soom Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Καλημερες πολλες :D καλα να περνατε ολοι σας!! @ Αλεξανδρε,δεν χαθηκε η παρεα,λογω εκκαθαρισης πολιτικων μηνυματων... αν υπαρχουν καποιοι που πειραχτηκαν απο κατι τετοιο,(εγω λογω απουσιας,δεν εχω παρει χαμπαρι αν εγινε κατι τετοιο)σε λαθος φορουμ γραφουν... εγω παντως χαθηκα λογω κρισης (οικονομικης πιο πολυ,αλλα και λιγο λογω της εσωτερικης στο Thread μας) και αυξημενου φορτου εργασιας οσοι τα εχουν λυμενα τα προβληματα τους μπορουν να ασχολουνται ελευθερα με την επικοινωνια,τεχνολογια,εγω πρεπει να δουλεψω (και μαλιστα εντατικα) για να τα φερω βολτα... δυστυχως δεν εχω κανεναν να μου τα δινει στο πιατο,ουτε περιουσια ετοιμη για φαγωμα.... τα σεβη μου σε ολην την παλιο παρεα Δεν νομίζω να στράβωσε κανείς Δημήτρη, απλά χάθηκε και ένα μήνυμα που έλεγα την καλησπέρα μου! Και είπα να το ξαναγράψω! Προς θεού δεν λέω ότι πειράχτηκα που μου έσβησε ο Νίκος Μύθος τα μηνύματα! Εξάλλου, εγώ φταίω! Λίγο πολύ όλοι περνάμε τα ζόρια μας. Ο καθένας για τους λόγους του! Καλημέρα Μήτσε Καλημέρα σε όλους Καλημέρα Λευτέρη! :) Καλημέρες κ από μένα. Δημήτρη όπως τα λες είναι για τους περισσότερους. Πτέραρχε είχες περάσει ξανά σε netbook OS X??? δουλεύει απροβλημάτιστα?? Μιχάλη, γενικά μικροπροβληματάκια θα συναντήσεις όταν θα πας να βάλεις το MacOSX αλλού (εκτός υπολογιστών Apple). Αλλά εξαρτάται από το αν λύνονται και τι προβλήματα είανι αυτά. Αν πχ, δεν δουλεύει μια θύρα USB, το WiFi, το mouse, το πληκτρολόγιο.. 1002... Μπορεί να σου βγει και να δουλέψει αμέσως! Αλλά το πιο πιθανό από αυτά που διαβάζω στο internet γενικά είναι να ζοριστείς..! :) Η δύναμη της παρέας Δημήτρη είναι να υπάρχει ακόμη και όταν για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτή η τακτική επικοινωνία, και νομίζω ότι αυτό εδώ μέσα το έχουμε κερδίσει :) Να είσαι πάντα καλά, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Την καλημέρα μου σε όλους! Κ. Καλημέρα και από εμένα Κώστα! Συμφωνώ μαζί σου και με τα λεγόμενά σου! :) Καλημέρα στην παρέα! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ναι, αλλα δεν θα εχουμε πετυχει τον ΑΝΣΚ που λεμε και εμεις οι στρατιωτικοι (Στρατηγε μου πως με βλεπεις ?). ... πλαγίως, Πτεραρχέ μου! :lol: :p Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Καλησπέρα Άλεξ !!! Δηλαδή λες για κάποιον άπειρο δεν είναι κ η πιο ενδεδειγμένη λύση έτσι? Βασικά το θεωρώ πιο εύκολα λόγω της διαφοράς της τιμής :tease::tease::(:( Άσε που πιστεύω ότι με τέτοια ενασχόληση θα εντριφίσω σε βάθος σ ένα θέμα που είμαι τελείως άσχετος.!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 ποιος από τους 2 είναι;;; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421866&catid=010200 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447283&catid=010200 Καλησπερα,ειναι ο 1011 BREAKING NEWS!! Όποιος έχει συσκευή Nokia οποιουδήποτε τύπου (από τηλ μέχρι bt) και χρειάζεται service ίσα που τη που...σε. Από 1-3-10 έχει λυθεί η συνεργασία μεταξύ Alpha Copy και Nokia και ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιος θα αναλάβει το εξουσιοδοτημένο service. Σας μιλάω σαν παθών με ένα γαμ@#$bluetooth. Από 12-1-10 το έχω στο service για αντικατάσταση και ακόμα δεν το έχω πάρει! Ηδη υπαρχουν αρνησεις επισκευης απο Nokia Shops(προσωπικη εμπειρια),κι ελλειψη ανταλλακτικων Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) ............. Μιχάλη, γενικά μικροπροβληματάκια θα συναντήσεις όταν θα πας να βάλεις το MacOSX αλλού (εκτός υπολογιστών Apple). Αλλά εξαρτάται από το αν λύνονται και τι προβλήματα είανι αυτά. Αν πχ, δεν δουλεύει μια θύρα USB, το WiFi, το mouse, το πληκτρολόγιο.. 1002... Μπορεί να σου βγει και να δουλέψει αμέσως! Αλλά το πιο πιθανό από αυτά που διαβάζω στο internet γενικά είναι να ζοριστείς..! :)............... Αλεξανδρε διαφωνω "μερικως", δεν ειναι τοσο δυσκολη υποθεση. Επιπλεον η συγκεκριμενη λυση του Dell (τουλαχιστον για τον 10v που ξερω και εχω διαβασει) δουλευει ΟΤΒ. Οποτε μια και εχουμε ηδη Mac, ειναι οτι καλυτερο. Ετσι πιστευω εγω. Και η διαφορα τιμης με εναν MacBook ειναι μερα με τη νυχτα. :rolleyes: Καλησπέρα Άλεξ !!! Δηλαδή λες για κάποιον άπειρο δεν είναι κ η πιο ενδεδειγμένη λύση έτσι? Βασικά το θεωρώ πιο εύκολα λόγω της διαφοράς της τιμής :tease::tease::(:( Άσε που πιστεύω ότι με τέτοια ενασχόληση θα εντριφίσω σε βάθος σ ένα θέμα που είμαι τελείως άσχετος.!! Μιχαλη, περιμενε να το κανω εγω και θα σου πω εντυπωσεις. Σε καμια βδομαδα θα εχω αποτελεσματα. Αφου οι περισσοτεροι λενε οτι το 1011 ειναι το ιδιο μοντελο, θα το παραγγειλω και προχωρω με την παραλαβη στην εγκατασταση. Θα εχετε συντομα νεα μου :D Edited March 3, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Επειδή δεν είμαι σπίτι και γράφω από το τηλέφωνο, απλά πτεραρχε να σου πω ότι μιλάω γενικά. Δεν διαφωνώ ότι το ντελλ είναι macos friendly. Αλλά γενικά είναι ζορικο. Θ επανέλθω αργότερα μιχάλη!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Αλεξανδρε διαφωνω "μερικως", δεν ειναι τοσο δυσκολη υποθεση. Επιπλεον η συγκεκριμενη λυση του Dell (τουλαχιστον για τον 10vπου ξερω και εχω διαβασει) δουλευει ΟΤΒ. Οποτε μια και εχουμε ηδη Mac, ειναι οτι καλυτερο. Ετσι πιστευω εγω. Και η διαφορα τιμης με εναν MacBook ειναι μερα με τη νυχτα. :rolleyes: Μιχαλη, περιμενε να το κανω εγω και θα σου πω εντυπωσεις. Σε καμια βδομαδα θα εχω αποτελεσματα. Αφου οι περισσοτεροι λενε οτι το 1011 ειναι το ιδιο μοντελο, θα το παραγγειλω και προχωρω με την παραλαβη στην εγκατασταση. Θα εχετε συντομα νεα μου :D Κώστα περιμένω εντυπώσεις όταν το πάρεις και ολοκληρώσεις το εγχείρημα, γιατί και το 1GB μνήμης μου φαίνεται πολύ λίγο. Από ότι έχω καταλάβει το Mac OS είναι λίγο μηνομοβόρο. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 :OΚώστα περιμένω εντυπώσεις όταν το πάρεις και ολοκληρώσεις το εγχείρημα, γιατί και το 1GB μνήμης μου φαίνεται πολύ λίγο. Από ότι έχω καταλάβει το Mac OS είναι λίγο μηνομοβόρο. Εχω ηδη καβατζα τη μνημη 2GB απο το Asus eeePC 1000H που εδωσα. Οποτε 1η κινηση θα ειναι να τη βαλω :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχετε να προτείνετε κανά e-shop κυρίως ξένο για βιβλία; Το amazon είναι λίγο λαχείο να σου τύχει να στέλνει Ελλάδα και τα μεγάλα Ελληνικά ή δεν έχουν καθόλου αυτό που ψάχνεις ή τρελούς χρόνους αναμονής. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχετε να προτείνετε κανά e-shop κυρίως ξένο για βιβλία; Το amazon είναι λίγο λαχείο να σου τύχει να στέλνει Ελλάδα και τα μεγάλα Ελληνικά ή δεν έχουν καθόλου αυτό που ψάχνεις ή τρελούς χρόνους αναμονής. Για δες εδώ (το πρώτο το βάζω σε περίπτωση που χρησιμοποιούσες το .com) http://www.amazon.co.uk http://www.waterstones.com http://bookshop.blackwell.co.uk/jsp/welcome.jsp Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Ευχαριστώ Νίκο, το αγγλικό amazon χρησιμοποιώ και έχω ψωνίσει αλλά μερικές φορές η καλύτερη τιμή είναι από καταστήματα που παραδίδουν μόνο Αγγλία. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μιχαλη, περιμενε να το κανω εγω και θα σου πω εντυπωσεις. Σε καμια βδομαδα θα εχω αποτελεσματα. Αφου οι περισσοτεροι λενε οτι το 1011 ειναι το ιδιο μοντελο, θα το παραγγειλω και προχωρω με την παραλαβη στην εγκατασταση. Θα εχετε συντομα νεα μου :D Πτεραρχέ μου όπως κατάλαβες θα επιστρατεύσω την αεροπορία να βγάλει το φίδι απ την τρύπα....:):) Όχι τίποτα άλλο απλά σκέφτομαι να δώσω πνοή με αγορά νέας μνήμης στο λαπτοπάκι μου αλλά αν αγοράσω το Dell θα αγοράσω για εκέινο....;) Επειδή δεν είμαι σπίτι και γράφω από το τηλέφωνο, απλά πτεραρχε να σου πω ότι μιλάω γενικά. Δεν διαφωνώ ότι το ντελλ είναι macos friendly. Αλλά γενικά είναι ζορικο. Θ επανέλθω αργότερα μιχάλη!! Φίλε εδώ θα είμαστε!!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχει πάρει κανείς iPhone 3gs σκέτη συσκευή? Αν ναι, από που? Πήγα σε έναν Γερμανό και μου είπαν ότι μόνο με συμβόλαιο το δίνουν! Δεν θέλω όμως να κάνω συμβόλαιο. Πίστευα ότι μετά από τόσους μήνες, θα έχουν λυθεί τα προβήματα διαθεσιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχει πάρει κανείς iPhone 3gs σκέτη συσκευή? Αν ναι, από που? Πήγα σε έναν Γερμανό και μου είπαν ότι μόνο με συμβόλαιο το δίνουν! Δεν θέλω όμως να κάνω συμβόλαιο. Πίστευα ότι μετά από τόσους μήνες, θα έχουν λυθεί τα προβήματα διαθεσιμότητας. Είναι αλήτες. Έχεις κάθε δικαίωμα να το αγοράσεις σκέτο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχει πάρει κανείς iPhone 3gs σκέτη συσκευή? Αν ναι, από που? Πήγα σε έναν Γερμανό και μου είπαν ότι μόνο με συμβόλαιο το δίνουν! Δεν θέλω όμως να κάνω συμβόλαιο. Πίστευα ότι μετά από τόσους μήνες, θα έχουν λυθεί τα προβήματα διαθεσιμότητας. Πηγαινε κι εσυ σε ενα OTEShop και παρτο χωρις συμβολαιο !!!!!!!! Και γραψε το Γερμανο ξερεις που :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχει πάρει κανείς iPhone 3gs σκέτη συσκευή? Αν ναι, από που? Πήγα σε έναν Γερμανό και μου είπαν ότι μόνο με συμβόλαιο το δίνουν! Δεν θέλω όμως να κάνω συμβόλαιο. Πίστευα ότι μετά από τόσους μήνες, θα έχουν λυθεί τα προβήματα διαθεσιμότητας. Πίστεψέ με δεν έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας, απλά προτιμούν να το δίνουν με σύνδεση γιατί σαν σκέτη συσκευή δεν έχει σχεδόν καθόλου κέρδος. Να δεις μόλις βγει το 4G ( ή όπως θα λέγεται), πως θα "ξεπεταχτούν" τα εναπομείναντα 3GS :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Είναι αλήτες. Έχεις κάθε δικαίωμα να το αγοράσεις σκέτο. Όπως τα λες είναι. Τι να του έλεγα εγώ όμως, αφού μου το είπε έτσι ωμά? Αν κάνεις συμβόλαιο, μου λέει, μπορώ να στο δώσω, αλλιώς απαγορεύεται να τα πουλάμε σκέτες συσκευές. Πηγαινε κι εσυ σε ενα OTEShop και παρτο χωρις συμβολαιο !!!!!!!! Και γραψε το Γερμανο ξερεις που :cool: Σε όλα τα OTEShop πουλάνε iPhone? Δεν το ήξερα αυτό. Δεν πιστεύω να έχουν προβλήματα διαθέσιμων συσκευών στο απόθεμα εκεί, ε? Αλλά άμα στο γερμανό κάνουν τέτοια κόλπα για τα συμβόλαια, στα οτεσοπ δεν είναι λογικό να κάνουν χειρότερα λόγω cosmote? Πίστεψέ με δεν έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας, απλά προτιμούν να το δίνουν με σύνδεση γιατί σαν σκέτη συσκευή δεν έχει σχεδόν καθόλου κέρδος. Να δεις μόλις βγει το 4G ( ή όπως θα λέγεται), πως θα "ξεπεταχτούν" τα εναπομείναντα 3GS :lol: Σκέφτηκα, μήπως παίζει και κάποιο μπόνους των υπαλλήλων ανάλογα με την συσκευή και τον αριθμό των συμβολαίων που πουλούν. Αφού μόλις του είπα για το iPhone πριν με ρωτήσει χρώμα, χωρητικότητα, μοντέλο, τρόπο πληρωμής κτλ. με ρώτησε αν έχω συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) ............ Σε όλα τα OTEShop πουλάνε iPhone? Δεν το ήξερα αυτό. Δεν πιστεύω να έχουν προβλήματα διαθέσιμων συσκευών στο απόθεμα εκεί, ε? Αλλά άμα στο γερμανό κάνουν τέτοια κόλπα για τα συμβόλαια, στα οτεσοπ δεν είναι λογικό να κάνουν χειρότερα λόγω cosmote?................... Εχουνε. Οσο για τα κολπα, μην το λες για τα OTEShop. Εγω στα "πετρινα χρονια", το Σεπτεβριο δηλαδη που ψαχναμε ολοι με το κυαλι τις συσκευες, πηρα 2 συσκευες σκετες απο εκει και αλλοι 2 φιλοι μου απο μια, χωρις συμβολαια, χωρις τιποτε. Τι να σου πω τωρα ? Δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις τιποτε :!: Επιτελους πηρα απαντηση στο ερωτημα μου εδω περι Dell mini 10v / 1011 :D Edited March 3, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Εχουνε. Οσο για τα κολπα, μην το λες για τα OTEShop. Εγω στα "πετρινα χρονια", το Σεπτεβριο δηλαδη που ψαχναμε ολοι με το κυαλι τις συσκευες, πηρα 2 συσκευες σκετες απο εκει και αλλοι 2 φιλοι μου απο μια, χωρις συμβολαια, χωρις τιποτε. Τι να σου πω τωρα ? Δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις τιποτε :!: Υποθετικά το είπα. Αν ήξερα ότι σε oteshop για iphone είναι καλύτερα, θα είχα πάει αμέσως εκεί παρακάμπτοντας τον γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Καλησπέρα παίδες.. Έχω κάψει τον εγκέφαλό μου.. Κάθε υποψία κυττάρου αφιερώθηκε σε δύο πράγματα (1 στην ουσία): Call of Duty 4 : Modern Warfare :cool: Call of Duty : Modern Warfare 2 :cool: :cool: :lol: Και στα δικά μας.. Για να βάλεις το MacOS X σε άλλον υπολογιστή θεωρητικά θα πρέπει να ζοριστείς λίγο. Δεν ξεχνάμε τους περιορισμούς της Apple. Σίγουρα, για να μας λέει ο Πτέραρχος ότι είναι MacOS X Friendly το Dell, θα είναι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ζοριστεί λίγο για να τα κάνει όλα να δουλέψουν ρολόι! Βέβαια, δεν είναι και κανόνας. Αλλά για ένα περιορισμένο ΛΣ, όλο και κάτι μπορεί να σκαλώσει! Και δύο ενδιαφέροντα νέα: http://www.wired.com/gadgetlab/2010/03/iphones-lcd-screen-beats-nexus-ones-oled-display/ http://www.macheist.com/ :) Edited March 4, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλημερα..!δυστυχως εχω χαθει γιατι το pc μου τα επαιξε κ σας γραφω απο τ μηλο...! Φιλε αλεξη εγω το πηρα σκετη συσκευη απο vodafone και δεν μου ειπαν τιποτα για συμβολαιο..! Φι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Πλέον το 3GS το δίνει και ο αντιπρώσοπος Infoquest μέσω του e-shop τους you.gr. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει με το επόμενο iPhone το καλοκαίρι. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Για αυτους που εχουν περισσοτερα απο ενα Mac και θελουν να τα συγχρονισουν, χωρις ομως να πληρωσουν τη συνδρομη που απαιτει το Mobileme, να μια καινουρια εφαρμογη δωρεαν fruux. :D Αναλυτικοτερα : "Το fruux είναι μια ελαφρια και ευκολοχρησατη εφαρμογη, που συγχρονιζει τα Address Book, Calendars, Tasks and Bookmarks μεταξύ διαφορετικών Macs. Το fruux υποστηρίζει το συγχρονισμό και επιλυει διαφορα conflicts που θα δημιουργηθουν όταν αλλάξει μια εγγραφή σε περισσότερα από ένα μηχάνημα. Το fruux προς το παρόν εχει μεταφραστει στα ολλανδικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ισπανικά και ρουμανικά. Ειναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, για το λογο αυτο καλο θα ειναι να παιρνετε αντιγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας τακτικα! Απαιτήσεις συστήματος: Mac OS X 10.5.8 ή μεταγενεστερο" Καλη προσπαθεια :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Όπως τα λες είναι. Τι να του έλεγα εγώ όμως, αφού μου το είπε έτσι ωμά? Αν κάνεις συμβόλαιο, μου λέει, μπορώ να στο δώσω, αλλιώς απαγορεύεται να τα πουλάμε σκέτες συσκευές. Πιθανως,με τη φιλοσοφια λειτουργιας του franchise,σε καποια καταστηματα επιτρεπεται να χαρασουν τη δικη τους στρατηγικη.Το γραφω διοτι εγω το αγορασα ως σκετη συσκευη,διχως συμβολαια,επιδοτησεις κτλ απο Γερμανο.Πηγα,το "εκλεισα",και την επομενη βδομαδα το αγορασα μετρητοις.Διχως πιεση,προστριβες ή ελιγμους απο την πλευρα του καταστηματος.Σα να αγοραζα ενα BT handsfree. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 καλησπέρα σε όλη την παρέα....έχασα κάποια post αυτές τις ημέρες γιατί ήμουν άρρωστος, δηλητηρίαση (έτσι για να μην νομίζετε ότι όλες οι ταβέρνες στα χωριά της Κρήτης είναι καλές)!!!! Φίλε Αλέξανδρε εννοείται ότι δεν σε ξέχασα.. Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts