με ups(σε δεκάδες παραγγελίες πάντα με απλό ταχυδρομείο έστελναν και μόνο μια φορά με express shipping dhl χωρις να το πληρώσω κάν.) Και σε όλες τις παραγγελίες μου έδιναν απόδειξη αγορας μέσα στο κουτί της συσκευασίας. Edited May 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Η μπαταρία μετά από 4 φορτίσεις αρχίζει και στρώνει και δείχνει τα δόντια της. Με χρήση μόνο 3g καταναλώνει 12% την ώρα περίπου. Άρα το κινητό πάει πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Η μπαταρία μετά από 4 φορτίσεις αρχίζει και στρώνει και δείχνει τα δόντια της. Με χρήση μόνο 3g καταναλώνει 12% την ώρα περίπου. Άρα το κινητό πάει πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα. Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά? 12% ανά ώρα ?? Δηλαδή 1 οκτάωρο θα κρατήσει? Με τη χρήση είναι στο 12% ανά ώρα? συνεχώς σε λειτουργία? Προφανώς εννοείς ότι serfάρεις, ή το χρησιμοποιείς συνεχώς μια ώρα με 3g και έχεις 12%... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 σχετικά με την οθόνη. Σήμερα την τσεκάρισα πολύ κάτω από δυνατό ήλιο. Η φωτεινότητα είναι άψογη ακόμα και κάτω από τον ήλιο με εξαίρεση στην ακριβή γωνία όπου ο ήλιος καθρεφτιζεται ακριβώς στα μάτια οπότε η οθόνη λειτουργεί ως καθρέφτης (λογικό) Οι ρυθμίσεις μάλιστα είναι στο 50% αυτόματο. Κι ενώ όλα δείχνουν τέλεια παρατήρησα κάτι που κατά τη γνώμη μου επιβεβαιώνει το review του Βλαχακη (δυστυχώς) ότι τελικά υπάρχει η γελοία επικάλυψη ζελατίνης προστασίας και δεν έχουμε καθαρό γυαλί μπροστά και προφανώς πίσω. Συγκεκριμένα εμφανίζονται κάτω από δυνατό φως οριζόντιες γραμμές από τελείες στην οθόνη. Επίσης (το πιο παράξενο) όταν κοιτάς με συγκεκριμένου τύπου γυαλί ηλίου την οθόνη οριζόντια (landscape) τότε ως δια μαγείας δε βλέπεις τίποτα. Απόλυτο σκοτάδι. Σε σημείο που νομίζεις ότι έσβησε η οθόνη. Κάθετα βλέπεις κανονικά και πολύ φωτεινά. Όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποια μεμβράνη με.φίλτρο υπάρχει πάνω από την οθόνη. Μας κοροϊδεψε δηλαδή η Sony. Κρίμα. Θα περιμένω μέχρι να γίνει κανένα review μήπως μπορώ να την αφεραισω. Διαφορετικά με.το παραμικρό θα χαράξει. Κρίμα Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Αυτο το ανέφερα και εγώ ότι στον ήλιο η σε δυνατό τεχνητό φως βλέπεις οριζόντια και κάθετα γραμμές ομοιομορφα,αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι μεμβράνη σε στυλ των προηγούμενων z όπως στο zl μου που φαίνεται με γυμνό μάτι. Καμία μεμβράνη δεν κάνει τέτοια με μαθηματική ακρίβεια σχεδιασμό σε οθόνη. Πολυ πολυ πιθανό να έχει σχέση με το panel αυτο κάθε αυτο η κάποιο φίλτρο που έχει βάλει η Sony σε στυλ clear black τεχνολογίας όπως στα Nokia και δεν είναι απαραίτητα κακό. Αλλο πράγμα αν δεν αρέσει η ξενίζει. Τώρα αν φοβάται κάποιος μην χαραχθεί βάζει απο πάνω μια clear crystal screen protector που κάλλιστα θα μπορούσε να το βάλει σε οποιοδήποτε κινητο για αποφυγή γρατζουνιων στην οθόνη. Edited May 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και μια άλλη ερώτηση παιδιά. Δεν έχω βρει ακόμα λύση με τον συγχρονισμό γενεθλίων και εκδηλώσεων από το Facebook. Έχω ενεργοποίησει το xperia για Facebook, έχω βάλει και βγάλει τους λογαριασμούς μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς καμιά λυση στο πρόβλημα ? ΥΓ. Ο συγχρονισμός του ημερολογίου Google ευτυχώς γίνεται κανονικά. Το θέμα είναι στο ημερολόγιο του Facebook το οποίο το βλέπουν σαν ημερολόγιο οι εφαρμογές όταν εγκαταστήσεις το xperia για Facebook αλλά δε συγχρονίζει τίποτα. Στο παλιό μου xperia t συγχρονίζει κανονικά φτάνει να έχει ενεργό Timescape (το xperia για Facebook εννοείται ότι είναι η συνέχεια του Timescape που καταργήθηκε.) Ξέρει κανείς κάτι? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το ανέφερα και εγώ ότι στον ήλιο η σε δυνατό τεχνητό φως βλέπεις οριζόντια και κάθετα γραμμές ομοιομορφα,αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι μεμβράνη σε στυλ των προηγούμενων z όπως στο zl μου που φαίνεται με γυμνό μάτι. Καμία μεμβράνη δεν κάνει τέτοια με μαθηματική ακρίβεια σχεδιασμό σε οθόνη. Πολυ πολυ πιθανό να έχει σχέση με το panel αυτο κάθε αυτο η κάποιο φίλτρο που έχει βάλει η Sony σε στυλ clear black τεχνολογίας όπως στα Nokia και δεν είναι απαραίτητα κακό. Αλλο πράγμα αν δεν αρέσει η ξενίζει. Τώρα αν φοβάται κάποιος μην χαραχθεί βάζει απο πάνω μια clear crystal screen protector που κάλλιστα θα μπορούσε να το βάλει σε οποιοδήποτε κινητο για αποφυγή γρατζουνιων στην οθόνη. Δε με ενοχλεί η συμπεριφορά της οθόνης που αλώστε είναι πολύ καλή. Με πειράζει όμως αν υπάρχει προστατεύει επένδυση πάνω από το γυαλί όπως στο z1 που αφαιρώντας τη μάλιστα φευγειβκςι το logo της Sony. Αν υπαρχειβτετοια επένδυση τι να το κάνω το αντιχαρκτικο γυαλί. Σε λίγο καιρό θα χαραχθεί και θα φαίνεται αισχρό. Και δεν είναι μόνο μπροστά. Είναι και πίσω όπου έκανα την επιλογή επίσης λόγω του γυαλιού. Το ερώτημα λοιπόν είναι : Υπάρχει η δεν υπάρχει προστατεύει πλαστική επένδυση στα γυαλιά μπρος και πίσω. Αν με άφηναν να επιλέξω αν θα βάλω προστασία μόνος μου. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αυτά κάνει η Sony και δεν μπορώ πότε να πάρω απόφαση να δοκιμάσω δική της συσκευή. Η κάμερα είναι μια απ τα ίδια. Καλό αποτέλεσμα στα 8 mp κάκιστο στα 20 μέρα και νύχτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Και μια άλλη ερώτηση παιδιά. Δεν έχω βρει ακόμα λύση με τον συγχρονισμό γενεθλίων και εκδηλώσεων από το Facebook. Έχω ενεργοποίησει το xperia για Facebook, έχω βάλει και βγάλει τους λογαριασμούς μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς καμιά λυση στο πρόβλημα ? ΥΓ. Ο συγχρονισμός του ημερολογίου Google ευτυχώς γίνεται κανονικά. Το θέμα είναι στο Δε με ενοχλεί η συμπεριφορά της οθόνης που αλώστε είναι πολύ καλή. Με πειράζει όμως αν υπάρχει προστατεύει επένδυση πάνω από το γυαλί όπως στο z1 που αφαιρώντας τη μάλιστα φευγειβκςι το logo της Sony. Αν υπαρχειβτετοια επένδυση τι να το κάνω το αντιχαρκτικο γυαλί. Σε λίγο καιρό θα χαραχθεί και θα φαίνεται αισχρό. Και δεν είναι μόνο μπροστά. Είναι και πίσω όπου έκανα την επιλογή επίσης λόγω του γυαλιού. Το ερώτημα λοιπόν είναι : Υπάρχει η δεν υπάρχει προστατεύει πλαστική επένδυση στα γυαλιά μπρος και πίσω. Αν με άφηναν να επιλέξω αν θα βάλω προστασία μόνος μου. Για αυτο σου λέω ότι δεν είναι απαραίτητα αυτο που βλέπεις εσύ και εγώ να το αποκαλούμε μεμβράνη η δεύτερο εργοστασιακό screen protector. Αλλα ενα είδος σαν φίλτρο που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλα το αντίθετο όπως στα Nokia που προσφέρει μια καλύτερη απεικόνισης χρωμάτων η κάποια αντανακλαστική ιδιότητα. Edited May 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Γιατι να μην εχει μεμβρανη; Απο το xperia mini pro χρησιμοποιει μεμβρανες απο το εργοστασιο και στη σειρα Ζ το χρησιμοποιει για προστασια απο το σπασιμο του γυαλιου. Δεν βρισκω λογο γιατι να το εχει αφαιρεσει φετος. Και η Samsung χρησιμοποιει εργιστασιακη μεμβρανη (τουλαχιστον οταν αγοραζα εγω) και αν δεν κνω λαθος και τα iphones ερχονται με μεμβρανη απο το εργοστασιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Γιατι να μην εχει μεμβρανη; Απο το xperia mini pro χρησιμοποιει μεμβρανες απο το εργοστασιο και στη σειρα Ζ το χρησιμοποιει για προστασια απο το σπασιμο του γυαλιου. Δεν βρισκω λογο γιατι να το εχει αφαιρεσει φετος. Και η Samsung χρησιμοποιει εργιστασιακη μεμβρανη (τουλαχιστον οταν αγοραζα εγω) και αν δεν κνω λαθος και τα iphones ερχονται με μεμβρανη απο το εργοστασιο Αν ήταν όπως στα υπόλοιπα z και εμενα θα με ενοχλούσε. Απλά όσοι κάνουν τα review και μην ξέροντας τι είναι και τι δεν είναι το βαφτίζουν μεμβράνη,ενώ κάλλιστα μπορεί να μην είναι. Όταν για κάτι δεν γνωρίζεις η δεν είσαι σίγουρος καλύτερα μην βγάζεις συμπέρασμα εκ του ασφαλούς ότι είναι το Α και τέλος. Γιατί δηλαδή στο εξωτερικο σε review δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο,βάλε phone arena,gem arena,the verge,cnet news? Εκτός αν τα ελληνικά z2 είναι διαφορετικά. Edited May 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Λοιπον μερικα facts (εστιαζω σε αυτά που κυριως δεν αναφέρονται στα reviews): - Το καλυτερα κατασκευασμενο κινητο αυτή τη στιγμη στο εμποριο - Οι καλυτερες οθονες σε κινητο αυτή τη στιγμη (για μενα ένα κλικ πιο σωστα καλιμπραρισμενη από του Μ8) για indoors χρηση - Σημα μετριο, όπως και των αλλων ναυαρχιδων αυτή τη στιγμη στο εμποριο (αν εβαζε το δεκτη του z ultra θα μιλάγαμε για απιστευτη υλοποιηση) - Καμερα πολύ δυνατη για εξωτερικούς χωρους, υστερει μονο λογω του αδυναμου φλας (το υστερει σχετικο βεβαια) - Τριζατο ακουστικο. Ναι, σε κανενα από τα επιφανη reviews δεν εχει αναφερθεί. Τριζει σε φωνες με υψηλα πριμα. Το ιδιο ακριβως για τους γνωστες με κινητα όπως qtek s100, htc sensation, galaxy nexus, Motorola g (διαλεξα μερικα τυχαια που εχουν το ιδιο θεμα με κακης ποιοτητας ακουστικο) - Ηχεια η γνωστη μετριοτητα λογω αδιαβροχοποίησης κλπ κλπ - Last but not least: Μπαταριαρα (καλυτερη από Μ8, ένα κλικ καλυτερη από note 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το πανε δια της ατοπου. Σου λεει, τοσα χρονια βαζει προστατευτικες μεμβρανες, θα βλεπουν οτι μπορει κατω απο εντονο φως και γωνια να ψιλοιριδιζει και το βαφτιζουν μεμβρανη. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μακάρι παιδιά να μην είναι μεμβράνη. Απλά πρέπει κάποιος να το επιβεβαιώσει. Εικασίες κάνουμε. Όσο για τον φίλο που αναρωτιέται τι άλλαξε. Αν είχε παρακολουθησει τεχνολογικά sites θα είχε διαβάσει ότι για το z2 γράφτηκε και γράφεται ότι για πρώτη φορά η Sony άκουσε τα παράπονα του κόσμου και δεν έβαλε μεμβράνη. Η οθόνη είναι άψογη επαναλαμβάνω. Απλά η μεμβράνη αν υπάρχει θα δημιουργήσει προβλήματα αφού με τη χρήση θα χαράξει. Και μιλάμε είπαμε και για την πρόσοψη αλλά.και για την πλάτη της συσκευής. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν ξρω παιδια, εμενα δεν μου φαινεται και τοσο τραγικο να εχει αυτο το λεπτο μεμβρανακι. Ανεπαισθητο ειναι και ουτε επηρεαζει την φωτεινοτητα ουτε την αποκριση. Παντα βαζω και δευτερο απο πανω για προστασια. Ισως να την αναγκαζουν να βαζει μεμβρανες λογω γυαλιου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εγώ λέω να χαρείτε το κινητο σας διοτι πρόκειται για την καλύτερη συσκευή που έχει κατασκευαστεί απο την Sony εως τώρα και άξιζε που περίμενα να βγει η τριτη υλοποίηση για να τιμήσω και να μην έχω το παραμικρό ενδοιασμό να την αποκτήσω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και μια ερώτηση για τα δώρα της Sony. Τι δώρα είναι αυτά ? Beta δοκιμές για ένα μήνα τα λογαριαζουν για δώρα η για διαφημιστικά τρυκ. Πήγα να βάλω το garmin gps και λέει δοκιμαστική έκδοση για ένα μήνα. Απάτη. Τσάμπα μου τρώει και χώρο στη μνημη.το application. Έφαγε delete. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Sygic, Sygic και πάλι Sygic ;-) Με συνδρομή for life και τέλειωσε ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδιά να εχουμε και κάποιο όριο νομίζω. Άλλο το εμένα δεν με πειράζει και άλλο το δεν είναι πρόβλημα. Για πιο λόγο θα πρέπει να δεχθούμε το να έχει μεμβράνη. Όποιος θέλει βάζει. Καμία εταιρεία δεν βάζει μόνιμη μεμβράνη σε Gorilla glass. Οσο για την κάμερα φιλε Βαγγέλη επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Τα δείγματα του gsmarena δείχνουν οτι ακομα δεν έχουν βρει τροπο με κάποιο processing να εξαλειψουν τον θορυβο ακόμα και σε ημερήσιες. Επίσης το οτι τα modes δουλεύουν μόνο στα 8mp είναι μειονέκτημα γιατί περιορίζουν την εκμετάλλευση της μεγάλης ανάλυσης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) :ninja: μετα το 5' 10'' δειχνει οτι το ειχαν τα παλιοτερα ζ και ειναι σχεδον σιγουρος ο ''χασαπης '' οτι το ζ2 δεν εχει καποιο ειδος εξωτερικης μεμβράνης. Edited May 17, 2014 by jimm40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παντως και το myphone μια χαρα cameraphone το εβγαλε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παντως και το myphone μια χαρα cameraphone το εβγαλε.. Και η ίδια η Samsung να έβγαινε με έλεγε ότι το Ζ2 είναι το καλύτερο cameraphone, ορισμένοι πάλι θα διαφωνούσαν. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εγω γενικα δεν εμπιστευομαι reviews. Μονο τα ματια μου και τα ματια των χρηστων του forum..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 άρα αφου έχει μεμβράνη μπροστα και πίσω πρεπει να αγοράσουμε επιπλέον μεμβράνη να βάλουμε από πάνω για να μην γρατσουνιστεί; το άσχημο με τις επιπλέον μεμβράνες είναι όπως τις βάζεις παγιδεύουν αερα και κάνουν φυσσαλίδες και είναι απαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν έχει μεμβράνη.Και η ίδια η Σόνυ το είπε.Δεν νομίζω να θέλει να τρολάρει τόσο πολύ τον εαυτό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts