Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το gps του παει καλα...;

εμενα σε 2 που ειχα δοκιμασει ,γιατι τα αλλα τα ᾽᾽σκοτωσα᾽᾽εν τη γενεσει των...,δεν ηταν καλο...αλλα τοτε ειχα την 3.0 μεσα...

loftys εδω εχεις ολες τις πληροφοριες που θελεις..

βασικα το συνδεεις με ενα Μακ ανοιγεις system profiler και μετα πας στο κινητο απο εκει και βλεπεις...

Μάλιστα, δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να έχεις Mac και να το έχεις αγοράσει, το μηλαράκι, για να δείς τι κρύβει η bootrom...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Προσωπικά, προβλήματα με το GPS δεν έχω καθόλου. Για να δεις προφανώς να συμπεριφέρεται όπως το αριστερό πρέπει να είσαι έξω. Μέσα στο σπίτι δεν παίζει να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και είναι λογικό.

οταν το δοκιμασα ημουν στην Piazza San Marco στη Βενετια...ειναι αρκετα εξω;

με εδειχνε κοντα στο Ριαλτο...καμμια σχεση δηλαδη... :p

εκει το πουλησα το πρωτο...αν δεν εβρισκε την θεση μου εκει να το βρασω...

απλα προσπαθω να καταλαβω μην ηταν καποιο bug και δεν εφταιγε το κινητο..

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σε ολους εσας που περασατε σε iPhone τι σας εχει λειψει περισσοτερο απο τα wm/HTC/κλπ.

εμενα μου το αργει ο προμηθευτης γιατι γινεται χαμος...

το Hero με γλυκοκοιταζει....

Δημητρη μην κανεις κανενα αστειο και πας hero μερια....ειναι νωρις ακομη για adroid:)

οσο για τις ελειψεις θα σας πω αργοτερα..τωρα δοκιμαζω καποια πραγματακια που μου εχει υποδειξει ο Νικος!

και μένα μου το αργεί πολύ, αλλά θα περιμένω γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, κράτα γερά, μην απελπίζεσαι :)

ετσι σας θελω,σαν και μενα :rolleyes: υπομονετικους :lol::lol:

δεν απελπιζομαι σιγα για κινητο μιλαμε αλλα αν ειναι να μην μπορω να παρω το κινητο με εκδοση bootrom jailbreakable τοτε....

μαλλον θα περιμενω...

και εγω ετσι ακριβως ασθανομουν χθες το πρωι Δημητρη :happy:

καθολου απελπισμενος :lol::p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

οταν το δοκιμασα ημουν στην Piazza San Marco στη Βενετια...ειναι αρκετα εξω;

με εδειχνε κοντα στο Ριαλτο...καμμια σχεση δηλαδη... :p

εκει το πουλησα το πρωτο...αν δεν εβρισκε την θεση μου εκει να το βρασω...

απλα προσπαθω να καταλαβω μην ηταν καποιο bug και δεν εφταιγε το κινητο..

Πρόβλημα συσκευής ήταν. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και επειδή έφερες το google maps ως παράδειγμα, αν είμαι στο δρόμο, όταν βρει σήμα GPS και ενεργοποιήσω και την πυξίδα ή λειτουργικότητά του όσο περπατάω είναι υποδειγματική.

Δημητρη μην κανεις κανενα αστειο και πας hero μερια....ειναι νωρις ακομη για adroid:)

οσο για τις ελειψεις θα σας πω αργοτερα..τωρα δοκιμαζω καποια πραγματακια που μου εχει υποδειξει ο Νικος!

Δημήτρη, αν βρεις κάποια έλλειψη, πριν παραπονεθείς ρώτα.. Όπως είδες υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που έχουν βγει από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησες iphone. :)

να σου πω... Δημητρη...

1.εχει μπαταρια καλητερη

2.εχει gps. καλητερο

3.τα προγραμματα που θελω τα εχει επισημα μεσω του μαρκετ χωρις να το κανω jailbreak.

4.στην οθονη του μπορεις να κανεις/αλλαξεις τα παντα χωρις να κρασαρει.

5.μπορεις να του αλλαξεις μπαταρια και επειδη αλλαζει και το πισω καπακι αν σου πεσει κατω η αν γρατζουνιστει μπορεις να το εχεις παλι σαν καινουριο...

απο την αλλη ομως για τους λογους που εγραψα στο θεμα για το Λεο τεινω στο Μηλο παλι...

θα δειξει...αν το κλειδωσουν και δεν προλαβω...

@ Νικο...τελικα μαλλον συσκευης ηταν το προβλημα...ολα σε μενα τυχαινουν... :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εχωντας την συσκευη κλειδωμενη πατησα 2 φορες το home button και μου εβγαλε πανω στην οθονη εναν player τι μπορει να παιζει αυτος ,γιατι πατησα το play αλλα τιποτα:blink: ειναι γνωστο αυτο το κολπο η ειναι δικια μου ανακαλυψη:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σας πω ρε παιδιά...

Δεν νομίζω να είναι βολικές οι σιλικονάτες:X:X..........θήκες...:lol:

Μου φαίνονται ότι μεγαλώνουν:X:X.... το κινητό...!:lol::lol:

Δείξτε μου καμιά λεπτή. Αλλά πραγματικά λεπτή να δω μπας και πάρω τότε και μια τέτοια.... Αλλά λεπτή...!

Αυτή φαίνεται λεπτούλα....

Επειδη ειμαι κι εγω πολυ περιεργος στις προστατευτικες θηκες Αυτη ειναι μια

απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει για το iPhone μου.

.......................αν θελετε να δωσετε ενα κλικ πολυτελειας στο τηλ σας, κοιταξτε εδω

iPhone 3G cases

απλα αποφυγετε τις μεταλικες γιατι γονατιζουν το σημα στο κινητο!!!

Οσο για πολυτελεια Αυτες αν και πανακριβες ειναι μονοδρομος :lol:

................................

Γιαννης

εχωντας την συσκευη κλειδωμενη πατησα 2 φορες το home button και μου εβγαλε πανω στην οθονη εναν player τι μπορει να παιζει αυτος ,γιατι πατησα το play αλλα τιποτα:blink: ειναι γνωστο αυτο το κολπο η ειναι δικια μου ανακαλυψη:lol:

Συντόμευση του iPod είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

πείτε μου τη γνώμη σας, ρε παιδιά, έχω βρεί σε ένα μαγαζί 16άρι με 650€, το ξέρω είναι τσιμπημένο, αλλά άντε βρέστο αλλού και με επιδότηση, να το πάρω ή να περιμένω το 32αρι που έχω παραγγείλει;:what:

Με τρώει άσχημα, αλλά σκέφτομαι μήπως το μετανοιώσω, μήπως γλυκαθώ και αρχίσω να το φορτώνω και στο τέλος δεν μου φτάνουν τα 16...

Ε; λοιπόν τι λέτε;;

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

εγω δεν υπαρχει περιπτωση να το επαιρνα..

Κοιτα κι εγω ημουν στο περιμενε καιρο, αλλα τελικα ηρθε & δεν εχω σταματησει να του φορτωνων εφαρμογες, φωτο κλπ

Γνωμη μου αστο, μη το μετανιωσεις μετα

:cool:

πείτε μου τη γνώμη σας, ρε παιδιά, έχω βρεί σε ένα μαγαζί 16άρι με 650€, το ξέρω είναι τσιμπημένο, αλλά άντε βρέστο αλλού και με επιδότηση, να το πάρω ή να περιμένω το 32αρι που έχω παραγγείλει;:what:

Με τρώει άσχημα, αλλά σκέφτομαι μήπως το μετανοιώσω, μήπως γλυκαθώ και αρχίσω να το φορτώνω και στο τέλος δεν μου φτάνουν τα 16...

Ε; λοιπόν τι λέτε;;

Εγώ λέω ότι είναι κρίμα να δώσεις τόσα για 16άρι..

εγω δεν υπαρχει περιπτωση να το επαιρνα..

Κοιτα κι εγω ημουν στο περιμενε καιρο, αλλα τελικα ηρθε & δεν εχω σταματησει να του φορτωνων εφαρμογες, φωτο κλπ

Γνωμη μου αστο, μη το μετανιωσεις μετα

Λές ε;

Εγώ λέω ότι είναι κρίμα να δώσεις τόσα για 16άρι..

Δεν είναι τόσο αυτό το πρόβλημα μου, γιατί ούτως ή άλλως έχω μεγάλη επιδότηση, τα 16gb με προβληματίζουν...

Μάλλον θα περιμένω...Αλλά θα αργήσει γμτ:mad::mad:

Λευτέρης

να κανω update σε 3.1.2 η να κανω jb στην 3.1??:worry::cry::ninja:

Καλωσόρισες Δημήτρη.

Εδώ και μερες βρισκομαι Ελλάδα (διακοπές στην Κέρκυρα) και δεν πήρα χαμπάρι τον ερχομό σου αφου δεν μπήκα στο φορουμ.

Σιγουρα θα είναι αργα για την απαντηση μου, αλλα θα την γραψω μηπως την χρειαστει κάποιος άλλος.

Πριν λιγες μερες εστησα το 3Gs του ανηψιου μου που ηταν αγορασμενο με την 3.1

Εκανα το εξης:

Οπως ηταν του εκανα Jailbreak με Blackra1n και ετρεξα το Cydia, παίρνοντας ECID on file for 3.1

Πιθανως να μην εχει σημασια αν πάρεις ECID για την την 3.1 η 3.1.2 αλλα κατα την γνωμη μου οσο πιο παλιο ECID εχεις τόσο το καλύτερο.

Ακολουθως πέρασα την 3.1.2 και ξαναεκανα jaibreak κατι που γινεται ακαριαια σε συσκευη που δεν ηταν πριν Jaibrocken αφου επανερχονται ολα με συγχρονισμο.

Κατα τα αλλα κι εγω περιμενω να δω τι θα ειναι το HD2, δεν μου λειπει τιποτα απο τα HD πέρα απο το οτι δεν εχω αντικειμενο να ασχοληθω εκτός απο το να ανακαλυπτω νεες εφαρμογές.

Ολα γινονται ανετα και γρηγορα και με το ifile σχεδον μπορεις να κανεις τα παντα χωρις PC.

Καλοριζικο αν και θα ελεγα να περιμενες λιγο να δεις και το HD2 γιατι απο περιεργεια και μονο μπορει να οδηγηθεις στην αγορα του αργοτερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν είναι τόσο αυτό το πρόβλημα μου, γιατί ούτως ή άλλως έχω μεγάλη επιδότηση, τα 16gb με προβληματίζουν...

Μάλλον θα περιμένω...Αλλά θα αργήσει γμτ:mad::mad:

Αν δεν ακούς πολύ μουσική ή δε βλέπεις ταινίες τα 16gb είναι αρκετά. Αλλά και πάλι εγώ το θεωρώ κλεψιά...

Καλωσόρισες Δημήτρη.

Εδώ και μερες βρισκομαι Ελλάδα (διακοπές στην Κέρκυρα) και δεν πήρα χαμπάρι τον ερχομό σου αφου δεν μπήκα στο φορουμ.......

ωραια η Κερκυρα αλλα εχει κακοκαιρια αυτες τις μερες...

εγω τελικα την επομενη μαλλον παιρνω το 16αρι μαυρακι...

ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν δεν ακούς πολύ μουσική ή δε βλέπεις ταινίες τα 16gb είναι αρκετά. Αλλά και πάλι εγώ το θεωρώ κλεψιά...

Το iphone αποφάσισα να το βάλω στη ζωή μου, αντί για το HD2, και αυτό γιατί διάβασα αυτό το νήμα και είδα πόσο ευχαριστημένοι είστε όλοι. Βέβαια από πρίν ψηνόμουν αλλά, τέλος πάντων...

Απ΄ότι καταλαβαίνω έιναι unix vs ms, και αν με βάλεις να διαλέξω θα πώ το πρώτο βέβαια.

Επειδή λοιπόν θα είναι κάτι καινούργιο για μένα, λέω μήπως μου ανοίξει η όρεξη και αρχίσω και μουσικές και ταινίες, κάπου πέτυχε το μάτι μου και μια εφαρμογή που το κάνει usb disk, και όπως καταλαβαίνεις μπαίνω στο παιχνίδι...φτιαγμένος, για μην πω τίποτ' άλλο.

Όσον αφορά την τιμή, έν γνώση μου, ότι είναι υψηλή. Αλλά όπως έιπα και πιο πρίν, μάλλον θα περιμένω...

Σας ζάλισα, ο ενθουσιασμός βλέπετε...:O

Λευτέρης

Σε καταλαβαίνω..

Πάντως, για τη διαθεσιμότητα να ξέρετε ότι υπάρχουν συσκευές.. Απλά προτιμούν να τις δίνουν αλλού (καινούρια συμβόλαια και όχι ανανεώσεις ή επιδοτήσεις). Το είδα και στην Ελλάδα, το είδα και στο Βέλγιο.

Όταν πήγα να πάρω το δικό μου πήγα στην εταιρία που το φέρνει γιατί ήμουν σε άλλη. Ήταν Τετάρτη. Τους λέω θέλω να ανοίξω συμβόλαιο (στο μεγάλο πρόγραμμα) και θέλω άμεσα iphone 3gs 32gb. Μου λέει θα έρθουν Παρασκευή απόγευμα.

Σάββατο πρωί στέλνω έναν φίλο μου να πάει να ρωτήσει, του λένε δεν έχουμε τίποτα. Πάω μισή ώρα μετά και το είχα στα χέρια μου τη στιγμή που όσο ήμουν εκεί είχαν μπει άλλοι 3 να το ζητήσουν. Μάλιστα μου το έβαλε σε σακούλα όταν έφευγα για να μη με δουν να βγαίνω με τη συσκευή και "τους πρήξουν" όπως μου είπε.

Είναι αλήτες...

Προσωπικά τους πήρα τηλέφωνο. Και ενώ είχε έρθει από το πρωί, 7 το απόγευμα που πήρα μου είπαν ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο αλλά δεν πρόλαβαν..

Λευτέρη, πρήξτους στα τηλέφωνα. Κάθε μέρα. Συνέχεια. Και να λες αν έχουν έστω και ένα να πας να το πάρεις.

Και μην πάρεις αυτό που λες. Είναι και πολλά τα λεφτά και δεν αξίζει. Λίγο υπομονή θα κάνεις.;)

Με πείσατε :)

Λευτέρης

Με πείσατε :)

ελα μαζι θα τα παρουμε εγω το εχω την Τριτη αν ολα πανε καλα....

:p

:lol::lol:

Κουράγιο....! :)

Χαζεύω τώρα τις θηκούλες που λέτε...

Moshi VS Incipio είμαι τώρα.. Μια από τις δύο θα παραγγείλω.....:wacko::wacko:

Καλωσόρισες Δημήτρη.

Εδώ και μερες βρισκομαι Ελλάδα (διακοπές στην Κέρκυρα) και δεν πήρα χαμπάρι τον ερχομό σου αφου δεν μπήκα στο φορουμ.

Σιγουρα θα είναι αργα για την απαντηση μου, αλλα θα την γραψω μηπως την χρειαστει κάποιος άλλος.

Πριν λιγες μερες εστησα το 3Gs του ανηψιου μου που ηταν αγορασμενο με την 3.1

Εκανα το εξης:

Οπως ηταν του εκανα Jailbreak με Blackra1n και ετρεξα το Cydia, παίρνοντας ECID on file for 3.1

Πιθανως να μην εχει σημασια αν πάρεις ECID για την την 3.1 η 3.1.2 αλλα κατα την γνωμη μου οσο πιο παλιο ECID εχεις τόσο το καλύτερο.

Ακολουθως πέρασα την 3.1.2 και ξαναεκανα jaibreak κατι που γινεται ακαριαια σε συσκευη που δεν ηταν πριν Jaibrocken αφου επανερχονται ολα με συγχρονισμο.

Κατα τα αλλα κι εγω περιμενω να δω τι θα ειναι το HD2, δεν μου λειπει τιποτα απο τα HD πέρα απο το οτι δεν εχω αντικειμενο να ασχοληθω εκτός απο το να ανακαλυπτω νεες εφαρμογές.

Ολα γινονται ανετα και γρηγορα και με το ifile σχεδον μπορεις να κανεις τα παντα χωρις PC.

Καλοριζικο αν και θα ελεγα να περιμενες λιγο να δεις και το HD2 γιατι απο περιεργεια και μονο μπορει να οδηγηθεις στην αγορα του αργοτερα.

Κωστη,οντως ειναι αργοπορημενο το μηνυμα σου,μιας και ειναι ηδη σχεδον ετοιμο το τηλ μου,σε ευχαριστω πολυ ομως :)

λιγο διαβασμα και με την μεγαλη βοηθεια του Νικου ολα ειναι οκ:)

οσο για το HD2 με τρωει,αλλα μιας και ετυχε ετσι,θα περιμενω να το δω ζωντανο σε καποιο ελληνικο μαγαζι και βλεπουμε :wacko: (δεν βαζουμε μυαλο με τπτ :p)

Σε καταλαβαίνω..

Πάντως, για τη διαθεσιμότητα να ξέρετε ότι υπάρχουν συσκευές.. Απλά προτιμούν να τις δίνουν αλλού (καινούρια συμβόλαια και όχι ανανεώσεις ή επιδοτήσεις). Το είδα και στην Ελλάδα, το είδα και στο Βέλγιο.

Όταν πήγα να πάρω το δικό μου πήγα στην εταιρία που το φέρνει γιατί ήμουν σε άλλη. Ήταν Τετάρτη. Τους λέω θέλω να ανοίξω συμβόλαιο (στο μεγάλο πρόγραμμα) και θέλω άμεσα iphone 3gs 32gb. Μου λέει θα έρθουν Παρασκευή απόγευμα.

Σάββατο πρωί στέλνω έναν φίλο μου να πάει να ρωτήσει, του λένε δεν έχουμε τίποτα. Πάω μισή ώρα μετά και το είχα στα χέρια μου τη στιγμή που όσο ήμουν εκεί είχαν μπει άλλοι 3 να το ζητήσουν. Μάλιστα μου το έβαλε σε σακούλα όταν έφευγα για να μη με δουν να βγαίνω με τη συσκευή και "τους πρήξουν" όπως μου είπε.

και εδω στην περιοχη μου δεν υπηρχαν ετοιμοπαραδοτες συσκευες,αλλα μεσω γνωστου καταστηματος γερμανου,εφυγε ατομο απο το μαγαζι και πηγε στις αποθηκες του γερμανου και μου εφερε ακριβως αυτο που ειχα ζητησει σε μια ωρα:p

α ρε ελληνα απατεωνα....ακομα και εκει μεσο θελει :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

:lol::lol:

Κουράγιο....! :)

Χαζεύω τώρα τις θηκούλες που λέτε...

Moshi VS Incipio είμαι τώρα.. Μια από τις δύο θα παραγγείλω.....:wacko::wacko:

Αλεξη απεφυγε οτιδηποτε μεταλικο σε θηκη!!

γονατιζουν το σημα του τηλ και σε δυσκολα σημεια θα εχεις σοβαρο προβλημα!

ειχα της more στο 3g μου και την εβγαλα αμεσως μολις το διαπιστωσα..

και στεναχωρηθηκα γιατι ηταν πανεμορφη με τελεια εφαρμογη...:(

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned