ddr2 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με nexus 5,note 2&3,lg g2! το lg 2 που εδωσες λογω του gps και αφου σου εβγαλε την πιστη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το υπέρτατο κριτήριο βλέπω είναι ότι αγοράσει και αρέσει στον καθένα! Μόνο που αυτό το κριτήριο, χωρίς να φέρνω κάποια αντίρησση, δεν είναι ούτε αντικειμενικό ούτε λογικό ειδικά όταν κάνουμε συγκρίσεις για έναν και μόνο λόγο: Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, τις ίδιες ανάγκες και τα ιδια "θέλω". Υπάρχουν όμως κριτήρια που μπορούν να βοηθήσουν, αντικειμενικά κριτήρια που συνήθως είναι μετρήσιμα μεγέθη. Εγώ θα ήθελα να το αντάλαζα με ένα jphone (Jolla) λόγω του UI/OS αλλά θα μου πείτε ένα σωρό μειοντεκτήματα(Αντικειμενικά; ) ή θα με βγάλετε στραβό που μου αρέσει αυτό. Αλλά όπως κάποιοι θεωρούν παιχνιδάκι το 5S δίπλα στο G2 έτσι και εγώ θεωρώ ακριβώς το ίδιο όταν αρχίσω να δουλεύω με το επαναστατικό UI του Sailfish ;-) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Το υπέρτατο κριτήριο βλέπω είναι ότι αγοράσει και αρέσει στον καθένα! Μόνο που αυτό το κριτήριο, χωρίς να φέρνω κάποια αντίρησση, δεν είναι ούτε αντικειμενικό ούτε λογικό ειδικά όταν κάνουμε συγκρίσεις για έναν και μόνο λόγο: Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, τις ίδιες ανάγκες και τα ιδια "θέλω". Εγω θα συμφωνησω απολυτα εδω! Εφυγα περυσι Μαϊο απο iPhone 5 και πηγα σε S4 που εμεινα 4 μηνες (ρεκορ για μενα!), και λογω μεγεθους καθαρα που με κουρασε γυρισα σε iphone 5C. Μετα απο δυο μηνες, με ετρωγε το χερι μου και πηγα σε G2. Ισως η καλυτερη android συσκευη που ειχα μεχρι σημερα!!! Αλλα κι αυτη τεραστια (για τα δικα μου παντα δεδομενα). Οποτε μετα απο σχεδον 2 μηνες πισω σε 5S, οπου θα αραξω, γιατι αυτο ειναι που εγω θελω, ετσι απλα. Φυσικα, σε οποιον με ρωταει, δεν μπορω τιποτα λιγοτερο απο την αληθεια, οτι δηλαδη το G2 ειναι απλα κορυφη!!!! Τετοια μπαταρια δεν υπαρχει πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγω θα συμφωνησω απολυτα εδω! Εφυγα περυσι Μαϊο απο iPhone 5 και πηγα σε S4 που εμεινα 4 μηνες (ρεκορ για μενα!), και λογω μεγεθους καθαρα που με κουρασε γυρισα σε iphone 5C. Μετα απο δυο μηνες, με ετρωγε το χερι μου και πηγα σε G2. Ισως η καλυτερη android συσκευη που ειχα μεχρι σημερα!!! Αλλα κι αυτη τεραστια (για τα δικα μου παντα δεδομενα). Οποτε μετα απο σχεδον 2 μηνες πισω σε 5S, οπου θα αραξω, γιατι αυτο ειναι που εγω θελω, ετσι απλα. Φυσικα, σε οποιον με ρωταει, δεν μπορω τιποτα λιγοτερο απο την αληθεια, οτι δηλαδη το G2 ειναι απλα κορυφη!!!! Τετοια μπαταρια δεν υπαρχει πουθενα! Όλες οι ναυαρχίδες, είναι κορυφαίες συσκευές, δεν τίθεται θέμα. Αλλα, το τι αρέσει στον καθένα και που καταλήγει, είναι συνάρτηση πολλών υποκειμενικών παραγόντων. Αυτό λέω χρόνια τώρα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 το lg 2 που εδωσες λογω του gps και αφου σου εβγαλε την πιστη? Ναι αλλά οι καινούργιες φουρνιες συσκευών δεν έχουν θέμα...... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εχω στα χέρια νου ένα i5s και ένα nexus5 πραγματικά αν βάλεις λιγο στην άκρη την συνήθεια του iOS που εδω παρει όλες τις συσκευές η 4.4.2 με το hardware του nexus δεν εχει τίποτα να ζηλέψει ... Μπορω να πω οτι οι φωνητικές με το ok google απο την αρχική οθόνη ( ναι το δουλεύω αρκετα ) ποια κανεις και κλήσεις απο εκει ειναι μακράν ποιο γρήγορο απο το 5s .... Μαζι με αρκετές εφαρμογές οχι όλες αρκετές έχουν ποια ένα καλο ui και οχι γραμμένες χάλια πιστεύω οτι απο εδω και πέρα μιλάμε στα ίσια .... Όσο αναφορά το software τωρα το hardware ειναι αλλο θέμα .... Και φυσικα η ομορφιά του i5s δεν εχει να κανει σε τίποτα με το πλαστικό nexus που για android ειναι πολυ όμορφο και ελαφρύ ... Απο εδω και πέρα η google βάζει δύσκολα στην apple .... Pure android 4.4.2 ... Γρήγορο εύκολο και ταχύτατο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Βλέπουμε πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, στις τελευταίες κυκλοφορίες smartphones και τα συγκρίνουμε μεταξύ τους. Πόσο όμως τα έχουμε πραγματικά ανάγκη και πόσοι. Έχω iPhone από το 2007 και δεν μου έχει λήψει κάτι μέχρι σήμερα. Εάν η Apple σταματούσε την κυκλοφόρια του iPhone θα πήγαινα μόνο σε HTC που πιστεύω έχει κατάλάβει την φιλοσοφία του καταναλωτή ο οποίος πέραν των χαρακτηριστικών αναμένει και μία όμορφη συσκευή στα χέρια του με ό,τι συνεπάγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μόνο αυτο όμως εχει καταλάβει γιατί από software.......άστα να πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μόνο αυτο όμως εχει καταλάβει γιατί από software.......άστα να πάνε Σου έχεις άδικο. Και στο Software τα πάει πολύ καλά. Ειδικά τελευταία έχει αλλάξει και πολιτική με τις αναβαθμίσεις και έγινε πάλι ανταγωνιστικη. Ειδικά το HTC One είναι κορυφαίο σε θέμα hardware + software Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 θα πήγαινα μόνο σε HTC που πιστεύω έχει κατάλάβει την φιλοσοφία του καταναλωτή ο οποίος πέραν των χαρακτηριστικών αναμένει και μία όμορφη συσκευή στα χέρια του με ό,τι συνεπάγεται.. Μπα, εχω ισχυρες αμφιβολιες για αυτό. Η πραξη εδειξε ότι για κάθε 1 Htc One πουληθηκαν 8 Galaxy S4, αρα ο κοσμος μαγευεται και από τρισαθλια πλαστικα που τριζουν σαν τη χηρα στο κρεβατι, αν τους δωσεις gimmicks και αναγνωρισιμοτητα brand... @ gel Δεν ανεφερες κατι βασικο: 399 vs 749. Η συγκριση, πλεον, καθίσταται αστεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Ο v@gelis ειχε δικιο οταν μου ελεγε για τα windows. Επειδη ειχα καιρο να τα χρησιμοποιησω, επιβεβαιωνεται αυτο που πιστευα...μονο με ενα nokia win phone θα αλλαζα ανετα το iphone. Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα lumia 925, και ειμαι υπερευχαριστημενος στα παντα!!! Ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια, οθονη, ολες οι βασικες εφαρμογες (whatsapp, viber, tapatalk, insomnia, skype) δωρεαν φυσικα πλοηγηση και χαρτες, η λεξη lag δεν υπαρχει ουτε για αστειο, τιμη απιστευτη σε σχεση με την ποιοτητα, δωρεαν office, συγχρονισμος επαφων με το gmail, αμεσο συγχρονισμο email με το gmail, και οχι ωθηση που ειχα στο iphone...τί αλλο θα ηθελα; Edited February 16, 2014 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41645&stc=1&d=1393357886 Mαντέψτε ποια εταιρεία κατέχει το πιο πολύτιμο εμπορικό brand name στο κόσμο; Ναι βαρεθήαμε ποια, και πάλι η Apple. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με την Brand Finance και δεν απηλείται και από καμία άλλη. Apple also has a powerful brand, rated AAA by Brand Finance, " Brand Finance CEO David Haigh said in a statement. "What sets it apart is its ability to monetize that brand. For example, though tablets were in use before the iPad, it was the application of the Apple brand to the concept that captured the public imagination and allowed it to take off as a commercial reality." Στην Brand Finance's Global 500 2014, το εμπορικό σήμα της Apple αποτιμήθηκε σε 104,7 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, μία απότομη αύξηση από την περσινή χρονιά των 87,3 δισ. Η Samsung εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και να κατέχει το δεύτερο πιο πουτιμότερο εμπορικό σήμα στον κόσμο, με αξία 78,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης και η Samsung δέχθηκε σημαντική αύξηση από τα 58,8 δισ το 2013. Η Google παράμένει η τρίτη εταιρεία με το πολύτιμότερο σήμα στον κόσμο με αξία στα 68,6 δισ. δολάρια. Η Microsoft εξακολουθεί να κατέχει την τέταρτη θέση με αξία αποτίμησης 62,8 δισ. Συγκριτικά με πέρυσι (45 δις.) έχει δεχθεί και αυτή αύξηση από το προηγούμενο έτος. Την δεκάδα συμπληρώνουν εταιρείες όπως η Verizon, η GE η AT&T, η Amazon, Wall-Mart και η IBM. Τι αξιοσημείωτο κάνει η Apple η οποία μιλάμε για μία εταιρεία με μία χούφτα προϊόντα - 4 μοντέλα Mac τρία μοντέλα iPhone, 2 iPad τέσσερα iPods, Apple TV, τρία dock stations Air port, το iTunes, το App Store, λίγα προγράμματα λογισμικού και μερικά αξεσουάρ - και βρίσκεται στην πρώτη θέση; Μιλάμε για μία περιορισμένη γραμμή προϊόντων για μία εταιρεία με τόσο μεγάλη επιτύχία. Η Samsung από την άλλη πλευρά τρεις εώς τέσσερις φορές περισσότερες συσκευές smartphones πέραν όμως αυτών κατασκευάζει, πλυντήρια, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων, ψυγεία, φούρνους, microwaves, τηλεοράσεις, υπολογιστές, επεξεργαστές φρυγανιέρες μπλέντερ, αποχυμωτές, μίξερ και ένα "αστείο SmartWatchκ.α. Αναφερόμαστε σε εκατοντάδες εκατοντάδων προϊόντων χρήματα που δαπανόνται σε διαφημίσεις και πάλι έρχεται δεύτερη με διαφορά από την Apple. Συγχαρητήρια λοιπόν για μία ακόμη φορά στην εταιρεία με το πολυτιμότερο brand name. Edited February 25, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Link για την πηγη δεν υπαρχει ? Θα με ενδιεφερε να διαβασω το κομματι με τα στεγνωτηρια. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπερα σας, σας επισυνάπτω το link του Global 500, τα στεγνωτηρια, ειναι δικα μου, τι ακριβως θελετε να σας διευκρινισω; http://brandirectory.com/league_tables/table/global-500-2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ξέχασες να γράψεις πως έχει ναυπηγία και φτιάχνει πλοία.:p Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Off topic: Καλημέρα σας, αν δεν απατωμαι ψαράδες ήταν οι ιδιοκτήτες της Samsung και δημιούργησαν ναυπηγεία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) Tα πιο πολυσυζητημένα καταστήματα και όχι αδίκως, είναι τα καταστήματα λιανικής της Apple τα επονομαζόμενα Apple Stores. Πολλοί τα έχουν χαρακτηρίσει ως παλάτια της τεχνολογίας. Όλα τα αγαπημένα μας προϊόντα "παρέλαζουν" μπροστά μας ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε, να τα δοκιμάσουμε και γιατί όχι να τα αγοράσουμε. Κακά τα ψέματα εάν έχετε επισκεφθεί έστω και ένα κατάστημα της εταιρείας θα αντιληφθείτε πως είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα προϊόντα της. Οι ειδικοί απαντούν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας και σας κατατοπίζουν αναλυτικά πάνω στα προϊόντα και στο τι σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι κορυφαίοι στο είδος τους είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν τεχνική υποστήριξη κάνοντας τις αναγκαίες επισκευές στα Genius bar (χώρος εντός του καταστήματος). Με δυνατότητα Personal Pickup, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας on line και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα που επιθυμείτε. (Αυτό συμβαίνει όπου υπάρχουν Apple Stores). Αποφασίσαμε ως ομάδα Apple να σας κάνουμε μία ξενάγηση στα μεγαλύτερα Apple Stores του κόσμου, ξεκινώντας από το πιο Κεντρικό Κατάστημα της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα αποθημένα μου για επίσκεψη το συγκεκριμένο! Grand Central New York City Apple Store Το κατάστημα της Apple στο Gand Central της Νέας Υόρκης δεν δημιουργήθηκε τυχαία. Τον σταθμό επισκέπτονται καθημερινά πάνω από 750.000 άνθρωποι και κατά τη διάρκεια των εορτών ξεπερνά το 1.000.000 επισκέπτες. Για το συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε video όποτε νοητά θα σας μεταφέρουμε εκεί. Επανερχόμαστε με άλλο κατάστημα σύντομα! Apple Store Grand Central 45 Grand Central Terminal New York, NY 10017 (212) 284-1800 Driving directions and map [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7OMx6JptDv0]Apple Store Grand Central - YouTube[/ame] Edited February 20, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) H Samsung μας έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να αναφέρεται direct με τα προϊόντα της Apple, όπως κατα καιρούς βλέπουμε στις διαφημιστικές της καμπάνιες. Σήμερα επανέρχεται με τη δημοσίευση δύο νέων διαφημιστικών video η μία για το Galaxy Tab 10.1 Pro, και η άλλη για το Galaxy Note 3, οι οποίες καταδεικνύουν τις υποτιθέμενες ελλήψεις χαρακτηριστικών, όπως η γραφίδα, η οθόνη HD, multitasking split-screen και άλλα κατ' εμέ υπερβολικά. Η περίπου ενός λεπτού διαφήμιση για το Galaxy Tab 10.1 Pro δίνει έμφαση στην οθόνη των 2560x1600 pixels στα 299 ppi, η οποία έχει υψηλότερη ανάλυση και πυκνότητα pixels, από την 2048x1536 και 264 ppi του iPad Air. Σατυρίζει side-by-side, την έλλειψη multitasking στο λειτουργικό iOS, καθώς και το πάχος του iPad Air κατά 0,2 χιλιοστά περισσότερο από το Galaxy Tab Pro. Το concept της διαφήμισης είναι μία παροδία της διαφήμισης της Apple με το μολύβι, αν θυμάστε στην παρουσίαση του. Το δεύτερο video αναφέρεται στο Galaxy Note 3,το οποίο είναι επίσης ενός λεπτού και συγκρίνει side-by-side το iPhone 5S, παίζοντας ένα video του LeBron James. Ο αφηγητής επισημαίνει το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης των 5,7 ιντσών οθόνη HD του Note 3 η οποία υποστηρίζει πως είναι πολύ καλύτερο από το iPhone 5S των υπολοιπόμενων 4 ιντσών, 1136x640 pixels οθόνη και διατυμπανίζει και τη γραφίδα S-Pen. Οι διαφημίσεις τέτοιου τύπου φαίνεται πως αποδίδουν για την Samsung και τις συσκευές της, και οι συγκεκριμένες είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες καμπάνιες της, οι οποίες το μόνο που έκαναν ήταν μια παροδία των fanboys της Apple. Μπορούμε να παραδεχθούμε πως ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρει ώς υπεροχή, όντως ισχύουν όπως η έλληψη real multitasking στο iOS και η μικρότερη οθόνη του iPhone 5S, αλλά η εταιρεία φαίνεται να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στη γραφίδα S-Pen, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξάρτημα χρήσιμο σε μικρή μερίδα χρηστών! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fThtsb-Yj0w]Galaxy Tab Pro 10.1 -- Multitasking, redefined - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sCnB5azFmTs]Samsung Galaxy Note 3 -- LeBron James - YouTube[/ame] Edited February 20, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron_Man Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Πιστευω οτι οσο χρονο περναει κανεις με καποιο συγκεκριμενο λειτουργικο, αλλο τοσο το συνηθιζει και δυσκολα θα παει σε καποια αλλη συσκευη με διαφορετικο... Πχ εχω απο το 2008 Iphone και οσο και να μου αρεσουν πολυ τα android κινητα, ποτε δεν αντικατεστησα το iphone και το ειχα παντα ως βασικο κινητο. Και εχω αγορασει κατα καιρους διαφορα android.. Ψηνομαι παντως να δοκιμασω και ενα win phone, και ισως το επιχειρησω στο αμεσο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple το οποίο δημοσιεύτηκε χθες, μας δείχνει ένα έξυπνο σύστημα σύνδεσης με μαγνήτες όπου στο μέλλον θα μπορούσε να επιτρέψει να συνδέσουμε iPads, με μία σειρά από αξεσουάρ ή ακόμη και με άλλα iPads. To συγκεκριμένο δίπλωμα, είναι παρόμοιο με το smart cover που συναντάμε στο iPad. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί με τους μαγνήτες, βοηθάει διάφορα εξαρτήματα να συνδέονται και να αποσυνδέονται από ένα iPad, κατά βούληση. Μια πολύ ενδιαφέρουσα πλευρά της τεχνολογίας αυτής, είναι η δυνατότητα χρήσης ηλεκτρομαγνητών οι οποίοι ελέγχονται από τη συσκευή, έτσι ώστε ένα αξεσουάρ να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται από το Home Button της συσκευής μας. Άλλη μία χρήση των μαγνητών αυτών θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή τους σε στατικές θήκες, βάσεις, contrοllers, πληκτρολόγια ακόμη και άλλα iPads που θα συνδέονται σε σειρά όπως δείχνει στο σχήμα παρακάτω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41636&stc=1&d=1393355368 Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν περιλμβάνοντας readers πιστωτικών καρτών, αξεσουάρ κάμερας, ακόμη και εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης. Το χαρακτηριστικό Ciruit wizardry επιτρέπει επίσης την ανίχνευση εξαρτήματος που έχει συνδεθεί στη συσκευή μας, σημαντικό καθώς δεν χρειάζεται να ψάχνετε συνδέσεις μέσω Bluetooth. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41637&stc=1&d=1393355412 H μαγνητική σύνδεση των αξεσουάρ έιναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και σίγουρα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Apple ώστε να βασίσει την επιτυχία των μαγνητικών αξεσουάρ της. Η μαγνητική συνδεσιμότητα θα λύσει πολλά τωρινά προβλήματα της σύνδεσης των αξεσουάρ κυρίως από τη χειροκίνητη bluetooth σύνδεσιμότητα. Κλείνοντας, το δίπλωμα αναφέρει για έναν άλλο τομέα χρήσης, ένα μαγνητικό δαχτυλίο o οποίος ελέγχει αισθητήρες εντός του iPad που χρησιμοποιούνται σήμερα για να κλειδώνει/ ξεκλειδώνει το iPad σας όταν εφαρμοστεί πάνω του ένα smart cover. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41638&stc=1&d=1393355457 Μπορείτε να σκεφθείτε άλλους τομείς όπου θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται σε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Περιμένουμε τα σχόλιά σας! Edited February 25, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Περισσότεροι από 147.000.000 άνθρωποι από όλες τις Ηπείρους έχουν επισκεφθεί έως σήμερα τα καταστήματα Λιανικής πώλησης της Apple. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του το Μάιο του 2001. Από το κομμάτι λιανικής η Apple έχει εισρροή εσόδων που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια κατά την περίοδο των εορτών, και δίκαια φέρει τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αλυσίδας λιανικής πώλησης στον κόσμο. Το αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό κατάστημα της Apple το οποίο αποτελείται από έναν γυάλινο κύβο βρίσκεται στη πιο δημοφιλή κι εμπορική περιοχή παγκοσμίως. Αναφερόμαστε στην Fifth Avenue, την πέμπτη λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Εντός του καταστήματος θα βρείτε ένα Genius Bar το οποίο 24 ώρες το 24ωρο, τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο - καλά διαβάσετε - με πρόθυμους υπαλλήλους οι οποίοι παρέχουν πρωτοφανές επίπεδο υπηρεσιών. Συγκεκριμένα θα βρείτε υποστήριξη software καθώς και συμβουλές εντελώς δωρεάν. Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκονται ένας μεγάλος αριθμός από συσκευές διαθέσιμες για δοκιμή, ενδεικτικά να αναφέρουμε περισσότερα από 100 Macs, άλλα τόσο iPhones, iPads, iPods καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ. Παρακολουθήστε το video κι αν σας δοθεί η ευκαιρία επισκεφθείτε το αξίζει. Apple Store Fifth Avenue 767 Fifth Avenue New York, NY 10153 (212) 336-1440 Driving directions and map [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zmege8oPdbE]Apple Store New York City Fifth Ave - YouTube[/ame] Edited February 24, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Η πληθώρα των εφαρμογών που έχω αγοράσει πάντως από την εποχή του iPhone 2g μέχρι και σημερα στο 5 είναι ο βασικός λόγος που όλα αυτά τα χρόνια το ειχα ως βασικό μου τηλέφωνο. Ακόμη και τώρα με το note 3 το πεντάρι με συντροφεύει στην καθημερινότητα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Θα συμφωνησω με τον makis, οχι τοσο λογω των εφαρμογων, αλλα γιατι απο το 2G μεχρι και σημερα με το 5S ειναι παντα η βασικη μου συσκευη. Απλα σαν δευτερη πια προτιμω τα windows phone απο τα android, εκτος φυσικα των Nexus. Edited February 22, 2014 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Κακά τα ψέματα στην αγορά υπάρχουν πολλές συσκευές ανώτερες σε χαρακτηριστικά από το iPhone, αλλά πιο εύχρηστο οικοσύστημα δεν υπάρχει, το καταλαβαίνεις έαν κατέχεις πάνω από μία συσκευές! Θα συμφωνήσω πως αμέσως μετά έρχονται τα windows phones και για μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ειναι καθαρά τι ανάγκες έχει ο καθένας ποιες προτεραιότητες έχει ποσά χρήματα μπορεί να διαθέσει και πολλά αλλα. Εγώ εχω συσκευές απο τα 3 λειτουργικά και καμία δεν με καλύπτει. Περισσότερο με καλύπτει το iPhone αλλα θα ήθελα μια συσκευή με την ελευθερία του Android τις ποιοτικές εφαρμογές του iPhone την Camera απο Nokia την μπαταρία του G2 και αλλα πολλά και την τιμη του Nexus. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts