Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να το ξαναγραψεις κ να ερθεις με τν κηδεμονα σου..για να ενημερωθει για τν προοδο σου στν ορθογραφια.!χαχα

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

να και κάτι για να γελάσουμε:

αυτά μπορεί να τα κάνει το λεο ; Ε; ΜΠΟΡΕΙ;:lol::lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

το συγκροτημα λεγετε...ο μακακας(τραγουδιστης) κ τα μηλα..!! χαχαχα

ασχετο...ποια εφαρμογη ειναι που εχει διαφορα οργανα μεσα...τν ειχα πρωτοδει στν γερμανο...αλλα δν θυμαμαι ονομα.!

Εδω ειναι το HD2 του Ζαχαρακη. Οπως θα προεσεξατε κατω στην μπαρα, με κλικ μεταβαινει σε ......περιβαλον iPhone:) :)

http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1258165_htc-iphone.jpg

http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1258153_gsmarena-006.jpg http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1258154_gsmarena-007.jpg http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1258155_gsmarena-008.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ασχετο...ποια εφαρμογη ειναι που εχει διαφορα οργανα μεσα...τν ειχα πρωτοδει στν γερμανο...αλλα δν θυμαμαι ονομα.!

μήπως λες αυτό; (rock band) http://www.rockband.com/games/iphone

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Στο mac mini αξίζει να βάλεις 4GB ram; Θα δω διαφορά; Έτσι όπως το κόβω δεν θα κάνω και πολλές βαριές δουλειές. Το πιο βαρύ που σκέφτομαι είναι να δοκιμάσω να παίξω κανά rpg τώρα στις γιορτές μέσω parallels/fusion σε windows (neverwinter nights 1-2, witcher), να κάνω compile κανά video όχι τρελά πράγματα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Υ.Γ. Πριν από λίγο ήρθε στο γραφείο μου το τελευταίο Fortune που έχει αφιέρωμα στον Jobs με την ευκαρία της επιλογής του ως CEO της 10ετίας. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζοντας αναλυτικά όλη την στρατηγική και την εξέλιξη της Apple τα τελευταία χρόνια από εκεί που ήταν κυριολεκτικά "πεθαμένη".

Ένα trivial από το παραπάνω υλικό: Το 2001 H Apple είχε στις ΗΠΑ το 2% της αγοράς προσωπικών υπολογιστών. Σήμερα έχει το 9% με μια επιπλέον διαφορά ... αυτό το 9% ισοδυναμεί με 90% των χρημάτων που ξοδεύονται συνολικά για αγορά υπολογιστών που κοστίζουν πάνω από 1000 $ (πηγή NPD Group) ...

:blink::blink:

Ωραίες πληροφορίες μας δίνεις πάλι Κώστα.... Αν υπάρχουν άρθρα τέτοια, μπορείς να δώσεις κάποιο link...?

Θέτω ψήφισμα και προτείνω τον kkalog για αποχώρηση, είναι μέγας ραδιούργος και μπουρλοτιέρης. Δεν μπορώ να ηρεμήσω πλέον. Προχθές έψαχνα συνέχεια στο youtube video για το mini. Έχω πάθει εξάρτηση... Στο τσακ είμαι να κάνω την αγορά...

Μιχάλη.... Μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Αλήθεια στο λέω.. Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Τα μηχανήματα αυτά.... Τι να λέμε τώρα ρε... :lol:

να και κάτι για να γελάσουμε:

αυτά μπορεί να τα κάνει το λεο ; Ε; ΜΠΟΡΕΙ;

:blink:

Ωραίοι οι τύποι.. Μια χαρά τα πήγαν. Σαν κανονικά όργανα ακουγόντουσαν πάντως! Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι παίζουν από τα τηλέφωνα! :)

@Ζαχαράκη:

Και εγώ αναρωτήθηκα αυτοί οι φανατισμένοι με τα Όμνια τι να απέγιναν.. Τους θυμάμαι και εγώ με εσένα! Και το ξαναείδα όταν ξαναδιάβασα το θέμα του HD όταν το αγόρασα...

Μην σκας Δημήτρη... Εμείς να είμαστε καλά και τα μηχανάκια αυτά έρχονται και παρέρχονται! Και στο κάτω κάτω.. Αν δεν σε καλύψει το Leo, πάντα θα υπάρχει ένα μηλαράκι κάπου εκεί έξω να ψάχνει να βρει τον Ζαχαράκη του! :lol:

...πάντα θα υπάρχει ένα μηλαράκι κάπου εκεί έξω να ψάχνει να βρει τον Ζαχαράκη του! :lol:

καλά, έγραψες ή αλλιώς +1000:):)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Δημήτρη μιας που δεν ξέρεις ποιο να κρατήσεις,

δεν βοηθάς και τον συμφορουμιτη μας;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257693

:)

Ξέρεις ποιό είναι το ψευδώνυμό μου μεταξύ φίλων ; "πάρε-πάρε" ;)

Πάντως αν θες να δεις από πρώτο χέρι τι κάνει το "μηχανάκι" κερνάω καφέ Σ/Κ :)

Υ.Γ. Πριν από λίγο ήρθε στο γραφείο μου το τελευταίο Fortune που έχει αφιέρωμα στον Jobs με την ευκαρία της επιλογής του ως CEO της 10ετίας. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζοντας αναλυτικά όλη την στρατηγική και την εξέλιξη της Apple τα τελευταία χρόνια από εκεί που ήταν κυριολεκτικά "πεθαμένη".

Ένα trivial από το παραπάνω υλικό: Το 2001 H Apple είχε στις ΗΠΑ το 2% της αγοράς προσωπικών υπολογιστών. Σήμερα έχει το 9% με μια επιπλέον διαφορά ... αυτό το 9% ισοδυναμεί με 90% των χρημάτων που ξοδεύονται συνολικά για αγορά υπολογιστών που κοστίζουν πάνω από 1000 $ (πηγή NPD Group) ...

Ξέχασα να πω ευχαριστώ για τον καφέ, αλλά θα πάω σήμερα από τα Public/Fnac να χαζέψω, έχει και στο Σύνταγμα έκθεση e-shops.

Μιχάλη.... Μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Αλήθεια στο λέω.. Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Τα μηχανήματα αυτά.... Τι να λέμε τώρα ρε... :lol:

:mad: ρίξε λάδι στην φωτιά να γίνω στάχτι.

Twitter.

Ξέχασα να πω ευχαριστώ για τον καφέ, αλλά θα πάω σήμερα από τα Public/Fnac να χαζέψω, έχει και στο Σύνταγμα έκθεση e-shops.

Να είσαι καλά και ότι θέλεις εδώ είμαστε !!!

(Για τα 4GB που είπες, όσο πιο πολύ μνήμη τόσο καλύτερα είναι ειδικά για να τρέξεις virtual machines σε parallels / fusion. Το ίδιο το OS X με 2 GB και πάνω πάει μια χαρά.

Για το θέμα του video compilation τώρα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν γίνεται - γίνεται και το έχω κάνει - σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μηχάνημα για τέτοιες βαρειές δουλειές (encoding κλπ) από πλευράς χρόνου που παίρνει.)

:blink::blink:

Ωραίες πληροφορίες μας δίνεις πάλι Κώστα.... Αν υπάρχουν άρθρα τέτοια, μπορείς να δώσεις κάποιο link...?

Το έχω σε hard copy θα δω μήπως κυκλοφορεί και πουθενά ηλεκτρονικά όμως!

Κάτι βρήκα ... δεν είναι όλο το υλικό που έχει το περιοδικό, αλλά είναι καλή περίληψη (με click στο COMPLETE COVERAGE υπάρχει τελικά όλο το υλικό)!

http://money.cnn.com/2009/11/04/technology/steve_jobs_ceo_decade.fortune/index.htm

Εγώ πάντως είμαι πολύ στεναχωρημένος που ο Zaharakis κλείδωσε σε WM

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Εγώ πάντως είμαι πολύ στεναχωρημένος που ο Zaharakis κλείδωσε σε WM

Εγώ καθόλου γιατί ποτέ δεν πετάει τα κλειδιά...

Twitter.

παντως παιδια το παλευω να δωσω πρωτα το Ν86 μου...

αν φυγει αυτο εχω πολλες ελπιδες να κρατησω κ το μηλο..μακαρι να γινει ετσι...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παντως παιδια το παλευω να δωσω πρωτα το Ν86 μου...

αν φυγει αυτο εχω πολλες ελπιδες να κρατησω κ το μηλο..μακαρι να γινει ετσι...

Εγώ το παλεύω να δώσω τα εξής:

iPAQ Business Navigator 614c

Sony Ericsson P1i

Sony Ericsson XPERIA

Φύγουν δεν φύγουν θα κρατήσω το μήλο

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Για το θέμα του video compilation τώρα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν γίνεται - γίνεται και το έχω κάνει - σίγουρα δεν είναι το καλύτερο μηχάνημα για τέτοιες βαρειές δουλειές (encoding κλπ) από πλευράς χρόνου που παίρνει.)

Συγγνώμη που μπαίνω εμβόλιμα στη συζήτησή σας, αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση!

Έχω στήσει ένα δοκιμαστικό hackint0sh στο μηχάνημά μου (χοντρικά, ένα desktop με 4πύρηνο Q9550 στα 2883MHz, 4GB μνήμη και κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 4800 με 512ΜΒ) και μου έκανε εντύπωση αυτό ακριβώς. Το πόσο πιο (δραματικά) αργό είναι το Mac OS X 10.5.8, σε σχέση με τα Vista στο encoding. Λέω, δε μπορεί. Θα φταίει που δε τρέχει σε original mac hardware. Να όμως... είναι πράγματι έτσι τα πράγματα;

Βασίλης

Συγγνώμη που μπαίνω εμβόλιμα στη συζήτησή σας, αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση!

Έχω στήσει ένα δοκιμαστικό hackint0sh στο μηχάνημά μου (χοντρικά, ένα desktop με 4πύρηνο Q9550 στα 2883MHz, 4GB μνήμη και κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 4800 με 512ΜΒ) και μου έκανε εντύπωση αυτό ακριβώς. Το πόσο πιο (δραματικά) αργό είναι το Mac OS X 10.5.8, σε σχέση με τα Vista στο encoding. Λέω, δε μπορεί. Θα φταίει που δε τρέχει σε original mac hardware. Να όμως... είναι πράγματι έτσι τα πράγματα;

Καθόλου εμβόλιμα ... ίσα ίσα που γι αυτό είναι τα fora για να συζητιούνται ανοιχτά θέματα.

Σε ότι αφορά το mac mini (το δικό μου είναι παλαιότερο μοντέλο, έχει 2 GB μνήμη, Core Duo 1.83 GHz και τσιπ γραφικών Intel 950 στην motherboard) δεν είναι ότι καλύτερο για encoding.

Από την άλλη πλευρά, το Mac Pro με 2 τετραπύρηνους Intel στα 2.8 GHz, ΑΤΙ HD 2600 κάρτα - που δεν είναι τίποτα το σπουδαίο - και 10 GB μνήμη, πάει αρκετά καλά (encoding ταινίας 2ωρης από DVD στο drive σε avi mp4 πολυκάναλο και με ενσωμάτωση υποτίτλων σε 18-20 λεπτά).

Δεν έχω συγκριτικά στοιχεία με Vista ούτε έχω εμπειρία απο hackintosh, αλλά πιστεύω ότι τα hackintosh συστήματα τρέχουν μεν το λειτουργικό αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αποδίδουν όσο σε ένα πραγματικό mac ίσως λόγω έλλειψης "καλιμπραρίσματος" του hardware.

Το πόσο πιο (δραματικά) αργό είναι το Mac OS X 10.5.8, σε σχέση με τα Vista στο encoding.

Μη λες τέτοια πράγματα εδώ γιατί θα προκαλέσεις ...πολλαπλά εγκεφαλικά στα φιλαράκια της παρέας μας. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Μη λες τέτοια πράγματα εδώ γιατί θα προκαλέσεις ...πολλαπλά εγκεφαλικά στα φιλαράκια της παρέας μας. :lol:

Η πρώτη ψυχολογική επέκταση του ανδρικού μορίου ήταν το σπαθί/πιστόλι, η δεύτερη το αυτοκίνητο/μηχανή, η τρίτη και καλύτερη ο υπολογιστής / κινητό :lol:

......................Δεν έχω συγκριτικά στοιχεία με Vista ούτε έχω εμπειρία απο hackintosh, αλλά πιστεύω ότι τα hackintosh συστήματα τρέχουν μεν το λειτουργικό αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αποδίδουν όσο σε ένα πραγματικό mac ίσως λόγω έλλειψης "καλιμπραρίσματος" του hardware.

Φυσικά και δεν περίμενα ν' αποδώσει το Leopard, όπως σ' ένα καθαρόαιμο mac, αλλά στο σημείο αυτό απογοητεύτηκα. Σε όλα τ' άλλα, η ταχύτητα είναι παραπλήσια. Στο encoding/decoding όμως, δε τα πάει καλά. Θα μου πεις βέβαια, πως εξαρτάται κι απ΄την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Δοκίμασα 2-3, αλλά τ' αποτελέσματα ήταν περίπου ίδια. Μιλάμε για δημιουργία DVD από avi (XDiv), σε χρόνους, πάνω από μια ώρα. Αν δε τα avi είναι περισσότερα, άστα να πάνε... :wacko:

Πάντως, στις γιορτές, θα το χτυπήσω κι εγώ το macbook pro... πού θα μου πάει; το πολύ-πολύ, να βάλω άλλο ένα διαζύγιο στη πλάτη μου... :lol:

Βασίλης

Πρόταση να μετονομαστεί σε:

Περί ανέμων και υδάτων για κατόχους Windows, Apple, Linux, WM, iPhone, Symbian, κτλ

μια και η παρέα εδώ είναι "πολυμορφική" "χαλαρωτική" και "δημιουργική".

:clap::clap::clap:

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Πρόταση να μετονομαστεί σε:

Περί ανέμων και υδάτων για κατόχους Windows, Apple, Linux, WM, iPhone, Symbian, κτλ

μια και η παρέα εδώ είναι "πολυμορφική" "χαλαρωτική" και "δημιουργική".

:clap::clap::clap:

προσωπικα χαιρομαι που προσθετονται καθε μερα κ νεα ατομα στην παρεα!

κ το πιο ευχαριστο ειναι οτι εχουν την ιδια καλη διαθεση με τους τρελλους

της παλιοπαρεας:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φυσικά και δεν περίμενα ν' αποδώσει το Leopard, όπως σ' ένα καθαρόαιμο mac, αλλά στο σημείο αυτό απογοητεύτηκα. Σε όλα τ' άλλα, η ταχύτητα είναι παραπλήσια. Στο encoding/decoding όμως, δε τα πάει καλά. Θα μου πεις βέβαια, πως εξαρτάται κι απ΄την εφαρμογή που χρησιμοποιείς. Δοκίμασα 2-3, αλλά τ' αποτελέσματα ήταν περίπου ίδια. Μιλάμε για δημιουργία DVD από avi (XDiv), σε χρόνους, πάνω από μια ώρα. Αν δε τα avi είναι περισσότερα, άστα να πάνε... :wacko:

:

Μήπως η κάρτα της ATI έχει hardware encoding που στο OS X δεν υποστηρίζεται από τον driver;

Πάντως, στις γιορτές, θα το χτυπήσω κι εγώ το macbook pro... πού θα μου πάει; το πολύ-πολύ, να βάλω άλλο ένα διαζύγιο στη πλάτη μου... :lol:

Η τεχνική διαχείρισης τέτοιων κινδύνων που χρησιμοποιώ είναι αυτή του "upstream integration", παραχωρώ τα προηγούμενα στη σύζυγο και στην κόρη, αυτό μου επιτρέπει 2 αναβαθμίσεις ανά μηχάνημα ;)

Η τεχνική διαχείρισης τέτοιων κινδύνων που χρησιμοποιώ είναι αυτή του "upstream integration", παραχωρώ τα προηγούμενα στη σύζυγο και στην κόρη, αυτό μου επιτρέπει 2 αναβαθμίσεις ανά μηχάνημα ;)

:lol: :lol: :lol:

Α ρε Κώστα....! Έγραψες...! :lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned