Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To iphone χωρις JB θα το ειχα πουλήσει σε μια βδομαδα, η θα κραταγα το 8araki 3g σαν ipod και για browsing.

Ομως ετσι οπως ειναι τωρα τα εχει ολα.

Βεβαια μου λειπουν καποια απλοποιημενα πραγματακια που εχουν τα wwm αλλα εδω εχω ποιο απλοποιημενη την καθημερινοτητα.

Θα δουμε, εγω δεν γινομαι οπαδός.

Δεν αποκλειω στο μελλον να ξαναγυρισω αν βελτιωθουν καποια πραγματα.

Ετσι ειναι. Μηλο χωρις "σκουληκι" δεν λεει :lol:. Εμενα παλι δεν μου λειπει προς το παρον τιποτε απο τα WM :D. Τωρα αν θα βγει κατι που θα ταραξει τα νερα, εδω ειμαστε :p. Ιδωμεν ;)

Αλεξανδρε, για δες κι αυτο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=204470&postcount=1

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Αυτό που πολύ πρόχειρα μπορεί λίγο να με ξινίσει στο μήλο είναι ότι δεν μπορώ με μια ματιά γρήγορη να δω απευθείας υποχρεώσεις της ημέρας, όπως στο Μανίλα ή στην απλή today των wm με το Calendar τικαρισμένο, αν με πιάνεις.;)

Αλλά στο iPhone θα είναι τόσο γρήγορη η πρόσβαση και η ανάγνωση που αυτό δεν θα σε προβληματίσει.:rolleyes:

...:X

Μπορεις να τα βλεπεις ολα με μια ματια παρτο και θα σου πουμε πως.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ετσι ειναι. Μηλο χωρις "σκουληκι" δεν λεει :lol:. Εμενα παλι δεν μου λειπει προς το παρον τιποτε απο τα WM :D. Τωρα αν θα βγει κατι που θα ταραξει τα νερα, εδω ειμαστε :p. Ιδωμεν ;)

Μα να σε ρωτήσω κάτι.. Αφού υπάρχει για την 3.0.1.. Γιατί δεν βάζεις αυτή την έκδοση να του βάλεις το σκουλικάκι μέσα να ισιώσει..? Ή το έχεις ήδη έτσι??:X

Μπορεις να τα βλεπεις ολα με μια ματια παρτο και θα σου πουμε πως.

Αχ αχ αχ... Αυτά θα διαβάζω και θα ψηθώ τόσο πολύ...

Και δεν μου λέτε ρε παιδιά. Μιας και το έφερε και η κουβέντα:lol:

Θα ήθελα μια θηκούλα ακριβώς όπως είναι αυτή που έχει το HD στου κουτί. Αυτό το καλτσάκι. Το pouch που λένε.... Υπάρχει εδώ ή απ'έξω μόνο?

Μα να σε ρωτήσω κάτι.. Αφού υπάρχει για την 3.0.1.. Γιατί δεν βάζεις αυτή την έκδοση να του βάλεις το σκουλικάκι μέσα να ισιώσει..? Ή το έχεις ήδη έτσι??:X

Ετσι το εχω :lol:

Θα ήθελα μια θηκούλα ακριβώς όπως είναι αυτή που έχει το HD στου κουτί. Αυτό το καλτσάκι. Το pouch που λένε.... Υπάρχει εδώ ή απ'έξω μόνο?

Εδω δεν νομιζω να βρεις. Δεν ξερω κιολας, αλλα μπορεις να παραγγειλεις ευκολα απ εξω :rolleyes:

Να και κατι ακομη ενδιαφερον http://www.netimes.com/shop/non-slip-usb-mobile-phone-holder-with-usb-hub-p-2299.html?cPath=439_440 :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ετσι το εχω :lol:

:lol::lol:

Είπα και γώ!!

Εδω δεν νομιζω να βρεις. Δεν ξερω κιολας, αλλα μπορεις να παραγγειλεις ευκολα απ εξω :rolleyes:

Να και κατι ακομη ενδιαφερον http://www.netimes.com/shop/non-slip-usb-mobile-phone-holder-with-usb-hub-p-2299.html?cPath=439_440 :cool:

Πολύ ωραίο αυτό! Πολύ μου άρεσε!

Αλλά για να φορτίζει πρέπει να πάρεις ξεχωριστά κάτι? Γιατί κάτι τέτοιο έπιασα.:X

Σαν την TomTom την βάση όμως.. Ότι και να βγει από όποια εταιρία.. Αρκεί να έχεις το iPhone για την βάση. Πραγματικά. Φανταστική... Αλλά ας μην έχει και €180 που την έχει το expansys τώρα.. Βέβαια, είναι προπαραγγελία ακόμα...:rolleyes:

@soom

καλωδιο Usb μονο χρειαζεται :)

Κωστας (Pterarxos)

@soom

καλωδιο Usb μονο χρειαζεται :)

Άντε ρε!!!!

Με βλέπω να παραγγέλνω από το Netimes αυτή την φορά...!:rolleyes:

Έλεγα να πάρω τίποτις για το HD.. Αλλά.. Τώρα θα πάρω για το iPhone...:cool:

Άντε ρε!!!!

Με βλέπω να παραγγέλνω από το Netimes αυτή την φορά...!:rolleyes:

Έλεγα να πάρω τίποτις για το HD.. Αλλά.. Τώρα θα πάρω για το iPhone...:cool:

Και προπαντος να ζητησεις αποστολη με Ταχυδρομειο και οχι Courier :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Και προπαντος να ζητησεις αποστολη με Ταχυδρομειο και οχι Courier :rolleyes:

Λες ε?? Γιατί όμως? Γρηγορότερα??

Αυτοί έχουν ελάχιστο όριο για να σου τα στείλουν? Και αν ναι, πόσα χρεώνουν! Στο τέλος, θα καταλήξω να έχω αξεσουάρ για το iPHone και όχι το ίδιο!:lol::lol::lol::lol:

Καλά...http://www.netimes.com/shop/usb-data-charger-cable-for-iphone-iphone-3g-itouch-p-1347.html?cPath=439_440 EUR €2.78... Και στην Cosmote νομίζω €15????? ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????

Φορτιστή αυτοκινήτου, αν πάρω έναν Universal και του βάλω το καλώδιο που έχω ήδη ή παραγγείλω ένα σαν αυτό θα είμαι οκ, ε???

edit:

Βρήκα νομίζω αυτό που ψάχνω..

Ορίστε ένα εκ των αποτελεσμάτων που πιθανώς να πάρω:http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=179439

Και κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν μου αρέσει πολύ που είναι δερμάτινο...

http://www.netimes.com/shop/*****leware-pocket-case-for-apple-iphone-2g-iphone-3gs-p-2259.html?cPath=445_698

Καλημέρα και από εμένα χτές πήρα για τρίτη φορά το μήλο , ελπίζω αυτή τη φορά να το κρατήσω , θέλω να σας κάνω μια ερώτηση μπορώ να έχω το iTunes στο pc του γραφείου και στου σπιτιού και να κάνω συγχρονισμό ,οπός στο HD .

Θέλω να προσθέσω από προσωπική μου εμπειρία το λίγο πού είχα το δεύτερο μήλο του έβαλα αγορασμένο το navigon και ωφίλο να γράψω ότι ήταν τουλάχιστον η χάρτες του πιο ενημερωμένη από του destineitor και σαν πρόγραμμα ήταν πιο φιλικό .

Κώστας :cool:

Αλεξανδρε, για δες κι αυτο http://www.navimania.gr/showpost.php?p=204470&postcount=1

Δεν νομίζω οτι μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια που η OS 3.1 δεν έχει γίνει jaibreak ακόμα στο 3GS

Καλημέρα και από εμένα χτές πήρα για τρίτη φορά το μήλο , ελπίζω αυτή τη φορά να το κρατήσω , θέλω να σας κάνω μια ερώτηση μπορώ να έχω το iTunes στο pc του γραφείου και στου σπιτιού και να κάνω συγχρονισμό ,οπός στο HD .

Θέλω να προσθέσω από προσωπική μου εμπειρία το λίγο πού είχα το δεύτερο μήλο του έβαλα αγορασμένο το navigon και ωφίλο να γράψω ότι ήταν τουλάχιστον η χάρτες του πιο ενημερωμένη από του destineitor και σαν πρόγραμμα ήταν πιο φιλικό .

Μπορείς να το κάνεις αλλά ακριβείς λεπτομέρειες δεν γνωρίζω καθώς δεν το έχω δοκιμάσει. Σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με Calendar/Contacts του Outlook, το μόνο πρόβλημα σίγουρα θα είναι με τα προγράμματα και τα τραγούδια.

Το θέμα με τα πρόγραμματα λύνεται αν κάνεις authorise και τους 2 υπολογιστές, για τα τραγούδια δεν ξέρω.

Πάντως καλό είναι για τις απορίες μας να απευθυνόμαστε στα αντίστοιχα threads του Apple forum καθώς είναι πιο πιθανό εκεί να πάρουμε την πιο σωστή και εύκολη απάντηση.

Κάτι πρέπει να υπάρχει και στους οδηγούς του pperiklis.

Ωραία τώρα έχουμε ένα μέρος να τα λέμε χωρίς "τύψεις" ότι χαλάμε τo φόρουμ...

Ένα απλό παράδειγμα για την ευκολία χρήσης του κινητού: Χθες ήμουν για καφέ Θησείο και έπρεπε να πάω από Πετράλωνα πριν γυρίσω σπίτι, ήμουν οριακά όμως από θέμα βενζίνης. Ανοίγω το around me ψάχνω για βενζινάδικα, μου βγάζει κάποια αποτελέσματα, αναγνωρίζω μια κεντρική οδό στα Πετράλωνα, πατάω πάνω στο αποτέλεσμα και μου εμφανίζει στο google maps σε πιο ύψος βρίσκεται το βενζινάδικο. Αυτή η απλότητα με σκλαβώνει...

Επίσης για όσους χρησιμοποιούσαν το Cash organizer (κορυφαίο πρόγραμμα για μένα) υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Appstore και είναι το iBearMoney. To έχω αγοράσει και το χρησιμοποιώ ένα μήνα τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το μόνο που υστερεί είναι στην άμεση καταχώρηση εξόδων σε σχέση με το Cash organizer που είχε το εικονίδιο express.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ολα τα καλα παιδια ειναι παλι εδω:D νομιζω οτι πρωτη φορα γινεται τετοια μαζικη μετακινηση απο ενα φανατικο κοινο οπως εμας σε ενα <εχθρικο>και καλα μεχρι προτινος,μαλλον δεν ειχαμε μελετησει το θεμα κατα βαθος και το ειχαμε δει ελαφρα και υπερανω,νομιζω οτι μετα τις πρωτες μερες που χανεις τη μπαλα απο τα wm στο iphone και δε μιλαω για να δουλευεις τις λειτουργιες του αλλα να αρχιζεις να το πειραζεις ανακαλυπτεις οτι τοσο καιρο σνομπαρες ενα gadget (ετσι το βλεπω οχι τηλεφωνο)που μπορεις να το σκαλισεις και να σου δωσει αρκετα παραπανω απο οσα νομιζες,καλοριζικο σε ολους μας, καλα j/b και apps να εχουμε!

p.s μετα απο τοσο καιρο και δε μου παει καρδια να γραψω στο threat του iphone..το παρεΐστικο,φιλικο thread του hd δεν παιζεται..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Και εγώ εδώ!

Και εγώ "μανάβης" παράλληλα με το SE. Είχα επιδότηση από COSMOTE και πήρα δωρεάν το IPHONE 3G S 32GB BLACK. Προσπαθώ να το μάθω.

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

1. Δεν έχω ιδέα τι είναι το JB

2. Στα WM είχα Garmin, Destinator, iGo. Εδώ τί γίνεται?

3. Έχω εγγραφές παλαιών γεγονότων στο Ημερολόγιο του Outlook. Το Spotlight του iPhone βρίσκει μόνο των 2 τελευταίων ετών αν κατάλαβα καλά. Πως μπορώ να βρω τις πιο παλιές? Χειροκίνητα γίνεται, γιατί υπάρχουν στο iPhone μετά τον συγχρονισμό.

4. Πως θα συγχρονίσω τον Φάκελο "Εργασίες" του Outllok? Δεν δίνει τέτοια επιλογή το iTunes.

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

1. Δεν έχω ιδέα τι είναι το JB

2. Στα WM είχα Garmin, Destinator, iGo. Εδώ τί γίνεται?

3. Έχω εγγραφές παλαιών γεγονότων στο Ημερολόγιο του Outlook. Το Spotlight του iPhone βρίσκει μόνο των 2 τελευταίων ετών αν κατάλαβα καλά. Πως μπορώ να βρω τις πιο παλιές? Χειροκίνητα γίνεται, γιατί υπάρχουν στο iPhone μετά τον συγχρονισμό.

4. Πως θα συγχρονίσω τον Φάκελο "Εργασίες" του Outllok? Δεν δίνει τέτοια επιλογή το iTunes.

1. jailbreak, παράδεισος ή μπελάς για κάποιους (κυρίως αν δεν ξέρεις τι κάνεις)

2. Πολλά και διάφορα (Navigon, Igo, Sygic, Copilot, TomTom) αλλά είναι νωπά τα πράγματα ακόμη. Από ότι διαβάζω όλα θέλουν την βελτίωση τους και σε χάρτες και σε interface.

3. θα σε γελάσω.

4. Δεν γίνεται δυστυχώς. Ίσως σε επόμενη αναβάθμιση;;;

Twitter.

Προσωπικά έχω το Diamond 2 αυτη τη στιγμη! Έχωντας εμπειρια απο το νέο iPhone 3GS θα έλεγα ξεκάθαρα ότι για κάποιον που θέλει να κάνει επίδειξη στους κολλητούς του και να τους εντυπωσιάσει για την ώρα το iPhone είναι μακράν καλύτερο και με τρομερή ευχρηστία! Τώρα για κάποιον που θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά και το θέλει για καθαρή χρήση bussiness τα WM είναι μονόδορομος! Τα κάνουν όλα έστω και με μικρότερη ευχρηστία, τα κάνουν καλά και δεν χρειάζεσαι ούτε Internet ούτε AppStore ούτε τίποτα από όλα αυτά. Απλά κατεβάζεις τα πάντα και τα περνάς από το pc σου. Αναμένωντας και τα 6.5 που δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους μορφή για να δούμε και το τελειωμένο Manilla θα δείξει. Πάντως κατι που λείπει σε όλους τους χρήστες iPhone που είχαν WM προηγουμένως, είναι το περίφημο xda-developers.

Καλό mobiling σε όλους iPhone και WM ιδιοκτήτες!

δικιο εχεις ακομα κ σημερα μολις καθισω στο ρc μπαινω καπακι b/s rom develop..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μια και ανοίξατε αυτό το καινούργιο thread και ανήκω και εγώ στην ίδια κατηγορία ... είπα να κάνω ένα σχόλιο.

Εδώ και 2 μήνες λοιπόν χρησιμοποιώ παράλληλα το iPhone και το HTC HD. Δεν θα πω πολλά γιατί πραγματικά θα γράφω ΩΡΕΣ και θα τσακωνόμαστε άλλες τόσες ΩΡΕΣ (:p) ... αλλά προσωπικά πιστεύω οτι το Iphone δεν είναι ακόμα ικανό να αντικαταστήσει το HD.

Πολύ βολικό, πολύ όμορφο, σαφώς καλύτερο interface και browsing ... αλλά ΟΧΙ τόσο ώστε να μπορώ να αντικαταστήσω το HD. Και επειδή ξέρω ότι πολλοί θα αρχίζουν να φωνάζουν ... υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στο iphone για μένα (με πρώτο και καλύτερο οτι μέχρι και πριν απο λίγες μέρες δεν μπορούσαμε να στείλουμε ελληνικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες !! Έχω την εντύπωση οτι κάτι έγινε τώρα...αλλά δεν το έχω δοκιμάσει).

Μου λείπει το multitasking. Διάβαζα στο HD ξενόγλωσσο κείμενο Word ή Mobipocket, σημάδευα την άγνωστη λέξη και άμεσα είχα την μετάφραση από το Slovoed ή κάποιο dictionary στο Mobipocket. Αυτό νομίζω είναι που μου λείπει περισσότερο και είναι θέμα multitasking.

Jailbreak έκανα μόνον για το lockscreen και το Think Different Theme του Panosha.

Παραπέρα σε θέμα hardware σίγουρα είναι πιο εθιστική συσκευή από το HD.

Σε αναμονή του Leo.

Παιδιά το iPhone είχε, έχει και πολύ πιθανόν να συνεχίσει να έχει κάποιες ελλείψεις σε σχέση μετον ανταγωνισμό. Προτερήματα επίσης πλείστα αλλά δεν έχει νόημα να το κάνουμε πάλι versus.

Το θέμα είναι αν μπορείς να ζήσεις με αυτά που κάνει και δεν κάνει, καθώς και τον τρόπο που τα κάνει, η κάθε πλατφόρμα. Τέλος.

Οι περισσότεροι που βλέπω να φεύγουν από τα Winmo είναι συνειδητά επειδή πιστεύουν ότι τους καλύπτει ή έχουν διάθεση πειραματισμού.

Εγώ είχα το ipod και το γνώρισα ως ένα σημείο. Τώρα με το iPhone και το άμεσα διαθέσιμο internet είναι απόλαυση... Μου λείπει βέβαια και το HD και όπως είπα με ζώσαν φίδια όταν το ξανάνοιξα μετά από καιρό για να το χρησιμοποιήσω για πλοήγηση.

Twitter.

Βρε βρε... Σαν να μεγαλώνει το thread..

Και οπως ειπε ο γείτονας και συνονόματος Alex, πολλοί άλλοτε εχθροι της πλατφόρμας και της μαναβικής τελικά έγιναν μανάβηδες!:lol:

Κακα τα ψέματα.. Στην απόλυτα εργοστασιακή μορφή τους, και το μεν και το δε, δεν λένε και τόσα πολλά. Ίσως να λέει περισσότερα το HD. Αλλά από την στιγμή που πιάσεις και πειράξεις... Κάνεις τα πάντα και στα δυο... Απλα με διαφορετικο τροπο!

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Εν αναμονή του Leo. Πιστεύω ότι όλα θα είναι διαφορετικά τότε όμως δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ το Diamond 2 για το iPhone. Τα WM έχουν πολλά κακά αλλά και πολλά καλά! Η σύγκριση πιστεύω δεν είναι εφικτή!

Ολα δεκτα παιδια, ολοι εχουμε δικιο απο την πλευρα μας. Αρκει να μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας ευκολα και γρηγορα με τον τροπο του ο καθενας :rolleyes:. Οταν καποιος ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη του τιποτα δεν υπαρχει που να τον πειθει για το αντιθετο. Και εχει δικιο βεβαια. Να ειστε ολοι καλα και ευχαριστω πολυ που και σεις σαν και μενα δεχθηκατε να καταθεσετε τις αποψεις σας :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Ολα δεκτα παιδια, ολοι εχουμε δικιο απο την πλευρα μας. Αρκει να μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας ευκολα και γρηγορα με τον τροπο του ο καθενας :rolleyes:. Οταν καποιος ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη του τιποτα δεν υπαρχει που να τον πειθει για το αντιθετο. Και εχει δικιο βεβαια. Να ειστε ολοι καλα και ευχαριστω πολυ που και σεις σαν και μενα δεχθηκατε να καταθεσετε τις αποψεις σας :lol:

Κώστα, στην τελική αυτό θέλουμε. Να είμαστε ευχαριστημένοι. Απλά, όταν έχεις μια συσκευή και είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος μαζί της, δύσκολα σε πείθει κάποιος για κάτι άλλο.;)

Απλά, υπάρχουμε πολλοί, που ασχοληθήκαμε αρκετά εώς πάρα πολύ με τις WM συσκευές μας, και μάλιστα με την κορυφαία, κατ'εμε, αυτή την στιγμή.

Και εδώ, όλοι κάτι δεν βρήκαμε και φύγαμε!

Θα είναι λοιπόν, φαντάζομαι, ένας πολύ ωραίος τόπος μέσα στο forum για να συζητήσουμε για ποιους λόγους φύγαμε, τι μας αρέσει και τι όχι σε κάθε μια εκ των δύο συσκευών.

Κάποιος μπορεί να βοηθηθεί από το thread αυτό. Να δει ορισμένα πράγματα με μια άλλη οπτική που μπορεί να αγνοούσε.

Και πάνω από όλα, θα έχουμε και ωραίο κλίμα, μιας και λίγο πολύ, ξέρουμε και για το μεν, και για το δε, αλλά και ο ένας για τον άλλο:happy: πράγματα!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned