Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικο να μην κυκλοφορησει τοσο αργα! Θα ερθει τελευταιο αν ερθει τον Μαιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Έτσι λένε πάντως επίσημα πάντως, προσωπικά το έχω παραγγείλει απέξω όπως οι περισσότεροι εδώ. Πιο φθηνό, που είναι από τους βασικούς λόγους.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Και από Γερμανία τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα.

Ήδη αρκετά μαγαζιά έχουν μεταθέσει κυκλοφορία μέσα στο Μάιο.:worry:

Ήδη τα media markt αναφέρουν διαθεσιμότητα 5 Μαΐου.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z2-wei%C3%9F,48353,464028,1176755.html?langId=-3

Δεν μας τα λέει τελευταία πολύ καλά η Sony:ninja:

Τρίμηνα από την ανακοίνωση εώς την κυκλοφορία είναι ανεπίτρεπτα.

Διατηρώ ακόμα την παραγγελία από Αμαζόν και βλέπουμε.

Σήμερα η αύριο παραλαμβάνω και τη θήκη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και από Γερμανία τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα.

Ήδη αρκετά μαγαζιά έχουν μεταθέσει κυκλοφορία μέσα στο Μάιο.:worry:

Ήδη τα media markt αναφέρουν διαθεσιμότητα 5 Μαΐου.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-Xperia-Z2-wei%C3%9F,48353,464028,1176755.html?langId=-3

Δεν μας τα λέει τελευταία πολύ καλά η Sony:ninja:

Τρίμηνα από την ανακοίνωση εώς την κυκλοφορία είναι ανεπίτρεπτα.

Διατηρώ ακόμα την παραγγελία από Αμαζόν και βλέπουμε.

Σήμερα η αύριο παραλαμβάνω και τη θήκη.

μην τρελαινεστε ωρε! δε θα πεθανουμε κιολας αν αργησει και 1 μηνα, μακαρι να ηταν αυτα ολα τα προβληματα στη ζωη μας!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μην τρελαινεστε ωρε! δε θα πεθανουμε κιολας αν αργησει και 1 μηνα, μακαρι να ηταν αυτα ολα τα προβληματα στη ζωη μας!

Σωστός σε αυτό που λες.

Πάντως επειδή υπάρχει μια σχετική συζήτηση στο XDA, λένε εκεί πως αυτό που αναφέρετε για την Media Markt, σημαίνει για όσους πλέον προ-αγοράζουν το κινητό, αφού το απόθεμα που έχουν πάρει τελείωσε. Και αυτό έχει μια λογική.

Επειδή στο mail που έστειλα, θα μπορούσαν άνετα να μου πουν, θα το έχετε τον Μάιο, μου κάνει εντύπωση, που μου είπαν σύντομα θα το έχετε στα χέρια σας και όχι αναμονή έως τον Μάιο. Τεσπά είδωμεν, επειδή πλέον έμεινα χωρίς κινητό και γύρισα σε ένα παλιό Nokia (χαχά, ειρωνεία τρελή αλλά έπεσε σε νερά το Motorola μετά από 3 χρόνια, ειρωνεία που το νέο είναι αδιάβροχο, μου κάνει πλάκα ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς!) το περιμένω πως και πως, αλλά οκ, χαλαρά ;-)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Σωστός σε αυτό που λες.

Πάντως επειδή υπάρχει μια σχετική συζήτηση στο XDA, λένε εκεί πως αυτό που αναφέρετε για την Media Markt, σημαίνει για όσους πλέον προ-αγοράζουν το κινητό, αφού το απόθεμα που έχουν πάρει τελείωσε. Και αυτό έχει μια λογική.

Επειδή στο mail που έστειλα, θα μπορούσαν άνετα να μου πουν, θα το έχετε τον Μάιο, μου κάνει εντύπωση, που μου είπαν σύντομα θα το έχετε στα χέρια σας και όχι αναμονή έως τον Μάιο. Τεσπά είδωμεν, επειδή πλέον έμεινα χωρίς κινητό και γύρισα σε ένα παλιό Nokia (χαχά, ειρωνεία τρελή αλλά έπεσε σε νερά το Motorola μετά από 3 χρόνια, ειρωνεία που το νέο είναι αδιάβροχο, μου κάνει πλάκα ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς!) το περιμένω πως και πως, αλλά οκ, χαλαρά ;-)

Ειδωμεν.

Εγώ mail δεν έστειλα πάντως ελπίζω μην με ξεχάσουν κι να πρέπει να τους το υπενθυμίσω.

Εγώ αυτό που φοβάμαι μη και υπάρχει κανένα κατασκευαστικό θέμα με την συσκευή και γίνουμε beta testers για αυτό αργεί να κυκλοφορήσει.

Αυτό δεν το ανέχομαι ούτε κατά διάνοια, για αυτό και αγορά από αμαζον διότι με το παραμικρό φεύγει πίσω επιστροφή.

Ούτε update θα περιμένω αν είναι θέμα software.

Από εμένα τέλος καμία περίοδο χάριτος σε κανέναν.

Edited by alextrela

Ειδωμεν.

Εγώ mail δεν έστειλα πάντως ελπίζω μην με ξεχάσουν κι να πρέπει να τους το υπενθυμίσω.

Εγώ αυτό που φοβάμαι μη και υπάρχει κανένα κατασκευαστικό θέμα με την συσκευή και γίνουμε beta testers.

Αυτό δεν το ανέχομαι ούτε κατά διάνοια, για αυτό και αγορά από αμαζον διότι με το παραμικρό φεύγει πίσω επιστροφή.

φιλαρακι, για καθε τι που πρωτη φορα κυκλοφορει, εχεις αυτο το ρισκο! οποτε δε μπορεις να απαιτεις να μην σου τυχει τιποτα! Εγω πχ το Ζ οταν κυκλοφορησε που ηταν κατι πολυ διαφορετικο απο το Τ με κωλωσε πολυ και δεν το σκεφτομουν με τιποτα, μεχρι να δω οτι ειναι οκ. Τωρα το Ζ2, απλη αναβαθμιση του Ζ1 ειναι, σε ουσιαστικα σημεια, οποτε δεν πιστευω οτι θα εχεις. Καθυστερησεις σε μια αλυσιδα διανομης τοσο μεγαλη, ειναι λογικο να υπαρχουν.. ειδικα οταν παρατηρειται αυξημενη ζητηση..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

φιλαρακι, για καθε τι που πρωτη φορα κυκλοφορει, εχεις αυτο το ρισκο! οποτε δε μπορεις να απαιτεις να μην σου τυχει τιποτα! Εγω πχ το Ζ οταν κυκλοφορησε που ηταν κατι πολυ διαφορετικο απο το Τ με κωλωσε πολυ και δεν το σκεφτομουν με τιποτα, μεχρι να δω οτι ειναι οκ. Τωρα το Ζ2, απλη αναβαθμιση του Ζ1 ειναι, σε ουσιαστικα σημεια, οποτε δεν πιστευω οτι θα εχεις. Καθυστερησεις σε μια αλυσιδα διανομης τοσο μεγαλη, ειναι λογικο να υπαρχουν.. ειδικα οταν παρατηρειται αυξημενη ζητηση..

Το ξέρω για αυτο και αγοράζω μόνο από καταστήματα που έχω 15 η 30 ημέρες DOA.

Απλώς επειδή έχω καεί πολλές φορές για αυτό περίοδο χάριτος σε κανέναν.

Το παραμικρό ψεγάδι να βρω φεύγει πίσω.

Ας ελπίζω η Sony τα πρώτα κομμάτια να είναι άριστα(ηδη το καινούργιο της bt το γύρισα επιτόπου μετά 2 μέρες χρήσης-ελαττωματικό-παρήγγειλα δεύτερο άλλα ούτε κι υτο θα διστάζω να το επιστρέψω πίσω αν πάλι σκαρτο ειναι)

Edit:Τελικά έστειλα mail στο αμαζον ζητώντας παραπάνω πληροφορίες για το πότε θα αποστείλουν το κινητό,επισης παρέλαβα τη θήκη αλλα δεν την ανοίγω ακομα απο τη συσκευασία μηπως και τελικά δεν παρω το κινητό και το επιστρέψω και αυτό πίσω.

Αυτά περι Μάιο δεν μου ακούγονται καθόλου καλά και σίγουρα δεν ειναι θέμα ζήτησης της συσκευής.

Θελω να δωσω το lg αλλά διστάζω μιας και άγνωστο πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο και μην μείνω απο κινητο.

Edit2:Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε η απάντηση του αμαζον.

Mein Konto Amazon.de

Message From Customer Service

Dear Alexandros,

Firstly let me apologize that you have not yet received the odered article. I can trully understand how annoying is this for you.

Unfortunately we can’t give you any more specific information at this time, nor is it possible to make any promises regarding the delivery date.

Delivery times vary from supplier to supplier, and our system may show you an expected delivery date according to our experience with the specific supplier.

As soon as we receive the item from the supplier, we will dispatch the order to you immediately. To keep you fully informed on the progress of your order, we'll send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.

You can view the estimated dispatch and delivery times via "Mein Konto" on the right-hand side of our homepage. (http://www.amazon.de). Please choose "Offene Bestellungen anzeigen". The dispatch time is highlighted with little arrows in the order summary of the relevant order.

In case the expected waiting time is too long, you may also fully cancel the order on that same page on our website.

We always want to provide an efficient and satisfactory service. I am really very sorry that in this case we could not meet your expectations.

I apologize for the delay and thank you for understanding. At last wish you a nice and pleasant day ahead.

Warmest regards,

Aman Priyadarshi

Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.

Amazon.de

Edited by alextrela

Dear Alexandros,

Firstly let me apologize that you have not yet received the odered article. I can trully understand how annoying is this for you.

Unfortunately we can’t give you any more specific information at this time, nor is it possible to make any promises regarding the delivery date.

Delivery times vary from supplier to supplier, and our system may show you an expected delivery date according to our experience with the specific supplier.

As soon as we receive the item from the supplier, we will dispatch the order to you immediately. To keep you fully informed on the progress of your order, we'll send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.

You can view the estimated dispatch and delivery times via "Mein Konto" on the right-hand side of our homepage. (http://www.amazon.de). Please choose "Offene Bestellungen anzeigen". The dispatch time is highlighted with little arrows in the order summary of the relevant order.

In case the expected waiting time is too long, you may also fully cancel the order on that same page on our website.

We always want to provide an efficient and satisfactory service. I am really very sorry that in this case we could not meet your expectations.

I apologize for the delay and thank you for understanding. At last wish you a nice and pleasant day ahead.

Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.

Amazon.de

Καλά προφανώς δεν μπορούν να σου πουν ημερομηνία ή κάτι άλλο, από την στιγμή που λογικά έχουν X pre-orders και Ψ διαθέσιμα κομμάτια και προσθέτουν πως μπορείς να ακυρώσεις γιατί τους υποχρεώνει και η νομοθεσία (μην βλέπεις τα Ελληνικά μαγαζιά, που το παίζουν μάγκες σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα!).

Προσωπικά μου απάντησαν αυτολεξεί το παρακάτω (στην ερώτηση μου, αν θα έρθει Μάιο ή Απρίλιο, απλά να το ξέρω):

According to our information however, the item will be available vsoon. Our purchasing department is aware of the case and is trying to fulfil your order as soon as possible.

Delivery times vary from supplier to supplier, and our system may show you an expected delivery date according to our experience with the specific supplier. Unfortunately we can’t give you any more specific information at this time, nor is it possible to make any promises regarding the delivery date.

The reason is: We will order the items in bulk from our wholesalers.

After consulting the supplier we expect to receive the item very soon.

---------------

Θα στείλω και στη Sony Γερμανίας το ίδιο email να δούμε τι θα μου απαντήσουν.

Θα στείλω και στη Sony Γερμανίας το ίδιο email να δούμε τι θα μου απαντήσουν.

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά αν το Άμαζον έχει πάρει κομμάτια ήδη, δεν έχει να κάνει αυτό πιστεύω. Λογικά θα πήραν Χ κομμάτια, θα υπερκαλήφθηκαν και οι υπόλοιποι θα πανε για Μάιο. Αυτό ισχύει γιατί αν σκεφτείς ήδη υπάρχουν report που λένε κάτι αντίστοιχο (πχ το Clove λέει από Μάιο, αλλά η Voda Αγγλίας λέει είστε οκ, θα το παραλάβετε άμεσα)

---------------

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά αν το Άμαζον έχει πάρει κομμάτια ήδη, δεν έχει να κάνει αυτό πιστεύω. Λογικά θα πήραν Χ κομμάτια, θα υπερκαλήφθηκαν και οι υπόλοιποι θα πανε για Μάιο. Αυτό ισχύει γιατί αν σκεφτείς ήδη υπάρχουν report που λένε κάτι αντίστοιχο (πχ το Clove λέει από Μάιο, αλλά η Voda Αγγλίας λέει είστε οκ, θα το παραλάβετε άμεσα)

Έστειλα ήδη ρωτώντας ευθέως αν για την γερμανική αγορά ισχύουν αυτά που είχαν πει για μέσα Απριλίου η πάει και για αυτούς αρχές με μέσα Μάιου όπως στις περισσότερες χώρες.

Έστειλα ήδη ρωτώντας ευθέως αν για την γερμανική αγορά ισχύουν αυτά που είχαν πει για μέσα Απριλίου η πάει και για αυτούς αρχές με μέσα Μάιου όπως στις περισσότερες χώρες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν. Έχω πάντως φίλο εδώ που δουλεύω, που έχει κάνει αγορά από 6 διαφορετικές πηγές, με debit κάρτα και τα χρήματα μέσα. Όποιος προλάβει να το κλειδώσει και να του το φέρει νωρίς, παίρνει τα λεφτά, στους άλλους θα στείλει ακυρωτικά ;-) χαχα

---------------

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν. Έχω πάντως φίλο εδώ που δουλεύω, που έχει κάνει αγορά από 6 διαφορετικές πηγές, με debit κάρτα και τα χρήματα μέσα. Όποιος προλάβει να το κλειδώσει και να του το φέρει νωρίς, παίρνει τα λεφτά, στους άλλους θα στείλει ακυρωτικά ;-) χαχα

Εγώ λεφτά ακόμα δεν έχω βάλει μέσα στην κάρτα πάντως, ούτε σεντς έχει :lol:

Άλλα σε λίγα δευτερόλεπτα τη φορτώνω οποτεδήποτε.

Όταν πανε να τραβήξουν τότε θα σημαίνει ότι θα το έχουν πολύ σύντομα διαθέσιμο για αποστολή και θα μου στείλουν email τάχα ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα και τότε την φορτώνω επιτόπου για να αποσταλεί.

Edited by alextrela

Φαίνεται εξαιρετική προσπάθεια από τη Sony.

Το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Διότι έτσι όπως πάει τελευταία θα είναι στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Κανα νεο απο Γερμανια δεν εχουμε?

Αντε να ερθει δεν μπορω να περιμενω!!

Τελευταία ενημέρωση από αγγλικό Αμαζόν διαθέσιμο 10 του μηνός από τρίτο πωλητή.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IOQ5TTE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Από Γερμανία δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ενημέρωση.

Ειδωμεν μέσα στην εβδομάδα μπορεί και εκεί να έχουμε κυκλοφορία εξίσου.

10 με 15 Απριλίου είχε αναφέρει η Sony σαν αρχική περίοδο κυκλοφοριας σε κάποιες χώρες εντός Ευρώπης.

Για να δούμε

Edit: έχει δει κανένας σε κανά βίντεο αν το double tap δουλεύει όταν η οθόνη είναι ανοιχτεί για να σβήσεις την οθόνη και από τη lock αλλα και την start screen εξίσου.

Διότι μόνο να ανάψει έχω δει ότι υποστηρίζει όταν είναι κλειστή η οθόνη.

Edited by alextrela

Δεν εχω δει κατι αλλα τη δουλεια μου την κανω με το screen off and lock. :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως στο Xperia tablet Z2 LTE που έχω στα χέρια μου για επικείμενο review, το double tap είναι μόνο για wake και όχι για sleep. Πιθανολογώ ότι και στο Ζ2 θα έχει αντίστοιχη λειτουργία.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Δεν εχω δει κατι αλλα τη δουλεια μου την κανω με το screen off and lock. :p

Με nova prime δουλεύει η αλλιώς στα Xperia;

Άλλη μια απορία το μαύρο φόντο στα setting μπορείς να το αλλάξεις σε λευκό πχ;

Πάντως στο Xperia tablet Z2 LTE που έχω στα χέρια μου για επικείμενο review, το double tap είναι μόνο για wake και όχι για sleep. Πιθανολογώ ότι και στο Ζ2 θα έχει αντίστοιχη λειτουργία.

Αν μπορείς με nova να δοκιμαςεις μήπως προσθέτει τη λειτουργία και για sleep από την start και lock screen αντίστοιχα.

Edited by alextrela

Τελευταία ενημέρωση από αγγλικό Αμαζόν διαθέσιμο 10 του μηνός από τρίτο πωλητή.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IOQ5TTE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Από Γερμανία δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη ενημέρωση.

Ειδωμεν μέσα στην εβδομάδα μπορεί και εκεί να έχουμε κυκλοφορία εξίσου.

10 με 15 Απριλίου είχε αναφέρει η Sony σαν αρχική περίοδο κυκλοφοριας σε κάποιες χώρες εντός Ευρώπης.

Για να δούμε

Edit: έχει δει κανένας σε κανά βίντεο αν το double tap δουλεύει όταν η οθόνη είναι ανοιχτεί για να σβήσεις την οθόνη και από τη lock αλλα και την start screen εξίσου.

Διότι μόνο να ανάψει έχω δει ότι υποστηρίζει όταν είναι κλειστή η οθόνη.

Οντως 10 του μηνος αλλα ρε συ αξιζει να το παρεις 100€ 705ε εχει απο αυτον

• The title was changed to Sony Xperia Z2