soom Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα! :D:D :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τελικα απο το μηλο δεν ξεκολλας ευκολα....το μεσημερι θα δωσω το hd2 μου και θα γυρισω δριμυτατος με ενα iphone 3gs 32gb αυτην τη φορα διοτι πριν το hd2 ειχα το 3g 16gb....τελικα με αυτα τα ''μηλα'' δεν μπορεισ να ξεκολλησεις ευκολα....:lol::p Σωστος! Κατα τη γνωμη μου,αν συνηθισεις την εμπειρια του (untethered) jb iphone,το να το εγκαταλειψεις ισοδυναμει με...εισπηδητικο μαρτυριο :p Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Και εγώ παιδιά μόλις έγινα κάτοχος ενός 3G και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ειδικά ο mp3 player είναι όλα τα λεφτά!!! Αλλά μου τη σπάει που δεν μπορείς να βάλεις αφύπνιση και μετά να το κλείσεις!!:cry: Μιάμιση ώρα αργότερα πήγα σήμερα στη δουλειά!!!:lol: Ειλικρινά, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να το τσεκάρω!!!:X:X:X Απλά το θεωρούσα ευνόητο!!!:ninja: ...και μάλλον θα το άλλαζα χαλαρά με ένα Νοκια Ν900 Edited March 22, 2010 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 εγώ την κοπάνησα. έβαλα κάτω τις ανάγκες μου και κατέληξα. σημαντικό ρόλο έπαιξε η μελλοντική αγωρά του iPad :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Σωστος! Κατα τη γνωμη μου,αν συνηθισεις την εμπειρια του (untethered) jb iphone,το να το εγκαταλειψεις ισοδυναμει με...εισπηδητικο μαρτυριο :p Μπα δεν ειναι ετσι, εγω και με τα δυο μπορω να κανω τα ιδια πραγματα χωρις να μου λειπει τιποτα. Αν αυριο παρω πισω το iphone μου το μονο που θα μου λειπει ειναι η ταχυτητα αποκρισης του HD2. To ιδιο οταν εδωσα το μηλο, σε μια μερα μπορουσα να κανω ολα οσα εκανα με το iphone. Και υπ οψη οτι δυλευω με mac ε; Σε καποιον που δεν τον ενδιαφερει τι λειτουργικο εχει η συσκευη και απλα κοιτα τι μπορει να κανει μ αυτην και οι δυο ειναι μια χαρα. Ξερεις που ειναι ολο το μυστικο τουλαχιστον για οσους ξερουν να στηνουν μια WM συσκευη; Η διαρκης ανανεωση μεσα απο τις νεες cooked rom, οι νεες εφαρμογες που βγαινουν καθε μερα πχ το swype πληκτρολογιο απο το OMNIA2 που ειναι οτι πιο γρηγορο στην πληκτρολογιση σημερα, παιζει και στο Leo http://www.1800pocketpc.com/2009/12/10/swype-input-keyboard-ported-to-all-windows-mobile.html Αυτα τα μικροπραγματα δινουν συνεχες ενδιαφερον κατι που με το iphone δεν μπορεις να το χεις. Οσο κι αν βγαινουν εφαρμογες στο appstore η στο cydia. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 κατ’ αρχάς καλησπέρα:) κατά δεύτερον, πέρασα σε win7 και το κ°λο itunes δεν καταλαβαίνει πλέον το id μου.:mad: δυστηχώς, δεν πρόλαβα να διαβάσω πρώτα τον οδηγό σου ΝίκοCarpe, και για αυτό όλα αυτά. Υπάρχει λύση μήπως? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Αυτα τα μικροπραγματα δινουν συνεχες ενδιαφερον κατι που με το iphone δεν μπορεις να το χεις. Οσο κι αν βγαινουν εφαρμογες στο appstore η στο cydia. Αυτο ακριβως θα ελεγα κι εγω αλλα για το...iphone.:D Πλεον ειναι τοσες πολλες οι δυνατοτητες που αποκταει μεσω jb η συσκευη που καμμια φορα εκπλησσομαι:file explorer,διαδραστικη lockscreen,widgets,multitasking οπως του Palm Pre(που ειναι ο,τι πιο εντυπωσιακο σημερα),ανταλλαγη αρχειων μεσω bt :cool:,υποστηριξη περισσοτερων formats/αρχειων,θεματα & customizing,splashscreens,μεχρι και vertical scrolling των εικονιδιων. Σιγουρα ολα αυτα δεν ειναι αναγκαια σε ολους αλλα ειναι εντυπωσιακο το τι μπορεις να κανεις πλεον. Εναν καλο Divx/Xvid player απομενει να βρω... Edited March 22, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Αυτο ακριβως θα ελεγα κι εγω αλλα για το...iphone.:D Πλεον ειναι τοσες πολλες οι δυνατοτητες που αποκταει μεσω jb η συσκευη που καμμια φορα εκπλησσομαι:file explorer,διαδραστικη lockscreen,widgets,multitasking οπως του Palm Pre(που ειναι ο,τι πιο εντυπωσιακο σημερα),ανταλλαγη αρχειων μεσω bt :cool:,υποστηριξη περισσοτερων formats/αρχειων,θεματα & customizing,splashscreens,μεχρι και vertical scrolling των εικονιδιων. και για ποσο θα το εχεις με jb Οδυσσεα??:happy: ειναι δουλεια αυτη,να τρεμεις στην ιδεα του restore,αν ποτε και οποτε χρειαστει ??:lol::p καλημερα σε ολους :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 και για ποσο θα το εχεις με jb Οδυσσεα??:happy: ειναι δουλεια αυτη,να τρεμεις στην ιδεα του restore,αν ποτε και οποτε χρειαστει ??:lol::p καλημερα σε ολους :D καλημερα Δημητρη. Ολα τα καλα καποτε εχουν ενα τελος σωστα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καλημερα Δημητρη. Ολα τα καλα καποτε εχουν ενα τελος σωστα; :lol: σε οτι εχει σχεση με τα μηλα,ναι :p γιατι με τον Λεοντα,τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημερα. Εγω παντος ονειρευομαι ενα διαφορετικο iphone 4 ωστε να με κανει να ξαναγυρισω για πολλους λογους παρολο που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το Λεο. Ομως θελω να μην εχω το αγχος καθε φορα μην χασω το JB και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου. Δεν νομιζω ν αλλαξει τιποτα σ αυτο αφου ο ανταγωνισμος πηγαινει σε χειροτερες καταστασεις. Ακομα και σημερα μπορω να παραγγειλω το Desire αφου εχω καποιον που μου ζητα σαν τρελος το HD2. Δεν το κανω γιατι κατι δεν με γεμιζει σ αυτο το λειτουργικο. Τα 6.5 πλεον βασιζονται στο xda. Οποτε καποια στιγμη πρεπει να δουμε τι θα κανουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημερα. Εγω παντος ονειρευομαι ενα διαφορετικο iphone 4 ωστε να με κανει να ξαναγυρισω για πολλους λογους παρολο που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το Λεο. Ομως θελω να μην εχω το αγχος καθε φορα μην χασω το JB και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου. Δεν νομιζω ν αλλαξει τιποτα σ αυτο αφου ο ανταγωνισμος πηγαινει σε χειροτερες καταστασεις. Ακομα και σημερα μπορω να παραγγειλω το Desire αφου εχω καποιον που μου ζητα σαν τρελος το HD2. Δεν το κανω γιατι κατι δεν με γεμιζει σ αυτο το λειτουργικο. Τα 6.5 πλεον βασιζονται στο xda. Οποτε καποια στιγμη πρεπει να δουμε τι θα κανουμε. Τώρα που είπες για το desire, Κώστα και επειδή προς τα εκεί θα κινηθώ μάλλον, μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τιμή του και η μικρή διαφορά του από το legend. (μόνο 30 ευρώ :wacko:) Μήπως κάτι τρέχει, ή απλά η htc θέλει να πουλήσει περισσότερο το δικό της παρά το nexus1? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημέρα σας παιδιά..... Νομίζω ότι έχει χαθεί λίγο η μπάλα σχετικά με ότι αφορά το jb του μήλου. Τι θέλω να πω??Ότι και χωρίς jb δεν νομίζω ότι αγγίζει το λεό το μήλο....παιδιά απλά appstore!!!!!!!!!Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του μήλου από όλα τα άλλα τηλέφωνα...ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!! Δεν λέω καλό το jb (και εγώ το έχω) αλλά με μέτρο....καλό είναι να πληρώνεις τις εφαρμογές για να ξέρεις τι έχεις...εγώ για παράδειγμα το jb το έχω μόνο για το igo. Τις άλλες τις πληρώνω.... Και να πω και κάτι άλλο?? Καλύτερα jb παρά custom roms από τους xda, την έχω πατήσει στο παρελθόν και όλη την ώρα δεν έκανα τίποτα άλλο παρά flashing....όλες οι roms είχαν και από κάποιο ελλάτωμα και συνέχεια έβγαιναν καινούριες για να διορθώσουν το ελλάτωμα της παλιάς.....ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.... Στην αρχή που είχα το μήλο για να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα....έχασα κάποιες δήθεν ευκολίες που μου παρείχαν τα wm..Έκατσα και διάβασα, πειραματίστικα και κατέληξα ότι το μοντέλο των wm είναι απαρχαιωμένο!!!!!!!!!!!!!Απλά το μήλο είναι κάποια χρόνια μπροστά και απ' ότι φαίνεται το καταλάβανε αυτό στην MS και το γυρνάνε κάπως στη φιλοσοφία του μήλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλει πολύ δρόμο όμως ακόμα για να μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης λεό με μήλο........ Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) σε οτι εχει σχεση με τα μηλα,ναι :p γιατι με τον Λεοντα,τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα:D Καλημερα. Εγω παντος ονειρευομαι ενα διαφορετικο iphone 4 ωστε να με κανει να ξαναγυρισω για πολλους λογους παρολο που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το Λεο. Ομως θελω να μην εχω το αγχος καθε φορα μην χασω το JB και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου............... Καλημέρα σας παιδιά..... Νομίζω ότι έχει χαθεί λίγο η μπάλα σχετικά με ότι αφορά το jb του μήλου. Τι θέλω να πω??Ότι και χωρίς jb δεν νομίζω ότι αγγίζει το λεό το μήλο........................... Θέλει πολύ δρόμο όμως ακόμα για να μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης λεό με μήλο........ Παιδια ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι. Το οτι ειστε ευχαριστημενοι απο το Leo ειναι θετικο. Φανταζομαι οτι και γιαυτο το κρατατε και καλα κανετε. Εδω σταματαω για το Λεο γαιτι δεν με ενδιαφερει, αν ηταν αλλοιως θα το ειχα παρει και θα εγραφα στο αντιστοιχο thread. Ουτε Βαγγελη κανουμε συγκρισεις μεταξυ Leo και μηλου. Δεν χρειαζεται και δεν ειναι αυτος ο σκοπος. Το καθενα απο αυτα τα 2 και οποιαδηποτε αλλη συσκευη κανει αυτο που κανει με διαφορετικη φιλοσοφια και τροπο. Μας αρεσουν, τα παιρνουμε, δεν μας αρεσουν, αλλαζουμε συσκευη βρε αδερφε, δεν χρειαζεται κανενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον για το αντιθετο. Ηρεμα και απλα. Αυτης της φιλοσοφιας ειμαι. Αφου εγω ειμαι ευχαριστημενος απο κατι, δεν με "νοιαζει" αν ο Ιορδανης δεν ειναι με αυτο αλλα με κατι αλλο. Δηλαδη αυτους που εχουν ακομη απλη συσκευη κινητο τηλεφωνο τι πρεπει να τους κανουμε ? Να τους υποβαλλουμε σε δημοσιο μαστιγωμα στη μεση της Πλατειας Αριστοτελους η Συνταγματος ? Η να τους εκθεσουμε στην πυρα σαν την Ιωαννα της Λωρεννης ? Ειναι επιλογη τους και δικαιωμα τους. Το σεβομαι απολυτα. Οχι ομως και οτι εχουμε αγχος και τρεμουμε στην ιδεα του restore, μην τυχον και δεν ξαναβγει το ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ που λεω και γω και δεν μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας. Μην τρελλαθουμε. Οι πιο παλιοι χρηστες ξερουν καλα (και σεις μεσα σαυτους) οτι το μηλο και χωρις ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ στεκεται μια χαρα. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι θα αναγκαστουν/με καποιοι να αγορασουν καποιες εφαρμογες που τις ειχαν μεχρι τωρα πιθανον σπασμενες. Χωρις αυτο να σημαινει οτι οι πραγματικες εφαρμογες που χρειαζομαστε απαιτουν ενα χαμηλο ποσο για να τις αποκτησουμε νομιμα. It's up to you που λεμε και στα Ελληνικα. Οποιος δεν θελει βεβαια δεν τις αγοραζει. Αλλα και παλι το τηλεφωνα θα εχει αυτα για τα οποια αρχικα αγοραστηεκε. Την ευχρηστια, την ευκολια, το στυλ και το interface και φυσικα τη δυνατοτητα να εχεις στη διαθεση σου μια ατελειωτη αγορα εφαρμογων που καποιοι θεωρουν χαζες και αλλοι χρησιμες. Ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του. Καλημερα σε ολους :D Edited March 23, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Τώρα που είπες για το desire, Κώστα και επειδή προς τα εκεί θα κινηθώ μάλλον, μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τιμή του και η μικρή διαφορά του από το legend. (μόνο 30 ευρώ :wacko:) Μήπως κάτι τρέχει, ή απλά η htc θέλει να πουλήσει περισσότερο το δικό της παρά το nexus1? Τι να τρεχει ρε Γιαννο. Το Legend εχει αλλη ποιοτητα κατασκευης η οποια αντισταθμιζει το κοστος του επεξεργαστη κ.λ.π. Οσο για το Nexous δεν ηλθε επισημα στην Ευρωπη νομιζω για να δουμε πραγματικες τιμες και η τρεχουσα τιμη για οσους το αγοραζουν εχει να κανει μ αυτο. Θα δεις οτι το desire στην Αμερικη θα πωλειται σχεδον ιδια τιμη με το nexus. Τελος παντων, μαλλον θα το εχω στα χερια μου απο τις 15 Απριλιου. Το θελει ο ανηψιος μου και επειδη δεν ξερει ο μικρος να το φτιάξει, θα του δωσω το Leo να κανει την δουλεια του και θα κρατησω εγω το Desire κανα μηνα μεχρι να βγουν απο το XDA ολα τα σχετικα για να του το στησω με Ελληνικα, root κλπ. Οποτε θα εχω ιδεα και γι᾽αυτο οταν ελθει η ωρα της κρισεως:D (Δεκεμβρης). @Πτεραρχος Κωστη εγω το εχω δουλεψει το iphone χωρις JB αρκετες μερες. Ολα μπορουν να γινουν πλαγιως απλα ειναι πολυ πιο συντομο και ευκολο να πατας πανω σ ενα αρχειο και να επιλεγεις επισυναψη, η να πατας πανω σ ενα attachment και να επιλεγεις αποθυκευση, απο το να κανεις ολοκληρη διαδικασια με την καθε εφαρμογη. Επισης καποια αλλα καλουδια θα λειψουν οπως και να ᾽χει. Αν ομως η apple βελτιωσει το interface που σημαινει λειτουργικοτητα ολα τα αλλα θα φανταζουν ασημαντα. Εκει ειναι ολο το θεμα. Να κανει το JB να δειχνει ασημαντο. Edited March 23, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Τι να τρεχει ρε Γιαννο. Το Legend εχει αλλη ποιοτητα κατασκευης η οποια αντισταθμιζει το κοστος του επεξεργαστη κ.λ.π. Οσο για το Nexous δεν ηλθε επισημα στην Ευρωπη νομιζω για να δουμε πραγματικες τιμες και η τρεχουσα τιμη για οσους το αγοραζουν εχει να κανει μ αυτο. Θα δεις οτι το desire στην Αμερικη θα πωλειται σχεδον ιδια τιμη με το nexus. Τελος παντων, μαλλον θα το εχω στα χερια μου απο τις 15 Απριλιου. Το θελει ο ανηψιος μου και επειδη δεν ξερει ο μικρος να το φτιάξει, θα του δωσω το Leo να κανει την δουλεια του και θα κρατησω εγω το Desire κανα μηνα μεχρι να βγουν απο το XDA ολα τα σχετικα για να του το στησω με Ελληνικα, root κλπ. Οποτε θα εχω ιδεα και γι᾽αυτο οταν ελθει η ωρα της κρισεως:D (Δεκεμβρης). Θα σου πώ τι να τρέχει. Μόλις σκάσει μύτη το desire, η τιμή του legend θα πάρει την κατηφόρα.:ninja: Η καλή κατασκευή του δεν αρκεί για μόλις 30 ευρώ διαφορά από το desire. Μέσα στον Απρίλιο θα το πάρω και εγώ, αν με ικανοποιήσουν τα πρώτα reviews (το δικό σου πχ:whistle::)) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Βρε παιδια απο εχτεσ δεν εχω τηλ...:(,εκανα downgrade apo 3.1.3 σε 3.1.2 κσι απο τοτε μου βγαζει στην οθονη το εικονιδιο usb---->itunes το συνδεσα με το itunes αλλα τιποτα εχει μουλαρωσει τι να κανω....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημέρα σας! κατ’ αρχάς καλησπέρα:) κατά δεύτερον, πέρασα σε win7 και το κ°λο itunes δεν καταλαβαίνει πλέον το id μου.:mad: δυστηχώς, δεν πρόλαβα να διαβάσω πρώτα τον οδηγό σου ΝίκοCarpe, και για αυτό όλα αυτά. Υπάρχει λύση μήπως? Λευτέρη το έλυσες το πρόβλημα; Αν όχ, πες μου λίγο πιο αναλυτικά τι έχεις κάνει και τι πρόβλημα έχεις ακριβώς. Εναν καλο Divx/Xvid player απομενει να βρω... yxflash; Mplayer (free); και για ποσο θα το εχεις με jb Οδυσσεα??:happy: ειναι δουλεια αυτη,να τρεμεις στην ιδεα του restore,αν ποτε και οποτε χρειαστει ??:lol::p καλημερα σε ολους :D Έκανα quote πριν διαβάσω το παρακάτω μήνυμα του Πτέραρχου που με κάλυψε. Συν το γεγονός ότι εμείς δεν κινδυνεύουμε. Υπάρχει και το downgrade. Τα έχουμε ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια. Το πρόβλημα είναι στις νέες συσκευές που έρχονται με 3.1.3 ή πιο γενικά με νέα bootrom. Παιδια ας μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι. Το οτι ειστε ευχαριστημενοι απο το Leo ειναι θετικο. Φανταζομαι οτι και γιαυτο το κρατατε και καλα κανετε. Εδω σταματαω για το Λεο γαιτι δεν με ενδιαφερει, αν ηταν αλλοιως θα το ειχα παρει και θα εγραφα στο αντιστοιχο thread. Ουτε Βαγγελη κανουμε συγκρισεις μεταξυ Leo και μηλου. Δεν χρειαζεται και δεν ειναι αυτος ο σκοπος. Το καθενα απο αυτα τα 2 και οποιαδηποτε αλλη συσκευη κανει αυτο που κανει με διαφορετικη φιλοσοφια και τροπο. Μας αρεσουν, τα παιρνουμε, δεν μας αρεσουν, αλλαζουμε συσκευη βρε αδερφε, δεν χρειαζεται κανενας να προσπαθει να πεισει τον αλλον για το αντιθετο. Ηρεμα και απλα. Αυτης της φιλοσοφιας ειμαι. Αφου εγω ειμαι ευχαριστημενος απο κατι, δεν με "νοιαζει" αν ο Ιορδανης δεν ειεναι με αυτο αλλα με κατι αλλο. Δηλαδη αυτους που εχουν ακομη απλη συσκευη κινητο τηλεφωνο τι πρεπει να τους κανουμε ? Να τους υποβαλλουμε σε δημοσιο μαστιγωμα στη μεση της Πλατειας Αριστοτελους η Συνταγματος ? Η να τους εκθεσουμε στην πυτρα σαν την Ιωαννα της Λωρεννης ? Ειναι επιλογη τους και δικαιωμα τους. Το σεβομαι απολυτα. Οχι ομως και οτι εχουμε αγχος και τρεμουμε στην ιδεα του restore, μην τυχον και δεν ξαναβγει το ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ που λεω και γω και δεν μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας. Μην τρελλαθουμε. Οι πιο παλιοι χρηστες ξερουν καλα (και σεις μεσα σαυτους) οτι το μηλο και χωρις ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ στεκεται μια χαρα. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι θα αναγκαστουν/με καποιοι να αγορασουν καποιες εφαρμογες που τις ειχαν μεχρι τωρα πιθανον σπασμενες. Χωρις αυτο να σημαινει οτι οι πραγματικες εφαρμογες που χρειαζομαστε απαιτουν ενα χαμηλο ποσο για να τις αποκτησουμε νομιμα. It's up to you που λεμε και στα Ελληνικα. Οποιος δεν θελει βεβαια δεν τις αγοραζει. Αλλα και παλι το τηλεφωνα θα εχει αυτα για τα οποια αρχικα αγοραστηεκε. Την ευχρηστια, την ευκολια, το στυλ και το interface και φυσικα τη δυνατοτητα να εχεις στη διαθεση σου μια ατελειωτη αγορα εφαρμογων που καποιοι θεωρουν χαζες και αλλοι χρησιμες. Ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του. Καλημερα σε ολους :D Με κάλυψες Πτέραρχε! :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Και εγώ παιδιά μόλις έγινα κάτοχος ενός 3G και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ειδικά ο mp3 player είναι όλα τα λεφτά!!! Αλλά μου τη σπάει που δεν μπορείς να βάλεις αφύπνιση και μετά να το κλείσεις!!:cry: Μιάμιση ώρα αργότερα πήγα σήμερα στη δουλειά!!!:lol: Ειλικρινά, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να το τσεκάρω!!!:X:X:X Απλά το θεωρούσα ευνόητο!!!:ninja: ...και μάλλον θα το άλλαζα χαλαρά με ένα Νοκια Ν900 Είσαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά θα το άλλαζες χαλαρά με ένα νόκια επειδή δεν χτυπάει το ξυπνητήρι του όταν το έχεις κλειστό; (το πλέον λογικό δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 και για ποσο θα το εχεις με jb Οδυσσεα??:happy: ειναι δουλεια αυτη,να τρεμεις στην ιδεα του restore,αν ποτε και οποτε χρειαστει ??:lol::p καλημερα σε ολους :D σε οτι εχει σχεση με τα μηλα,ναι :p γιατι με τον Λεοντα,τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα:D Καλημερα. Εγω παντος ονειρευομαι ενα διαφορετικο iphone 4 ωστε να με κανει να ξαναγυρισω για πολλους λογους παρολο που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το Λεο. Ομως θελω να μην εχω το αγχος καθε φορα μην χασω το JB και δεν μπορω να κανω την δουλεια μου. Δεν νομιζω ν αλλαξει τιποτα σ αυτο αφου ο ανταγωνισμος πηγαινει σε χειροτερες καταστασεις. Ακομα και σημερα μπορω να παραγγειλω το Desire αφου εχω καποιον που μου ζητα σαν τρελος το HD2. Δεν το κανω γιατι κατι δεν με γεμιζει σ αυτο το λειτουργικο. Τα 6.5 πλεον βασιζονται στο xda. Οποτε καποια στιγμη πρεπει να δουμε τι θα κανουμε. Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά να μην απαντήσω σε αυτά τα μνμτα???δεν μπόρεσα να κρατηθώ...:lol::) Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλημέρα σας! Λευτέρη το έλυσες το πρόβλημα; Αν όχ, πες μου λίγο πιο αναλυτικά τι έχεις κάνει και τι πρόβλημα έχεις ακριβώς. όχι Νικόλα, προσπαθώ να ενεργοποιήσω genius, και μου ζητάει login ή δημιουργία λογαριασμού. Προσπαθώ να κάνω login και βγάζει μήνυμα λάθους ότι δεν έχει σωστό password ή όνομα χρήστη. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία για αλλαγή pwd με επιτυχία, μου έρχεται mail δλδ. Εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τίποτα. Πάω να κάνω δημιουργία με τα ίδια στοιχεία, και λέει ότι το συγκεκριμένο username χρησιμοποιείται.:mad: Τα παράτησα. Δε θα ενεργοποιήσω genius. Σημειωτέον, από το μήλο δεν έχω πρόβλημα, μπαίνω appstore κανονικά, αγοράζω εφαρμογές κ.λ.π. καλημέρα σε όλο το κόσμο:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Λευτέρη κάνε sign out από το iTunes, κάνε deauthorize τον υπολογιστή, ξανά sign in και μετά authorize πάλι και δες αν πέτυχε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Βρε παιδια απο εχτεσ δεν εχω τηλ...:(,εκανα downgrade apo 3.1.3 σε 3.1.2 κσι απο τοτε μου βγαζει στην οθονη το εικονιδιο usb---->itunes το συνδεσα με το itunes αλλα τιποτα εχει μουλαρωσει τι να κανω....:( ωχ ...αρχισες και εδω ?.. μια βδομαδα στο θεμα του λεο δεν σταματησες να διαλυεις το τηλ αλλα και το thread, με τα μαγικα που εκανες στο τηλ.... με το που πηρες το μηλο ξανα τα ιδια...απο οτι βλεπεις δεν φταινε οι συςκευες,αλλα οι χρηστες.... Κώστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά να μην απαντήσω σε αυτά τα μνμτα???δεν μπόρεσα να κρατηθώ...:lol::) Βαγγελη,χαλαρωσεεεε:p @Tesalat Κωστη,το νου σου...με τα ανδροειδη...εγω δεν θα δανειζα σε κανεναν συσκευη μου! μια γρατζουνια να γινει.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Λευτέρη κάνε sign out από το iTunes, κάνε deauthorize τον υπολογιστή, ξανά sign in και μετά authorize πάλι και δες αν πέτυχε. ευχαριστώ Νικόλα, θα το δοκιμάσω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ωχ ...αρχισες και εδω ?.. μια βδομαδα στο θεμα του λεο δεν σταματησες να διαλυεις το τηλ αλλα και το thread, με τα μαγικα που εκανες στο τηλ.... με το που πηρες το μηλο ξανα τα ιδια...απο οτι βλεπεις δεν φταινε οι συςκευες,αλλα οι χρηστες.... Βαγγελη,χαλαρωσεεεε:p @Tesalat Κωστη,το νου σου...με τα ανδροειδη...εγω δεν θα δανειζα σε κανεναν συσκευη μου! μια γρατζουνια να γινει.... Δημήτρη το ξέρεις και το καταλαβαίνεις ότι το είπα καλοπροαίρετα.....άλλωστε έχει δίκιο ο Κώστας που λέει ότι αρέσει στον καθένα...... από εκεί και πέρα για τον φίλο που έχει πρόβλημα με το μήλο και την 3.1.3. μην ξεχνάς ότι για τους καινούριους χρήστες είναι δύσκολο το μήλο....και απ' ότι καταλαβαίνω αν και απ' ότι θυμάμαι είχε πει ότι το είχε και παλιά το μήλο μάλλον δεν το είχε ψάξει καλά.... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts