Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως εισαι αθηνα? για ελα εδω επαρχια, που εχουμε και καταστημα eshop..Εγω προσωπικα δεν εχω παραγγειλει γιατι 7-8 παραγγελιες φιλων, σε οθονες,φλασακια, σκληρους κτλ, αργησαν τοσο να ερθουν που απλα δεν μπηκα καν στον κοπο, ψωνισα απο τοπικα μαγαζια σε σχεδον το ιδιο καλες τιμες.

Ναι Αθήνα φίλε μου.

Και πραγματικά σε αυτά που λένε ότι έχουν στοκ, τα παίρνω σε 1,2 μέρες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ναι Αθήνα φίλε μου.

Και πραγματικά σε αυτά που λένε ότι έχουν στοκ, τα παίρνω σε 1,2 μέρες.

Και στην Θεσσαλονικη γινεται αυτο που λες απο,τι μου λεει ενας φιλος μου. Μαλλον η επαρχια εχει το προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, δεν ισχύει αυτό που λέτε με τις καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ό,τι έχω παραγγείλει εδώ και χρόνια ανταποκρίνονταν στην ένδειξη διαθεσιμότητας που αναγράφεται. Π.χ. άμεση διαθεσιμότητα; Το μεσημέρι-απόγευμα παρέγγελνα, την άλλη μέρα sms στο κινητό λίγο μετά τις 10 το πρωί και παραλάμβανα από το τοπικό e-shop point. Δουλεύοντας με e-shop point (στις πόλεις που υπάρχουν) είναι προτιμότερο κατ' εμέ, γιατί ούτε μεταφορικά έχεις, αλλά ούτε και χρειάζεται να είσαι στημένος στο σπίτι περιμένοντας την courrier. Περνάς από το κατάστημα ό,τι ώρα βολεύεσαι. Και μιλάμε για "επαρχία" (Βόλος), όχι Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το μόνο άσχημο είναι ότι παίζουν πολύ με παραεισαγωγές, π.χ. κάποια ΒΤ ακουστικά της Nokia ερχόταν με ό,τι να 'ναι manuals, όχι ελληνικά, αλλά ούτε καν αγγλικά. Κανένα όμως πρόβλημα με ποιότητα. Προσωπικά πάντως δε θα έπαιρνα τίποτα σε μεγάλη συσκευή, π.χ. υπολογιστή ή κινητό, γιατί έχω ακούσει διάφορα σχετικά με την πολιτική επιστροφών και ελλατωματικών προϊόντων. Σε εξαρτήματα έχω παραγγείλει σχεδόν τα πάντα και δεν είχα μέχρι στιγμής κανένα απολύτως παράπονο. Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52206791&postcount=270

ΥΓ

Προσωπικά, αν και έχουν φίλους στο Eshop.gr, η λογική ότι είναι σε πτώχευση, δεν μου δίνει σιγουριά να κάνω οποιαδήποτε αγορά από εκεί. Και μιλώντας μαζί τους, μου το επιβεβαιώνουν κάθε φορά ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52206791&postcount=270

ΥΓ

Προσωπικά, αν και έχουν φίλους στο Eshop.gr, η λογική ότι είναι σε πτώχευση, δεν μου δίνει σιγουριά να κάνω οποιαδήποτε αγορά από εκεί. Και μιλώντας μαζί τους, μου το επιβεβαιώνουν κάθε φορά ;-)

Από την στιγμή που πληρώνεις στην παραλαβή, δεν πρέπει καθόλου να σε απασχολεί .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το after sales support. Το Eshop θα υπάρχει όταν και αν επιστρέψω το προιόν μου; Όντας μια επιχείρηση που είναι υπό πτώχευση, ε δεν σου δίνει και πολύ σιγουριά.

Τεσπά, για να επιστρέψω στο θέμα, όπως θα δείτε παραπάνω στο thread του Xda, λένε πως άρχισε αποστολές το Amazon. Τους έστειλα mail και τους ρωτώ για αυτό, θα σας πω αν απαντήσουν κάτι.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το after sales support. Το Eshop θα υπάρχει όταν και αν επιστρέψω το προιόν μου; Όντας μια επιχείρηση που είναι υπό πτώχευση, ε δεν σου δίνει και πολύ σιγουριά.

Τεσπά, για να επιστρέψω στο θέμα, όπως θα δείτε παραπάνω στο thread του Xda, λένε πως άρχισε αποστολές το Amazon. Τους έστειλα mail και τους ρωτώ για αυτό, θα σας πω αν απαντήσουν κάτι.

Έρχεται η σειρά σου :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

παντως και το birdphone το εβγαλε διαθεσιμο ενω στο skroutz λεει οτι αναμενεται.

Επομενως ειναι θεμα ημερων, για να μην πουμε ωρων, να αρχισετε να παραλαμβανετε οσοι εχετε κανει παραγγελια!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χθες το είχε φίλος και το χάζευα.

Είναι πολύ-πολύ γρήγορο ,φωτο πολύ καλές αλλά διαπιστώσαμε ότι η Sony βγάζει καλές κάμερες μόνο που τις δίνει στους άλλους κατασκευαστές. Τα χρώματα της κάμερας, συγκρινόμενα με το Note 3 που έχω εγώ, φαινόταν πιο ξεθωριασμένα, μπορεί να οφείλονται και στην Amoled του Note.

Μνήμη κοντά στα 2gb ελεύθερα άνετα ,ενω το σημαντικό στον ήλιο, όπως πάντα, έχουμε καλή ορατότητα και διορθώθηκε το "ξεθώριασμα" όταν βλέπουμε την οθόνη υπό γωνία. Bezel αρκετό ,σε σύγκριση με το lg2.

Χθες το είχε φίλος και το χάζευα.

Είναι πολύ-πολύ γρήγορο ,φωτο πολύ καλές αλλά διαπιστώσαμε ότι η Sony βγάζει καλές κάμερες μόνο που τις δίνει στους άλλους κατασκευαστές. Τα χρώματα της κάμερας, συγκρινόμενα με το Note 3 που έχω εγώ, φαινόταν πιο ξεθωριασμένα, μπορεί να οφείλονται και στην Amoled του Note.

Μνήμη κοντά στα 2gb ελεύθερα άνετα ,ενω το σημαντικό στον ήλιο, όπως πάντα, έχουμε καλή ορατότητα και διορθώθηκε το "ξεθώριασμα" όταν βλέπουμε την οθόνη υπό γωνία. Bezel αρκετό ,σε σύγκριση με το lg2.

αν εχεις υποψη σου το Ζ1, ειχε καλυτερη οθονη? Γενικα μπορεις να το συγκρινεις με ενα Ζ1 και ενα Ζ1 compact?ειναι σημαντικη η συγκριση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αν εχεις υποψη σου το Ζ1, ειχε καλυτερη οθονη? Γενικα μπορεις να το συγκρινεις με ενα Ζ1 και ενα Ζ1 compact?ειναι σημαντικη η συγκριση

Oχι, το Ζ είχα και συγκρινόμενο με αυτό εχει καλύτερη οθόνη.

Oχι, το Ζ είχα και συγκρινόμενο με αυτό εχει καλύτερη οθόνη.

ειδικα στο μπλε, πως το ειδες? απο το Note ηταν πολυ χειροτερο?

οι φωτογραφιες ειναι θεμα οθονης, επρεπε να στειλεις με ΒΤ να συγκρινεις..

ειδικα στο μπλε, πως το ειδες? απο το Note ηταν πολυ χειροτερο?

οι φωτογραφιες ειναι θεμα οθονης, επρεπε να στειλεις με ΒΤ να συγκρινεις..

Κοίταξε, δεν μπήκα σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά σε ένα ζουμ που έκανα με το Note3 το Sony είχε πιο πιο καθαρό αποτέλεσμα όχι όμως μιας κάμερας 20mp, δεν ξέρω βέβαια αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν demo ή κάτι άλλο.

Έχω κάνει και εγω προπαραγγελία από το amazon.de με τη δική σας βοήθεια. Μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν τους κάνει η κάρτα μου! Είναι χρεωστική κάρτα της Πειραιώς. Visa Electron από το ίδιο site με την κάρτα αυτή ειχα πάρει με επιτυχία καπάκια κατσαρόλων! Φυσικά πάμπολλες αγορες διαδυκτυακές σε Ελλάδα και e-bay. Είναι η μόνη χρεωστική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για visa. οι άλλες τράπεζες τις έχουν κλειδωμένες. Ελπίζω να μην άλλαξε στη Πειραιώς αυτες τις ημέρες αυτό.

ξαναμπήκα προσπάθησα να ξαναπροσθεσω την κάρτα, αφού έβλεπα μόνο τα 4 τελευταια ψηφία αλλά δε βρισκω που έχει την υποβολή, άσε που δε ζητά και το τριψήφιο νουμερο στο πίσω μέρος. Αν σε 5 μέρες δε τα καταφέρω τότε έχασα την αραγγελία στο κινητό.Θα προσπαθησω αύριο με την αδελφή μου που ξέρει Γερμανικά, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά σε αυτούς. Ελπίζω να μην θελουν να με ξεφορτωθούν!

Κοίταξε, δεν μπήκα σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά σε ένα ζουμ που έκανα με το Note3 το Sony είχε πιο πιο καθαρό αποτέλεσμα όχι όμως μιας κάμερας 20mp, δεν ξέρω βέβαια αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν demo ή κάτι άλλο.

αρα ειδες πιο καθαρη φωτογραφια απλα τα χρωματα οχι τοσο ζωντανα? οκ, ας ελπισουμε να ειναι αρκετα καλυτερη απο το Ζ1 η οθονη και αν ειναι σαν του compact και ανω εμενα μου αρκει.

Έχω κάνει και εγω προπαραγγελία από το amazon.de με τη δική σας βοήθεια. Μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν τους κάνει η κάρτα μου! Είναι χρεωστική κάρτα της Πειραιώς. Visa Electron από το ίδιο site με την κάρτα αυτή ειχα πάρει με επιτυχία καπάκια κατσαρόλων! Φυσικά πάμπολλες αγορες διαδυκτυακές σε Ελλάδα και e-bay. Είναι η μόνη χρεωστική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για visa. οι άλλες τράπεζες τις έχουν κλειδωμένες. Ελπίζω να μην άλλαξε στη Πειραιώς αυτες τις ημέρες αυτό.

ξαναμπήκα προσπάθησα να ξαναπροσθεσω την κάρτα, αφού έβλεπα μόνο τα 4 τελευταια ψηφία αλλά δε βρισκω που έχει την υποβολή, άσε που δε ζητά και το τριψήφιο νουμερο στο πίσω μέρος. Αν σε 5 μέρες δε τα καταφέρω τότε έχασα την αραγγελία στο κινητό.Θα προσπαθησω αύριο με την αδελφή μου που ξέρει Γερμανικά, γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά σε αυτούς. Ελπίζω να μην θελουν να με ξεφορτωθούν!

Μπες με chrome για αυτόματη μετάφραση σελίδων στα αγγλικά και κανε εκ νέου υποβολή με τη ίδια κάρτα πάντα.

Για ότι αφορά την κάρτα δεν δηλώνεις ποτε τον τριψηφιο αριθμό απο πίσω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις προβλημα.

Μπες με chrome για αυτόματη μετάφραση σελίδων στα αγγλικά και κανε εκ νέου υποβολή με τη ίδια κάρτα πάντα.

Για ότι αφορά την κάρτα δεν δηλώνεις ποτε τον τριψηφιο αριθμό απο πίσω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις προβλημα.

Πάντως εγώ χρεωστική έχω, τι πειράζει αν είναι visa ή όχι; Μια της Eurobank έχω, την έχω συνδέσει και με το paypal και γενικά δεν είχα ποτέ προβλήματα, ούτε με το Amazon εννοείται.

---------------

Σε ερώτηση μου πάντως σε Γερμανικό & Αγγλικό Amazon, έλαβα την κλασσική απάντηση. Τι να πω, κοντός ψαλμός :lol:

---------------

σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες οδηγίες σας. Πέρασα εκ νεου την κάρτα μου ως νεα με τους κωδικούς. Η υποβολή ήταν κάτω από τη διέυθυνση. Δηλαδή βάζεις τα στοιχεία ως νέα κάρτα και μετά πατάς το κουμπί κάτω από τη διευθυνση σα να θες να αλλάξεις αυτή. Στις οδηγιες που μου στείλαν οι Γερμανοί λενε μόνο να υποβάλω τη κάρτα και οχι οτι δεν έχουν αντίστοιχο κουτί. Πολύ μπερδεμένο μενού. Μάλλον ξεμπέρδεψα γιατι περασαν πολλές ώρες και δε στειλανε μηνυμα λάθος!

τελικα μου ξαναστείλαν μηνυμα απορριψης της κάρτας. Ευτυχως μου έκοψε να πάρω τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου ειπαν ότι απορρίπτεται το ποσό γιατί υπερβαίνει το ημερήσιο όριο συναλλαγης που είναι 600 ευρώ. Αυξησα από την τηλεφωνικη εξυπηρετηση το όριο στα 800 ευρώ, θα την ξαναυποβάλω στο αμαζον και ελπίζω τωρα να τα καταφέρω!

Παιδιά ξέρετε μήπως γίνεται από το γερμανικό άμαζον να το πάρεις με δόσεις το κινητό;

Δεν νομίζω να γίνεται αγορά με δόσεις απο amazon.

Έτσι κι αλλιώς την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει επίσημα και εδώ,άρα μπορείς να βρεις καταστημα με δόσεις.

τελικα μου ξαναστείλαν μηνυμα απορριψης της κάρτας. Ευτυχως μου έκοψε να πάρω τηλέφωνο στην Πειραιώς και μου ειπαν ότι απορρίπτεται το ποσό γιατί υπερβαίνει το ημερήσιο όριο συναλλαγης που είναι 600 ευρώ. Αυξησα από την τηλεφωνικη εξυπηρετηση το όριο στα 800 ευρώ, θα την ξαναυποβάλω στο αμαζον και ελπίζω τωρα να τα καταφέρω!

Αυτό ήταν το προβλημα τελικά με την κάρτα,τώρα απλά υπομονή εώς παραλαβεις.

Edited by alextrela

Ναι με βοηθησατε να καταλαβω οτι κατι παει στραβα με την καρτα, γιατι μου ειπατε οτι και εσεις χρησιμοποιησατε χρεωστικη χωρις προβλημα!:rolleyes:

• The title was changed to Sony Xperia Z2