Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευθύμη παρόλα αυτα εκανα 2.5 μήνες να πάρω την απόφαση για να πούλησω το i4. Το κρατούσα μήπως δυσαρεστηθω σε κάτι απο το SGS2 και μετα τρέχω να το ξανα αγοράσω.

Το μόνο που με δυσάρεστει στον Γαλαξια ειναι ότι δεν γράφει apple.

Αν το iPhone 4s συγκέντρωνε όλα αυτα τα στοιχεία δηλαδη μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ram θα παρεβλεπα τους περιορισμούς του iOS και θα ήμουν ευτυχισμένος.:lol:

Κακα τα ψεματα αν εγραφε apple το τηλεφωνο θα ηταν απλα τα smartphone της δεκαετιας και η apple θα ειχε το 70% της αγορας και ξερεις οτι δεν υπερβαλλω.. Εγω το 4αρι το εδωσα χωρις 2η σκεψη μολις επιασα ενα γαλαξια2 ενος φιλου μου στα χερια μου και εχοντας ξενερωσει εντελως με την ελευση του 4S..Κι εγω παντως συμφωνω μαζι σου αν εγραφε apple θα ημουν υπερμαχος εως εκει που δεν παιρνει! Μαλιστα οταν κυκλοφορησε ο γαλαξιας2 απλα αγνοουσα την υπαρξη του και αυτο ειναι λιγακι τραγικο γιατι ειναι πραγματικα ενα φανταστικο τηλεφωνο και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι με iphone αγνοουν επισης την υπαρξη ενος τοσο καλου smartphone...παντως ειναι υπεροχο το πως η τεχνολογια στις μερες μας μας δινει τοσες καλες επιλογες!!

Sent from my GS2 with Tapatalk

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Όμως μπορούμε να πούμε επίσης ότι το πίσω μέρος του S2 ειναι επιεικώς απαράδεκτο. Το κάνει να δείχνει φθηνιαρικο. Αδικεί την όλη προσπάθεια και το καλο hardware που διαθέτει η συσκευη.

Τόσο δυσκολο ήταν να επιλέξουν αλλα υλικα, όχι ακριβότερα απλώς πιο εμφανισιμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όμως μπορούμε να πούμε επίσης ότι το πίσω μέρος του S2 ειναι επιεικώς απαράδεκτο. Το κάνει να δείχνει φθηνιαρικο. Αδικεί την όλη προσπάθεια και το καλο hardware που διαθέτει η συσκευη.

Ναι η αληθεια ειναι οτι το πισω μερος ειναι τρελo foul! Εγω απο τα μηλοφωνα εχω συνηθισει τις θηκες οποτε κι εδω εχω θηκη και ειναι σπανια η επαφη μου με το πισω μερος!! Αλλα ναι ρε παιδι μου δλδ δεν μπορουσαν να βαλουν ενα λιγακι πιο σκληρο και πιο ποιοτικο πλαστικο?? Εγω εχω το λευκο και πραγματικα ειναι ομορφο με τις μεταλλικες λεπτομερειες και γι αυτο το πηρα αλλιως το μαυρο δεν μου λεει τιποτα...παντως οι Κορεατες αν φερθουν εξυπνα εχουν ετοιμο τον γαλαξια3 (GS2!) αρκει να βαλουν καλυτερα υλικα και αντε λιγακι καλυτερη μπαταρια LOLOLOL!! Και το αστειο ειναι οτι οσοι δεν ξερουν το τηλεφωνο και το πιανουν στα χερια τους (αφου περασουν το αρχικο σοκ λεγοντας μου "εσυ χωρις iphone??!!) νομιζουν οτι δεν το εχω σε θηκη..μολις το δουν "γυμνο" παθαινουν!!!

Edited by efthimis31

Είναι και λίγο παντόφλα το galaxy για κινητό να λέμε τη αλήθεια:lol:

Πραγματικα ειναι συνηθεια...μετα τα μηλοφωνα σου φαινονται xperia mini LOLOL!!

Μωρέ συνήθεια ήταν και να με ρωτάνε με τρόπο βέβαια αν είναι λίγο μεγάλο το κινητό :lol:

Καθόλου παντοφλα. Μόλις 10mm σε ύψος και 5mm σε πλάτος.

Η διάφορα με το iPhone ειναι ότι εκτός του ότι γίνονται όλα πιο γρήγορα (κάτι που δεν δίνω τόση σημασία), δεν αισθάνεσαι την έλειψη του iPad όταν θες να κανεις κάτι παραπάνω απο τα βασικα.

Σκάλες ανώτερο σε browsing, προβολή βίντεο, αρχείων κλπ.

Και κάτι σημαντικό για μένα που ζω σε χώρα με Ίντερνετ που τρέχει σε ταχύτητες 2006: μπορω επιτέλους να δω YouTube HD χωρις καθυστερήσεις και διακοπές για buffering.

Σε iPhone και iPad παρακολουθω μόνο μέσω της web app του YouTube όπου μπορω να ανενεργοποιησω το HD.

Κατα τα αλλα ειναι smooth όσο και το i4.

Τους 2,5 μήνες που τα είχα και τα δυο, δεν μπορούσα με τίποτα να χρησιμοποιήσω το iPhone για κάτι άλλο εκτός των βασικών.

Απο την στιγμη που έχοντας τα ένα σε καθε τσέπη δεν με ενοχλούσε περισσότερο το SGS2 δεν τίθεται θέμα παντοφλας.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πληρώνουμε 700€ για να κάνουμε τα βασικα που κάνουν πλέον συσκευές των 200-300€.

Και δεν ειναι μόνο δική μου άποψη. Ειναι αρκετοί αυτοι που πέρασαν η απέκτησαν σαν δεύτερη συσκευη καποιο android και συμφωνούν οτι κάνουν τα ίδια πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα HD βιντέακια μια χαρά παιζουν και στο ipad 2 και στο iphone 4s πάντως.Καμία καθυστέρηση.Για browsing όπως είπα λόγω οθόνης είναι καλύτερο το galaxy αλλά απο την στιγμή που πλέον που οι ταμπλέτες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος θεωρώ περιττό να έχεις κινητό για την δουλειά αυτή....

Πέρα της μεγαλύτερης οθόνης το iphone υπερέχει σε όλα τα άλλα.Τι να πούμε για την...ρόζ κάμερα δηλαδη.600 ευρω για να βλέπεις τέτοιες φώτο ειναι κοροιδία

Edited by kirdou

Τα HD βιντέακια μια χαρά παιζουν και στο ipad 2 και στο iphone 4s πάντως.Καμία καθυστέρηση.Για browsing όπως είπα λόγω οθόνης είναι καλύτερο το galaxy αλλά απο την στιγμή που πλέον που οι ταμπλέτες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος θεωρώ περιττό να έχεις κινητό για την δουλειά αυτή....

Πέρα της μεγαλύτερης οθόνης το iphone υπερέχει σε όλα τα άλλα.Τι να πούμε για την...ρόζ κάμερα δηλαδη.600 ευρω για να βλέπεις τέτοιες φώτο ειναι κοροιδία

Φίλε δες μερικές φώτο δεν έχουν ροζ άλλα έχουν το κρας που μου έκανε μόλις πριν λίγο το iPad 2 μου καθώς σου έγραφα την απαντηση και με έκανε να χάσω όλο το κείμενο.

Στην Ελλάδα δεν έχεις πρόβλημα με τα YouTube videos γιατι έχεις 8MBps το λιγότερο. Και πάλι καθυστερεί το buffering σε σχέση με άλλες συσκευές. Για έλα εδω που έχουμε ονομαστικά 1MBps και αν δεις βίντεο πες το και σέ μένα.

Το SGS ξεκίνησε να πωλείται σε όλη την Ευρώπη και στα e-shops στα 530€

Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα iPhone εκτός από το πρώτο καθώς και τα δύο iPad. Οπότε ξέρω τι γράφω.

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.

http://img.tapatalk.com/298204a2-df2f-e19f.jpghttp://img.tapatalk.com/298204a2-df40-74be.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by Te_salat

Εμένα είχε ροζ δυστυχώς.Οπως είπα είχα για δύο μήνες τον γαλαξία,ενώ είχα και όλα τα προηγούμενα iphone και εγώ εκτός του πρώτου,οπότε θεωρώ οτι μπορώ να κρίνω αντικειμενικά.Ξαναγύρισα σε iphone λόγω appstore,καλύτερου ήχου,κάμερας,συσκεύης.Παρόλα αυτά και στο σερφάρισμα κορυφαίο είναι και με άπειρες δυνατότητες ειδικά με jailbreak.

Για το ipad εκτός της απουσίας flash θεωρώ ότι είναι απλά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο.-

Το λάπτοπ μου να φανταστείς αναπαύεται στο ντουλάπι εδώ και μια εβδομάδα.Κάνει κρασαρίσματα δεν λέω,αλλά πρός το παρόν δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα προσωπικά.Για τα βιντεάκια που λές,δεν ξέρω για ποιά χώρα λές,υποθέτω για Κύπρο εννοείς,τι να σου πώ δεν ξέρω τι ιντερνετ έχετε.

Edited by kirdou

Το πιο απαραδεκτο Κωστα ειναι οτι η samsung στα κινητα της με wp ή με bada , δειχνει τον παλιο καλο της χαρακτηρα, με μεταλλικες και πολυτελεις κατασκευες. Εγω ετσι τη θυμσμσι τη samsung, ως ποιοτικο κατασκευαστη.

Μονο στα android φτιαχνει πλαστικουρες γιατι (κατα την αποψη μου) πιστευει οτι απευθυνεται σε geeks που δεν ενδιαφεροντσι παρα μονο για τις επιδοσεις της πλακετας και τις μοντες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το πιο απαραδεκτο Κωστα ειναι οτι η samsung στα κινητα της με wp ή με bada , δειχνει τον παλιο καλο της χαρακτηρα, με μεταλλικες και πολυτελεις κατασκευες. Εγω ετσι τη θυμσμσι τη samsung, ως ποιοτικο κατασκευαστη.

Μονο στα android φτιαχνει πλαστικουρες γιατι (κατα την αποψη μου) πιστευει οτι απευθυνεται σε geeks που δεν ενδιαφεροντσι παρα μονο για τις επιδοσεις της πλακετας και τις μοντες.

Δεν ξέρω για πιο λόγο το κάνει, αυτο που ξέρω ειναι ότι για μένα θα μετρήσει στο αν θα αγοράσω το επόμενο Galaxy.

Όπως είχα δηλώσει μήνες πριν κυκλοφορήσει το iPhone 4s, ότι δεν θα το αγοράσω αν δεν διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και ram, το ίδιο θα κάνω και τωρα.

Μπορει αυτη την στιγμη να ειναι η συσκευη με τα λιγότερα προβληματα, αλλα δεν φτάνει μόνο αυτο.

Γενικά πάντως τελευταία υπάρχει έκπτωση στην ποιότητα κατασκευης.

Ακόμα και το iPhone που χρησιμοποιει καλύτερα υλικα, αν το κρατήσει κάποιος για ένα μήνα χωρις θήκη, θα δει στο αλουμίνιο δεκάδες σημάδια. Και δεν εννοω απο πτώσεις, αλλα απο χρήση. Συν ότι κινδυνεύουν οι κογχες των κρυσταλλων που ειναι εκτεθυμενες. Μια σύγκρουση με το τασακι :) ειναι αρκετή για να φύγει καποιο κομματάκι απο την γωνία του.

Έβλεπα το ΝΟΚΙΑ Ε6 χθες. Δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με τις παλιότερες σειρές Ε. Μπήκα και στο φόρουμ του και εφριξα μ αυτα που διάβασα. Να δώσω 350€ για κάτι σαν αυτο? με τίποτα.

Έχω δει αρκετα blackberry χωρις θήκη. Κι αυτα κάνουν σημάδια αλλα ειναι απο πτώσεις απο τις οποίες επιβιώνουν μόνο με αμυχες.

Τέλος πάντων εγω θέλω το κινητο μου να δείχνει ποιοτικο. Δεν μ ενδιαφέρει αν θα γράφει apple, LG η Samsung. Ούτε θέλω να το χάνω σε θήκες τύπου Flip όπως εκανα με το iPhone για 100% προστασία.

Σίγουρα η συμπίεση του κόστους και των τιμών λιανικής έχει συμβάλει στην κακή ποιότητα.

Γιαννη δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Η samsung για μενα ειναι απλα το καλυτερο brand αυτη τη στιγμη για καποιον που θελει android κινητο. Ο επομενος ανταγωνιστης ειναι πολυ μακρια. Ναι εχει πλαστικα της πλακας στα κορυφαια κινητα της (note, S2, nexus) αλλα σε χρηση - αξιοπιστια ειναι απλα πολυ μπροστα απο οποιαδηποτε αλλη υλοποιηση. Ετσι απλα. To S II 7 μηνες μετα την κυκλοφορια του κανει πλακα στον ανταγωνισμο και στην τιμη του απλα δεν εχει αντιπαλο (420 σφραγισμενο).

Απο εκει και περα το ipad 2 δεν εχει ανταγωνιστη και οι τελευταιες μου αποπειρες με galaxy tab 10.1 κλπ κατεληξαν σε... φιασκο. Το ipad 2 , εστω και με low memory προβληματα (που, ναι, ειναι πολλα) ειναι αξεπεραστο...

Οσο για το Iphone τα εχω πει. Λατρευω την ποιοτητα του (οταν πετυχαινω κομματι με λευκη οθονη - στα 4s ειναι καθαρα λαχειο και κατα κυριο λογο παιζουν κιτρινιαρες και με "κοκκινη" αποχρωση, στα "απλα" 4αρια ολα σχεδον τα λευκα ηταν οκ), και το υπερπληρες και -πανω απο ολα- ποιοτικο appstore (ακομα και σημερα οι αντιστοιχες για μηλα εφαρμογες ειναι σαφως πιο καλοσχεδιασμενες), αλλα μεχρι εκει.

Στο android market υπαρχουν τα παντα και το μονο που διαφοροποιει τα 2 stores ειναι ο,τι στο μηλομαγαζο βρισκεις πιο καλογυαλισμενες εφαρμογες.

Παντως το iphone για παραπανω απο μια κληση, κανενα sms και την αναγνωση -στα γρηγορα- ενος email απλα δεν κανει...

Edited by v@gelis

Φίλε δες μερικές φώτο δεν έχουν ροζ άλλα έχουν το κρας που μου έκανε μόλις πριν λίγο το iPad 2 μου καθώς σου έγραφα την απαντηση και με έκανε να χάσω όλο το κείμενο.

Η γνώμη μου είναι ότι όσο ένα λειτουργικό προσθέτει σε δυνατότητες, αυξάνουν και οι πιθανότητες κρασαρισμάτων. Γενικοτερα, δεν μου έχει τύχει κάτι που να μην λύνεται είτε με restart είτε με clean restore. Προφανώς, όσοι έχουν jailbreak δεν θα πρέπει να παραπονιούνται.

Γενικά, ισχύει το απόλυτο, ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Αν θες να έχεις το κινητο σου full mobile office, παραμετροποιήσιμο μέχρι αηδίας, με USB input και αλλα, καλύτερα πάρε Android. Προσωπικά δίνω βάρος στην κατασκευή, την αισθητική μέσα κι έξω, το usability, το integration αλλα και τις ποιοτικές εφαρμογές απο το store, γι αυτο ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι άλλο απο iOS (εξαιρουμένης της μέρας ανακοίνωσης του 4S που ήμουν έτοιμος να αγοράσω SGS2 γιατι περίμενα iPhone 5 και απογοητευτηκα).

Στις ταμπλέτες τώρα, εκει η Apple παίζει μόνη της. Ελάχιστοι είναι αυτοί που δοκίμασαν κι άλλη λύση εκτός του iPad, συνέκριναν και αποφάσισαν για μη Apple. Αυτο αντικατοπτρίζεται και στο μερίδιο αγοράς της Apple αλλα και στις αποφάσεις πολλών κατασκευαστών να παρατήσουν το χώρο γιατι αδυνατούσαν να συναγωνιστούν την Apple.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Βαγγέλη και Κώστα, δεν διαφωνούμε σε κάτι. Πάντα τα samsung ήταν σκυλιά από θέμα αξιοπιστίας. (όπως άλλωστε γενικά φημίζονται οι Κορεάτες, ακόμη και τα Χιουντάι είναι πολύ αξιόπιστα, από ότι λένε).

Όμως, εσκεμμένα αποφεύγει τις πολυτελείς κατασκευές στα android.

Όσο για το Ipad, ρε παιδιά, αφού το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης είναι για browsing και όλες οι android προτάσεις έχουν browsers με κακό σκρολάρισμα,. είναι δυνατόν?

Τι να το κάνω το φλάς, όταν πάνω να κάνω τη σελίδα μου πάνω-κάτω και αμέσως ξενερώνω από το λάγκ??

Επίσης, επιβεβαιώστε μου το εξής: Από όλες τις συσκευές της samsung, μόνο το s2 είναι τόσο απροβλημάτιστο και smooth. Οι άλλες, ακόμα και νεότερες, δεν έχουν τέτοια αίσθηση. Κάνω λάθος? Γιατί εγώ τουλάχιστον, αυτό έχω αποκομίσει...

Βαγγέλη και Κώστα, δεν διαφωνούμε σε κάτι. Πάντα τα samsung ήταν σκυλιά από θέμα αξιοπιστίας. (όπως άλλωστε γενικά φημίζονται οι Κορεάτες, ακόμη και τα Χιουντάι είναι πολύ αξιόπιστα, από ότι λένε).

Όμως, εσκεμμένα αποφεύγει τις πολυτελείς κατασκευές στα android.

Όσο για το Ipad, ρε παιδιά, αφού το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης είναι για browsing και όλες οι android προτάσεις έχουν browsers με κακό σκρολάρισμα,. είναι δυνατόν?

Τι να το κάνω το φλάς, όταν πάνω να κάνω τη σελίδα μου πάνω-κάτω και αμέσως ξενερώνω από το λάγκ??

Επίσης, επιβεβαιώστε μου το εξής: Από όλες τις συσκευές της samsung, μόνο το s2 είναι τόσο απροβλημάτιστο και smooth. Οι άλλες, ακόμα και νεότερες, δεν έχουν τέτοια αίσθηση. Κάνω λάθος? Γιατί εγώ τουλάχιστον, αυτό έχω αποκομίσει...

Και απο τα galaxy nexus, note αυτο εισπραττεις Γιαννη. Το note που χρησιμοποιω ειναι απολαυστικοτατο κι ας μην εχει τη σπιρταδα και τα ακαριαια animations του S II. Καταπινει για πλακα αρχεια office και pdf δεκαδων ΜΒ, φορτωνει ταχυτατα τις ιστοσελιδες και το μοναδικο του μειονεκτημα ειναι ο μαμισιος browser (τον οποιο αντικατεστησα με τον opera και κανω αψογα τη δουλεια μου). Με αλλα λογια ειναι σαφως πιο ικανο απο S II, nexus, απλα δεν το δειχνει τοσο στην περιηγηση στα μενου (αλλα αυτο λιγο με ενδιαφερει, ολα τα κανω ουτως η αλλως με συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας και 2-3 επιλεγμενα widgets)

Παντως αν θες την απολυτη -αλα Iphone- εμπειρια και ολα τα υπολοιπα, που λογω περιορισμων, δε βρισκεις στο μηλο, πας στο S II...

Δαμοκλη στο iPad 2 δεν έχω κάνει ποτε jailbreak. To αγόρασα 5 Σεπτέμβρη απο apple store της Νέας Υόρκης.

Γιάννη αν σου πω ότι αυτο που μ έχει εντυπωσιάσει στο Galaxy ειναι το scrolling στον official browser τι θα πεις?:D

Αν δώσω λίγο περισσότερη φόρα φθανει στο τέλος της σελίδας με τεράστια ταχύτητα. Το ίδιο αν θέλω να γυρίσω στην αρχη.

Στο μοναδικο που δεν βάζω άριστα ειναι η κάμερα. Θα μπορούσε να ειναι καλυτερη.

Βαγγέλη θα ήθελα να μας έλεγες τι ήταν αυτο που σε τρόμαξε στο galaxy tab.

Κι εγω δεν αλλάζω το iPad, αλλα με το hardware που βάζει η apple κυρίως την μικρη ram το καταδικάζει σ ένα μονο χρόνο καλης λειτουργίας.

Τα Χριστούγεννα που θα ανέβω Ελλάδα θα κάνω downgrade στο ipad1 της κόρης μου. Στο δικο μου δεν μπορω γιατι δεν έχω κρατήσει κανένα shsh.

Και μην πει κανεις οτι δεν ειναι προμελετιμενη η τοποθέτηση μικρής ram γιατι δεν θα τον πιστέψω. Βασικα ούτε ο ίδιος δεν θα πιστεύει τον εαυτό του όταν το λεει:lol:

Τουλάχιστον εγω αν δεν είχα πρόβλημα ram, θα κράταγα άλλο ένα χρόνο το iPad1 γιατι δεν μ ενοχλούσε το ότι ειναι ελάχιστα πιο αργό, ούτε είμαι game boy να μ ενδιαφέρει η GPU.

Στο μάρκετ πλέον ολες οι κοινές με το iOS εφαρμογές, έχουν το ίδιο look. Δεν μου λείπει τίποτα. Αντιθέτως έχω κανά δυο που δεν υπάρχουν στο AppStore και ούτε θα υπάρξουν γιατι δεν επιτρέπονται.

Παράδειγμα το Car Widdget Pro: με το που συνδέω την συσκευη στον φόρτιση του αυτοκινήτου, απενεργοποιηται το wifi, ενεργοποιηται το BT και συνδέεται με το car stereo για διαχείριση κλήσεων, ακρόαση μουσικής, ανεβαίνει η ένταση της φωτεινοτητας και του ήχου μέσων στο maximum και δεν κλείνει οι φωτισμός της οθόνης. Εννοείται μόλις αποσυνδεσω την φόρτιση όλα επανέρχονται.

Κώστα, σε όλα τα android το scrolling είναι πιο γρήγορο, από ότι στο iphone.

Με μια σπρωξιά πας από πάνω μέχρι κάτω σφαίρα. Αλλά αν πάς σιγά σιγά θα δείς (μιλάω για τα περίσσότερα android, οχι για το s2 συγκεκριμένα) ότι κάνει μικρά-μικρά σκαλοπατάκια.

Θα φτιάξουν τα πράγματα και στο Ipad Κώστα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συνεχιστούν τα κρασαρίσματα για πάντα. Έτσι και αλλιώς, αυτή τη στιγμή, το ipad2 είναι το τελευταίο Ipad και θα έπρεπε να δουλεύει άριστα με το τελευταίο λογισμικό. Το πρόβλημα είναι στο sw, ¨οχι στο ipad, που με το Ios4 δεν είχε κρασαρίσματα. (πολύ σπάνια τέλοσπάντων).

Κώστα, σε όλα τα android το scrolling είναι πιο γρήγορο, από ότι στο iphone.

Με μια σπρωξιά πας από πάνω μέχρι κάτω σφαίρα. Αλλά αν πάς σιγά σιγά θα δείς (μιλάω για τα περίσσότερα android, οχι για το s2 συγκεκριμένα) ότι κάνει μικρά-μικρά σκαλοπατάκια.

Θα φτιάξουν τα πράγματα και στο Ipad Κώστα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα συνεχιστούν τα κρασαρίσματα για πάντα. Έτσι και αλλιώς, αυτή τη στιγμή, το ipad2 είναι το τελευταίο Ipad και θα έπρεπε να δουλεύει άριστα με το τελευταίο λογισμικό. Το πρόβλημα είναι στο sw, ¨οχι στο ipad, που με το Ios4 δεν είχε κρασαρίσματα. (πολύ σπάνια τέλοσπάντων).

Α δεν ξέρω. Δεν έχω τέτοια σκαλοπάτια ούτε στο SGS ούτε στο Nexus S

Δαμοκλη στο iPad 2 δεν έχω κάνει ποτε jailbreak. To αγόρασα 5 Σεπτέμβρη απο apple store της Νέας Υόρκης.

Γιάννη αν σου πω ότι αυτο που μ έχει εντυπωσιάσει στο Galaxy ειναι το scrolling στον official browser τι θα πεις?:D

Αν δώσω λίγο περισσότερη φόρα φθανει στο τέλος της σελίδας με τεράστια ταχύτητα. Το ίδιο αν θέλω να γυρίσω στην αρχη.

Στο μοναδικο που δεν βάζω άριστα ειναι η κάμερα. Θα μπορούσε να ειναι καλυτερη.

Βαγγέλη θα ήθελα να μας έλεγες τι ήταν αυτο που σε τρόμαξε στο galaxy tab.

Κι εγω δεν αλλάζω το iPad, αλλα με το hardware που βάζει η apple κυρίως την μικρη ram το καταδικάζει σ ένα μονο χρόνο καλης λειτουργίας.

Τα Χριστούγεννα που θα ανέβω Ελλάδα θα κάνω downgrade στο ipad1 της κόρης μου. Στο δικο μου δεν μπορω γιατι δεν έχω κρατήσει κανένα shsh.

Και μην πει κανεις οτι δεν ειναι προμελετιμενη η τοποθέτηση μικρής ram γιατι δεν θα τον πιστέψω. Βασικα ούτε ο ίδιος δεν θα πιστεύει τον εαυτό του όταν το λεει:lol:

Τουλάχιστον εγω αν δεν είχα πρόβλημα ram, θα κράταγα άλλο ένα χρόνο το iPad1 γιατι δεν μ ενοχλούσε το ότι ειναι ελάχιστα πιο αργό, ούτε είμαι game boy να μ ενδιαφέρει η GPU.

Στο μάρκετ πλέον ολες οι κοινές με το iOS εφαρμογές, έχουν το ίδιο look. Δεν μου λείπει τίποτα. Αντιθέτως έχω κανά δυο που δεν υπάρχουν στο AppStore και ούτε θα υπάρξουν γιατι δεν επιτρέπονται.

Παράδειγμα το Car Widdget Pro: με το που συνδέω την συσκευη στον φόρτιση του αυτοκινήτου, απενεργοποιηται το wifi, ενεργοποιηται το BT και συνδέεται με το car stereo για διαχείριση κλήσεων, ακρόαση μουσικής, ανεβαίνει η ένταση της φωτεινοτητας και του ήχου μέσων στο maximum και δεν κλείνει οι φωτισμός της οθόνης. Εννοείται μόλις αποσυνδεσω την φόρτιση όλα επανέρχονται.

Στο tab δε μου αρεσε Κωστα, αυτο που δε μου αρεσει σε ολα τα ανδροειδη ταμπλετακια που εχω δοκιμασει (με honeycomb, γιατι οτιδηποτε πιο πισω δεν αξιζει πλεον).

Οτι απλα δεν ειναι smooth.

Κι επειδη μονο το 10.1 αξιζει τον κοπο (η και το 8.9 σε οποιον αρεσει το μικροτερο form factor), γιατι ειναι το μοναδικο που εχει οσο καλο hardware οσο το ipad 2 (ιδιας ποιοτητας οθονη - ισως κι ελαχιστα καλυτερη, αναλογο παχος και βαρος) ασχοληθηκα σοβαρα μονο με αυτο.

Ε λοιπον ακομα και με την 3.2 μπηκα στη διαδικασια να ψαχνω εφαρμογες οπως το screen Tune για να διορθωσω τον touch sensor.

Πολυ lag σε διαφορα σημεια (στο δε drawer απαραδεκτο) και γενικα μια αισθηση που δεν επρεπε να υπαρχει.

Οι δε εφαρμογες απλα λιγες και οχι κορυφαιας ποιοτητας οπως στο ipad 2. Για αυτο εκει η ψαλιδα ειναι πολυ μεγαλη ακομα.

Στα τηλεφωνα η διαφορα ειναι υπερ των ανδροειδων πλεον.

Στο note εχω τα παντα, σε μια οθονη "ποιημα", με μπαταρια για σεμιναριο (λογικο στα 2500 που ειναι), μια γραφιδα που προσφερει προστιθεμενη αξια, υπερπληρες market κι εσχατως με περιπου 48 GB αποθηκευτικου χωρου (στο amazon.co.uk υπαρχει lexar 32GB class 10 microSDHC)...

Βαγγελη συμφωνω μαζι σου για το galaxy tab.. 600€ καμμενα κατ εμενα... Το πουλησα 3 μηνες μετα μολις 250€ και ηταν ο,τι χειροτερο εχω πιασει.. Και στα στοιχειωδη, την πιστη μου εβγαζε..

6-7 φορες τη μερα ο dolphin hd ή ο miren, κρασαρε και παγωνε ολη η συσκευη..

Δεν ξαναγυριζω ποτε στη Samsung μετα απο ενα αθλιο galaxy s και galaxy tab.. Αν ειναι ν αλλαζω roms για απροβληματιστη λειτουργεια... Αντε γεια..

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Α δεν ξέρω. Δεν έχω τέτοια σκαλοπάτια ούτε στο SGS ούτε στο Nexus S

Κωστή, για να καταλάβεις τι εννοώ, δες αυτό το βίντεο για το pad της lg.

http://www.pestaola.gr/lg-optimus-pad-hands-on-video/

Δες εκεί που λέει για τον browser (από το 4:20 και μετά). Για εμένα, το σκρολάρισμα, αν και δεν είναι κακό, έχει λάγκ. Δεν μπορώ να το προτιμήσω σε σχέση με το Ipad σε καμία περίπτωση. (έχω κάνει και σχόλιο από κάτω, ακριβώς για αυτό το πράγμα).

Πραγματικά όμως, ό όπερα μεταμορφώνει τις συσκευές.

Αν και android fan εχοντας μαλιστα περασει 2 χρονια με iphone ομολογω κι εγω πως τα android tablets ειναι πολυ πισω σε smoothness σε σχεση με το ipad2.

Παρολα αυτα οταν μιλαμε για τηλεφωνα... Οτι και λεμε-λετε... Το SGS2 τα σπαει. Απιστευτη συσκευη, ταχυτατη και πραγματικα ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μετά από 3 χρόνια χρήσης iphone(3g και 3gs) αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή και αγόρασα το galaxy sii.Μετά από 15 μέρες δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος .Κατ΄αρχήν ανήκω στην μεγάλη,όπως αποδεικνύεται,ομάδα των ροζ φωτογραφιών.:mad:

Και λυπάμαι πραγματικά,που ένα τόσο ακριβό smartphone έχει μια τέτοια αστοχία και ακόμη χειρότερα,που η samsung δεν έκανε τίποτα για να το λύσει(π.χ. ανάκληση).Για να είμαστε ειλικρινείς, αν κάτι τέτοιο είχε εμφανιστεί στο iphone δεν θα προλαβαίναμε να διαβάζουμε.Όταν μάλιστα ανήκεις σ' αυτούς που είχε σε υψηλή προτεραιότητα την ύπαρξη καλής κάμερας,το ξενέρωμα είναι μεγάλο.

Από κει και πέρα το galaxy είναι ένας εξαιρετικός υπολογιστής τσέπης,πολύ γρήγορος,με εξαιρετική οθόνη(άν και τα χρώματα είναι λίγο αφύσικα) που την αδικεί το ui της samsung.Το wifi είναι αδύναμο και δεν έχει σήμα,εκεί που πολύ φθηνότερες συσκευές δεν έχουν πρόβλημα.Το μέγεθος της οθόνης είναι καλό για πολλά, όχι όμως για την φορητότητά του.Τέλος τα πλαστικά δεν συνάδουν με τέτοια τιμή,όσο κι αν ο λόγος είναι το μικρό βάρος.

Το android είναι ένα καλό λειτουργικό με κύριο πλεονέκτημα τις πολλές δυνατότητες προσαρμογής,για όσους έχουν το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθούν.

Επιγραμματικά,το galaxy δεν ταίριαξε στην δική μου λογική και την δικιά μου οπτική γωνία.(Προτιμώ να ικανοποιώ την ''geek'' μου πλευρά στον υπολογιστή μου.)Είναι ένα smartphone για εκείνους που το βλέπουν περισσότερο σαν υπολογιστή τσέπης κι τους αρέσει να ασχολούνται.Για όσους θέλουν ένα smartphone που να τους διευκολύνει την καθημερινότητά τους,να είναι απροβλημάτιστο,φιλικό στη χρήση και να τα κάνει όλα από καλά ως άριστα(με λιγότερη ενασχόληση),θεωρώ ότι το iphone εξακολουθεί να είναι η κορυφαία επιλογή.

Το πρώτο smartphone της γυναίκας μου ειναι το Nexus S. Δεν προβληματίστηκε πουθενα. Κάνει αυτα που θέλει με μεγάλη άνεση. Μεχρι και η μικρη μου που ειναι 4 ετών μπορει να το χειριστεί για να έχει πρόσβαση στις παιδικές εφαρμογές.

Φίλτατε thakost είμαι όλη μέρα στα φόρουμ του SGS2. Oi roz οθόνες υπήρχαν σε κάποιες συσκευές με κάμερα απο συγκεκριμένο προμηθευτή όπως οι οθόνες του iPad2 επίσης απο συγκεκριμένο προμηθευτη που χάνουν φως απο τα πλάγια.

Ούτε εκει έγινε κάποια ανάκληση.

Παρ όλα αυτα με το επόμενο update σχεδόν εξαφανίσθηκε το πρόβλημα. Παρακάτω έχω δυο φωτογραφίες απο τον ίδιο χώρο. Η πρώτη ειναι απο τα SGS2 στο οποίο έχω μειώσει απο τις ρυθμίσεις της κάμερα την ανάλυση στα 6,5mpx για να ειναι όσο γίνεται πιο κοντα στην ανάλυση του iPhone4 με το οποίο κάνω σύγκριση. Δεν υπάρχει ρύθμιση στα 5mpx αν και δεν έχουν τόσο σημασία τα mpixels.

Ειναι παραπάνω απο ορατή η διάφορα. Μάλιστα η ευκρίνεια στην φωτο του Γαλαξια ειναι εμφανής στα καντρακια που υπάρχουν στο ράφι. Ειναι προτιμότερο το ελάχιστο ροζ που διακρίνεται στο κέντρο της φωτο απο το πολυ γκρίζο-ροζ που υπάρχει στην δεξιά πλευρά της φωτο του iPhone. Και στις δυο έχω κάνει focus στο κέντρο.

http://db.tt/7eDfYhe2

http://db.tt/QOIBVjqe

Εμένα δεν με κούρασε πουθενα το SGS2. To έχω με official rom παρόλο που δοκίμασα αρκετές custom γιατι δεν προσφέρουν τίποτα. Το wifi μπορει να μην ειναι τόσο δυνατο όσο του iPhone αλλα έστω και με μια τελιτσα τρέχει το ίδιο γρήγορα. Αντίθετα στο iPhone στην κρεβατοκάμαρα μου με 2 γραμμές η ταχύτητα έπεφτε παρα πολυ. Απο την στιγμη που έχω σήμα σ' όλο το σπίτι μου συμπεριλαμβανομένου και του κήπου, δεν ειναι πρόβλημα.

Πιθανώς με το πρώτο firmware να είχε πρόβλημα. Εγω όταν πήρα την συσκευη είχε βγει η νεα εκδοση.

Δεν θέλω υπολογιστη τσέπης. Θέλω μια συσκευη με γρηγορη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες όπως οι ρυθμίσεις για τη διαχείριση wifi, BT, φωτεινοτητας κλπ. Θέλω ένα αξιοπρεπή Dialer να κάνω την δουλεια μου άνετα. Θέλω ένα browser που να μην με στέλνει στον οφθαλμίατρο για γυαλιά πρεσβειωπιας. Θέλω να αποφασίζω εγω για κάποια πράγματα σχετικα με το αν ειναι καλα η όχι για να τα χρησιμοποιω σαν κυρίες εφαρμογές.

Θέλω μια οθόνη που να επιτρέπει την αξιοποίηση των εξελιγμενων δυνατοτήτων των smartphones. Ποιος ο λόγος για διπυρηνους όταν για να παίξεις angry birds στο iPhone πρέπει να κανεις zoom χάνοντας την μιση οθόνη.

Η καλυτερη εκμεταλευση στην σχέση μέγεθους οθόνης/μέγεθους τηλεφώνου, δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους με κανονικό ύψος, να φθανει ο αντιχειρας τους στην αριστερή πάνω γωνία της οθόνης. Οπότε γίνεται άνετα ο χειρισμός μ ένα χέρι.

Τέλος θα πω για χιλιοστη φορα: αν δεν άξιζε θα το είχα πουλήσει αμέσως και θα κρατούσα το iPhone 4 μεχρι να βγει το i5.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned