ktsak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ............Εφαρμόζουμε και εμείς μια πράσινη πολιτική!:D:D:D Οπότε, έχουμε και λέμε: 1. zaharakis (Δημήτρης) 2. kkalog (Κώστας) 3. Te_salat (Κώστας) 4. loftys (Λευτέρης) 5. miky7 (Μιχάλης) 6. fanko (Κώστας) 7. hlias77 (??) (Ηλίας) 8. soom (Αλέξανδρος) ...................... Α ρε Αλεξανδρε, αυτο δεν ειναι πρασινη πολιτικη :wacko:!!!!Αυτο ειναι μπλε πολιτικη :p Για να παρετε δε τηλ, πρεπει πρωτα να αποφασισετε το μαγαζι που θα πατε :shifty: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Για να παρετε δε τηλ, πρεπει πρωτα να αποφασισετε το μαγαζι που θα πατε :shifty: Αν ξέρει κάποιος κάπου να πάμε, μπορούμε να κλείσουμε κάπου.. :) :) Έβαλα μπλε γράμματα για να κάνει αντίθεση! :happy::D:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Η τελευταία επικοινωνία έλεγε για 28/12 το βράδυ αλλά όχι πολύ αργά γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι ξυπνάνε πολύ πρωί, άρα ας πούμε κατά τις 20:00; Επίσης επειδή είχε αναφερθεί να είμαστε για ευκολία μετακίνησης κοντά σε μετρό, είχα προτείνει κάποιο από τα ταβερνάκια / μεζεδοπωλεία που είναι κοντά στο μετρό της Πανόρμου. Από εκεί και πέρα κάθε άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη ! Μεσα ειμαι, μονο κανε μια βολτα να τσεκαρεις κανα μαγαζι και δωσε συντεταγμενες σαν αλλος ktsak:D να συναντηθουμε απ ευθειας στην ταβερνα. Λοιπον μια ερωτηση εχω πολυ αργη συνδεση αν και πληρωνω 20 ευρω το μηνα που για εδω ειναι πολλα λεφτα στο iStat εχω peak bandwidth: In 103kb/s & out 100kb/s το δε πακετο που εχω αναφερεται σαν 1024/256 Kbps μπορει κανεις να μου εξηγησει τους συσχετισμους γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι απατεώνες και δεν μου δινουν αυτο που πληρωνω. Πιθανοτατα να φταινε και οι τηλεφωνικες γραμμες της περιοχης. Απλα θελω να ξερω αν ο συσχετισμος ειναι σωστός. Το speed test.net sto iphone μου δινει 272kbps download kai 189kbps upload δεν το πολυ εμπιστευομαι ομως. Εκανα και το τεστ στο λαπτοπ και μου δινει τιμες κοντα στο πακετο μου αλλα μοιαζουν θεωρητικες απο την στιγμη που ενα αρχειο 8,5 ΜΒ που εστειλα στον ktsak εκανε 4 λεπτα να φυγει.http://img.skitch.com/20091221-nuyq2mnc26hdcep31ptwmi646c.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darksun01 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παιδια ειμαι αναμεσα σε HTC HD2 ,iphone και samsung omnia 2 αλλα δεν ξερω γιατι να μην διαλεξω το ενα και οχι το αλλο εχω χασει λιγο την μπαλα ειναι το πρωτο smart phone που θα παρω και δεν ξερω πιο.πεζει καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 @Te_salat Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το μόνο που ξέρω επαυτού είναι ότι ποτέ δεν θα έχεις αυτό που πραγματικά αγοράζεις γιατί πάντα υπάρχει καλώδιο χαλκού που ισούται απώλειες. Όσο πιο μακρύ, τόσο πιο πολύ.. Αντίσταση, στην ουσία, στο ρεύμα (ηλεκτρικό). Και να πας να τους την "μπεις", άδικος κόπος θα είναι, είναι καλυμμένοι απέναντί σου. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει κάτι παιδιά, συμφοιτητές, που πήγαν να το ψάξουν... Αν θέλεις σου ανεβάζω και εγώ ένα ScreenShot με τα δικά μου αποτελέσματα από την 8mbps του ΟΤΕ που έχουμε εδώ....:O:O @Darksun01 Αν διαβάσεις πριν μερικές σελίδες απαντήθηκε μια συναφής ερώτηση. Αλλά όμως, όπως επίσης ειπώθηκε, δεν είναι το πλέον κατάλληλο θέμα εδώ να αναζητήσεις λύση στο πρόβλημά σου. Γιατί απλά εδώ, θα λάβεις μια πολύ αναλυτική εικόνα για το iPhone μιας και είμαστε οι περισσότεροι κάτοχοι, θα λάβεις και μια ωραία απάντηση για το HTC HD2. Αλλά για το Omnia δυστυχώς, από όσο ξέρω, κανείς δεν το έχει, τουλάχιστον από τους τακτικούς "πελάτες" του θέματος. Μπορείς να κάνεις την ερώτηση στους Διαξιφισμούς Αλλά μιας και θα είανι το πρώτο σου smartphone, θα μπορούσες να πας για iPhone. Απλά και σίγουρα πράγματα. Επίσης, Jailbreak αυτή την περίοδο δεν παίζει, οπότε θα το μάθεις σιγά σιγά χωρίς να "πηδάς" βήματα στην εξοικείωσή σου με το τηλέφωνο... Αλλά αυτό είναι πολύ υποκειμενικό.. :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παιδια ειμαι αναμεσα σε HTC HD2 ,iphone και samsung omnia 2 αλλα δεν ξερω γιατι να μην διαλεξω το ενα και οχι το αλλο εχω χασει λιγο την μπαλα ειναι το πρωτο smart phone που θα παρω και δεν ξερω πιο.πεζει καμια βοηθεια? Εγώ προσωπικά θα απέκλεια το ΟΜΝΙΑ ΙΙ, υπερτερεί στο θέμα της μπαταρίας αλλά όπως διαβάζω και σ αυτό το φόρουμ και σε άλλα έχει τα προβληματάκια του με κυριότερο για εμένα την ελάχιστη free memory ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Λοιπον, μετα τη χθεσινοβραδινη μας συνομιλια που κρατησε μεχρι αργα με τον te_salatκαι τον τελευταιο συγχρονισμο με τον iMac μου επεσα για υπνο κατα τις 3:00. Ολα καλα και ολα ωραια. Μηλο σε κατασταση flight mode. :) Σημερα λοιπον ανοιγω το μηλαρακι και τι να δω. Ενα μηλο σε κατασταση αρτι Jailbraked. Δηλαδη δεν ειχε μεσα τιποτα, μονο το Cydia :wacko:. Το συνδεω στον Η/Υ και με ρωταει: Θελετε να κανετε "setup your iphone as new or restore from your last backup dated ....." ? Καγκελλο ο κυριος ? Παγωτο πραγματικα. :cry: Τι να πω. Δεν ξερω τι εγινε, το κινητο δεν το πειραξε κανενας, ηταν κλειδωμενο ολο το βραδυ στο γραφειο, φορτισμενο 100%. Τι μπορει να επαιξε ρε παιδια ? Δεν μου εχει ξανατυχει ουτε διαβασα τιποτε τετοιο πουθενα. :confused: Τωρα ξνακανω restore απο το τελευταιο backup μου. Αλλα ομως γιατι εγινε αυτο ? :mad: Καποιος μας εφτυσε παιδια :dizzy: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Μολις μου τηλεφώνησαν απο την τραπεζα οτι εγινε προσπάθεια για χρηση της κάρτας μου για 570 ευρω απο ινδιες για αγορα αεροπορικου εισητηριου και πολλες αλλες για 0 ,7 ευρω για καποιες επωνυμίες παραπλήσιες με της apple. Δηλαδη κατ σαν apple ak και οχι apple iTunes που ειναι το σωστό. Φυσικά το σύστημα αντελήφθη την διαροή εξ αιτίας του μεγάλου ποσού και δεν εδωσε εγκριση. Την κάρτα την χρησιμοποιω στο iTunes sto paypal και περιστασιακα για να πληρωνω τον λογαριασμο ιντερνετ που εχω εδω αλλα πάλι με διατραπεζικό συστημα ασφαλειας. Εμενα μου φαινεται να εχει διαρευσει απο την apple γιατι επιχειρηθηκαν πολλες συναλλαγές με παρόμοια ονομασια της ταξης των 0.70 λεπτών. Οπως καταλαβαίνετε πλεον αγορές μονο απο appulos γιατι δεν σκοπευω να ρισκάρω. Κατι αλλο που με ανησυχει είναι οτι στο mac δεν χρησιμοποιω κανενος ειδους firewall οπότε υπάρχει τρυπα απο εκεί. Ναι μεν δεν μπαινω σε περιεργα sites αλλα τελευταια για να βρω κάποια προγραμματα ειχα μπει σε site τυπου gamato ξενο με εφαρμογές mac. δεβ χρησιμοποιησα καρτα εκει γιατι δεν πουλάνε τιποτα, αλλα πιθανως να μπηκαν μεσα για ψαρεμα και να βρηκαν τον αριθμο μεσω itunes. οπότε αναγκαστικα βαζω καποιο προγραμματάκι που ελεγχει εκτος του τι μπαινει, ποιος προσπαθει να συνδεθεί και να πάρει κατι απο το λαπτοπ μου. Το πρόβλημα είναι στο iphone αφου πιθανως υπάρχει κι απο εκει τροπος να μπουν μεσω του μαιλ μου ισως η οταν κανω συχρονισμο με iTunes. θα βαλω πρωτα firewall sto Mac και βλέπουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Κώστα και εγώ την έπαθα με μια κάρτα πριν δύο μήνες και αν οι περιπτώσεις μας μοιάζουν σε διαβεβαιώ πως αν φταίει κάτι αυτό είναι "διαρροή" από την Apple και όχι υποκλοπή μέσω iTunes το οποίο έτσι και αλλιώς δεν κρατά αποθηκευμένα τα στοιχεία της κάρτας. Προσωπικά είμαι σχεδόν βέβαιος πως το πρόβλημα οφείλεται σε διαρροή του AppStore. Για να σου δώσω να καταλάβεις εκτός των πιστωτικών που δεν τις έχω για online, έχω τρεις χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιώ τακτικότατα στο internet από το 1996. Ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με καμμιά εκτός της τελευταίας που είναι και η πιο πρόσφατη και την χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο στο AppStore και πουθενά αλλού, ούτε για αγορές accessories ούτε για JB εφαρμογές ούτε τίποτα, μόνο Apple. Και που λες Κώστα αυτή η συγκεκριμένη κάρτα και μόνο αυτή παρουσίασε τον Οκτώβριο δύο κινήσεις αξίας 60€ συνολικά. Με το που τις είδα φυσικά έκανα αναίρεση μέσω της τράπεζας και πριν μια εβδομάδα το ποσό της μιας κίνησης (40€) πιστώθηκε πίσω στο λογαριασμό μου ενώ η άλλη ακόμα αγνοείται. Εννοείται πως ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα νέα την οποία και ξαναδήλωσα στην Apple αφού πρώτα τους ενημέρωσα και αυτούς για τα καθέκαστα. Αν ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα βέβαια, αντίο appstore ενώ θα τους φροντίσω όπως μπορώ να τους κάνω διάσημους. Δεν μπορεί κάρτες δωδεκαετίας με αγορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ και εκατοντάδων κινήσεων στο internet να μην έχουν παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα (φροντίζω να τις χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο σε αξιοπιστότατα και μεγάλα shops), ενώ κάρτα που χρησιμοποιήθηκε μόνο δύο μήνες και αποκλειστικά και μόνο στο Appstore και πουθενά αλλού να έχει τέτοια προβλήματα. Στην περίπτωσή μου μάλιστα ο μόνος που είχε στα "χέρια" του τα στοιχεία της συγκεκριμένης κάρτας μου ήταν η Apple αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ μα ποτέ ξανά για οτιδήποτε άλλο εκτός του AppStore, γι'αυτό την έβγαλα άλλωστε. Μιλάμε δηλαδή για μια μόνο χρήση από μέρους μου, αφού η δήλωσή της στο AppStore γίνεται μόνο μια φορά και στη συνέχεια χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για πιστώσεις εκ μέρους της Apple. Σου συστήνω πάντως να επικοινωνήσεις και να ενημέρωσεις την Apple για το πρόβλημα, γιατί αν κρίνω και από τη δική μου περίπτωση φωνάζει για ανθρώπινη διαρροή από τα appstore accounts. Α να μην ξεχάσω πως ένας προϊστάμενος του τομέα αναιρέσεων της AlphaBank με τον οποίο είχα συζητήσει μου είπε πως έχουν πολλά ανάλογα περιστατικά ανθρώπων που έκαναν αγορές αποκλειστικά μέσω appstore και γι'αυτό και η ίδια η τράπεζα με τη σειρά της εδώ και μήνες έχει ενημερώσει το νομικό τμήμα του λογιστικού τομέα της Apple επιστώντας την προσοχή τους. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Θανο ειναι σιγουρο πλέον. Εβαλα το ιδιο μηνυμα στο maclife και σε 10 λεπτα βρεθηκαν αλλοι 5 με το ιδιο προβλημα. Προτεινα να συνταξουμε ενα mail διαμαρτυρίας για όλους μαζι και να ζητησουμε ειτε αλλγη συστηματος και πληρωμη μεσω paypal η διακοπή αγορών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ..............Σημερα λοιπον ανοιγω το μηλαρακι και τι να δω. Ενα μηλο σε κατασταση αρτι Jailbraked. Δηλαδη δεν ειχε μεσα τιποτα, μονο το Cydia :wacko:. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Μολις μου τηλεφώνησαν απο την τραπεζα οτι εγινε προσπάθεια για χρηση της κάρτας μου για 570 ευρω απο ινδιες......................... Δε μας τα λέτε καλά βρε παιδιά, πρωί-πρωί... Μπήκαν καλικάντζαροι στους λογαριασμούς και τις κρεβατοκάμαρές μας; :wacko: Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Λοιπον, μετα τη χθεσινοβραδινη μας συνομιλια που κρατησε μεχρι αργα με τον te_salatκαι τον τελευταιο συγχρονισμο με τον iMac μου επεσα για υπνο κατα τις 3:00. Ολα καλα και ολα ωραια. Μηλο σε κατασταση flight mode. :) Σημερα λοιπον ανοιγω το μηλαρακι και τι να δω. Ενα μηλο σε κατασταση αρτι Jailbraked. Δηλαδη δεν ειχε μεσα τιποτα, μονο το Cydia :wacko:. Το συνδεω στον Η/Υ και με ρωταει: Θελετε να κανετε "setup your iphone as new or restore from your last backup dated ....." ? Καγκελλο ο κυριος ? Παγωτο πραγματικα. :cry: Τι να πω. Δεν ξερω τι εγινε, το κινητο δεν το πειραξε κανενας, ηταν κλειδωμενο ολο το βραδυ στο γραφειο, φορτισμενο 100%. Τι μπορει να επαιξε ρε παιδια ? Δεν μου εχει ξανατυχει ουτε διαβασα τιποτε τετοιο πουθενα. :confused: Τωρα ξνακανω restore απο το τελευταιο backup μου. Αλλα ομως γιατι εγινε αυτο ? :mad: Καποιος μας εφτυσε παιδια :dizzy: Kαι συνεχιζω, που και πως μπορω να δω τι εχω εγκατεστημενο στο iPhone μου ? Το ρωταω αυτο γιατι μετα το restore που εκανα στο τελευταιο backup ξαφνικα η χωρητικοτητα κατεβηκε απο τα 17GB στα 8,6GB (το Others εγινε ξαφνικα πανω απο 10GB) :confused: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Θανο ειναι σιγουρο πλέον. Εβαλα το ιδιο μηνυμα στο maclife και σε 10 λεπτα βρεθηκαν αλλοι 5 με το ιδιο προβλημα. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος Κώστα, για τους λόγους που σου είπα. Γι'αυτό και σε ενημέρωσα για να μην ανησυχείς για το Mac σου και την ασφάλειά του που μάλλον δεν φταίει σε τίποτα. Τώρα για την επιστολή διαμαρτυρίας μέσα και εγώ αν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, αν και δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον τομέα αναιρέσεων της Alpha Bank που όπως σου είπα λόγω του μεγάλου αριθμού των περιστατικών ενημέρωσε την Apple, δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την εταιρεία, οπότε δεν την βλέπω να αντιδρά και σε ενδεχόμενη δική μας επιστολή. Στο δικό μου email που τους έστειλα δίχως να τους καταλογίζω κάτι απλά ενημερωτικά, ούτε μπήκε στον κόπο η κ@λοεταιρεία να απαντήσει έστω με ένα "ευχαριστούμε για την ενημέρωση - το ερευνούμε". Τίποτα. :mad: Πάντως και εσύ άσχετα με την ομαδική επιστολή στείλτους μια ενημέρωση μήπως και φιλοτιμηθούν να σου απαντήσουν αν και δεν το πολυπιστεύω. Εδώ site/server bug reporting κάνεις και αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του μ@λ@κα. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Kαι συνεχιζω, που και πως μπορω να δω τι εχω εγκατεστημενο στο iPhone μου ? Το ρωταω αυτο γιατι μετα το restore που εκανα στο τελευταιο backup ξαφνικα η χωρητικοτητα κατεβηκε απο τα 17GB στα 8,6GB (το Others εγινε ξαφνικα πανω απο 10GB) :confused: Κωστη μηπως ειχες εγκαταστησει το usb driver στο μηλο καμια φορα? οσο για τις πιστωτικες με το μηλο εγω τις σταματαω αμεσα! αυτο το προβλημα με υποκλοπες κλπ παραβιασεις δεν θα το βρειτε ποτε σε wm συσκευες! την καλημερα μου σε ολους! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εκανα ενημερωση στο iTunes Store σε μια κοπελα που ξανα ειχαμε επικοινωνησει. Της ανεφερα οτι σε 10 λεπτα εμφανιστηκαν αλλοι 5-6 με το ιδιο προβλημα και οτι αν δεν συμπεριλαβουν την λυση του paypal και δεν φροντίσουν για την ασφαλεια μας, θα αναγκαστουμε να διακοψουμε τις αγορες μας και θα κοινοποιησουμε το προβλημα σε ολα τα σχετικά φορουμ, twitter και facebook. @ktsak Κωστα στησε το απο την αρχη και επειδη δεν προλαβαινεις αφου πετάς αυριο, βαλε μονο τα βασικα στο cydia Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ...οσο για τις πιστωτικες με το μηλο εγω τις σταματαω αμεσα! Δημήτρη και να σταματήσεις τις αγορές αν το πρόβλημα είναι ανθρώπινη ή μηχανική διαρροή μέσα από το appstore δεν διασφαλίζεσαι σε τίποτα. Ο μόνος τρόπος είναι να ζητήσεις διακοπή του account και διαγραφή των στοιχείων της κάρτας από την database της Apple (αν και αμφιβάλλω αν θα το κάνουν), ή να ακυρώσεις την δηλωμένη κάρτα σου. Βλέπεις τα στοιχεία της κάρτας τα δίνεις μόνο μια φορά και έκτοτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν (ή να διαρρεύσουν) από την Apple χωρίς δική σου παρέμβαση. Αρχίζω να πιστεύω πως η καλύτερη αντιμετώπιση εκ μέρους των παθόντων είναι η ευρεία δημοσιοποίηση του προβλήματος κάτι που θα φέρει και την αναγκαστική πια αντίδραση εκ μέρους της Apple. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια περίεργη κίνηση στην χρεωστική που έχω βάλει στο iTunes, αλλά μετά τα λεγόμενα σας θα έχω το νου μου. Την έχω για το Paypal και το iTunes μόνο. Και γενική συμβουλή προς όλους, ενεργοποιήστε web banking μην περιμένετε από την τράπεζα να επικοινωνήσει μαζί σας για ύποπτες συναλλαγές. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Και γενική συμβουλή προς όλους, ενεργοποιήστε web banking μην περιμένετε από την τράπεζα να επικοινωνήσει μαζί σας για ύποπτες συναλλαγές. Και web banking να έχουμε (που έχουμε), δεν την γλυτώνεις. Βλέπεις μεν τις χρεώσεις αλλά πριν την λογιστική καταγραφή που πολύ συχνά γίνεται καμμιά εβδομάδα αργότερα δεν γνωρίζεις τι αφορούν, και έτσι και αλλιώς η αναίρεση ακόμα και μέσα στις πρώτες ώρες από τη συναλλαγή, είναι μια διεργασία που θέλει μέχρι και δυό - τρεις μήνες και δεν έχει πάντοτε αποτέλεσμα αφού πολλές φορές οι παραλήπτες της πληρωμής αρνούνται να συμμορφωθούν. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 @ foxx Θάνο σε παρακαλώ διάβασε ΑΥΤΟ Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 @ foxx Θάνο σε παρακαλώ διάβασε ΑΥΤΟ Αν έχεις XP pro τότε Κώστα χρησιμοποίησε το NTbackup των Windows (θα το βρεις στα system programs και στα disk tools) που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις, όπως και incremental backups και χρησιμοποιεί και το shadowing ώστε να κάνει backup ακόμα και locked (in-use) αρχείων. http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2005.05.ntbackup.aspx http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/types_of_backup.mspx?mfr=true http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/crawford_02april02.mspx http://support.microsoft.com/kb/308422 Μπορείς και να αυτοματοποιήσεις την διεργασία με χρήση scheduled backups ακόμα και με command line scripting αν θέλεις κάτι ποιό εκειδικευμένο. Στα Vista και ειδικά στα 7 το data backup είναι ακόμα ευκολότερο και έχει εμπλουτιστεί και με πολύ καλό disk imaging αλλά για τα XP το NTBackup κάνει άριστα τη δουλειά του, ειδικά για επαναλαμβανόμενα incrementals. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Διστυχώς όταν καταχωρήσεις 1 πιστωτική υπάρχει ενα αρχείο που κρατάει τα στοιχεία της "κωδικοποιημένα" για μελλοντικές συναλλαγές σου. Το θέμα είναι οτι το "κωδικοποιημένα" είναι απαίτηση των τραπεζών και εταιριών (Visa κλπ) για ασφάλεια των πελατών. Ομως αυτά τα αρχεία μπορεί να κρατούν και αυτούσια στοιχεία σε 1 βάση, που πρόσβαση μπορεί να έχει και 1ας υπαλληλος της εταιρίας (κάποια στιγμή φεύγει και παίρνει μαζί του και το αρχείο!)...και αρχίζουν οι χρεώσεις. ,μέχρι να τον εντοπίσουν (γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχουν την υπογραφή σου! οπότε μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου!) Η καλύτερη λύση είναι 1 prepaid card. Εχεις μέσα όσα θές να χρησιμοποιήσεις. Απλά υπάρχει σχετική ταλαιπωρία να πας να καταθέσεις. Συνήθως καταθέτεις πρωι και βράδυ είναι διαθέσιμα. Ετσι εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης μπορείς να ζητησεις όριο σε 1 κάρτα 500πχ euro. Ετσι "εξασφαλίζεις" οτι δε θα χρεωθείς μεγάλα ποσά και μετά θα τρέχεις να αποδείξεις οτι δε τα έκανες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Στα Vista και ειδικά στα 7 το data backup είναι ακόμα ευκολότερο και έχει εμπλουτιστεί και με πολύ καλό disk imaging αλλά για τα XP το NTBackup κάνει άριστα τη δουλειά του, ειδικά για επαναλαμβανόμενα incrementals. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ποιά είναι η γνώμη σου για τα 7? Υπάρχουν drivers? Το endpoint της Symantec που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μου ξέρω οτι δεν παίζει στα 7 Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Η καλύτερη λύση είναι 1 prepaid card. Εχεις μέσα όσα θές να χρησιμοποιήσεις. Απλά υπάρχει σχετική ταλαιπωρία να πας να καταθέσεις. Συνήθως καταθέτεις πρωι και βράδυ είναι διαθέσιμα. Ετσι εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης μπορείς να ζητησεις όριο σε 1 κάρτα 500πχ euro. Ετσι "εξασφαλίζεις" οτι δε θα χρεωθείς μεγάλα ποσά και μετά θα τρέχεις να αποδείξεις οτι δε τα έκανες εσυ. Αυτό όπως βλέπεις δεν είναι λύση, εκτός και αν δεν σε απασχολούν έστω τα χρήματα του ορίου ή στην καλύτερη περίπτωση όσα έχεις μέσα. Και εγώ χρεωστικές χρησιμοποιώ για το internet χωρίς να με απολυαπασχολεί η ψιλοταλαιπωρία της κατάθεσης, αλλά ακόμα και 50€ να χάσεις δεν είναι και πολύ ευχάριστο, όχι μόνο για τα χρήματα αλλά για το ****το που λέμε και γιατί μετά ξανατρέχεις να ακυρώνεις την παλιά και να βγάζεις νέα κάρτα αφού η παλιά θεωρείται "καμμένη". Σ' ευχαριστώ πολύ. Ποιά είναι η γνώμη σου για τα 7? Υπάρχουν drivers? Το endpoint της Symantec που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μου ξέρω οτι δεν παίζει στα 7 Τα 7 κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο αφού οι περισσότεροι αναλυτές και reviewers συμφωνούν, είναι ότι καλύτερο έχει φτιαχτεί μέχρι σήμερα. Όσο για drivers, με εξαίρεση τίποτα αγνώστου ταυτότητος κινέζικα τερατουργήματα ούτε καν θα χρειαστείς να κατεβάσεις τίποτα. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα από τα πρώτα betas των Windows 7 μέχρι και σήμερα τα έχω εγκαταστήσει σε αρκετές δεκάδες μηχανήματα, από notebooks, netbooksm μέχρι παλιά και νεώτερα desktops και embedded uPC με ότι σύνθεση μπορείς να φανταστείς. Ε λοιπόν μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χρειαστεί να περάσω έστω driver κατασκευαστή ούτε μιά φορά. Τα πάντα τα εντόπισαν άψογα τα 7 και στην χειρότερη των περιπτώσεων μέσω του Windows Update εγκατέστησαν τα πάντα με την πρώτη. Όσο για προγράμματα μην σε πολυαπασχολεί. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με το endpoint της Symantec αλλά τουλάχιστον σε επίπεδο εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούν kernel drivers (όπου και άλλαξαν αρκετά πράγματα) δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα συμβατότητας, και όπου υπάρχει οι κατασκευαστές τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει updates. Πάντως μέχρι στιγμής εγώ τουλάχιστον και οι συνεργάτες μου δεν έχουμε ακόμα δει εφαρμογή έστω και στο ελάχιστο ασύμβατη με τα Windows 7. Κάτι λίγα security suites, A/V και τρίτα firewalls ίσως έχουν πρόβλημα, αφού έχουν αλλάξει πολλά και έχουν "σφίξει" τα λουριά σε kernel hooks και άλλες τέτοιες κακοτεχνίες που χρησιμοποιούν ορισμένα από αυτά τα προγράμματα. Ωστόσο αυτά είναι μετρημένα και να σου πω ειλικρινά, μπροστά στα κορυφαία Windows 7 θα θυσίαζα οποιοδήποτε από αυτά τα προγράμματα τα οποία καιρός είναι να προσαρμοστούν όχι απλά ειδικά στα Windows 7 αλλά γενικά στα guidelines της Microsoft. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Τα 7 κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο αφού οι περισσότεροι αναλυτές και reviewers συμφωνούν, είναι ότι καλύτερο. Όσο για drivers, με εξαίρεση τίποτα αγνώστου ταυτότητος κινέζικα τερατουργήματα ούτε καν θα χρειαστείς να κατεβάσεις τίποτα. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα από τα πρώτα betas των Windows 7 μέχρι και σήμερα τα έχω εγκαταστήσει σε αρκετές δεκάδες μηχανήματα, από notebooks μέχρι παλιά και νεώτερα desktops με ότι σύνθεση μπορείς να φανταστείς. Ε λοιπόν μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει χρειαστεί να περάσω έστω driver κατασκευαστή ούτε μιά φορά. Τα πάντα τα εντόπισαν άψογα τα 7 και στην χειρότερη των περιπτώσεων μέσω του Windows Update εγκατέστησαν τα πάντα με την πρώτη. Όσο για προγράμματα μην σε πολυαπασχολεί. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με το endpoint της Symantec αλλά τουλάχιστον σε επίπεδο εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούν kernel drivers (όπου και άλλαξαν αρκετά πράγματα) δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα συμβατότητας, και όπου υπάρχει οι κατασκευαστές τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει updates. Πάντως μέχρι στιγμής εγώ τουλάχιστον και οι συνεργάτες μου δεν έχουμε ακόμα δει εφαρμογή έστω και στο ελάχιστο ασύμβατη με τα Windows 7. Κάτι λίγα security suites, A/V και τρίτα firewalls ίσως έχουν πρόβλημα, αφού έχουν αλλάξει πολλά και έχουν "σφίξει" τα λουριά σε kernel hooks και άλλες τέτοιες κακοτεχνίες που χρησιμοποιούν ορισμένα από αυτά τα προγράμματα. Ωστόσο αυτά είναι μετρημένα και να σου πω ειλικρινά, μπροστά στα κορυφαία Windows 7 θα θυσίαζα οποιοδήποτε από αυτά τα προγράμματα τα οποία καιρός είναι να προσαρμοστούν όχι απλά ειδικά στα Windows 7 αλλά γενικά στα guidelines της Microsoft. :) Το προσωπικό μου Laptop είναι Dell. Ζήτησα και μου στείλαν τα απαραίτητα για να μεταβώ σε 7. Με προβληματίζει μόνο, ύστερα και από τα παραπάνω, το θέμα antivirus & internet security. Το endpoint της Symantec είναι εγκατεστημένο σε server και τα pc είναι client. Θα πρέπει να αγοράσω άλλο ειδικά για τα 7 Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Το προσωπικό μου Laptop είναι Dell. Ζήτησα και μου στείλαν τα απαραίτητα για να μεταβώ σε 7. Με προβληματίζει μόνο, ύστερα και από τα παραπάνω, το θέμα antivirus & internet security. Το endpoint της Symantec είναι εγκατεστημένο σε server και τα pc είναι client. Θα πρέπει να αγοράσω άλλο ειδικά για τα 7 Πίστεψέ με Κώστα δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις τίποτα, και όχι μόνο αυτό αλλά δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτα. Τα 7 έρχονται με το καλύτερο Windows firewall που μπορείς να βάλεις (καμμιά σχέση με αυτά των XP), και συνοδεύεται από το defender που κάνει εξαιρετική δουλειά στο θέμα notifications. Και αν επιμένεις για A/V απλά εγκατέστησε το δωρεάν Security Essentials της ίδιας της Microsoft που όχι απλά είναι το ελαφρύτερο suite που υπάρχει (με τεράστια διαφορά), αλλά και στα περισσότερα εξειδικευμένα reviews αποδείχτηκε καλύτερο σε προστασία από το σύνολο σχεδόν των ανταγωνιστικών προγραμμάτων. Και δωρεάν, και 32/64bit, και Microsoft, και απόλυτα Windows 7 compatible, και δωρεάν updates και ultra-lite σε resources, και ελάχιστη επίπτωση σε performance, και τέλος καμμιά απολύτως παρενέργεια στο σύστημα και τις εφαρμογές του. :) Και αν έχεις αμφιβολία για τις ικανότητες εντοπισμού του Security Essentials συγκριτικά π.χ. με το Endpoint, ρίξε μια ματιά σε ανεξάρτητα και εξειδικευμένα συγκριτικά antivirus apps στο web ή ακόμα καλύτερα στο ίδιο το forum της Symantec όπου οι ίδιοι οι χρήστες του endpoint διαπιστώνουν πως το security essentials εντοπίζει malwares και ιούς που διαφεύγουν του Endpoint. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts