zaharakis Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 φιλε μου JG4 (δεν ξερω το ονομα σου ,αν συμφωνεις Κάντε την παρέα μας πιο οικεία βαλτο και εσυ στην υπογραφη σου) διαβασα το μηνυμα σου και ηταν πολυ χρησιμο ειλικρινα,ασε που περιμενω την αναφορα σου σε οποιες δοκιμασμενες λυσεις θα προτεινεις :) για το genious,εκατσα προχθες να το δοκιμασω, να δω πως δουλευει... δεν το περιμενα (αφου πειραματιστηκα καμποσο μεχρι να δω τι εργαλεια δινονται τελικα...) ποσο απλο ηταν να ακουω απο το ipod οποιο φακελο θελω εγω,κανοντας τον μεσω του itunes ξεχωριστη playlist :confused: εχει πολλα πραγματα ακομη να μου φανερωσει το μηλοφωνο και χαιρομαι που καθε μερα βρισκω ολο και κατι νεο που μου κανει την συμβιωση μαζι του ακομη πιο ευκολη :) JG4 εχεις απολυτο δικιο εγω με το iPod παλια γραφτηκα σε 20 podcasts kai τωρα με το κινητο ειμαι στα 50... πολλα πραγματα εγιναν απλουστερα...δεν το συζητω αυτο... εγω ακομα σκεφτομαι να αφορασω ενα ᾽᾽βιβλιο᾽᾽ και θελω να το κανω... το καλο ειναι οτι κανεις κατι ΑΜΜΕΣΑ γρηγορα και με τροπο χωρις να χανεις χρονο... Δημητρη οσον αφορα την ποιοτητα... να μιλησω για διαχυση φωτος; μπαταρια σε πολλους ασχετη; κιτρινη οθονη; ρωγμες; πλαισιο γυρω απο την οθονη που γδερνει γιατι πιο πανω απο το επιπεδο της οθονης; σκονη κατω απο το γυαλι; home button σκληρο; πλαστικουρα ασχετη στο πισω μερος; μηλο που γρατζουνιεται αμεσως; αυτα δεν υπηρχαν ΠΟΤΕ στο πρωτο..... επεσε η ποιοτητα ... Νικο πιστεψε με επεσε η ποιοτητα πολυ... το Hero ειδικα το καφε ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο το iPhone.... το hero σε ποιοτητα ειναι πολυ μακρια απο πολλες συσκευες Δημητρη οντως :) αλλα ολα αυτα που αναφερεις για το 3gs...με τρομαζουν :confused: ειναι απο τις λιγες φορες που θελω να συμβιωσω καιρο με μια συσκευη...αρα η αντοχη της ποιοτητας της στον χρονο με ενδιαφερει αμεσα...και αυτα που αναφερεις μονο χαρα δεν μου δινουν :blink: φυσικα ειναι παντα μεσα σε θηκη και με screen protector στην οθονη,αλλα ....τιθεται ενα θεμα,που ελπιζω να μην το αντιμετωπισω ποτε... αλλωστε ολα μου τα κινητα ειναι παντα χωρις καν αμυχη πανω,μιας και τα προσεχω πολυ αλλα οταν υπαρχει λογω ποιοτητας,προδιαθεση για φθορα,τοτε η προσοχη πρεπει να ειναι ακομη μεγαλυτερη .... για αυτο λοιπον μολις το αποφασισα....... θα το πουλησω για να μην μου γρατζουνιστει ποτε :lol::lol: ελα ρε σεις σοβαρευτειτε!!σιδερα ειναι .... εμεις να ειμαστε καλα!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 μα αυτο εννοειται αγαπητε γι αυτο εχουμε θηκες κλπ... απλα για καποιον σαν εμενα που προτιμω γυμνα τα κινητα παλι καλα που υπαρχει η incipio... τωρα για τα αλλα που ειπα αυτα συνεβαιναν στα revA κινητα που κατασκευαστηκαν μεχρι τις αρχες Αυγουστου... μετα τελος ειναι ολα μια χαρα.... νομιζω.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 εκανα μια :X ενεργοποιησα το voice over και δεν μπορω να το απενεργοποιησω δλδ δεν μπορω να κανω scroll danw φτανει μεχρι στις ρυθμισεις στο γενικα και μετα μεχρι το περιορισμοι δεν παει πιο κατω:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 εκανα μια :X ενεργοποιησα το voice over και δεν μπορω να το απενεργοποιησω δλδ δεν μπορω να κανω scroll danw φτανει μεχρι στις ρυθμισεις στο γενικα και μετα μεχρι το περιορισμοι δεν παει πιο κατω:blink: 3πλο κλικ με το home button και απενεργοποιηση του απο το μενου επιλογων που θα σου βγαλει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 3πλο κλικ με το home button και απενεργοποιηση του απο το μενου επιλογων που θα σου βγαλει :) με βγαζει στα αγαπημενα:blink: μηπως υπαρχει να δοκιμασω κανα προγραμματακι να προσπαθησω μεσω του pc ? αυτα που σου βγαζουν την οθονη της συσκευης ,στην οθονη του pc AKYΡΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 με βγαζει στα αγαπημενα:blink: μηπως υπαρχει να δοκιμασω κανα προγραμματακι να προσπαθησω μεσω του pc ? αυτα που σου βγαζουν την οθονη της συσκευης ,στην οθονη του pc AKYΡΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ πρεπει να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις τι θα σου βγαζει στο 3πλο κλικ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 sorry για το διπλο ποστ.. μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω διαβαζω και σβηνω ολα τα μειλ μου αυτο μου τα ξαναεμφανιζει και ξανα και ξανα??:mad::mad: ειτε resprind ειτε reboot κανω αυτη η μλκια συνεχιζει να μου τα κατεβαζει ξανα και ξανα...!! ενοειται οτι ολα ειναι χειροκινητα στις ρυθμισεις και ακομη και ετσι αυτο το γμενο μολις δει wifi ανοιχτο μου εμφανιζει ξανα τα μηνυματα και μαλιστα σαν αδιαβαστα:mad: φυσικα και τα εχω σβησει και απο τα αποριματα:mad: καθε φορα!!! και ειναι και η μλκια που δεν σου δινει να τα σβησεις απο τα εισερχομενα ολα μαζι αλλα ενα ενα:mad: εχω στραβωσει αφανταστα με αυτη την μλακια και αν δεν βρω τι σκτα φταιει το βαζω αγγελια αμεσα:mad: δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ εχω τσαντιστει.....:mad::mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 για να στο κανει αυτο μαλλον εχεις hotmail....σωστα; και στα yahoo δεν τα διαχειριζεται καλα... τα gmail τα διαχειριζεται ΑΡΙΣΤΑ... αλλα για πες μας Δημητρη για τι ειδους λογαριασμο μιλαμε.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 για να στο κανει αυτο μαλλον εχεις hotmail....σωστα; και στα yahoo δεν τα διαχειριζεται καλα... τα gmail τα διαχειριζεται ΑΡΙΣΤΑ... αλλα για πες μας Δημητρη για τι ειδους λογαριασμο μιλαμε.... αυτη την στιγμη μιλαω για λογ/σμο HD2:mad::mad: εχω 45 μειλ που τα εχω σβησει πανω απο 10 φορες και δεν υπαρχουν καν στην θυριδα μου και αυτο το γμνο συνεχιζει να μου τα κατεβαζει:mad::mad: hotmail και hol ειναι οι δυο λογσμοι που μου κανουν αυτα...gmail και yahoo δεν εχω προβλημα:mad: ειναι θεμα λεπτων να το πεταξω σε κανενα τοιχο...:mad: αν δεν το εχω κανει τοση ωρα ειναι γιατι κοιμαται η οικογενεια και αυτοι δεν φταινε τπτ :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 κοιτα εμενα αυτο μου το κανει 1 χρονο... δεν εχω βρει λυση ακομα.... :( αν βρεις μου λες... ;) αν το πουλας μου λες παλι... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 κοιτα εμενα αυτο μου το κανει 1 χρονο... δεν εχω βρει λυση ακομα.... :( αν βρεις μου λες... ;) αν το πουλας μου λες παλι... :D α τοσο καλα.... πωλειται αμεσα :mad::mad::mad: να παει να γμθει που θα κατσω εγω να ζησω με τετοιες μλκιες :mad: ολα τελεια να τα κανει,αν κατι παει στραβα σε κατι που χρησιμοποιω καθημερινα.... αντε γεια :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 αυτη την στιγμη μιλαω για λογ/σμο HD2:mad::mad: εχω 45 μειλ που τα εχω σβησει πανω απο 10 φορες και δεν υπαρχουν καν στην θυριδα μου και αυτο το γμνο συνεχιζει να μου τα κατεβαζει:mad::mad: hotmail και hol ειναι οι δυο λογσμοι που μου κανουν αυτα...gmail και yahoo δεν εχω προβλημα:mad: ειναι θεμα λεπτων να το πεταξω σε κανενα τοιχο...:mad: αν δεν το εχω κανει τοση ωρα ειναι γιατι κοιμαται η οικογενεια και αυτοι δεν φταινε τπτ :O Για το Hotmail μη χρησιμοποιείς το mail application. Ψάξε και βρες το mboxmail για να διαχειρίζεσαι το Hotmail. Δοκίμασε να σετάρεις και το hol εκεί. Είναι ξεχωριστή εφαρμογή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Για το Hotmail μη χρησιμοποιείς το mail application. Ψάξε και βρες το mboxmail για να διαχειρίζεσαι το Hotmail. Δοκίμασε να σετάρεις και το hol εκεί. Είναι ξεχωριστή εφαρμογή. της hol μου κανει την ζημια το hotmail δουλευει μια χαρα.... κατι δοκιμαζω και επανερχομαι.... μπορει και με αγγελια:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αν δεν πιάσει αυτό που κάνεις δοκίμασε την εφαρμογή που σου είπα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αν δεν πιάσει αυτό που κάνεις δοκίμασε την εφαρμογή που σου είπα. το δοκιμαζω τωρα Νικο thanks:) αν δεν δουλεψει σωστα με αυτο...θα κοσμει τις αγγελιες πρωι πρωι το μηλοφωνο μου :mad: edit δεν δουλευει με την hol..μονο με msn/hotmail αλλο προγραμμα για αυτην την δουλεια ξερει κανεις? ? βρηκα λυση :wacko: προωθω κατευθειαν τα μηνυματα μου απο την hol στο gmail account μου:p Δημητρη δοκιμασε το και εσυ και πες μου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ibisMail Δεν το χω δοκιμάσει αλλά ρίξε μια ματιά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Οξυθυμος λίγο ε Μητσο;; Χαχαχα!!!! Υπομονή και επιμονή και όλα λύνονται. Εδώ ρε συ Δημήτρη λυσαμε αλλά και αλλά, εδώ θα κολησουμε;! :) :p :happy: κοιμησου και το βλέπεις με ψυχραιμία το πρωί!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ibisMail Δεν το χω δοκιμάσει αλλά ρίξε μια ματιά. με αυτό δούλεψε Νικο ευχαριστώ. Έχω 2προγραμματα για να κάνω Δουλεια κ την οεμ εφαρμογή την έχω εκτός.... Οξυθυμος λίγο ε Μητσο;; Χαχαχα!!!! Υπομονή και επιμονή και όλα λύνονται. Εδώ ρε συ Δημήτρη λυσαμε αλλά και αλλά, εδώ θα κολησουμε;! :) :p :happy: κοιμησου και το βλέπεις με ψυχραιμία το πρωί!! Αλέξη ποιο πρωί;; Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ ...εσβηνα συνέχεια τα ίδια μειλ.... Τώρα είμαι δουλεια:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 με αυτό δούλεψε Νικο ευχαριστώ. Έχω 2προγραμματα για να κάνω Δουλεια κ την οεμ εφαρμογή την έχω εκτός.... Αλέξη ποιο πρωί;; Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ ...εσβηνα συνέχεια τα ίδια μειλ.... Τώρα είμαι δουλεια:wacko: χαλάρωσε Δημήτρη, για όλα υπάρχουν λύσεις... Εγώ πάντως όταν δεν μπορώ να λύσω κάτι, είτε στο μηλόφωνο, είτε αλλού, πάω για ύπνο και το πρωί τα βρίσκω όλα...:) καλημέρα και καλή δουλειά Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 χαλάρωσε Δημήτρη, για όλα υπάρχουν λύσεις... Εγώ πάντως όταν δεν μπορώ να λύσω κάτι, είτε στο μηλόφωνο, είτε αλλού, πάω για ύπνο και το πρωί τα βρίσκω όλα...:) καλημέρα και καλή δουλειά Εγω Κευτερη αν δεν βρω λύση ΔΕΝ κοιμάμαι... Γιατί αν ξυπνησω κ δεν το έχω φτιάξει αυτό που θέλω η θα το σπασω η θα το πουλησω!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 @zaxarakis θα σου έλεγα να μην το πουλησεις πριν δοκιμασεις το HD2. Το λέω αυτό για να μην το ξανά αγοράζεις αν δεν σου αρέσει το άλλο. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό με τα mail. Εγώ ακόμα και τον επαγγελματικό μου λογαριασμό τον έχω ρίξει στο gmail γιατί τα λαμβανω πιο γρήγορα και διαχειριζομαι όλους τους λογαριασμούς μέσω ετικετων από το gmail. Έχω μια ετικέτα για το καθένα και πανε αυτόματα εκεί. Προτιμώ την OEM εφαρμογή, όχι μόνο στο mail αλλά και παντού. Τρίτες εφαρμογές μόνο αν πέφτουν πάνω στις γνήσιες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ...αν δεν βρω λύση ΔΕΝ κοιμάμαι... Ποιον μου θυμίζεις βρε ποιόν μου θυμίζεις. Το βρήκα, εμένα. :lol: Δημήτρη προώθησε όλα τα mail σου στο Gmail και τα παίρνεις από εκεί. Δεν είναι το ιδανικό αλλά είναι μια λύση. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά δεν θα ανεχόμουν να χρησιμοποιούσα διαφορετικά mail clients για συγκεκριμένους servers, αν και εν προκειμένω για την συγκεκριμένη στραβή ευθύνεται περισσότερο ο server της hol παρά το iPhone. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Κωστή και Θανο ευχαριστώ.βρήκα ευτυχώς τηνλυση οπότε δεν το σπαω! Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρα οπότε το αφήνω έτσι. Όσο για το λεο,ηταν μεταφορικη η τοποθέτηση μου μιας κ δεν γουστάρω τα 6.5 καθόλου! Θανο δεν φταίει μόνο ο σερβερ της ηολ γιατί με το HD δούλευε μια Χαρα! Είναι bug του iPhone καθαρά... Η προώθηση είναι η εσχάτη λύση για μένα ασε που δεν συμπαθησα την οεμ εφαρμογή για τα μειλ ποτέ στο τηλ.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 εγω παλι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με gmail - hotmail - yahoo mail, και χρησιμιποιω την native εφαρμογη του μηλου. Οτι σβηνω φευγει και δεν ξαναγυρνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Θανο δεν φταίει μόνο ο σερβερ της ηολ γιατί με το HD δούλευε μια Χαρα! Είναι bug του iPhone καθαρά... Δυστυχώς φίλε Δημήτρη, γενικότερα η υπόθεση IMAP δεν είναι τόσο "αρμονική" όσο συνήθως παρουσιάζεται, και πολλές φορές clients που πληρούν ακόμα και το σύνολο των IMAP standards αποτυγχάνουν με servers που είτε δεν τα πληρούν το ίδιο σωστά είτε δεν έχουν ρυθμιστεί όπως πρέπει, με συνηθέστερο των προβλημάτων το path naming, οπότε και προκύπτουν προβλήματα όπως αυτά που αντιμετωπίζεις. Τώρα δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη περίπτωση να φταίει το iphone mail.app και όχι ο server αν και τις περισσότερες φορές σε imap servers τα προβλήματα είναι αποτέλεσμα συνυπαιτιότητας λόγω ασυμφωνίας setup. Τι να πω και εγώ ο "κακομοίρης" που χρειάζομαι λόγω εργασίας δύο Exchange accounts και το iPhone δεν έχει την δυνατότητα περισσότερων από ...ένα!!! :X Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts