CarpeNoctum Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 ΥΓ. Για να εναλλάσσω τους χάρτες θέλω iFile...? ΥΓ2. Για να μην έχω παρατράγουδα με πιστωτικές και συναλλάγματα, λέω να βγάλω μια χρεωστική, να της βάλω μέσα τα δολαριάκια και έτσι να αγοράσω τις εφαρμογές. Μήπως έχουμε καμιά καλή τραπεζούλα που να εγγυάται συμβατότητες? Σκεφτόμουν Πειραιώς που έχω ήδη λογαριασμούς. Ή Citibank....:O Υ.Γ.1: Αν εννοείς να εναλάσσεις χάρτες της ίδιας χώρας δε θα το κάνεις μέσα από το πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα θα φορτώσεις ένα χάρτη. Αν έχεις βέβαια το iFile μπορείς να φτιάξεις κάπου ένα directory και να πετάξεις εκεί μέσα τους άλλους χάρτες και μετά μέσα από τη συσκευή να κάνεις τα copy/paste των χαρτών που θέλεις (edit.. περίμενε να το επιβεβαιώσω αν γίνεται) - edit2: ναι γίνεται: /var/mobile/Applications και εκεί ψάχνεις το folder που αντιστοιχεί στο Igo και από κει και πέρα τα άλλα είναι γνωστά. Υ.Γ.2: Πήγαινε στην Πειραιώς και πες τους οτι θέλεις χρεωστική και ρώτα αν συνεργάζεται καλά με το paypal. Αυτό σε ενδιαφέρει. Αν κάποιος άλλος έχει χρησιμποιήσει κάποια χρεωστική μπορεί να σου πει. Εγώ το έχω σε πιστωτική το paypal οπότε δε μπορώ να σου πω σίγουρα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Υ.Γ.2: Πήγαινε στην Πειραιώς και πες τους οτι θέλεις χρεωστική και ρώτα αν συνεργάζεται καλά με το paypal. Αυτό σε ενδιαφέρει. Αν κάποιος άλλος έχει χρησιμποιήσει κάποια χρεωστική μπορεί να σου πει. Εγώ το έχω σε πιστωτική το paypal οπότε δε μπορώ να σου πω σίγουρα. Ναι αυτό θέλω, απλά με το συνάλλαγμα δεν ξέρω τι παίζει γιατί θέλω δολάρια και η πιστωτική έχει € μέσα.;) Θα τους ρωτήσω τηλεφωνικώς.... Περιμένω update για το ΥΓ1.;) Φαντάζομαι κάτι σαν αυτό που κάναμε και στα HD για να εναλλάσσουμε τους χάρτες(CIT -> TA -> NavTeQ -> DIS -> κλπ).;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutgout10 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 καλημερα και απο μενα, ακουλουθει ιστορια φυσικα, παω που λετε στο μολ να αγορασω βιβλια (μου αρεσει να διαβαζω) και λεω δεν παω να αγορασω το ... ακατανομαστο ... παω που λετε στην βονταφον και ελαβε ο κατωθι διαλογος: - καλησπερα, ηρθα - καλησπερα κυριε τι θα θελατε - το ιφον - φυσικα κυριε, ειστε πελατης μας; (μιαζω ως εν γενει θυμα) - φυσικα, το εχετε; - φυσικα και το διαθετουμε. - αμεσα; - πρεπει να περιμενετε 2 βδομαδες... - πλακα μου κανετε... γεια σας παω στην κοσμοτε... - .... - καλησπερα σας - καλησπερα σας κυριε τι θα θελατε; - απο την βονταφον ερχομε... - .... - θελω το ιφον - δυστηχως μονο το 32αρι εχουμε - φετρε το και ετσι ειμαι ενας ευτηχης η δυστηχη κατοχος ενος ... ακατανομαστου ... φυσικα ως γνησιος ελλην και υπο το βλεμμα της ... γυναικος εκανα περι 20λεπτου να τοποθετησω την σιμ γιατι δεν ανοιγα τις οδηγιες... αυριο ελπιζω να το ανοιξω... περι καρτας, πας σην κυπρου και ανοιγεις εναν λογαριασμο ο οποιος σου παρεχει βιζα ντεμπιτ καρτ, χρεισιμοποιετε μετα ως χρεωστικη με οριο το ποσον του λογαριασμου σου και αναγνωριζετε στο συστημα ως βιζα. Παράθεση siemens s25/ericsson r320e/Nokia 6210/Nokia 8310/Nokia 6610/Nokia 7110/nokia 6670/nokia 6680/Motorola RAZR2 V8/nokia 6220 classic/Μιο701/ HTC P3350/HTC Touch HD/nokia e66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutgout10 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι η ... γυνασικα εχει λογαριασμο στο αητουν, μηπως εγω να εκανα αποπειρα να ανοιξω με αμερικανικα στοιχεια; Παράθεση siemens s25/ericsson r320e/Nokia 6210/Nokia 8310/Nokia 6610/Nokia 7110/nokia 6670/nokia 6680/Motorola RAZR2 V8/nokia 6220 classic/Μιο701/ HTC P3350/HTC Touch HD/nokia e66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Αρχικά καλορίζικο. Άσε το λογαριασμό της γυναίκας σου. Άνοιξε εσύ έναν πρωτεύοντα με την κάρτα σου εφόσον θες να αγοράζεις εφαρμογές και αν για κάποιο λόγο χρειαστείς αμερικάνικο ανοίγεις ένα δεύτερο χωρίς κάρτα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Αρχικά καλορίζικο. Άσε το λογαριασμό της γυναίκας σου. Άνοιξε εσύ έναν πρωτεύοντα με την κάρτα σου εφόσον θες να αγοράζεις εφαρμογές και αν για κάποιο λόγο χρειαστείς αμερικάνικο ανοίγεις ένα δεύτερο χωρίς κάρτα. Σωστός... Καλορίζικο και καλοχρησιμοποίητο και από εμένα!:p:D Επίσης, επειδή διαφέρει λιγάάκι από τα υπόλοιπα τηλέφωνα, καλύτερα να διαβάσεις το manual.. Και εγώ το διάβασα, παρόλο που ήξερα τι έπρεπε να κάνω...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 φυσικα ως γνησιος ελλην και υπο το βλεμμα της ... γυναικος :lol::lol::lol: σαν να βλέπω εμενα :lol::lol: καλορίζικο και προσοχή...πρώτα διαβάζουμε και μετά πράττουμε...παθών... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 :blink::blink: Θα το κάνω όπως μου έμαθες εσύ...!:D:happy: WinSCP και SSH... Μέγα Διδάσκαλε ευχαριστώ και πάλι!!!! ΥΓ. Για να εναλλάσσω τους χάρτες θέλω iFile...? ΥΓ2. Για να μην έχω παρατράγουδα με πιστωτικές και συναλλάγματα, λέω να βγάλω μια χρεωστική, να της βάλω μέσα τα δολαριάκια και έτσι να αγοράσω τις εφαρμογές. Μήπως έχουμε καμιά καλή τραπεζούλα που να εγγυάται συμβατότητες? Σκεφτόμουν Πειραιώς που έχω ήδη λογαριασμούς. Ή Citibank....:O Η Πειραιως έχει μια virtual prepaid κάρτα (Mastercard) την Webuy η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά άμεσα και τροφοδοτείται πανευκολα μέσω winbank εφόσον ήδη διατηρεις λογαριασμό καταθέσεων εκεί. Επίσης παίζει άψογα με το paypal. Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες χωρίς κανένα προβλημα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μια ερωτηση ρε παιδες......δεν ακουω πια τους ηχους του συστηματος - ενω εχω το προφιλ στο κανονικο και ενεργοποιημενα τα σχετικα μπατονακια.....καμια βοηθεια?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Καλημέρα κοίτα το πρώτο πλήκτρο πάνω από τα πλήκτρα τις έντασης αν είναι προς τα κάτω έχεις απενεργοποιήσεις τους ήχους . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 CarpeNoctum, soom, ktsak, kkalog Δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 CarpeNoctum, soom, ktsak, kkalog Δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Να σαι καλά Κώστα...:D Παιδάκια,μάλλον κάτι που έχω βάλει καταναλώνει πολλούς πόρους... Δεν γίνεται το βράδυ να το είχα αφήσει σε Airplane Mode με Notifications και Push OFF και να μου τρώει 10%...... Κάτι παίζει.. Κάτι.. Δεν ξέρω ακόμα τι, αλλά θα το βρω, που θα μου πάει.....:cool: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Να σαι καλά Κώστα...:D Παιδάκια,μάλλον κάτι που έχω βάλει καταναλώνει πολλούς πόρους... Δεν γίνεται το βράδυ να το είχα αφήσει σε Airplane Mode με Notifications και Push OFF και να μου τρώει 10%...... Κάτι παίζει.. Κάτι.. Δεν ξέρω ακόμα τι, αλλά θα το βρω, που θα μου πάει.....:cool: Πόσο συχνά κάνεις λήψεις για emails? Καιρό;;; Μήπως το είχες στο wifi? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Πόσο συχνά κάνεις λήψεις για emails? Καιρό;;; Μήπως το είχες στο wifi? Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι μέτα από Soft Reset, το SSH μένει ανοιχτό.;) Και πρέπει να το κλείνω. Για mail, έχω κλειστά Push και Notifications(Fetch New Data/Push/OFF)(όταν τα είχα ανοιχτά την έτρωγε...). Απλά ελέγχει κάθε 15 λεπτά. WiFi off... 3G και Location Services on... Αλλα δεν φτάνει για να το εξηγήσουν....:confused: Μήπως φταίει το θέμα του Πάνου??? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι μέτα από Soft Reset, το SSH μένει ανοιχτό.;) Και πρέπει να το κλείνω. Για mail, έχω κλειστά Push και Notifications(Fetch New Data/Push/OFF)(όταν τα είχα ανοιχτά την έτρωγε...). Απλά ελέγχει κάθε 15 λεπτά. WiFi off... 3G και Location Services on... Αλλα δεν φτάνει για να το εξηγήσουν....:confused: Μήπως φταίει το θέμα του Πάνου??? Το μόνο επιπλέον που μπορεί να κάνει το Θέμα είναι απλά να τραβάει λόγω του καιρού. Αλλά και πάλι τόσο πολύ σε μια νύχτα σε Airplane mode είναι περίεργο. Ασ' το άλλο ένα βράδυ έτσι και δες πάλι. Αν έχει πάλι τέτοια κατανάλωση ξεκίνα τα γνωστά πειράματα. Στην αρχή απενεργοποίησε το Θέμα και τα άλλα άστα όπως το είχες σήμερα. Αν έχει πάλι κατανάλωση απενεργοποίησε και τη λήψη emails.. Επίσης, αν στο σπίτι σου ή εκεί που αφήνεις το τηλέφωνο το βράδυ δεν έχεις καλό σήμα 3G είναι λογικό να σου τρώει μπαταρία γιατί ψάχνει για καλύτερο σήμα ασταμάτητα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Στο PC Toodledo Outlook Sync. Στο iPhone To Do. Το PC τα στέλνει στο Toodledo και το To Do του iPhone τα παίρνει. Λίγο πολύπλοκο αλλά αφού δεν υπάρχει άλλη λύση αρκούμαστε σ' αυτήν. Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Επίσης, αν στο σπίτι σου ή εκεί που αφήνεις το τηλέφωνο το βράδυ δεν έχεις καλό σήμα 3G είναι λογικό να σου τρώει μπαταρία γιατί ψάχνει για καλύτερο σήμα ασταμάτητα. το σκεφτηκα και εγώ αλλά αφού το αφήνω χωρίς σήμα, ούτε μειλ ούτε καιρό ούτε 3g εχει για να ψάξει. Και επίσης χάθηκε από το think different ο καιρός στην lock screen. Από μόνο του. Το έκλεισα το ξανανοιξα και πάλι τίποτα. Τι να πω. Θα το κοιτάξω οταν παω σπίτι. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 όλο το πρωί μου έβγαλε τον αδόξαστο να στείλει ένα mail και τελικά δεν το έστειλε:angry::whip::protest:. δεχόμουνα όμως κανονικά...έχει κανεις καμια ιδέα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 το σκεφτηκα και εγώ αλλά αφού το αφήνω χωρίς σήμα, ούτε μειλ ούτε καιρό ούτε 3g εχει για να ψάξει. Και επίσης χάθηκε από το think different ο καιρός στην lock screen. Από μόνο του. Το έκλεισα το ξανανοιξα και πάλι τίποτα. Τι να πω. Θα το κοιτάξω οταν παω σπίτι. Βασικά λάθος μου. Ξέχασα ότι το έχεις σε flight mode. Άρα δεν παίζει αυτό που σου είπα. όλο το πρωί μου έβγαλε τον αδόξαστο να στείλει ένα mail και τελικά δεν το έστειλε:angry::whip::protest:. δεχόμουνα όμως κανονικά...έχει κανεις καμια ιδέα??? Μέχρι σήμερα το πρωί έστελνες κανονικά; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 από τι στιγμή που πήρα τι σύσκευη είναι η πρώτη φορα που επιχείρησα να γράψω και να στείλω mail.υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο jb??? δέχομαι όμως κανονικά και στο gmail και στο hotmail Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 από τι στιγμή που πήρα τι σύσκευη είναι η πρώτη φορα που επιχείρησα να γράψω και να στείλω mail.υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο jb??? δέχομαι όμως κανονικά και στο gmail και στο hotmail Από ποιό δε στέλνεις; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 ούτε από το ένα ούτε από το άλλο.να ρωτήσω και κάτι ακόμα?υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε εφαρμογές από cydia μέσο pc.όπως με το appstore??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 ούτε από το ένα ούτε από το άλλο.να ρωτήσω και κάτι ακόμα?υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε εφαρμογές από cydia μέσο pc.όπως με το appstore??? Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορείς να στείλεις. Ειδικά από το gmail. Όταν έστησες το λογαριασμό πήγες από κει που μπορείς να το κάνεις αυτόματα το στήσιμο του gmail? Γιατί από κει πρέπει να δουλεύει άψογα. Για το δεύτερο δε γνωρίζω συγκεκριμένη ιστοσελίδα που να μπορείς να δεις και να κατεβάσεις ό,τι υπάρχει στο cydia. Αν θες μόνο να δεις υπάρχει το http://www.appstarz.com αλλά δεν έχει επιλογή να κατεβάσεις. Σκόρπια μπορείς να βρεις δεξιά και αριστερά. Πρόκειται για αρχεία με κατάληξη *.deb και για το πώς τα εγκαθιστάς δες εδώ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 μόλις διαπίστωσα ότι από gmail στέλνει.για hotmail ούτε λόγος... όσο αναφορά για το cydia ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.θέλω να εχω internet στη συσκευη από το pc και όχι μέσο 3g όταν είναι συνδεδεμενο...:)για να μη μου έρθει ο κούκος αηδόνι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 μόλις διαπίστωσα ότι από gmail στέλνει.για hotmail ούτε λόγος... όσο αναφορά για το cydia ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.θέλω να εχω internet στη συσκευη από το pc και όχι μέσο 3g όταν είναι συνδεδεμενο...:)για να μη μου έρθει ο κούκος αηδόνι :lol: Για το hotmail βάλε ξεχωριστή εφαρμογή. Βάλε στο appstore "hotmail" και θα τη βρεις. Για το δεύτερο αν έχεις στο μυαλό σου αυτό που έκανες με τα WM, που έπαιρνες δηλαδή internet μέσω activesync εδώ δε γίνεται, ή τουλάχιστον δε γνωρίζω εγώ τρόπο να γίνει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts