EOL Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ένας γνωστός μου μού είχε πει ότι πέρασε συνέντευξη για ένα Apple Store που θα ανοίξει στο Κολωνάκι. Αλλά δεν τον είχα ρωτήσει εάν είναι μαγαζί της αντιπροσωπείας ή κάνει ξαφνικά η Apple κανένα ντου στην Ελλάδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Κατ'αρχήν καλή εβδομάδα και από μένα. Σε συνέχεια του όλου θέματος με την εξυπηρέτηση πελατών, θα ήθελα να σας πω τι μου συνέβει πριν 2 ημέρες με το iTunes. Την προηγούμενη Τετάρτη αγόρασα μερικά προγράμματα από το iTunes, μεταξύ των οποίων και το πολυαγαπημένο Scrabble. Το εν λόγω παιχνίδι είναι από τα 'ακριβά' δηλ. έχει 4 ευρώ. Την επόμενη μέρα η εταιρεία αποφασίζει να το βγάλει σε προσφορά 1,5 ευρώ και όπως ήταν φυσικό ένιωσα λίγο .....περίεργα. Το Σάββατο το βράδυ, φορτίζοντας το τηλέφωνο μου ήρθε η ιδέα να στείλω mail στο iTunes και να τους αναφέρω απλά το ζήτημα, έτσι για να δω την αντίδραση. Προς μεγάλη μου έκπληξη, μου απάντησαν μέσα σε 1 ώρα (Ξημερώματα Κυριακής 1:30) ζητώντας μου συγγνώμη :shock: για την ταλαιπωρία και λεγοντάς μου ότι θα μου πιστώσουν την διαφορά μόλις γίνει η επεξεργασία της συναλλαγής μου (3 εργάσιμες). Σήμερα το πρωί στις 8:00 μου ήρθε η απόδειξη της πρωτότυπης συναλλαγής και 10 λεπτά αργότερα καινούριο mail από iTunes που μου λέει ότι θα μου πιστώσουν 3.57 ευρώ δηλ. σχεδόν όλη την συναλλαγή!!!!!!!!! Κυριολεκτικά δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια εξυπηρέτηση και φυσικά ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν το iTunes ήταν ελληνική εταιρεία.......... Εξαιρετικά νέα! Έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και του MobileMe που μου έλυσαν πρόβλημα μέσα σε 5 λεπτά μέσω online chat. Θα αναφέρω και τρεις ακόμα εταιρείες από τις οποίες έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το customer care τους άσχετα με τα προϊόντα τους: Godaddy.com (web hosting - αν και μίλησα τηλεφωνικά με Αμερική, το πρόβλημά μου διορθώθηκε), Crucial (μνήμες για υπολογιστές) και - άσχετο τελείως - Nespresso. Νίκο ζηλεύω γιατί πέρσυ τον Φεβρουάριο που είχα πάει δεν είχε ακόμη Apple store. Έχουμε δρόμο μέχρι να αποκτήσουμε κι εμείς πάντως (δεν είχε μέχρι πρόσφατα το Παρίσι, δεν έχει το Βέλγιο...). Αν και δεν είναι μεγάλο το Apple Store στο Παρίσι, είναι πανέμορφο σε πολύ ωραίο χώρο και πραγματικά οι υπάλληλοί του είναι απίθανοι! Ένας γνωστός μου μού είχε πει ότι πέρασε συνέντευξη για ένα Apple Store που θα ανοίξει στο Κολωνάκι. Αλλά δεν τον είχα ρωτήσει εάν είναι μαγαζί της αντιπροσωπείας ή κάνει ξαφνικά η Apple κανένα ντου στην Ελλάδα.... Για reseller θα πρόκειται. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Νίκο εντυπωσίαστηκα πραγματικά ! κ εδώ σε ελληνικό κατάστημα ¨τεχνολογίας¨ ένα ποντίκι πήρα δε δούλευε κ μου το βγαλαν ότι το χτύπησα κατά την μεταφορά.... εγώ λέω παίδες να αναλάβει το περί ανέμων να ανοίξει ένα apple store... νομίζω θα τα καταφέρναμε μια χαρά..... Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 εγώ λέω παίδες να αναλάβει το περί ανέμων να ανοίξει ένα apple store... νομίζω θα τα καταφέρναμε μια χαρά..... Ναι ναι!Και πωλητή να βάλουμε το Δημήτρη:lol: (aka Zaharakis) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 @CarpeNoctum & όλους Καλησπέρα! σήμερα λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν μπήκα καθόλου και τώρα είδα όλη τη "στιχομυθία". Αυτή ακριβώς η εμπειρία που περιέγραψε ο Νίκος είναι που κάνει όλη τη διαφορά και που δεν πληρώνεται αλλά βιώνεται (το συσχετίζω με παλιότερες συζητήσεις για το πόσο κάνουν τα εξαρτήματα μιας συσκευής σε σχέση με την τιμή πώλησής της ...) Εύχομαι Νίκο καλή "συμμόρφωση" της Mobistar με την πολιτική της προμηθεύτριας εταιρίας και καλή ολοκλήρωση της περιπέτειας. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ναι ναι!Και πωλητή να βάλουμε το Δημήτρη:lol: (aka Zaharakis) χα χα σαν να βαζετε εμενα πωλητη σε παο shop!:lol::lol::lol:απλα ο δημητρης θα λεει στους πελατες εχει αυτο το ενα το αλλο ειναι σουπερ το iphone αλλα δεν πας και μια βολτα στο πλαισιο να δεις το λεο!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 χα χα σαν να βαζετε εμενα πωλητη σε παο shop!:lol::lol::lol:απλα ο δημητρης θα λεει στους πελατες εχει αυτο το ενα το αλλο ειναι σουπερ το iphone αλλα δεν πας και μια βολτα στο πλαισιο να δεις το λεο!!!!!!!!:D αν αυτη ειναι η αληθεια ,παιδια,αυτην θα πω;) παντως δεν κανω για αυτην την δουλεια εγω...επειδη ειμαι πολυ απαιτητικος,θα αναφερω και τα στραβα των συσκευων μαζι με τα καλα,,οποτε οι πελατες ,το μονο σιγουρο,ειναι οτι θα βγαινουν πιο μπερδεμενοι απο οτι μπηκαν κ χωρις να εχουν αγορασει τπτ :p :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 αν αυτη ειναι η αληθεια ,παιδια,αυτην θα πω;) παντως δεν κανω για αυτην την δουλεια εγω...επειδη ειμαι πολυ απαιτητικος,θα αναφερω και τα στραβα των συσκευων μαζι με τα καλα,,οποτε οι πελατες ,το μονο σιγουρο,ειναι οτι θα βγαινουν πιο μπερδεμενοι απο οτι μπηκαν κ χωρις να εχουν αγορασει τπτ :p :lol: Ναι αλλά το 4g σκέφτεσαι να το πάρεις......;) Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Νικόλα να γιατί θέλουμε πως και πώς ένα επίσημο store και στην ελλάδα για να σταματήσουν να μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε άσχετη και απρόσχετοι.. Και βέβαια και για πολλούς άλλους γνωστούς λόγους... Σίγουρα τώρα δεν μπορούν να κάνουν πίσω, θα στην αλλάξουν... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 αν αυτη ειναι η αληθεια ,παιδια,αυτην θα πω;) παντως δεν κανω για αυτην την δουλεια εγω...επειδη ειμαι πολυ απαιτητικος,θα αναφερω και τα στραβα των συσκευων μαζι με τα καλα,,οποτε οι πελατες ,το μονο σιγουρο,ειναι οτι θα βγαινουν πιο μπερδεμενοι απο οτι μπηκαν κ χωρις να εχουν αγορασει τπτ :p :lol: βλεπω να σε παιρνει τηλεφωνο αυτοπροσωπος ο steve και να σου κανει παρατηρηση!η το κορυφαιο να μπει στο μαγαζι εντελως αιφνιδιαστικα για ελεγχο και εσυ να φλασαρεις νεα ρομ στο λεο απο την καρτα!!!!!φανταζεσαι τα μουτρα του:lol::lol::lol:και οι πελατες να περιμενουν!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ναι αλλά το 4g σκέφτεσαι να το πάρεις...... Βαγγελη φιλε μου,αν ειναι καλυτερο απο το λεο και με καλυπτει,για ποιο λογο να μην το παρω?δεν εχω τετοια οπαδιστικα συναισθηματα και αυτο δεν μπορει να μου το χρεωσει κανεις! το καλο θα χαιρει παντα της εκτιμησης μου κ το σκαρτο θα τα ακουει οσο του αξιζει! ετσι δεν ειπα ποτε οτι το 3GS μου δεν ηταν καλο,καθε αλλο μαλιστα!απλα τονιζα και συνεχιζω να το φωναζω,οτι εμενα δεν με καλυπτε για αυτα που ηθελα απο αυτο;) μεχρι να ξανα παρω το λεο,ηταν η καλυτερη συσκευη που ειχα κρατησει στα χερια μου,ασχετα αν υπηρχαν τομεις που δεν με καλυπτε κ μου την εδινε (αλλα το ελεγα):) ετσι το μηλο μου,θα μενει παντα μια δυνατη συσκευη με πολλα πλεονεκτηματα που δεν καταφερε να με κερδισει,οπως το λεο. αν αυτο το καταφερει να το κανει ενα αλλο τηλ,ειλικρινα,δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου,πως θα λεγεται η ποιος θα το εχει φτιαξει!ειναι λογια μου που εχουν ειπωθει απο μενα κ θα αναφερονται παντα,ασχετα ποια συσκευη θα κραταω στα χερια μου! οσοι με ξερετε,ξερετε οτι ειναι αληθεια,οσοι δεν με ξερετε,παρτε το αποφαση: ο Ζαχαρακης δεν φοραει παρωπιδες,ουτε ειναι οπαδος κανενος π@#στη! βλεπω να σε παιρνει τηλεφωνο αυτοπροσωπος ο steve και να σου κανει παρατηρηση!η το κορυφαιο να μπει στο μαγαζι εντελως αιφνιδιαστικα για ελεγχο και εσυ να φλασαρεις νεα ρομ στο λεο απο την καρτα!!!!!φανταζεσαι τα μουτρα του:lol::lol::lol:και οι πελατες να περιμενουν!!!!! ε...αν εχει βγει καμια δυνατη ρομ κ πρεπει να την δοκιμασω Τολη :lol:,ας περιμενουν κ 5'...σε καλο θα τους βγει ...θα δουν τι μπορει να κανει ενα λεο στημενο απο μενα κ φυσικα θα ανεβουν κ οι πωλησεις,αλλα κ τα προσωπικα μου εσοδα (απο το στησιμο του καθε τηλ που θα πουλαω) :lol: :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 ζαχαράκη απορώ πως δεν εχεις κουραστεί να γράφεις και ξαναγράφεις το ιδιο βάλτο υπογραφή να τελειώνουμε :lol::lol::lol::lol::lol: φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 αχαχαχαχα εχω λιωσει σκεπτομενη τον Δημητρη εργαζομενο σε apple store να "παιζει" με το λεο του :p Εγω εχω παθει μια ψιλοφοβια με το μηλο, τωρα που καλοκαιριαζει διοτι αρκετοι γνωστοι μου εχουν πεσει θυματα κλοπης σε παραλια. Οποτε το πηρα αποφαση ν αγορασω μια δευτερη συσκευη & με τη βοηθεια του Τολη που το προτεινε, κατεληξα στο Jet Θα φαω κραξιμο που (θα) ειναι samsung?:rolleyes::lol: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 ζαχαράκη απορώ πως δεν εχεις κουραστεί να γράφεις και ξαναγράφεις το ιδιο βάλτο υπογραφή να τελειώνουμε :lol::lol::lol::lol: φιλικα παντα Δεν ειναι και τοσο κομψη απαντηση σ ενα ανθρωπο που εχει τα διπλα και βαλε χρονια απο σενα.;) Φιλικα πάντα αχαχαχαχα εχω λιωσει σκεπτομενη τον Δημητρη εργαζομενο σε apple store να "παιζει" με το λεο του :p Εγω εχω παθει μια ψιλοφοβια με το μηλο, τωρα που καλοκαιριαζει διοτι αρκετοι γνωστοι μου εχουν πεσει θυματα κλοπης σε παραλια. Οποτε το πηρα αποφαση ν αγορασω μια δευτερη συσκευη & με τη βοηθεια του Τολη που το προτεινε, κατεληξα στο Jet Θα φαω κραξιμο που (θα) ειναι samsung?:rolleyes::lol: Γιατι να σε κράξουν. Τα Samsung εχουν ξεπερασει κατα πολυ τα ΝΟΚΙΑ σε ποιοτητα κατασκευης και σε αξιοπιστια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Δεν ειναι και τοσο κομψη απαντηση σ ενα ανθρωπο που εχει τα διπλα και βαλε χρονια απο σενα.;) Φιλικα πάντα @werra σορυ φίλε αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο Κωστα, και στο έθεσε και «κομψά» ;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) ........Εγω εχω παθει μια ψιλοφοβια με το μηλο, τωρα που καλοκαιριαζει διοτι αρκετοι γνωστοι μου εχουν πεσει θυματα κλοπης σε παραλια. Οποτε το πηρα αποφαση ν αγορασω μια δευτερη συσκευη & με τη βοηθεια του Τολη που το προτεινε, κατεληξα στο Jet Θα φαω κραξιμο που (θα) ειναι samsung?:rolleyes::lol: Μαργαριτα, ελα να παρουμε SE Xperia X10 mini για δευτερη συσκευη. Android, SEE THE FUTURE :rolleyes: Δεν ειναι και τοσο κομψη απαντηση σ ενα ανθρωπο που εχει τα διπλα και βαλε χρονια απο σενα.;) Φιλικα πάντα .......... @werra σορυ φίλε αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο Κωστα, και στο έθεσε και «κομψά» ;) Συμφωνω απολυτα, θα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε :O Edited May 17, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) Μαργαριτα, ελα να παρουμε SE Xperia X10 mini για δευτερη συσκευη. Android, SEE THE FUTURE :rolleyes: τιμουλα ξερουμε?:rolleyes: Edited May 17, 2010 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 τιμουλα ξερουμε :rolleyes: Φημες λενε για κατω απο 300 Ευρω, υπαρχει δε και μια πιο συγκεκριμενη τιμη (284 Ευρω στην Cosmote, στο φυλλαδιο της στις αναμενομενες συσκευες) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) @ για τον φιλο μου Κωστα (ktsak) για αυτο που ηθελες εχουμε και λεμε: + φοβερο μεγεθος. χωραει σε κω..τσεπη, πουκαμισο, παντελονι, οπου... θες :lol: + αρκετα καλη ποιοτητα + παρα πολυ καλη καμερα. αν συγκρινω με desire και nexus ειναι κλασεις ανωτερη. και με led flash! + ηχος κλησεων παρα πολυ καλος. - οθονη... τραγωδια. λιγο φως και δεν βλεπεις τπτ! επισης η αναλυση της ειναι πολυ χαμηλη. - android 1.6 ειναι απο μονο του ενα προβλημα... ελπιζω γρηγορα να αναβαθμιστει. - τα 128 mb ραμ ειναι παρα πολυ λιγα. το κινητο μετα απο 2-3 συνεχομενες εφαρμογες ειχε εμφανως κουραστει :) - αυτο που εχουν σχεδον ολα τα ανδροειδη το lock button να ειναι και power button στο πανω μερος. το κανει αρκετα δυσχρειστο. - αν το θες για SMS σου προτεινεις να μεινεις μακρια. παρα πολυ δυσκολη η γραφη λογο μεγεθους βεβαιως. - browsing... no way! ειδικα αν εχεις μαθει στο μηλο. χωρις multitouch και με μονο 2 επιλογες (zoom in - zoom out), χωρις flash support. επισης λογο πολυ χαμηλης αναλυσης βλεπεις ενα μερος απο τις σελιδες που ανοιγεις. - επισης κατι αλλο που με ξενισε δεν εχει στα τραγουδια να κανεις δικι σου ταξινομηση η φακελο, ειτε να κανεις search καποιο τραγουδι. βασικα λογο μεγεθους ειναι ιδανικο για καποιον που δεν εχει και μεγαλες απαιτησεις και δεν το θελει ως βασικο τηλεφωνο. εχει καλη ποιοτητα, καλο ηχο κλησεων, η μπαταρια λογο και χαρακτηριστικων κραταει αρκετα, και παρα πολυ καλη καμερα. πιστευω για καποιον που εχει desire, iphone, nexus, hd2 ειναι ιδανικο ως δευτερο τηλεφωνο. επειδη ομως ετυχε να εχω διπλα διπλα και το HD MINI αν και φοραει τα windows τα οποια δεν θελω να τα βλεπω πιστευω αν εξαιρεσεις το LED FLASH σχεδον σε ολα ειναι πολυ καλυτερο. πολυ καλητερη οθονη το htc, σχεδον τριπλασια ραμ, multitouch... και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ κωλλυματα. η μονη μου εμμονη για τα S.E επαληθευτηκε και σημερα. δεν μπορεις να τα λειτουργησεις για περισσοτερο απο 1 ωρα και να μην σου κολλησει και να χρειαστεις επανεκκινηση. ισως βεβαια με τα καποια αναβαθμιση του android να φτιαξουν λιγο... οτι αλλο χρειαστεις τωρα που τα εχω φρεσκα στη μνημη μου.... :D ααα και κατι ακομα... μπορει το μεγεθος να ειναι ΦΟΒΕΡΟ... δεν νομιζω να βγει πιο μικρο τηλεφωνο αλλα ειναι καπως παχουλο και θα σε δυσκολεψει σε παντελονια και τσεπες... εξαρταται βεβαια και απο το ντυσιμο σου... :) και εδω ομως θεωρω το hd mini αρκετα πιο ομορφο... γνωμη μου! :P Edited May 17, 2010 by christoforos258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 @ για τον φιλο μου Κωστα (ktsak) για αυτο που ηθελες εχουμε και λεμε: + φοβερο μεγεθος. χωραει σε κω..τσεπη, πουκαμισο, παντελονι, οπου... θες :lol: + αρκετα καλη ποιοτητα + παρα πολυ καλη καμερα. αν συγκρινω με desire και nexus ειναι κλασεις ανωτερη. και με led flash! + ηχος κλησεων παρα πολυ καλος. - οθονη... τραγωδια. λιγο φως και δεν βλεπεις τπτ! επισης η αναλυση της ειναι πολυ χαμηλη. - android 1.6 ειναι απο μονο του ενα προβλημα... ελπιζω γρηγορα να αναβαθμιστει. - τα 128 mb ραμ ειναι παρα πολυ λιγα. το κινητο μετα απο 2-3 συνεχομενες εφαρμογες ειχε εμφανως κουραστει :) - αυτο που εχουν σχεδον ολα τα ανδροειδη το lock button να ειναι και power button στο πανω μερος. το κανει αρκετα δυσχρειστο. - αν το θες για SMS σου προτεινεις να μεινεις μακρια. παρα πολυ δυσκολη η γραφη λογο μεγεθους βεβαιως. - browsing... no way! ειδικα αν εχεις μαθει στο μηλο. χωρις multitouch και με μονο 2 επιλογες (zoom in - zoom out), χωρις flash support. επισης λογο πολυ χαμηλης αναλυσης βλεπεις ενα μερος απο τις σελιδες που ανοιγεις. - επισης κατι αλλο που με ξενισε δεν εχει στα τραγουδια να κανεις δικι σου ταξινομηση η φακελο, ειτε να κανεις search καποιο τραγουδι. βασικα λογο μεγεθους ειναι ιδανικο για καποιον που δεν εχει και μεγαλες απαιτησεις και δεν το θελει ως βασικο τηλεφωνο. εχει καλη ποιοτητα, καλο ηχο κλησεων, η μπαταρια λογο και χαρακτηριστικων κραταει αρκετα, και παρα πολυ καλη καμερα. πιστευω για καποιον που εχει desire, iphone, nexus, hd2 ειναι ιδανικο ως δευτερο τηλεφωνο. επειδη ομως ετυχε να εχω διπλα διπλα και το HD MINI αν και φοραει τα windows τα οποια δεν θελω να τα βλεπω πιστευω αν εξαιρεσεις το LED FLASH σχεδον σε ολα ειναι πολυ καλυτερο. πολυ καλητερη οθονη το htc, σχεδον τριπλασια ραμ, multitouch... και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ κωλλυματα. η μονη μου εμμονη για τα S.E επαληθευτηκε και σημερα. δεν μπορεις να τα λειτουργησεις για περισσοτερο απο 1 ωρα και να μην σου κολλησει και να χρειαστεις επανεκκινηση. ισως βεβαια με τα καποια αναβαθμιση του android να φτιαξουν λιγο... οτι αλλο χρειαστεις τωρα που τα εχω φρεσκα στη μνημη μου.... :D ααα και κατι ακομα... μπορει το μεγεθος να ειναι ΦΟΒΕΡΟ... δεν νομιζω να βγει πιο μικρο τηλεφωνο αλλα ειναι καπως παχουλο και θα σε δυσκολεψει σε παντελονια και τσεπες... εξαρταται βεβαια και απο το ντυσιμο σου... :) και εδω ομως θεωρω το hd mini αρκετα πιο ομορφο... γνωμη μου! :P Χριστοφορε,του εκοψες τα ποδια του Πτεραρχου :lol::lol: ps τι κανεις στην Σοφια? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) @ για τον φιλο μου Κωστα (ktsak) για αυτο που ηθελες εχουμε και λεμε: + φοβερο μεγεθος. χωραει σε κω..τσεπη, πουκαμισο, παντελονι, οπου... θες :lol: + αρκετα καλη ποιοτητα + παρα πολυ καλη καμερα. αν συγκρινω με desire και nexus ειναι κλασεις ανωτερη. και με led flash! + ηχος κλησεων παρα πολυ καλος. - οθονη... τραγωδια. λιγο φως και δεν βλεπεις τπτ! επισης η αναλυση της ειναι πολυ χαμηλη. - android 1.6 ειναι απο μονο του ενα προβλημα... ελπιζω γρηγορα να αναβαθμιστει. - τα 128 mb ραμ ειναι παρα πολυ λιγα. το κινητο μετα απο 2-3 συνεχομενες εφαρμογες ειχε εμφανως κουραστει :) - αυτο που εχουν σχεδον ολα τα ανδροειδη το lock button να ειναι και power button στο πανω μερος. το κανει αρκετα δυσχρειστο. - αν το θες για SMS σου προτεινεις να μεινεις μακρια. παρα πολυ δυσκολη η γραφη λογο μεγεθους βεβαιως. - browsing... no way! ειδικα αν εχεις μαθει στο μηλο. χωρις multitouch και με μονο 2 επιλογες (zoom in - zoom out), χωρις flash support. επισης λογο πολυ χαμηλης αναλυσης βλεπεις ενα μερος απο τις σελιδες που ανοιγεις. - επισης κατι αλλο που με ξενισε δεν εχει στα τραγουδια να κανεις δικι σου ταξινομηση η φακελο, ειτε να κανεις search καποιο τραγουδι. Βασικα λογο μεγεθους ειναι ιδανικο για καποιον που δεν εχει και μεγαλες απαιτησεις και δεν το θελει ως βασικο τηλεφωνο. εχει καλη ποιοτητα, καλο ηχο κλησεων, η μπαταρια λογο και χαρακτηριστικων κραταει αρκετα, και παρα πολυ καλη καμερα. πιστευω για καποιον που εχει desire, iphone, nexus, hd2 ειναι ιδανικο ως δευτερο τηλεφωνο. επειδη ομως ετυχε να εχω διπλα διπλα και το HD MINI αν και φοραει τα windows τα οποια δεν θελω να τα βλεπω πιστευω αν εξαιρεσεις το LED FLASH σχεδον σε ολα ειναι πολυ καλυτερο. πολυ καλητερη οθονη το htc, σχεδον τριπλασια ραμ, multitouch... και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ κωλλυματα. η μονη μου εμμονη για τα S.E επαληθευτηκε και σημερα. δεν μπορεις να τα λειτουργησεις για περισσοτερο απο 1 ωρα και να μην σου κολλησει και να χρειαστεις επανεκκινηση. ισως βεβαια με τα καποια αναβαθμιση του android να φτιαξουν λιγο... οτι αλλο χρειαστεις τωρα που τα εχω φρεσκα στη μνημη μου.... :D ααα και κατι ακομα... μπορει το μεγεθος να ειναι ΦΟΒΕΡΟ... δεν νομιζω να βγει πιο μικρο τηλεφωνο αλλα ειναι καπως παχουλο και θα σε δυσκολεψει σε παντελονια και τσεπες... εξαρταται βεβαια και απο το ντυσιμο σου... :) και εδω ομως θεωρω το hd mini αρκετα πιο ομορφο... γνωμη μου! :P Ναι Χριστοφορε, εμενα για 2η συσκευη μου κανει. Υπαρχει η "διαβεβαιωση" οτι μεχρι το τελος του ετους θα αναβαθμιστει με την εκδοση 2.1. Κατι ειναι κιαυτο. Οσο για το HD mini, δεν με εμδιαφερει, ειναι WM, και αν ειναι να παω σε κατι τετοιο κραταω το HTC Touch 2 που εχω ηδη. Αλλα ευχαριστω δεν θα παρω. Δεν θελω αλλο WM ;) Μπας και κυκλοφορησε στη Σοφια να μας παρεις ενα σε καλη τιμουλα :blink: ? τιμουλα ξερουμε?:rolleyes: Να Μαργαριτα και ενα συντομο review απο το gsmarena, με την ευγενικη χορηγια του φιλου μας του Χριστοφορου, τον οποιο και ευχαριστουμε :D Edited May 17, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) Χριστοφορε,του εκοψες τα ποδια του Πτεραρχου :lol::lol: ps τι κανεις στην Σοφια? απο οτι βλεπεις ο πτεραρχος ενθουσιαστηκε ακομα περισσοτερο.... και προσπαθησα να ειμαι οσο πιο συγκρατημενος μπορουσα... :lol::p οσο για το τι κανω στη Σοφια... συνδυαζω επαγγελματικες δουλειες και σπουδες... μην ρωτησεις το πως :O:D Να Μαργαριτα και ενα συντομο review απο το gsmarena, με την ευγενικη χορηγια του φιλου μας του Χριστοφορου, τον οποιο και ευχαριστουμε βασικα ευχαριστουμε τον φιλο του gsmarena για την παραχωρηση του κινητου και την βοηθεια στην λειτουργια του. ελπιζω συντομα να το κανω μελος του φορου αν και δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραφει στα αγγλικα :lol το παιδι εχει και καταστημα με κινητα τηλεφωνα (βασικα οχι αυτος αλλα συγγενικο του προσωπο) οποτε αν ενδιαφερεσαι για αγορα σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που θα το εχουν... δεν εχω ρωτησει για τιμη και κυκλοφορια. Edited May 17, 2010 by nervous Έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) βασικα ευχαριστουμε τον φιλο μου του gsmarena για την παραχωρηση του κινητου και την βοηθεια στην λειτουργια του. ελπιζω συντομα να το κανω μελος του φορου αν και δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραφει στα αγγλικα :lol::p το παιδι εχει και καταστημα με κινητα τηλεφωνα (βασικα οχι αυτος αλλα συγγενικο του προσωπο) οποτε αν ενδιαφερεσαι για αγορα σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που θα το εχουν... δεν εχω ρωτησει για τιμη και κυκλοφορια. Αντε κανε τις απαραιτητες ερωτησεις, κανε μας κανενα κονε ;) Βαλε τον φιλο του gsmarena να γραφτει στο αντιστοιχο του facebook της υπογραφης μου :D Οσο για σενα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ !! Παιδια σας καληνυχτιζω, εχω ταξιδι αυριο και πρεπει να σηκωθω νωρις. Καληνυστα !!!! Edited May 17, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) οτι περισσοτερο μαθω σε ενημερωνω... το αποφασισες; δεν το νομιζω... αλλωστε ειναι παντου και σε ολα τα review ανωνυμος :lol: επειδη μου το ζητησε ο ιδιος να μην αναφερω ονομα τωρα που τον πηρα να τον ρωτησω για το κινητο παρακαλω οπως σβηστουν τα σχολια με το ονομα. φιλικα! Edited May 17, 2010 by nervous 'Ελεος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Εγω πάντως αν ηταν να δώσω 300 θα εβαζα 100 ακομα να πάρω το Legend και θα ειχα πραγματικο τηλέφωνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts