Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

..................αλλα την μεγαλυτερη ζημια την εχει κανει ο πτεραρχος με τις καλιτεχνικες του ανυσηχιες :p εφερε πολυ χρωμα στην ζωη μας :lol:

Μαρεσει να σας φτιαχνω :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους! Ευτυχισμένο το νέο έτος!!

Έχω ένα πρόβλημα...Στα καλά καθούμενα,όλες οι εφαρμογές που έχω αγοράσει από το appstore δεν ανοίγουν...δλδ πατάω στα εικονίδια κ την στιγμή που πάει να φορτώσει η εφαρμογή,κλείνει.... Τι βλακεία έχω κάνει;; Ξέρει κάποιος;;

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Έχω ένα πρόβλημα...Στα καλά καθούμενα,όλες οι εφαρμογές που έχω αγοράσει από το appstore δεν ανοίγουν...δλδ πατάω στα εικονίδια κ την στιγμή που πάει να φορτώσει η εφαρμογή,κλείνει.... Τι βλακεία έχω κάνει;; Ξέρει κάποιος;;

Κανε μια επανεκινηση στο μηλο σου φιλε μου και πες μας παλι..

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Έκανα 4 επανεκκινήσεις κ τπτ....Αναγκάστηκα κ αγόρασα μια εφαρμογή τώρα κ δούλεψαν κ οι άλλες! Τι να πω...Πρώτη φορά το έχω πάθει αυτό το πράγμα.

Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία!

Χρόνια πολλά και στο Βασίλη τον Στρατηγό μας!

Κανε μια επανεκινηση στο μηλο σου φιλε μου και πες μας παλι..

Κορίτσι είναι Μήτσο. Τι πίναμε χθες το βράδυ;

Έκανα 4 επανεκκινήσεις κ τπτ....Αναγκάστηκα κ αγόρασα μια εφαρμογή τώρα κ δούλεψαν κ οι άλλες! Τι να πω...Πρώτη φορά το έχω πάθει αυτό το πράγμα.

Μερικές φορές τα μηχανήματα μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν έχουν λογική ενώ εμείς τσάμπα ψάχνουμε να τη βρούμε :lol:

Ουπς!!

Σορυ:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

χαχαχαχα!!(για το τι πίνατε χθες!!)

Λοιπόν,όπως είπα προηγουμένως, αγόρασα μια εφαρμογή και δούλεψαν οι υπόλοιπες. Κάνω μια επανεκκίνηση στο μήλο πάλι και δεν δουλεύει καμία τώρα.

Είμαι σίγουρη ότι κάτι έχω κάνει...Αλλά τι;;! Βάζω στο appstore κανονικά τον λογαριασμό μου μετά την επανεκκίνηση και πάλι δεν δουλεύει καμία εφαρμογή ... :-(((

χαχαχαχα!!(για το τι πίνατε χθες!!)

Λοιπόν,όπως είπα προηγουμένως, αγόρασα μια εφαρμογή και δούλεψαν οι υπόλοιπες. Κάνω μια επανεκκίνηση στο μήλο πάλι και δεν δουλεύει καμία τώρα.

Είμαι σίγουρη ότι κάτι έχω κάνει...Αλλά τι;;! Βάζω στο appstore κανονικά τον λογαριασμό μου μετά την επανεκκίνηση και πάλι δεν δουλεύει καμία εφαρμογή ... :-(((

Πέρασες καμιά άλλη εφαρμογή πρόσφατα; Είναι με JB;

Δεν πέρασα καμία εφαρμογή...Είναι συγκεκριμένες οι εφαρμογές που έχω μέσα...

Είναι jb αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Μόνο winterboard,proswitcher κ το ikeyex έχω...

Τώρα ξαναγόρασα μια εφαρμογή και δουλεύεουν και οι άλλες πάλι!!Αυτή τη δουλειά θα κάνω σε κάθε επανεκκίνηση μου φαίνεται!

Διότι αν κάνω restore ,θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω αγοράσει,έτσι δεν είναι;;

Αν κάνεις restore χάνονται από τη συσκευή όλα αλλά ξαναπερνιούνται από το itunes. Αν ήμουν στη θέση σου μάλιστα θα επέλεγα να κάνει και Set Up As New Phone για να μου το καθαρίσει τελειώς (χάνεις τα πάντα από μέσα και είναι όπως όταν το πήρες). Μετά πρέπει να κάτσεις να ξαναπεράσεις επαφές κλπ τις οποίες αν δε συγχρονίζεις με κάποιο τρόπο με κάποια υπηρεσία ή Outlook θα χρειαστεί να τις επαναφέρεις από το backup το οποίο καλό θα ήταν να αποφύγεις για να μην επιστρέψουν και τα προβλήματα. Οι εφαρμογές περνιούνται ξανά αμέσως μετά το πρώτο sync που θα κάνεις. Το θέμα είναι τι θες να κάνεις με τις επαφές, τα μηνύματα, το ιστορικό κλήσεων κλπ. Υπάρχουν τρόποι να μη χάσεις τίποτα (π.χ. iPhone Backup Utility) χωρίς να επαφέρεις το backup σου.

Πάντως διαβάζω ότι το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλους και όλοι το λύνουν με αυτό τον τρόπο με τη δωρεάν εφαρμογή αν δε θέλουν να κάνουν restore.

Δεν πέρασα καμία εφαρμογή...Είναι συγκεκριμένες οι εφαρμογές που έχω μέσα...

Είναι jb αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Μόνο winterboard,proswitcher κ το ikeyex έχω...

Τώρα ξαναγόρασα μια εφαρμογή και δουλεύεουν και οι άλλες πάλι!!Αυτή τη δουλειά θα κάνω σε κάθε επανεκκίνηση μου φαίνεται!

Διότι αν κάνω restore ,θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω αγοράσει,έτσι δεν είναι;;

έχω την εντύπωση ότι μόνο όσες είναι εκτός Appstore θέλουν ξανά Πέρασμα όπως επίσης καο το jb;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Ευχαριστώ πολύ, όλα τα παιδιά ( ...παιδά; :lol: ), για τις ευχές τους.

Φαίνεται πως είμαι ο μόνος ...Στρατηγός (αφού αποδέχτηκε ο Πτέραρχος τον τίτλο του, αποδέχομαι κι εγώ τον δικό μου :p ).

Άλλο Βασίλη, δεν έχουμε;

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

Βασίλης

Ευχαριστώ πολύ, όλα τα παιδιά ( ...παιδά; :lol: ), για τις ευχές τους.

Φαίνεται πως είμαι ο μόνος ...Στρατηγός (αφού αποδέχτηκε ο Πτέραρχος τον τίτλο του, αποδέχομαι κι εγώ τον δικό μου :p ).

Άλλο Βασίλη, δεν έχουμε;

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

Γεια σου Βασιλη :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Αντι να μεταφερερεις τα τοσα off topic που 2 σελιδες λενε χρονια πολλα στο αντιστοιχο θεμα,λες και εσυ χρονια πολλα !!

Σκεψου να παω σε ολα τα θεματα να λεω χρονια πολλα και να αρχιζουν και οι αλλοι να λενε και να γεμιζουμε σελιιιιιιδες.

Το εχω ξαναπει τσαμπα σοβαροι το παιζουμε στο forum.

Επειδή έκανες quote το μήνυμά μου, φαντάζομαι ότι απευθύνεσαι σε εμένα..

Καταρχάς, λέμε χρόνια πολλά. Μέρα που είναι, αυτό αρμόζει.;)

Κατά δεύτερον, τι δουλειά έχω εγώ να μεταφέρω "off topic"? Με βλέπεις moderator? Trainee Editor είμαι. "Εκπαιδευόμενος". Για να γράφω νέα στην πρώτη σελίδα, όχι τίποτα άλλο. Εκεί ξεκινάνε και σταματάνε οι αρμοδιότητές μου.

Επίσης, όσων αφορά το off topic.. Σε ένα νήμα με θέμα: [Συζήτηση] Περί ανέμων και υδάτων για πρώην κατόχους WM και νυν iPhone μπορείς να μου υποδείξεις τι ακριβώς είναι το off topic και τι το on topic;;; Γιατί φαντάζομαι ότι ούτε εσύ, ούτε ο δημιουργός αλλά ούτε και κάποιος moderator, super moderator, administrator ή όποιος άλλος μπορεί να θέσει επακριβώς και συγκεκριμένα τι...

Τέλος, όπως πολύ σωστά σου είπε και ο Δημήτρης, αν "μας" διαβάζεις, όπως είπες τουλάχιστον, θα ξέρεις πολύ καλά ποιο είναι το κλίμα εδώ μέσα. Ξεπερνάει κατά πολύ αυτό του συμφορουμιτισμού, αν θέλεις. Ιδίως μετά την Δευτέρα, όπως μπορεί να διάβασες.

Εδώ μέσα δεν είναι φόρουμ, τουλάχιστον όπως οποιοδήποτε άλλο. Δύσκολα βρίσκεις. Γιατί εκτός όλων των υπολοίπων, υπάρχουν άνθρωποι που μας διαβάζουν με πολύ όρεξη και διάθεση, και εμείς εδώ δεν χαβαλεδιάζουμε όλη μέρα. Μόλις τεθεί ένα ζήτημα βοήθειας ή προβλήματος, σπεύδουν να βοηθήσουν 10 από "εμάς".

Και κατά τα άλλα, μια χαρά σοβαρό, σοβαρότατο φόρουμ είναι.. Δεν κατάλαβα γιατί να μην είναι???

Και όπως σου είπαν επίσης, στα γράφουμε με πολύ καλή διάθεση...

Μην το κάνεις αυτό. όχι σήμερα και όχι εδώ μέσα;)

Mιας και το κλίμα το εορτών μας έχει χτυπήσει όλους κάνω δώρο σε όλους τους φίλους μου κατόχους μήλων ένα σετ σεντόνι-μαξιλαροθήκη με πολύ πολύ αγάπη.:lol:

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/12/iphone-bed-set-ipod.jpg

:lol::p

Επιπλέον των άλλων "συνταγών" που έχεις δοκιμάσει, αφού είσαι jb δεν δοκιμάζεις από sbsettings και το repair user dir permissions; Μερικές φορές είναι σαν την ασπιρίνη θεραπεύει τα πάντα :)

Καλή χρονιά!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Αν κάνεις restore χάνονται από τη συσκευή όλα αλλά ξαναπερνιούνται από το itunes. Αν ήμουν στη θέση σου μάλιστα θα επέλεγα να κάνει και Set Up As New Phone για να μου το καθαρίσει τελειώς (χάνεις τα πάντα από μέσα και είναι όπως όταν το πήρες). Μετά πρέπει να κάτσεις να ξαναπεράσεις επαφές κλπ τις οποίες αν δε συγχρονίζεις με κάποιο τρόπο με κάποια υπηρεσία ή Outlook θα χρειαστεί να τις επαναφέρεις από το backup το οποίο καλό θα ήταν να αποφύγεις για να μην επιστρέψουν και τα προβλήματα. Οι εφαρμογές περνιούνται ξανά αμέσως μετά το πρώτο sync που θα κάνεις. Το θέμα είναι τι θες να κάνεις με τις επαφές, τα μηνύματα, το ιστορικό κλήσεων κλπ. Υπάρχουν τρόποι να μη χάσεις τίποτα (π.χ. iPhone Backup Utility) χωρίς να επαφέρεις το backup σου.

Πάντως διαβάζω ότι το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλους και όλοι το λύνουν με αυτό τον τρόπο με τη δωρεάν εφαρμογή αν δε θέλουν να κάνουν restore.

Πρώτα από ολα Καλη Χρονια

τώρα αυτό που λες να το ορίσει σαν νέο iPhone όπως λέμε hard reset sta WM, σωστά ;

Εάν ναι, πως γίνεται;

Επειδή σκοπεύω σύντομα να το κάνω jailbreak, χρειάζεται να το κάνω η άμα κάνω JB είναι σαν να κάνω hard reset?

επίσης σε όλες τις περιπτώσεις η εφαρμογές που έχω αγοράσει τι γίνονται; Ξαναπερνιουνται από το iTunes?

Thk u :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Mιας και το κλίμα το εορτών μας έχει χτυπήσει όλους κάνω δώρο σε όλους τους φίλους μου κατόχους μήλων ένα σετ σεντόνι-μαξιλαροθήκη με πολύ πολύ αγάπη.:lol:

http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/12/iphone-bed-set-ipod.jpg

:lol::p

Ευχαριστούμε πολύ Στέφανε !!!

Σε διπλό βγαίνει; (γιατί από πολλές "επιστημονικές" έρευνες οι φίλοι/φίλες του μήλου σκοράρουν πολλαπλά έναντι φίλων άλλων συσκευών για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, οπότε μη μένει το έτερον ήμισυ ξεσκέπαστο !!! :lol: )

Θα ήθελα με όλες αυτές τις ευχές που κυκλοφορούν σήμερα να μην ξεχάσουμε και κάποιους συναδέλφους που συνέβαλαν τα τελευταία χρόνια σημαντικά στο "χτίσιμο" αυτής της περιοχής για το iPhone του forum με τις οδηγίες, τα repo και τις προσπάθειες τους (ας θυμηθούμε για παράδειγμα την εξαιρετική δουλειά για το ελληνικό πληκτρολόγιο την "σκοτεινή" περίοδο του iPhone) αλλά τελευταία δεν εμφανίζονται πολύ και έτσι έχουμε "χάσει" τα ίχνη τους και την ευκαιρία να τους ευχηθούμε απευθείας.

Αναφέρομαι στον Περικλή, Μίνωα, Lionheart, Best Man αλλά και σε άλλους "συναδέλφους" που τώρα πια εμφανίζονται λίγο ή και καθόλου στο forum και ίσως μου διαφεύγουν τα ονόματά τους!

Να είστε καλά και καλή Χρονιά και σε εσάς!

χθες που λετε...εκει που ημουν στο ρεβεγιον...ερχετε ενα τσακαλι...θειος μου...και μου ελεγε για το μοτορολα μιλεστονε..!!κ μου ελεγε οτι ειναι καλυτερο απο το μηλο...και οτι συντομα θα εξαφανισει το μηλο...και διαφορα αλλα τετοια αστειακια...ΑΛΛΑ...παραδεχτηκε αφου επαιξε λιγο με το μηλο..οτι ειναι καλυτερο κινητο...χαχαχα

Ευχαριστούμε πολύ Στέφανε !!!

Σε διπλό βγαίνει; (γιατί από πολλές "επιστημονικές" έρευνες οι φίλοι/φίλες του μήλου σκοράρουν πολλαπλά έναντι φίλων άλλων συσκευών για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, οπότε μη μένει το έτερον ήμισυ ξεσκέπαστο !!! :lol: )

Σε διπλό μόνο σε iMac Κώστα!:lol::p

Αντε ας ρωτησω και γω κατι : Επειδη περασε παρα πολυς καιρος απο τοτε που περασα την 3.1.2, και ειναι η πρωτη φορα που κανω restore στον iMac, ακι επειδη το internet μου τις τελευταιες μερες δεν ειναι σταθερο και δεν θελω να μαφησει στη μεση του restore, κατεβασα απο iclarified την 3.1.2 ispw, αρα επιλεγω στον iMac Shift + Restore και φορτωνω το ispw απο εκει που εχω σωσμενο, κανω μετα blackra1n, εγκαθιστω appsync, SBSettings και κανω τελος συγχρονισμο με itunes, σωστα ? :blink:

Κωστας (Pterarxos)

Ρε παιδια μια ερωτηση..!ειναι ιδεα μου.; Ή ολοι νιωθετε οτι το μηλο ανεβαζει θερμοκρασια;; Το παρατηρησα τωρα που σας γραφω και απο το μηλο..!

Ρε παιδια μια ερωτηση..!ειναι ιδεα μου.; Ή ολοι νιωθετε οτι το μηλο ανεβαζει θερμοκρασια;; Το παρατηρησα τωρα που σας γραφω και απο το μηλο..!

Μπα, Παρη εγω δεν διαπιστωσα κατι τετοιο :confused:

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned