Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μου λυνετε μια απορία, τις τελευταίες μερες, το cydia μου «συμπεριφέρεται»

Περίεργα και δεν του έχω μιλήσει και ασχημα να φανταστείτε, ;) φορτώνει την αρχική σελίδα κανονικά αλλά το downloading packages» δεν φεύγει όση ώρα και αν το αφήσω ανοικτό να τρέχει , τις πταίει ωρε αδέρφια ;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

μονο αν απαγορευτει η κυκλοφορια του λεο θα γινει το μηλο η καλυτερη συσκευη!

αυτην την στιγμη στελνω αρχεια μεσω bl σε αλλο κινητο,ενω ακουω μουσικη απο το bl handsfree μου κ παιρνω τα μειλ μου απαντωντας στους μαναβηδες φιλους μου,την στιγμη που ακομα παιδευονται με τα μηλα τους :lol:

θανατος στο λεο !ζήτω το iphone

Δημήτρη αυτή τη στιγμή διαβάζω ένα pdf που έχω σε άλλες 3 εφαρμογές και παράλληλα το κάνω annotate και του περνάω πάνω σημειώσεις οι οποίες συγχρονίζονται over the air με τι άλλες εφαρμογές. Μετά θα κάνω λίγο live video streaming για να δείξω κάτι στον πατέρα μου με βίντεο real time που είναι στην Ελλάδα. Έπειτα θα στείλω μηνύματα σε όλους τους μανάβηδες του messi για να πούμε και τίποτα εκεί, θα διαβάσω ΤΟ ΒΗΜΑ και όταν τελειώσουν αυτά λέω να μπω με remote desktop στο laptop του πατέρα μου στην Ελλάδα να του φτιάξω ένα πρόβλημα που έχει. Εν τω μεταξύ λέω να παίξω κανένα παιχνίδι αλλά δεν ξέρω ποιό να διαλέξω και να διαβάσω το τελευταίο τεύχος του περιοδικού GQ από την εφαρμογή του για iPhone. :lol:

Θάνατος στο iPhone! Ζήτω το Leo! :lol:

(πάντα με χιουμοριστική διάθεση)

Ρε παιδιά μου λυνετε μια απορία, τις τελευταίες μερες, το cydia μου «συμπεριφέρεται»

Περίεργα και δεν του έχω μιλήσει και ασχημα να φανταστείτε, ;) φορτώνει την αρχική σελίδα κανονικά αλλά το downloading packages» δεν φεύγει όση ώρα και αν το αφήσω ανοικτό να τρέχει , τις πταίει ωρε αδέρφια ;

Ο server του saurik ίσως αν και στο iPad δεν έχω πρόβλημα. Μήπως έχεις κανένα "χαλασμένο" repo μέσα;

μονο αν απαγορευτει η κυκλοφορια του λεο θα γινει το μηλο η καλυτερη συσκευη!

αυτην την στιγμη στελνω αρχεια μεσω bl σε αλλο κινητο,ενω ακουω μουσικη απο το bl handsfree μου κ παιρνω τα μειλ μου απαντωντας στους μαναβηδες φιλους μου,την στιγμη που ακομα παιδευονται με τα μηλα τους :lol:

θανατος στο λεο !ζήτω το iphone

Φίλε μου δημητρη επειδη πηρα το ipad το iphone μου φαινοταν ελαχιστο μπροστα του και το εδωσα και πηρα το λεο ,

οκ δεν λεω καλο ειναι βρε παιδι μου , πολυ καλο για την ακριβεια , απλα ειλικρινα δεν εχει αυτο το γα%^^&νο το feeling που εχει το iphone

Φυσικα μολις βγει το νεο iphone , to leo εφυγε αμεσα ........

(Και βασικα ξερεις τι μου τι δινει ποιο πολυ απο ολα , ειναι οτι όλοι προσπαθουν να μοιασουν και να συγκριθουν με το iphone ...... )

Και ολα αυτα τα λεω γιατι τα δοκιμαζω ο ιδιος και οχι με review και βλακειες ..

Anyway γνωμη μου ...... αν δεν ειχα το ipad δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να δωσω το iphone .....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

...

Ο server του saurik ίσως αν και στο iPad δεν έχω πρόβλημα. Μήπως έχεις κανένα "χαλασμένο" repo μέσα;

δεν ξέρω Νικόλα, πως καταλαβαίνω ότι είναι χαλασμένο;:(

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

δεν ξέρω Νικόλα, πως καταλαβαίνω ότι είναι χαλασμένο;:(

Μπες με SSH ή το iFile στο /root/private/var/lib/apt/lists/ και σβήσε τα πάντα εκτός από το φάκελο Partial. Μετά ξαναδοκίμασε να μπεις στο cydia.

Μπες με SSH ή το iFile στο /root/private/var/lib/apt/lists/ και σβήσε τα πάντα εκτός από το φάκελο Partial. Μετά ξαναδοκίμασε να μπεις στο cydia.

thanks φίλε αλλά δεν άλλαξε κάτι...:(

Λευτέρης

You have pm

Δημήτρη αυτή τη στιγμή διαβάζω ένα pdf που έχω σε άλλες 3 εφαρμογές και παράλληλα το κάνω annotate και του περνάω πάνω σημειώσεις οι οποίες συγχρονίζονται over the air με τι άλλες εφαρμογές. Μετά θα κάνω λίγο live video streaming για να δείξω κάτι στον πατέρα μου με βίντεο real time που είναι στην Ελλάδα. Έπειτα θα στείλω μηνύματα σε όλους τους μανάβηδες του messi για να πούμε και τίποτα εκεί, θα διαβάσω ΤΟ ΒΗΜΑ και όταν τελειώσουν αυτά λέω να μπω με remote desktop στο laptop του πατέρα μου στην Ελλάδα να του φτιάξω ένα πρόβλημα που έχει. Εν τω μεταξύ λέω να παίξω κανένα παιχνίδι αλλά δεν ξέρω ποιό να διαλέξω και να διαβάσω το τελευταίο τεύχος του περιοδικού GQ από την εφαρμογή του για iPhone.

Θάνατος στο iPhone! Ζήτω το Leo! :lol:

(πάντα με χιουμοριστική διάθεση)

:lol::lol::lol:

φίλε είσαι σε καταπληκτική κατάσταση..... είμαι γραφείο κ γελάω μόνος μου!!!! θα μπει κανείς θα με δει κ θα φύγει τρέχωντας!!! όλα αυτά που γράφεις βέβαια τα κάνω κ εγώ απλά εμένα οι φίλοι μου έχουν λέο κ επειδή βαριούνται το αργό bt toυς τους τα στέλνω μέσω dropbox!!!!! xaxa

Παιδια, και εγω καθομαι και διαβαζω ολα οσα κανετε ή θα κανετε απο το milestone μου:p

Θάνατος στο android!!:lol::lol: Ζήτω....εγώ:blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια, και εγω καθομαι και διαβαζω ολα οσα κανετε ή θα κανετε απο το milestone μου:p

Θάνατος στο android!!:lol::lol: Ζήτω....εγώ:blink:

σε εσεις πολυ μακαβριο εγινε το φορουμ τελευταια!!!:cry::cry::cry::cry:εγω παντως γυρισα με την γυναικα απο τον γιατρο και κατα 99% το δευτερο μου baby ειναι ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!!!με μια μικρη επιφυλαξη αγορακι δηλαδη!

σε εσεις πολυ μακαβριο εγινε το φορουμ τελευταια!!!:cry::cry::cry::cry:εγω παντως γυρισα με την γυναικα απο τον γιατρο και κατα 99% το δευτερο μου baby ειναι ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!!!με μια μικρη επιφυλαξη αγορακι δηλαδη!

Γάυρος ε??

Εγώ θα το έπνιγα...:p

Οτι νά ναι με το καλό σας έυχομαι!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

αυτά είναι τα ευχαριστα !!! μπράβο ρε Τόλη άντε με το καλό καλή λευτεριά κ να βγει γερό..... τα υπόλόιπα ας τ αποφασίσει μόνο του... γιατί μέχρι να μεγαλώσει μόνο το πόλο θα του χει μείνει....;):X:cool: οπότε ας γίνει ο νέος Χατζηθεοδώρου!!!

με το καλό φίλε να έρθει κ όλα να πάνε καλα!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι,άντε να αυξανόμαστε τα γαυράκια.....:p

Να σου ζήσει φίλε,με το καλό....

Μπραβο Τολη, συγχαρητηρια, να το χαιρεσαι το αγορακι. Με το καλο :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

αντε με το καλο , σε μενα ηρθε ο πελαργος και μου εφερε τον ΑΕΚΤΖΗ ΜΟΥ εδω και 33 μερες !!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

αντε με το καλο , σε μενα ηρθε ο πελαργος και μου εφερε τον ΑΕΚΤΖΗ ΜΟΥ εδω και 33 μερες !!!!!

Καλα ρε Μαριε και δεν ειναι ΑΕΛΑΡΑ ? Τρελλαθηκα τωρα, δεν το περιμενα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Τολη και Μαριε να σας ζησουν τα γαυρακια σας και οι δικεφαλοι αετοι σας!

ολοι οι υπολοιποι (Μιχαλης,Γιαννης κ Νικος) απλα σας αγνοω :p :lol: :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Να σας ζήσουν οι απόγονοι,και μακάρι η γενιά τους να χτίσει εναν καλύτερο κόσμο! :)
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλησπέρα και από εμένα....

ρε παιδιά αν αυτός ο γαύρος δεν κέρδισε σήμερα έτσι όπως έπαιξε τον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ πότε θα κερδίσει?????

Κλάψε κλάψε κλάψε............

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλησπέρα και από εμένα....

ρε παιδιά αν αυτός ο γαύρος δεν κέρδισε σήμερα έτσι όπως έπαιξε τον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ πότε θα κερδίσει?????

Κλάψε κλάψε κλάψε............

το τελευταιο που με ενδιαφερει αυτην την στιγμη Βαγγελη,ειναι τι και πως θα το κανουν οι οποιεσδηποτε ομαδες κλπ:O

οσο ασχολουνται αυτοι μαζι μου,αλλο τοσο ασχολουμαι και εγω με αυτους..

μονο μουντιαλ για φετος και τπτ αλλο.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Μπαναότη - Μπαναότη….. :lol:

Την καληνύχτα μου στην παρέα!

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

ευχαριστω ρε παιδια απλα να κρατησουμε μια επιφυλαξη μην ειναι κοριτσι.αλλα οτι και να ειναι γαυρακι θα ειναι.τα παντα αλλαζουμε εκτος απο ομαδα και φυλλο!για το μπασκετ οντως σημερα τελειωσαν.διαμαντιδη καλο παιδι της εθνικης σε περιμενουμε!!!τζαμπα μαγκας.

Ρε παιδιά, κατέβασα μερικά mkv αρχεία πρόσφατα. Και έβαλα δύο διαφορετικά, από διαφορετικό uploader (rapidshare dl) και τα δύο κόλλησαν. Βασικά, το ένα από το 24' και μετά και το άλλο από το 13' και μετά ασπρίζουν και χάνουν και τον ήχο. Αλλά υπότιτλοι παίζουν. Γιατί; Φταίει το Mac; Το δοκίμασα και σε windows με VLC και πάλι τίποτα. Το ίδιο και σε Mac, VLC και QT με perian.. :(

Γιατί;

Ρε παιδιά, κατέβασα μερικά mkv αρχεία πρόσφατα. Και έβαλα δύο διαφορετικά, από διαφορετικό uploader (rapidshare dl) και τα δύο κόλλησαν. Βασικά, το ένα από το 24' και μετά και το άλλο από το 13' και μετά ασπρίζουν και χάνουν και τον ήχο. Αλλά υπότιτλοι παίζουν. Γιατί; Φταίει το Mac; Το δοκίμασα και σε windows με VLC και πάλι τίποτα. Το ίδιο και σε Mac, VLC και QT με perian.. :(

Βρε Αλέξανδρε :wacko:, ετσι θα υποστηριξεις τεχνολογικα το event της Δευτερας :blink:? Α δεν παιζω :p, θα κανω εισηγηση αρνητικη :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Βρε Αλέξανδρε :wacko:, ετσι θα υποστηριξεις τεχνολογικα το event της Δευτερας :blink:? Α δεν παιζω :p, θα κανω εισηγηση αρνητικη :lol:

Πρώτη φορά παίζω mkv αρχεία... Και αυτό έτυχε γιατί εκεί που τα βρήκα ήταν μόνο αυτά! Δεν είχε τα παλαιά κλασικά avi που παίζουν!

Λίγο που διάβασα λένε όλοι ότι με VLC αναπαράγονται, αμ δε! Γιατί; :(

Όσο για την υποστήριξη, ευτυχώς θα παρευρεθούν αρκετοί ακόμα πιο γνώστες από εμένα..! :happy::happy:

Και με πlex κολλάει στο ίδιο σημείο...

Αλλά ρε γμτ, δύο ταινίες 720p mkv, και οι δύο γαλλικές, και οι δύο να είναι corrupted; Τόσο γκαντέμης; :mad:

Edited by nervous

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned