volcom Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Kαλημερα!! :D τι κανετε?? λογο εργασιακων/φοιτητικων υποχρεωσεων εχω χαθει ολιγον.!!αλλα θα βρω τον χρονο να επανελθω..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoni1 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 φιλε εχω το Iphone 3gs 32g & το nokia n900....το ενα τηλ συμπληρωνει το αλλο...οπως λεει και ο gosmio οτι εχει αλαξει ενα σωρο τηλ το ιδιο κανω και εγω εχω τρελα με τα τηλ και καθε λιγο αγοραζω....φυσικα δεν τα πουλαω ολλα,αλλα οσαν δεν μου κανουν...3 τηλ ειναι που αξιζουν για μενα τα 2 παραπανω που ανεφερα και το nokia n95 8g που εχω σαν βασικω τηλ...τα αλλα 2 ειναι το καθενα για το δικο του κοματι..μην ειμαστε φαν τις apple γιατι κακα τα ψεματα εχει πολλες ελειψεις το iphone.οπως φυσικα και το n900 που εχει παρα πολλες.αλλα γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλημέρα κι από μένα! Πάντως και εγώ έχω προγραμματισμένο ένα restore το Σάββατο :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) καλημερα σε ολην την παλιοπαρεα:D @soom & plavi & Caprenoctum ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι εγινε τελικα μετα το (πιθανον) restore που θα επιχειρησετε:lol::lol::p οσο σας ακουω,τοσο πιο πολυ δικαιωνομαι που το αφησα το μηλο.... πειτε μου ρε παιδια(ειλικρινα ομως) δεν παιζετε με τις πιθανοτητες,κατι να μην παει καλα? και ποσο χρονο ειναι η ολη διαδικασια? εγω με το λεο για καθε restore,θελω 5' οπουδηποτε και αν ειμςι,φυσικα χωρις καμια αναγκη pc,με πιθανοτητες επιτυχιας, 10000000000000000000000000000000000000000000000% :D Edited March 24, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μήτσο τι να μην πάει καλά; Όπως και στα WM έτσι και εδώ, αν ξέρεις τι κάνεις είσαι έτοιμος στο 5λεπτο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μήτσο τι να μην πάει καλά; Όπως και στα WM έτσι και εδώ, αν ξέρεις τι κάνεις είσαι έτοιμος στο 5λεπτο. Νικο,εγω λεγοντας 5' ενοω το τηλ ΦΟΥΛ στημενο! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 @Carpenoctum Τελικά δούλεψε Νίκο (το Genius) :) Αλλά έχω άλλα δύο pc (διαθέσιμα) να κάνω authorize :( Γιατί πρέπει να κάνεις restore? Υπάρχει κάποιος λόγος ή έτσι? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Δημήτρη εγώ το restore το κάνω για να καθαρίσω από μέσα κάτι σκουπίδια.. Όταν το στήσω (από την αρχή) και πάρω τα backup που πρέπει μπορώ στο επόμενο restore να είμαι έτοιμος αρκετά γρήγορα. Κρατάω το backup από το iTunes, και το backup των πακέτων του cydia και σε επόμενο Restore ξεμπερδεύω γρήγορα. Και εδώ, όπως και τα WM, πρέπει να σεβαστείς κάποιους κανόνες. Δεν επαναφέρεις backup από πακέτα cydia όταν κάνεις αναβάθμιση, κλπ κλπ Ναι, δε γίνεται τόσο άμεσα όσο στα WM, αλλά πίστεψέ με, όποιος θέλει να έχει τη δυνατότητα για επαναφορά σε καθαρό backup, μπορεί. 3 πράγματα χρειάζεσαι: Backup των πακέτων του Cydia, backup των Apps Settings, το backup του iTunes και είσαι έτοιμος. Και πρόσεχε.. μιλάω για set up as new και για jailbroken συσκευή. Γιατί αν μιλήσουμε για μη jailbroken συσκευή τα πράγματα είναι αστεία και πολύ πιο εύκολα. Πατάς restore και απλά του λες σε ποιό backup να σε γυρίσει και είσαι έτοιμος.. ούτε στήνεις, ούτε τίποτα. Κάνεις ένα κλικ. @Carpenoctum Τελικά δούλεψε Νίκο (το Genius) :) Αλλά έχω άλλα δύο pc (διαθέσιμα) να κάνω authorize :( Γιατί πρέπει να κάνεις restore? Υπάρχει κάποιος λόγος ή έτσι? Μην ανησυχείς. Και να φτάσεις τα 5 Λευτέρη τα κάνεις deauthorize all και μετά ξανά αυτά που χρησιμοποιείς. Restore θέλω να κάνω γιατί έκανα κάτι πειράματα τελευταία με τα deamons της συσκευής και με διάφορα άλλα mods και έχω πειράξει ένα σωρό αρχεία συστήματος. Ακόμα και αν επαναφέρω τα αρχικά που έχω κρατήσει δε θα νιώθω καλά. Οπότε ένα restore και set up as new, για να στηθεί από την αρχή η συσκευή και να φύγουν και διάφορα άλλα που πλέον δε χρησιμοποιώ και δε χρειάζομαι. Edited March 24, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Νικο,εγω λεγοντας 5' ενοω το τηλ ΦΟΥΛ στημενο! Γινεται Δημητρη. Το αν παρει λιγο χρονο παραπανω οφειλεται στην καθυστεριση του συχρονισμου αφου ολα βρισκονται στο iTunes και απο εκει πρεπει να επιστρεψουν στην συσκευη. Απλα ενα backup στην καρτα επιστρεφει πολυ πιο γρηγορα. Πιθανως και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα μαζι με την διαδικασια του hard reset. Ομως υπαρχει και το εξης που δεν το υπολογιζεις. Αν θελησουμε εμεις να καθαρισουμε την ρομ δεν μπορουμε απλα με Hard reset και επαναφορα του τελευταιου backup γιατι μεταφερεται και η registry. Οποτε χρειαζεται στησιμο απο την αρχη. Σ ενα μη JB iphone γινεται ανετα γιατι μεταφερονται με τον συχρονισμο μονο τα data και οι ρυθμισεις. Σε JB iphone για πραγματικο καθαρισμα χρειαζεται να εγκατασταθουν οι Cydia εφαρμογες απο την αρχη, εκτος αν καποιος χρησιμοποιησει το Rock (και εφ᾽οσον ειναι αξιοπιστο) για να επαναφερει επιλεκτικα τις cydia μαζι με τις ρυθμισεις τους. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευει σωστα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Κώστα υπάρχει καλύτερα το Pkg Backup αλλά καλά είναι να επαναφέρεις μόνο σε Restore και όχι σε Update. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 καλημερα σε ολην την παλιοπαρεα:D @soom & plavi & Caprenoctum ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι εγινε τελικα μετα το (πιθανον) restore που θα επιχειρησετε:lol::lol::p οσο σας ακουω,τοσο πιο πολυ δικαιωνομαι που το αφησα το μηλο.... πειτε μου ρε παιδια(ειλικρινα ομως) δεν παιζετε με τις πιθανοτητες,κατι να μην παει καλα? και ποσο χρονο ειναι η ολη διαδικασια? εγω με το λεο για καθε restore,θελω 5' οπουδηποτε και αν ειμςι,φυσικα χωρις καμια αναγκη pc,με πιθανοτητες επιτυχιας, 10000000000000000000000000000000000000000000000% :D Δημήτρη τα είπαμε και χθες......ατυχέστατες οι τυχόν συγκρίσεις αλλά εσύ εκεί το πας πάλι..... Κατά τη γνώμη μου αν ξέρεις το μήλο τον ίδιο χρόνο κάνεις και εννοείται ότι ΟΥΤΕ σε αυτόν τον τομέα έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από το λεό........ Το θεωρείς καλύτερο το λεό...δεκτό......αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάθε φορά με την πρώτη ευκαιρία προσπαθείς να το αποδείξεις.............................................................................μήπως για να το πιστέψεις??:lol: Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα... χάθηκα δυο τρεις μέρες από το thread αλλά επιστρέφω δριμύτερος..... ;) Όσον αφορά την διαδικασία του restore, συνυπογράφω 1000% αυτά που αναφέρει ο Νίκος. Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή και χωρίς τον φόβο να πάει κάτι στραβά. Με την προϋπόθεση πάντα ότι κάποιος γνωρίζει το τι κάνει και δεν το πραγματοποιεί στα κουτουρού.... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλησπέρα και από εμένα σε όλους! και ιδιαίτερα στον Κύριο Πτέραρχο με τον οποίο δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε τις 2 τελευταίες ημέρες λόγω δικών μου υποχρεώσεων :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δημήτρη τα είπαμε και χθες......ατυχέστατες οι τυχόν συγκρίσεις αλλά εσύ εκεί το πας πάλι..... Κατά τη γνώμη μου αν ξέρεις το μήλο τον ίδιο χρόνο κάνεις και εννοείται ότι ΟΥΤΕ σε αυτόν τον τομέα έχουμε κάτι να ζηλέψουμε από το λεό........ Το θεωρείς καλύτερο το λεό...δεκτό......αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάθε φορά με την πρώτη ευκαιρία προσπαθείς να το αποδείξεις.............................................................................μήπως για να το πιστέψεις??:lol: Βαγγελη περα απο την πλακα που καλως γινεται, υπαρχουν 3 συσκευες αυτη την στιγμη που ειναι κορυφαιες και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με τις 3 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ αναλογα τι σου ταιριαζει περισσοτερο. Τα εχουμε πει, το iphone εχει μεινει λιγο πισω σε hardware γιατι ειναι προγενεστερο. Οι οροι μπορει να αντιστραφουν το Ιουλιο και να υπερτερει αυτο μεχρι οι αλλοι να βγαλουν κατι πιο καινουργιο. Αυτο ειναι το παιχνιδι. Χθες ημουν ετοιμος να αφησω τον ανηψιο μου να παρει το Desire. Με το σκεπτικο να δω τι παιζεται και πιθανως να το κρατησω εγω. Το εψαξα τα εβαλα κατω και ειδα οτι ενω στην πραξη δεν θα ειχα καμια βελτιωση σ᾽αυτα που κανω με την συσκευη μου, θα περιοριζομουν και θα εχανα ευκολιες που σημερα τις εχω δεδομενες μονο και μονο για να λεω οτι το τηλεφωνο μου εχει προηγμενο λειτουργικο. Πρωτα πρωτα ξανα μανα αγορασε εφαρμογες που τις εχω ηδη απο το iphone και δεν ειναι οπως θα επρεπε να ειναι : quick office, to go documents, iGO κλπ Αυτη την στιγμη τις εχω σε καλυτερη μορφη και αν δεις ποσο γρηγορα ανοιγει ενα excel file με τα office 2010 θα παθεις πλακα. Με το quick office εκανα τσιγαρο αν το αρχειο ηταν 2-3 ΜΒ. Και πολλα αλλα παρομοια. Μην νομιζεις οτι πλεον δουλευουμε τις απαρχαιομενες εφαρμογες που ηξερες. Οι περισσοτερες εχουν αναλογα γραφικα μ αυτα των εφαρμογων του iphone. Εχω ξαναπει οτι υπαρχουν developers που προσφερουν με απλο donation τις ιδιες εφαρμογες που πουλανε στο marketplace η στο appstore. Ειλικρινα δεν εντυπωσιαστικα καθολου απο τα δεκαδες βιντεο που παρακολουθησα απο Nexus & Desire. Οποτε δεν χρειαζομαι δοκιμη. Aν καποια στιγμη θελησω να παω σε κατι αλλο λογω μη συνεχειας των 6.5, προτιμω το iPhone εκτος κι αν γινει κανα αναπαντεχο και αντι για βελτιωση δουμε τιποτα κουφο σε HW η SW. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Νικο,εγω λεγοντας 5' ενοω το τηλ ΦΟΥΛ στημενο! Χαχαχχα σας "πατάω" :p Nandroid full restore σε 30 sec. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 καλημερα σε ολην την παλιοπαρεα:D @soom & plavi & Caprenoctum ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τι εγινε τελικα μετα το (πιθανον) restore που θα επιχειρησετε:lol::p οσο σας ακουω,τοσο πιο πολυ δικαιωνομαι που το αφησα το μηλο.... πειτε μου ρε παιδια(ειλικρινα ομως) δεν παιζετε με τις πιθανοτητες,κατι να μην παει καλα? και ποσο χρονο ειναι η ολη διαδικασια? εγω με το λεο για καθε restore,θελω 5' οπουδηποτε και αν ειμςι,φυσικα χωρις καμια αναγκη pc,με πιθανοτητες επιτυχιας, 10000000000000000000000000000000000000000000000% :D Μητσο εισαι υπερβολικος θα ελεγα :lol: :p :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Νίκο, μπερδεύομαι. Όταν θα πατήσεις restore, μετά θα επιλέξεις «set up as new». Ωραία. Θα τα κάνει όλα, θα περάσει την 3.1.3 (ή την 3.1.2 αν πειράξω αυτά που μου λες, όταν θα φτάσει η ώρα θα τα δω καλύτερα). Μετά, δεν θα ξεκινήσω να τα περνάω ένα ένα αυτά που θέλω (είτε είναι από το Cydia και τα πακέτα από εκεί είτε από το iTunes και τις εφαρμογές); Ή θα επιλέξω να μου επαναφέρει κάποιο backup που έχω πάρει (το τελευταίο προφρανώς); :confused: Την καλησπέρα μου! @Ζαχαράκης Δημήτρη, δεν φοβάμαι να μην πάει κάτι καλά. Με αυτά που έχω διαβάσει δεν έχω λόγο να φοβάμαι. Απλά μπερδεύομαι με το Restore και set up as new ή επαναφορά από κάποιο backup. Αν και νομίζω ότι θα επιλέξω το πρώτο για να είναι καθαρό το τηλέφωνο. Και θα σκεφτώ αν θα ξανακάνω JB προς το παρόν. Ίσως μερικές ημέρες να το αφήσω καθαρό το τηλέφωνο. Να συγκρίνω μπαταρία, χρόνους απόκρισης για τις λειτουργίες... Δεν ξέρω ακόμα... :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Νίκο, μπερδεύομαι. Όταν θα πατήσεις restore, μετά θα επιλέξεις «set up as new». Ωραία. Θα τα κάνει όλα, θα περάσει την 3.1.3 (ή την 3.1.2 αν πειράξω αυτά που μου λες, όταν θα φτάσει η ώρα θα τα δω καλύτερα). Μετά, δεν θα ξεκινήσω να τα περνάω ένα ένα αυτά που θέλω (είτε είναι από το Cydia και τα πακέτα από εκεί είτε από το iTunes και τις εφαρμογές); Ή θα επιλέξω να μου επαναφέρει κάποιο backup που έχω πάρει (το τελευταίο προφρανώς); :confused: Αλέξανδρε αναφορικά με τα πακέτα του cydia, δεν χρειάζεται μετά το restore να τα περάσεις ένα ένα εάν τα έχεις κρατήσει backup με την εφαρμογή pkgbackup. Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια για να περαστούν αυτόματα τα πακέτα του cydia μετά από το restore με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το κινητό να μην γίνει set up as new αλλά να επαναφέρεις το τελευταίο backup του itunes στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η λίστα που κρατάει το pkgbackup για να κάνει στην συνέχεια αυτόματα το restore των πακέτων. Με λίγα λόγια εάν σετάρεις το τηλέφωνο σαν καινούριο και δεν επαναφέρεις το backup του itunes θα πρέπει να ξανά περάσεις τα πακέτα του cydia ένα ένα. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Παιδιά.. λίγο προσοχή. Όταν κάνετε Restore ένα jailbroken iphone προτείνω να κάνετε πάντα set up as new. Το backup που παίρνει το iTunes κρατάει σκουπίδια μέσα και αν έχετε πρόβλημα παίζει να επανέλθει. Όταν κάνουμε λοιπόν restore μετά κάνουμε set up as new. Την πρώτη φορά που έκανα restore και επανέφερα backup η συσκευή μέσα είχε διπλούς φακέλους στα του cydia: Τhemes.XVkfw και Themes.SHDJFJ. Οι γνώστες θα καταλάβουν τι εννοώ. Το PkG backup δουλεύει μια χαρά ακόμα και αν σετάρετε ως νέο το iphone. Παίρνετε backup με το PkgBackup, το οποίο αποθηκεύει το backup ως επαφή στο Contacts. Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι ένα sync με το iTunes ώστε η δημιουργηθείσα επαφή να περάσει στο Outlook ή αν συγχρονιζέτε με Google ή MobileMe απλά να βεβαιωθείτε ότι την πήρε Over the air. Πρόβλημα έχουν μόνο όσοι δε συγχρονίζουν με κάποιο από τα 3. Μετά το sync, και αφού τελειώσετε με τις υπόλοιπες προετοιμασίες, κάνετε το restore, μετά set up as new, μετά το jailbreak και το πέρασμα του cydia και του pkg backup. Κάνετε το sync σας με το iTunes για να περαστούν εφαρμογές, επαφές, κλπ ή σετάρετε google ή mobileme για να μπουν οι επαφές στο iPhone. Αφού μπουν οι επαφές ανοίγετε το PkGBackup και του ζητάτε να κάνει restore τα πακέτα και τέλος. Edited March 24, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μάλιστα, ομολογώ πως την συγκεκριμένη διαδικασία με τις επαφές δεν την ήξερα. Ευχαριστούμε Νίκο. :) Εκτός από το Outlook ισχύει και για το contacts στο mac? Η είναι μόνο για windows? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Αρτέμη το PkGBackup αποθηκεύει το backup του μέσα σε μια επαφή που δημιουργεί. Το μόνο που σε ενδιαφέρει εσένα είναι αυτή η επαφή να περάσει κάπου πριν κάνεις το restore για να μπορέσεις μετά να την επαναφέρεις στο Iphone. Προφανώς λοιπόν και αν συγχρονίζεις με το Contacts.app του mac, η επαφή που δημιουργεί θα περαστεί εκεί αφού κάνεις sync μετά το backup και πριν το restore. Μετά το restore στήνεις το sync για να περαστούν οι επαφές στο iphone και είσαι έτοιμος. Μου κάνει εντύπωση όμως. Αφού το έχεις το πρόγραμμα, την επαφή pkgbackup δεν την έχεις δει στη λίστα των επαφών σου; Αυτό είναι το backup σου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μου κάνει εντύπωση όμως. Αφού το έχεις το πρόγραμμα, την επαφή pkgbackup δεν την έχεις δει στη λίστα των επαφών σου; Αυτό είναι το backup σου. Όχι Νίκο δεν το είχα προσέξει. Ήξερα ότι περνάει κάπου την λίστα με το backup που κρατάει το iTunes αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να κρατάει την λίστα σαν μία επαφή. Όσο ζει μαθαίνει κανείς...... :p Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 http://img291.imageshack.us/img291/9935/screenshot20100324at509.png http://img338.imageshack.us/img338/9935/screenshot20100324at509.png Let's get started! :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Κάνε restore την 3.1.2 αφού πρώτα προσθέσεις την γνωστή διευθυνση στο αρχείο hosts του pc σου.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στην 3.1.3 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Επίτηδες το έκανα. Θα το κρατήσω λίγο καιρό εργοστασιακό από επιλογή. Να δω πως θα συμπεριφέρεται. Δεν θέλω να κάνω προς το παρόν JB. Αν θελήσω, θα «κατέβω» στην 3.1.2 ξανά. Αλλά προς το παρόν, το κρατάω ως έχει... ;):) http://img691.imageshack.us/img691/7103/screenshot20100324at518.png http://img87.imageshack.us/img87/967/screenshot20100324at520.png Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts