Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια για να πω την αμαρτια μου παντως...

Εχω δοκιμασει ενα σκασμο συσκευες και λειτουργικα...

Ε αυτη η ανεση/ευκολια του μηλου σε καποια πραγματα...ειναι απλα αξεπεραστη!!

Δεν το σκεφτομαι καν ακομη και αν ειμαι σπιτι,διπλα στο pc,να παρω μειλ και να γραψω απο αυτο!!

Με οποια αλλη συσκευη,θα πηγαινα κατευθειαν στο pc!!

Να είσαι σιγουρος οτι δεν πήρα κατι αλλο, η μαλλον το αλλο, εξ αιτιας σου.

Αφου τα δοκιμαζεις και τρια ταυτοχρονα και καταληγεις στο μήλο. Τι να ασχοληθω με οτιδηποτε άλλο.

Αν δεν ειχε κι αυτα τα κουφα με την μπαταρία θα ημουν ησυχος.

Δειτε παρακατω τι ωραια τα παει foul JB και χθες τις ίδιες απωλειες τις ειχε σ ενα 2ωρο και χωρις *JB.

http://img.skitch.com/20091213-f1114frpiu4ff7mn5iurj78f9d.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Δειτε παρακατω τι ωραια τα παει foul JB και χθες τις ίδιες απωλειες τις ειχε σ ενα 2ωρο και χωρις *JB.

Εμ το θέμα δεν είναι αυτό καθεαυτό το JB (αν και τα b/g apps χειροτερεύουν πολύ τα πράγματα), αλλά οι runaway εφαρμογές ακόμα και του ίδιου του συστήματος. Ξέρεις πόσες φορές σε μη JB συσκευή είδα running processes του ίδιου του λειτουργικού να καταπίνουν λόγω leaks τη μνήμη και τη μπαταρία; Βέβαια αυτό επανέρχεται με ένα reboot ή έστω restart αλλά πρέπει να έχεις το νου σου αλλιώς ξυπνάς μια ωραία πρωία και το βρίσκεις μισοάδειο.

Να πούμε βέβαια και του "στραβού το δίκιο" πως προβλήματα με runaway processes υπάρχουν και στις άλλες πλατφόρμες όχι μόνο στο iPhone, αν και σ'αυτό είναι αρκετά συχνά.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Καλησπέρα σε όλους!

Τώρα επέστρεψα και είδα τα διάφορα σχόλια για την αισθητική του GooglePhone.

Συμφωνώ και εγώ με μόνη μία (όχι μεγάλη αλλά πάντως υπαρκτή) επιφύλαξη.

Όπως ξέρουμε με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και αλλού τα προϊόντα "μασκάρονται" πριν κυκλοφορήσουν επίσημα για να μην δώσουν πληροφορία στον ανταγωνισμό.

Κρατάω λοιπόν μια μικρή επιφύλαξη μήπως και εδώ έχουμε τέτοια περίπτωση (μικρή πιθανότητα αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Πάντως και ο "Ήρωας" με το προτεταμένο "σαγόνι" δεν ξέρω πόσο λειτουργικός / χρηστικός είναι επειδή δεν έχει απόλυτα επίπεδη επιφάνεια.

Θυμάμαι ένα εξαιρετικό ως design τηλέφωνο το Nokia 8148 (γνωστό και ως banana) το οποίο όμως λόγω του καμπύλου σχήματος ήταν δύσκολο σε θήκη / τσέπη / κλπ.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Όπως ξέρουμε με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και αλλού τα προϊόντα "μασκάρονται" πριν κυκλοφορήσουν επίσημα για να μην δώσουν πληροφορία στον ανταγωνισμό.

Μακάρι να είναι έτσι Κώστα γιατί αλλιώς εμφανισιακά τουλάχιστον είναι δύσκολα τα πράγματα, ειδικά με τα νέα HTC να αναμένονται πολύ βελτιωμένα στα σημεία (αν ισχύουν όσα διαβάζουμε).

Πάντως και ο "Ήρωας" με το προτεταμένο "σαγόνι" δεν ξέρω πόσο λειτουργικός / χρηστικός είναι επειδή δεν έχει απόλυτα επίπεδη επιφάνεια.

Όταν είχα πρωτοδεί σε φωτογραφίες το Hero πριν κυκλοφορήσει την ίδια και χειρότερη άποψη είχα, για να μην σου πω πως το αντιμέτωπιζα όχι απλά με σκεπτικισμό αλλά αηδία. Στη συνέχεια που τυχαία το είδα από κοντά η εντύπωση ήταν από εντελώς διαφορετική έως και θετική θα έλεγα (με συγκίνησε και το teflon βλέπεις). Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό Κώστα, που αν και δεν είμαι ιδιαίτερα παρορμητικός σε αγορές κινητών το αγόρασα την ίδια εκείνη ημέρα (για να το δώσω σε συνεργάτη μου αργότερα όταν διαπίστωσα άλλα στραβά του). Ας ελπίσουμε πως και με το Google phone η δεύτερη εντύπωση θα είναι καλύτερη από την πρώτη. :p

Οψόμεθα εις Φιλίππους Θάνο :)

Πάντως το πιο ψηλό ανέβασμα του πήχυ σε ότι αφορά το GooglePhone κάνει η αναφορά ότι τρέχει εντυπωσιακή έκδοση Android που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα άλλο κινητό, οπότε εκεί οι προσδοκίες αυξάνονται κατακόρυφα!

Πάντως το πιο ψηλό ανέβασμα του πήχυ σε ότι αφορά το GooglePhone κάνει η αναφορά ότι τρέχει εντυπωσιακή έκδοση Android που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα άλλο κινητό, οπότε εκεί οι προσδοκίες αυξάνονται κατακόρυφα!

Έτσι είναι αν και κρατώ πολλές επιφυλάξεις σχετικά με το Android. Είναι βλέπεις η Java στη μέση με το κουτσό performance και τις υπερβολικές απαιτήσεις σε μνήμη και αν μάλιστα σκεφτείς πως στο Android κάθε process είναι και JVM instance αυτό μου κάθεται δυσάρεστα στο λαιμό. :lol:

Τουλάχιστον στο iPhone η Apple έκανε την πανέξυπνη κίνηση να μείνει σε native και μακρυά από τέτοια performance hogs και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα πολύ τόσο στα iPhones όσο και στο OSX.

Θυμάμαι ένα εξαιρετικό ως design τηλέφωνο το Nokia 8148 (γνωστό και ως banana) το οποίο όμως λόγω του καμπύλου σχήματος ήταν δύσκολο σε θήκη / τσέπη / κλπ.

Που το θυμήθηκες!

Το δεύτερο μου κινητό κΑι ίσως το ποιο ωραίο σχεδιαστικά.

Και όσο για το σχήμα του, λάθος κανεις. Η καμπύλη του έκανε τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του κ•λ•υ οταν το είχες στην κωλοτσεπη :lol:

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Που το θυμήθηκες!

Το δεύτερο μου κινητό κΑι ίσως το ποιο ωραίο σχεδιαστικά.

Και όσο για το σχήμα του, λάθος κανεις. Η καμπύλη του έκανε τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του κ•λ•υ οταν το είχες στην κωλοτσεπη :lol:

Και εγώ το είχα και το έχω κρατήσει ως συλλεκτικό κομμάτι.

Το πρόβλημα με την τοποθέτηση που αναφέρεις ήταν να μην ξεχαστείς και καθήσεις με τον κίνδυνο να επιβεβαιωθεί το ψευδώνυμο του :)

Λιζααααααααααα......:lol:

ακομα και τωρα ειμαι ετοιμος μετα τα Χριστουγεννα να αγορασω απο ebay ενα καινουριο iPhone 2G...

και να το κρατησω στο κουτακι του ...σαν συλλεκτικο κομματι...

ειμαι τρελλος γι αυτο το κινητο...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Να ρωτήσω κάτι? Τα νέα εικονιδιάκια με τον σκούφο εδώ, τα βλέπετε κινούμενα?!

Γιατί εγώ πάλι δεν τα βλέπω κινούμενα.. Και μου σπάνε λίγο τα νεύρα.....

:wacko:

Λιζααααααααααα......:lol:

ακομα και τωρα ειμαι ετοιμος μετα τα Χριστουγεννα να αγορασω απο ebay ενα καινουριο iPhone 2G...

και να το κρατησω στο κουτακι του ...σαν συλλεκτικο κομματι...

ειμαι τρελλος γι αυτο το κινητο...

Όντως και εγώ νομίζω ότι έχει κερδίσει (το 2G) μια περίοπτη θέση στην σχεδιαστική ιστορία των κινητών τηλεφώνων, όπως το Nokia που προαναφέρθηκε, το Ericsson T39, τα Motorola V70 (το στρογγυλό περιστρεφόμενο) & Razor V3.

Εσείς ποιά άλλα θα βάζατε σε αυτή τη λίστα;

Ακίνητα είναι αλλά τι να κάνουμε η εποχή επιβάλλει ...σκούφο. :lol:

Και εγώ στατικά τα βλέπω.

Όντως και εγώ νομίζω ότι έχει κερδίσει (το 2G) μια περίοπτη θέση στην σχεδιαστική ιστορία των κινητών τηλεφώνων, όπως το Nokia που προαναφέρθηκε, το Ericsson T39, τα Motorola V70 (το στρογγυλό περιστρεφόμενο) & Razor V3.

Εσείς ποιά άλλα θα βάζατε σε αυτή τη λίστα;

Nokia 8850.. Απλά το ωραιότερο ever για εμένα.. Σκέφτομαι να ψάξω να βρω κανένα να το έχω απλά να υπάρχει...:)

Και εγώ στατικά τα βλέπω.

Πάλι ψιλοαλλοιωμένα τα βλέπω τα χρώματα στο Mac...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όμως.. Με τίποτα...

Λέτε να φταίει ότι έκανα Internet Sharing από το τηλέφωνο?! Μήπως αλλάζουν τίποτις ρυθμίσεις και δεν το ξέρω?!

Back to the memory lane :)

Alejandro εχεις κανει color calibration?

τι προφιλ χρωματος χρησιμοποιεις;

Color Calibration?!:O:O:O:O

Προφιλ χρώματος????:O:O

Δεν έχω πειράξει τίποτα...

Εδώ λένε:

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2139075&start=15&tstart=0

να κλείσω το Firewall του router..

Και έτσι φτιάχνει το πρόβλημα.......

Να το κάνω!?!?:X:cry:

Λοιπόν, κατάφερα να φτιάξω το πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο Google που δεν εμφανίζονται.

Πως?

έτσι....

Μένουν λίγο τα χρώματα στον Safari που δεν μου φαίνονται και πολύ σοϊκά....

Βέβαια πότε είναι καλά και πότε όχι.. :(

πηρα αυτον σε μεταχειρισμενο-σαν καινουριο,380ευρω εκανα καλα η με πιασαν το π:Xπ:X ?

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984824.html?jumpid=reg_R1002_GREL%22]HP%20Compaq%20Presario%20CQ61

και θελω να μεταφερω κατι αρχεια απο το pc στο laptop χρειαζετε ειδικο καλωδιο η απο usb σε usb κανει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε τοτε μια χαρα εισαι...

αν θες παντως να κανεις calibration μου λες....

μα καλα....αυτος που εβγαλε φωτογραφια το και καλα google/phone iPhone χρησιμοποιουσε;

http://img31.imageshack.us/img31/8713/screenshot20091213at749.png

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Nokia 8850.. Απλά το ωραιότερο ever για εμένα.. !

Οπως και το Motorola Startac και V50!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο τέλειωσα τον συγχρονισμό του iPhone με το mac mini.... Πολύ απλό τελικά ήταν ένα authorise, transfer purchases και τέλος. Απλά μου άλλαξε την σειρά των εφαρμογών.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο τέλειωσα τον συγχρονισμό του iPhone με το mac mini.... Πολύ απλό τελικά ήταν ένα authorise, transfer purchases και τέλος. Απλά μου άλλαξε την σειρά τον εφαρμογών.

Με γειααα....!!! :):):):)

Πως είναι οι πρώτες εντυπώσεις? Τελικά πόσο σου ήρθε??

ε τοτε μια χαρα εισαι...

αν θες παντως να κανεις calibration μου λες....

μα καλα....αυτος που εβγαλε φωτογραφια το και καλα google/phone iPhone χρησιμοποιουσε;

Δεν ξέρω τι λέτε, πάντως αυτό το τηλέφωνο μου αρέσει εμένα... Μου φαίνεται ωραίο!

Για πες για το calibration.. Τι ακριβώς είναι και τι κάνει?:O:O:O

Αλέξανδρε καλό φαίνεται μέχρι στιγμής, τελείως διαφορετικό από ότι έχω συνηθίσει βέβαια, ειδώμεν. Μου ήρθε 485 λίρες με Apple Care, 550 ευρώ είχα στείλει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Το Clicktoflash και τα ακίνητα smiles ανέβασαν την μπαταρία του macbook μου από 4.30 ώρες σε 5.30+ :lol::lol::lol:

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned