plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 καλησπέρα παιδιά....λοιπόν έπεσε στα χέρια μου σήμερα από έναν φίλο το HD. Δεν μπορώ να πω, είναι κάπως επιβλητικό και με τη μεγάλη οθόνη ακόμα περισσότερο....τις προηγούμενες μέρες το σκεφτόμουνα....αλλά σήμερα που το είχα στα χέρια μου και το δούλεψα λίγο κατάλαβα ότι σαν το μήλο κανένα.....και με μία λέξη για μένα θα πω την διαφορά ανάμεσα στις δύο συσκευές που καθιστούν το iphone το νούμερο ένα, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές......απλά το μήλο νομίζω ότι είναι κάτι χρόνια μπροστά!!!!!!!!! Και είμα θετικός στα wm κινητά αλλά παιδιά η διαφορά είναι μεγάλη!!!!!!!!! (Και δεν υπάρχει διαφορά μόνο στις εφαρμογές αλλά από εκεί ξεκινάμε). Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μια καλή ίσως περίοδος είναι Παρασκευή-Σάββατο 9-10 Απριλίου; Ωραία θα το βάλω στο καλεντάρι μου να το έχω στα υπ'όψιν :lol: :lol:! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μιχάλη αν έχεις Gmail τότε ενεργοποιείς το Google Reader και πας με κλειστά μάτια σε αυτή την εφαρμογή: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21329 . @Μιχάλη άμπαλο και Νίκο Κάρπε Εγώ θα σκεφτόμουν και το NewsRack iTunes Link για RSS. Εμένα με έχει καταβολέψει αυτό! Και δεν το αλλάζω με τίποτα! :) Την καλημέρα μου (ναι ναι, πριν από μια ωρίτσα ξύπνησα)...! :) Οπότε το πρώτο βήμα είναι να ανοίξω λογαριασμό στο gmail κ μετά να αρχίσω τις δοκιμές έτσι?? μάλιστα αυτό θα κάνω λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ παίδες!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Εννοείται πως θα επαναληφθούν τα του Δεκεμβρίου αλλά με περισσότερες συμμετοχές! Εγώ δεν έχω θέμα για το πριν ή μετά το Πάσχα! Όποτε θέλετε, εγώ μέσα (αρκεί να είναι μετά τις 22 του Μάρτη που θα έχω ανέβει Αθήνα)!!! :happy::happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Εγώ προτείνω να ρθείτε Κρήτη κ θα αναλάβω να φάμε αρνί αντικρυστό!! γεύση που δύσκολα θα ξεχάσετε..... ;);) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Εγώ προτείνω να ρθείτε Κρήτη κ θα αναλάβω να φάμε αρνί αντικρυστό!! γεύση που δύσκολα θα ξεχάσετε..... ;);) Θα συμφωνήσω.. Το αντικριστό αρνάκι είναι...:food::baby::drool: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Εγώ προτείνω να ρθείτε Κρήτη κ θα αναλάβω να φάμε αρνί αντικρυστό!! γεύση που δύσκολα θα ξεχάσετε..... ;);) Θα συμφωνήσω.. Το αντικριστό αρνάκι είναι...:food::baby::drool: επειδή και εγώ είμαι από Κρήτη όσον αφορά το αντικριστό το συστήνω ανεπιφύλακτα και στους πιο απαιτητικούς....απλά είναι λουκούμι..... κάτι άλλο τώρα...επειδή δεν το έχω ψάξει μέχρι τώρα και θα αρχίσω τώρα να το ψάχνω από θήκες τι προτείνεται??????έχω δει διάφορες και με ψιλοενδιαφέρει...... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 από θήκες τι προτείνεται??????έχω δει διάφορες και με ψιλοενδιαφέρει...... Kαι εμενα με ενδιαφερει το ιδιο ακριβως.. Καποια "καλτσα" μαλλον και ισως μια σιλικονης για πισω.. Οποιος ειναι ευχαριστημενος απο κατι ας μας φωτισει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 επειδή και εγώ είμαι από Κρήτη όσον αφορά το αντικριστό το συστήνω ανεπιφύλακτα και στους πιο απαιτητικούς....απλά είναι λουκούμι..... κάτι άλλο τώρα...επειδή δεν το έχω ψάξει μέχρι τώρα και θα αρχίσω τώρα να το ψάχνω από θήκες τι προτείνεται??????έχω δει διάφορες και με ψιλοενδιαφέρει...... Φίλε εγώ έχω την iskin solo σε μαύρο κ είμαι πολυ ευχαριστημένος. http://www.iskin.com/solo/. 5 μήνες το μήλο δε το χω βγάλει ούτε λέπτο, μπαίνει κ στην θήκη του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να την βγάλεις κ σε 5-6 γερές πτώσεις του μήλου την πάλεψε μια χαρά... Λίγο ακριβούτσικη (25 ευρώ) αλλά είναι αρκετά λεπτή δένοντας ταυτόχρονα το μήλο με ασφάλεια Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Φίλε εγώ έχω την iskin solo σε μαύρο κ είμαι πολυ ευχαριστημένος. http://www.iskin.com/solo/. 5 μήνες το μήλο δε το χω βγάλει ούτε λέπτο, μπαίνει κ στην θήκη του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να την βγάλεις κ σε 5-6 γερές πτώσεις του μήλου την πάλεψε μια χαρά... Λίγο ακριβούτσικη (25 ευρώ) αλλά είναι αρκετά λεπτή δένοντας ταυτόχρονα το μήλο με ασφάλεια όντως φαίνεται πολύ καλή...ευχαριστώ Μιχάλη!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @all Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον! Αν και είναι φοβερή η ιδέα του Κώστα να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε/δούμε ζωντανά, λόγοι απόστασης και ελεύθερου χρόνου δεν μας το επιτρέπουν νομίζω! Βλέπετε δεν είμαι από την Αθήνα, αλλά από τη Λάρισα και οι όποιες επισκέψεις μου στην πρωτεύουσα περιορίζονται σε αυθημερόν ταξίδια αστραπή :) Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό την απόκτηση ενός Mac, αλλά για ένα 15,4 Pro που θα ταίριαζε πιο καλά στις απαιτήσεις μου, λέω να περιμένω την έγκριση του ΕΣΠΑ... ναι ναι έχω βάλει προς επιδότηση ένα laptop της τάξης των 4.000,00€. Το mini από την άλλη είναι μια πολύ εύκολη λύση λόγω κόστους να γίνει και σχετικά άμεσα! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @all Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό την απόκτηση ενός Mac, αλλά για ένα 15,4 Pro που θα ταίριαζε πιο καλά στις απαιτήσεις μου, λέω να περιμένω την έγκριση του ΕΣΠΑ... ναι ναι έχω βάλει προς επιδότηση ένα laptop της τάξης των 4.000,00€. Το mini από την άλλη είναι μια πολύ εύκολη λύση λόγω κόστους να γίνει και σχετικά άμεσα! :p Γιώργο όλοι τα ΕΣΠΑ περιμένουμε!!!! :wacko::wacko: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα. Αν θέλετε μια καλή θήκη, ενα search στο eBay για incipio και θα με θυμηθητε ;) γύρω στα 12 ευρακια Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @all Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον! Αν και είναι φοβερή η ιδέα του Κώστα να βρεθούμε από κοντά και να τα πούμε/δούμε ζωντανά, λόγοι απόστασης και ελεύθερου χρόνου δεν μας το επιτρέπουν νομίζω! Βλέπετε δεν είμαι από την Αθήνα, αλλά από τη Λάρισα και οι όποιες επισκέψεις μου στην πρωτεύουσα περιορίζονται σε αυθημερόν ταξίδια αστραπή :) Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό την απόκτηση ενός Mac, αλλά για ένα 15,4 Pro που θα ταίριαζε πιο καλά στις απαιτήσεις μου, λέω να περιμένω την έγκριση του ΕΣΠΑ... ναι ναι έχω βάλει προς επιδότηση ένα laptop της τάξης των 4.000,00€. Το mini από την άλλη είναι μια πολύ εύκολη λύση λόγω κόστους να γίνει και σχετικά άμεσα! :p Πάντως η πρόταση εξακολουθεί να ισχύει αν το πρόγραμμα σου βρει καμία "τρύπα". Με 4.000 στο ΕΣΠΑ παίρνεις πάντως και το laptop και το mini ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 επειδή και εγώ είμαι από Κρήτη όσον αφορά το αντικριστό το συστήνω ανεπιφύλακτα και στους πιο απαιτητικούς....απλά είναι λουκούμι..... κάτι άλλο τώρα...επειδή δεν το έχω ψάξει μέχρι τώρα και θα αρχίσω τώρα να το ψάχνω από θήκες τι προτείνεται??????έχω δει διάφορες και με ψιλοενδιαφέρει...... Ανάλογα με το τι ζητάς από τη θήκη μπορεί να είναι διαφορετική η κατάλληλη γιατί υπάρχουν πολλές και διαφορετικές καλές επιλογές. Σε άλλους π.χ. κάνουν οι κλειστές θήκες που δεν φαίνεται η οθόνη, άλλοι τις βρίσκουν αντιεργονομικές και θέλουν να βλέπουν π.χ. ποιός καλεί χωρίς να πρέπει να βγάλουν το τηλέφωνο από τη θήκη. Άλλοι θέλουν προστασία από πτώσεις, άλλοι αισθητική "παρέμβαση". Άλλοι για να την κρεμάνε από τη ζώνη, άλλοι για να την κρατούν στο χέρι, κλπ κλπ Εσύ προς τα που "κλίνεις"; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Σημερα πριν 1 ωρα εχω στα χερια μου το πολυποθητο μηλαρακι.... 3G:p Αντε να ριξουμε και διαβασμα.....α ξεχασα να σας πω οτι το χακαρα με 3.1.3 ..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Σημερα πριν 1 ωρα εχω στα χερια μου το πολυποθητο μηλαρακι.... 3G:p Αντε να ριξουμε και διαβασμα.....α ξεχασα να σας πω οτι το χακαρα με 3.1.3 ..... το 3g χακαρεται,το 3gs εχει το προβλημα ;) καλησπερα παιδια σε ολους:) @Δημητρη,δεν απαντησα στο πμ,γιατι τρεχω ολη μερα... δεν εγινε τπ,ολα ενταξει, μην μασας;) αλλου ειναι το προβλημα.... θα σας παρακολουθω,οπως παντα αλλωστε,απλα δεν θα γραφω οπως πρωτα.. ειμαι στον δρομο συνηθως τον τελευταιο καιρο και αναγκαζομαι να γραφω απο το λεο...και λογω του οτι δεν βολευει στο γραψιμο, αλλα ουτε ειναι τοσο καλο οσο το iphone, στο browsing\mailing,καταλαβαινεις....υπαρχει προβλημα... καλα να περνατε ολοι σας :) @milena Κωστη απο τα πιο εξυπνα ποστς του τελευταιου μηνα! ελιωσα στο γελιο φιλε μου:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 το 3g χακαρεται,το 3gs εχει το προβλημα ;) καλησπερα παιδια σε ολους:) @Δημητρη,δεν απαντησα στο πμ,γιατι τρεχω ολη μερα... δεν εγινε τπ,ολα ενταξει, μην μασας;) αλλου ειναι το προβλημα.... θα σας παρακολουθω,οπως παντα αλλωστε,απλα δεν θα γραφω οπως πρωτα.. ειμαι στον δρομο συνηθως τον τελευταιο καιρο και αναγκαζομαι να γραφω απο το λεο...και λογω του οτι δεν βολευει στο γραψιμο, αλλα ουτε ειναι τοσο καλο οσο το iphone, στο browsing\mailing,καταλαβαινεις....υπαρχει προβλημα... καλα να περνατε ολοι σας :) Δημήτρη έγινε κάτι?? μάλλον έχασα κάποιο επεισόδιο .... αλλά θα σε επαναφέρω στην τάξη... αυτό το thread πρώτα απ όλα ανήκει σε σένα στον Κώστα, στον Κώστα, στον Νίκο, στον Νίκο στον Αλέξανδρο!!!(σορυ αν ξέχασα κάποιον). δε μπορώ να διανοηθώ οτι μπορεί κάποιος η κάτι να σε κάνει να απέχεις απ το σπίτι σου!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 το 3g χακαρεται,το 3gs εχει το προβλημα ;) καλησπερα παιδια σε ολους:) @Δημητρη,δεν απαντησα στο πμ,γιατι τρεχω ολη μερα... δεν εγινε τπ,ολα ενταξει, μην μασας;) αλλου ειναι το προβλημα.... θα σας παρακολουθω,οπως παντα αλλωστε,απλα δεν θα γραφω οπως πρωτα.. ειμαι στον δρομο συνηθως τον τελευταιο καιρο και αναγκαζομαι να γραφω απο το λεο...και λογω του οτι δεν βολευει στο γραψιμο, αλλα ουτε ειναι τοσο καλο οσο το iphone, στο browsing\mailing,καταλαβαινεις....υπαρχει προβλημα... καλα να περνατε ολοι σας :) @milena Κωστη απο τα πιο εξυπνα ποστς του τελευταιου μηνα! ελιωσα στο γελιο φιλε μου:D κατι τρεχει εδω.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @zaharakis Δημήτρη εσύ ξέρεις καλύτερα τι θα σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφα, εμείς (εγώ αλλά υποθέτω και όλοι οι υπόλοιποι της "παρέας") θα καταλάβουμε αλλά αν νομίζεις ότι μπορούμε σε κάτι να έχουμε κάποιο ρόλο pm / τηλ !!!!! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/7599/gartn.jpg The two best performers in 2009 were Android and Apple. Android increased its market share by 3.5 percentage points in 2009, while Apple's share grew by 6.2 percentage points from 2008, which helped it move to the No. 3 position and displace Microsoft Windows Mobile. http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=1306513 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παιδια SORRY αν ποσταρω σε λαθος μερος πριν λιγες ωρες πηρα ενα iphone 3G μου το χακαρε ενας φιλος με 3.1.3 και εχω 2 αποριες: 1)Υπαρχει λινκ να διαβασω πως βαζεις φωτο-μουσικη μεσω itunes? 2)Aν μπορει καποιος να μου στειλει με πμ καποιον χαρτη επειδη φευγω αυριο για ταξιδι,να κατεβασω.... Καπου ειχα διαβασει πριν το παρω οτι μπορεις να μπεις (εγγραφη) χωρις πιστωτικη στο apps stores..... Ευχαριστω εκ τον προτερων και απο εβδομαδα που θα εχω περισσοτερο χρονο που θα γυρισω απο το ταξιδι...θα το περιγιηθω.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) The two best performers in 2009 were Android and Apple. Android increased its market share by 3.5 percentage points in 2009, while Apple's share grew by 6.2 percentage points from 2008, which helped it move to the No. 3 position and displace Microsoft Windows Mobile. http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=1306513 Πάντως το εντυπωσιακότερο όλων είναι το εκρηκτικό ξεπέταγμα που έχει κάνει το Android μέσα σε ένα χρόνο! @zaharakis Στο δρόμο που χάραξε ο Δημήτρης τροποποίησα αναλόγως την υπογραφή μου:D Edited February 23, 2010 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ανάλογα με το τι ζητάς από τη θήκη μπορεί να είναι διαφορετική η κατάλληλη γιατί υπάρχουν πολλές και διαφορετικές καλές επιλογές. Σε άλλους π.χ. κάνουν οι κλειστές θήκες που δεν φαίνεται η οθόνη, άλλοι τις βρίσκουν αντιεργονομικές και θέλουν να βλέπουν π.χ. ποιός καλεί χωρίς να πρέπει να βγάλουν το τηλέφωνο από τη θήκη. Άλλοι θέλουν προστασία από πτώσεις, άλλοι αισθητική "παρέμβαση". Άλλοι για να την κρεμάνε από τη ζώνη, άλλοι για να την κρατούν στο χέρι, κλπ κλπ Εσύ προς τα που "κλίνεις"; Θα έλεγα στην θήκη που δεν θα χρειάζεται να βγάλω το μήλο από αυτήν για να δω ποιος με καλεί...... το 3g χακαρεται,το 3gs εχει το προβλημα ;) καλησπερα παιδια σε ολους:) @Δημητρη,δεν απαντησα στο πμ,γιατι τρεχω ολη μερα... δεν εγινε τπ,ολα ενταξει, μην μασας;) αλλου ειναι το προβλημα.... θα σας παρακολουθω,οπως παντα αλλωστε,απλα δεν θα γραφω οπως πρωτα.. ειμαι στον δρομο συνηθως τον τελευταιο καιρο και αναγκαζομαι να γραφω απο το λεο...και λογω του οτι δεν βολευει στο γραψιμο, αλλα ουτε ειναι τοσο καλο οσο το iphone, στο browsing\mailing,καταλαβαινεις....υπαρχει προβλημα... καλα να περνατε ολοι σας :) @milena Κωστη απο τα πιο εξυπνα ποστς του τελευταιου μηνα! ελιωσα στο γελιο φιλε μου:D όντως κάτι τρέχει εδώ... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Καλημέρα Κύριοι (που λέει κ μια ψυχή) Μήπως ξέρει κανείς γιατί στο lockinfo ξαφνικά δε μου εμφανίζει τα tasks στο todo (tis appigo) αλλά μου εμφανίζει το σήμα του συγχρονισμού??? τα δοκίμασα όλα εννοώντας ότι ξανακατέβασα το plugin έκανα reinstall κ την εφαρμογή τίποτα. Να διευκρινήσω ότι δεν έχω βάλει να κάνει συγχρονισμό ούτε με τον server της appigo ούτε σε κάποια άλλη υπηρεσία!!! τα νεύρα μου!!!:mad::mad: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts