Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους παιδια:)

εχω σταματησει να σας διαβαζω μετα την παρουσιαση του νεου μηλου,μιας κ η κουβεντα εχει να κανει μονο με αυτο (κ πολυ καλα κανετε,μιας κ αυτο σας ενδιαφερει πιο πολυ)απλα εγω ειμαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα επειδη δεν ζω σε "εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο " οπως εσεις οι κατοχοι iphone..

ξερετε πρεπει να ασχοληθω με πολυ πιο σοβαρα θεματα,οποτε την "παλευω" με ενα αχρηστο wm....

οσο για το νεο μηλο,δεν αποκλειω να βρεθει στα χερια μου καποια στιγμη,αρκει πρωτα να μπορω να το αγορασω..

ολες αυτες τις "πρωτοπορειες" που παρουσιαστηκαν,δεν μου ιδρωσαν το αυτι,μιας κ με τα περισσοτερα απο αυτα ειμαι εξοικιωμενος ηδη στο λεο...

εσεις που εχετε τοσα πραγματα να περιμενετε απο τον νεο αντικαταστατη της συσκευης σας,καλυπτοντας τις τοσες ελειψεις που ειχατε (κ δεν το λεγατε οι περισσοτεροι)...

κ μην μου πειτε οτι δεν ειχατε,την στιγμη που δεν διαβαζω τπτ αλλο,απο σχολια του ειδους,"τωρα θα γινεται αυτο,η αλλοιως,η απλα θα γινεται κατι που δεν γινοταν"...κλπ...

τεσπα,δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα,η ειναι "αλλου" η απλα εγω ειμαι σε αλλη κοινωνικη ταξη απο εσας...

εσεις μεινετε οπως ειστε κ χαρειτε αυτο που σας αρεσει κ που σας γεμιζει πιο πολυ κ μην παιρνετε χαμπαρι ;)

καλο καλοκαιρι σε ολους και με το καλο τα νεα σας μηχανακια:)

φιλικα Δημητρης :)

ps

μην αρχισετε να σχολιαζετε οτι αναφερθηκα,για το τι κανει η δεν κανει παλι το ενα η το αλλο...δεν ειχα τετοιο σκοπο,κ αν αφησα να ενοηθει κατι τετοιο,ζητω συγγνωμη απο τωρα.

η ουσια ειναι το αυριο και το τι μελλει γεννεσθαι κ οχι τι θα κανει η δεν θα κανει η καθε νεα μηλο-λεο-συσκευη...

ειναι το τελευταιο μου μηνυμα για καμποσο καιρο μιας κ αποφασισα να απεχω πλεον απο το thread(κ οχι μονο)

και κατι τελευταιο,

μια φιλικη συμβουλη σε καποιους νεους "αρχοντες" του φορουμ...

χαλαρωστε εδω μεσα....(για το περι ανεμων μιλαω)εφαρμοστε και "χαρειτε" αυτην την νεα σας ιδιοτητα σε αλλες συζητησεις....

Βρε Μητσαρα, τι ειναι αυτα που μας λες.

Με τις μηχαναρες σου τα αυτοκινητα σου, τα ενυδρεια σου, το ολοκληρομενο συνεργειο στο υπόγειο κλπ:)

Πως λες οτι ανοικεις σε αλλη κοινωνικη ταξη;

Απλα ειπαμε ενα χομπι εχουμε και δινουμε σ αυτο χρηματα που κοβουμε απο αλλα προσωπικα μας εξοδα.:shifty:

Και επι του θεματος.

Δημητρη η διαφορα του iphone με το Leo δεν ειναι στο τι κανει. Το HD2 ειναι παρα πολυ καλο αλλα η apple εχει ενα τροπο να κανει τις συσκευες της ιδιαιτερες, ποιοτικές και να δουλευουν χωρις κανενα προβλημα.

Και μην ξεχνας την τιμη μεταπωλησης.

Ακομα και διπλα στο ipad το βλεπω σε καποια πραγματα να ειναι το ιδιο γρηγορο η και περισσοτερο, ομως δεν ειναι μονο αυτο. Υπάρχουν τοσα αλλα πραγματα.

Και τα δυο λειτουργικα της apple (mac osx & iphone os) σε κανουν να απολαμβανεις οτι κανεις στην συσκευη σου. Ειτε ειναι παιχνιδι ειτε ειναι εργασια.

Εχει μοναδικο τροπο στο να υλοποιει τις εφαρμογές.

Στο ipad ειναι καλυτερα τα πραγματα ακομα και σε μη jaibreak συσκευη. Μπορω το ιδιο γρηγορα να αποθηκευσω ενα αρχειο που βρισκεται στον desktop μου και σε λιγο καιρο ακομα και σε φλασακι (μολις βρω διαθεσιμο τον ανταπτορα).

Να κανεις hard reset on the road σε iphone η iPad δεν υπάρχει λόγος.

Εκτός κι αν γινει καμια μαμακια απο τον χρηστη σε JB συσκευη.

Μ αρεσει παρα πολυ το νεο iphone αλλα θα παραμεινω με τον Λεωνιδα και το ipad το οποιο κανει τα παντα και μου δινει την δυνατοτητα να απολαμβανω τις ομορφιες του iphone os και των εφαρμογων του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ρε παιδιά από 18/06/2010 πάμε στην ψηφιακή τηλεόραση στο ΛΑ; Και όσοι δεν έχουν προνοήσει θα έχουν χιόνια κατακαλόκαιρο;

Εντωμεταξεί έχω προσπαθήσει 2 φορές να μπω στο Digea (που είναι σε flash) αλλά μου κολλάει το pc της δουλειάς. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Edited by miky7

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Ρε παιδιά από 18/06/2010 πάμε στην ψηφιακή τηλεόραση στο ΛΑ; Και όσοι δεν έχουν προνοήσει θα έχουν χιόνια κατακαλόκαιρο;

Εντωμεταξεί έχω προσπαθήσει 2 φορές να μπω στο Digea (που είναι σε flas) αλλά μου κολλάει το pc της δουλειάς. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Μια χαρα θα βλέπεις για κανα 2 χρόνια ακόμα!Μετα θα πρέπει να ξοδευτείς!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Μια χαρα θα βλέπεις για κανα 2 χρόνια ακόμα!Μετα θα πρέπει να ξοδευτείς!

Κώστα ειδικά για νότια προάστια έχει γραφτεί ότι θα τα διακόψουν..:mad:

Και ερώτηση:

Mόλις μπήκε το JB iOS 4 Pwn, και είμαι πανευτυχείς!!:D

Μπορώ να κάνω restore το backup η να το ξεχάσω...???

offtopic

Η Digea εφαρμόζοντας την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) 21161/08 θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου 2010 την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού, παρέχοντας ψηφιακό σήμα συνολικά σε πάνω από 4.500.000 κατοίκους . Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο της Αίγινας, σύμφωνα πάντα με την ΚΥΑ. Το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά και δεν συμμετέχει στη μετάβαση. Οι κάτοικοι των περιοχών που επηρεάζονται άμεσα λόγω της επικείμενης διακοπής αναλογικού σήματος από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας, ήδη από τις 6 Μαΐου πληροφορούνται για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν ενόψει της ψηφιακής μετάβασης, μέσω προβολής ειδικού crawl στις οθόνες τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Digea συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας και Περάματος, περιοχές όπου μέρος των κατοίκων θα χρειαστεί να προσαρμοστεί άμεσα ώστε να λάβει ψηφιακό σήμα λόγω διακοπής του αναλογικού σήματος από την Αίγινα. Σημειώνεται ότι στις παραπάνω περιοχές η έλευση της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης αναμένεται να λύσει πολυετή προβλήματα λήψης που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι μέχρι σήμερα.

offtopic

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Κώστα ειδικά για νότια προάστια έχει γραφτεί ότι θα τα διακόψουν..:mad:

Και ερώτηση:

Mόλις μπήκε το JB iOS 4 Pwn, και είμαι πανευτυχείς!!:D

Μπορώ να κάνω restore το backup η να το ξεχάσω...???

Κανε restore!Δε θα εχεις πρόβλημα!

Moλις την ξαναπέρασα και εγώ!

Μη βάλεις τίποτα απο cydia γιατί θα κάνεις συνέχεια restore :lol:

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Κατέβασα χτές το videaki απο το προχθεσινό World Wide Developers Conference

Και αναπόφευκτα μου ήρθαν οι παρακάτω σκέψεις τις οποίες θα μοιραστω μαζί σας με μια δόση χιούμορ παραπάνω

Μάριε σου δείχνω αυτό που μόλις βρήκα:

http://img97.imageshack.us/img97/1209/screenshot20100610at546.png

Μάριε σου δείχνω αυτό που μόλις βρήκα:

http://img97.imageshack.us/img97/1209/screenshot20100610at546.png

μα ποιος του εστειλε το μηνυμα μου ???? αχαχαχαχαχ , ειπα steve μη μας απογοητευσεις ok i wait .....

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Βρε Μητσαρα, τι ειναι αυτα που μας λες.

Με τις μηχαναρες σου τα αυτοκινητα σου, τα ενυδρεια σου, το ολοκληρομενο συνεργειο στο υπόγειο κλπ:)

Πως λες οτι ανοικεις σε αλλη κοινωνικη ταξη;

Απλα ειπαμε ενα χομπι εχουμε και δινουμε σ αυτο χρηματα που κοβουμε απο αλλα προσωπικα μας εξοδα.:shifty:

Και επι του θεματος.

Δημητρη η διαφορα του iphone με το Leo δεν ειναι στο τι κανει. Το HD2 ειναι παρα πολυ καλο αλλα η apple εχει ενα τροπο να κανει τις συσκευες της ιδιαιτερες, ποιοτικές και να δουλευουν χωρις κανενα προβλημα.

Και μην ξεχνας την τιμη μεταπωλησης.

Ακομα και διπλα στο ipad το βλεπω σε καποια πραγματα να ειναι το ιδιο γρηγορο η και περισσοτερο, ομως δεν ειναι μονο αυτο. Υπάρχουν τοσα αλλα πραγματα.

Και τα δυο λειτουργικα της apple (mac osx & iphone os) σε κανουν να απολαμβανεις οτι κανεις στην συσκευη σου. Ειτε ειναι παιχνιδι ειτε ειναι εργασια.

Εχει μοναδικο τροπο στο να υλοποιει τις εφαρμογές.

Στο ipad ειναι καλυτερα τα πραγματα ακομα και σε μη jaibreak συσκευη. Μπορω το ιδιο γρηγορα να αποθηκευσω ενα αρχειο που βρισκεται στον desktop μου και σε λιγο καιρο ακομα και σε φλασακι (μολις βρω διαθεσιμο τον ανταπτορα).

Να κανεις hard reset on the road σε iphone η iPad δεν υπάρχει λόγος.

Εκτός κι αν γινει καμια μαμακια απο τον χρηστη σε JB συσκευη.

Μ αρεσει παρα πολυ το νεο iphone αλλα θα παραμεινω με τον Λεωνιδα και το ipad το οποιο κανει τα παντα και μου δινει την δυνατοτητα να απολαμβανω τις ομορφιες του iphone os και των εφαρμογων του.

Μα αυτα σου έλεγα και εγω τοσο καιρο ........ εγω τον λεωνιδα τον σουταρα , δεν τον αντεχα τον ατιμο , και ξαναπηρα το sexy iphone μου :lol::lol::lol::lol:

Τωρα για το νεο , μου τρεχουν τα σαλια ειλικρινα

Και φιλε μητσαρα , ολους μας μας εχει επηρεασει με τον ενα η τον αλλο τροπο η οικονομικη κριση , φυσικα αν δεν εχω χρηματα δεν θα το παρω και να σου πω και κατι ειλικρινα στα ((**(^*^(* τα μηλα και οι μηλιες αν δεν εχω να φαω ε....

Αλλα τι να κανουμε ρε φιλε

Δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...... η καθημερινότητα μας πνιγει , ακουμε και αυτους τους γελοιους καθε φορα στην tv , τι να κανουμε , να παθουμε εγκεφαλικο ? η να παμε να πλακωθουμε (καλα αυτο δεν το αποκλειω ε )

Φορουμ ειναι , την πλακα μας κανουμε , ειμαστε μια ωραια παρεα , αλλωστε οι περισσοτεροι εδω μεσα πριν 3 χρονια περιπου σε μια αλλη γωνια αυτου του site καμαρωναμε και ποσταραμε τις home screen απο τα qtek μας .........

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάριε έτσι είναι τα πράγματα, δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

Οποίος έχει και μπορεί να κάνει κάποιες αγορές δεν κατακριτέο σε καμία περίπτωση, η φτώχεια θέλει καλοπέραση και αυτό το ξέρουμε όλοι!!

Εγώ προσωπικά δεν θα δώσω πάνω από 100€ για να πάρω το 4, πουλώντας το S και παίρνοντας και επιδότηση τέλη Ιουλίου.. Όλα είναι σχεδιασμένα και πάντα με προτεραιότητες!!

Δημήτρη πραγματικά όπως είδες δεν ξάνα μίλησα από τότε που τα είπαμε και εσύ επιμένεις να λες πράγματα που μας στενοχωρούν λέγοντας ότι απέχεις από όλους εμάς και δεν ξανά γράφεις..

Κακός, ας το αφήσουμε πίσω τον παρελθόν και ας κοιτάξουμε το μέλλον με άλλη οπτική γωνία.

Αν δεν μπεις και εσύ να ξυπνήσεις τελικά το θέμα δεν έχει νόημα να υπάρχει..:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

160 ελληνικούς!

@loftys

Καμία εφαρμογη του cydia δεν είναι συμβατή με το os 4

Μόνο το appsync!

Φυσικά δοκίμασα 2-3 και κρασαρε συνέχεια!και απο ότι διαβάζω σχεδόν καμία ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί!

Καμία εφαρμογη απο το AppStore δεν έχει αναβαθμιστεί, περίπου το 70% αυτών δουλεύει!

Το να βάλεις το os4 jailbroken είναι 10 λεπτά υπόθεση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κωστή σε ευχαριστώ πολύ για το feedback. ΕΣΥ είσαι ευχαριστημένος απο την μετάβαση σου αυτή και πως τη παλεύεις χωρίς cydia και AppStore ;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Κωστή σε ευχαριστώ πολύ για το feedback. ΕΣΥ είσαι ευχαριστημένος απο την μετάβαση σου αυτή και πως τη παλεύεις χωρίς cydia και AppStore ;

Χρησιμοποιώ την 4.0 beta απο την πρώτη μέρα που βγήκε χωρίς jb!το πρόβλημα είναι τώρα με το jb!δε τη παλεύω καθόλου!μόλις βγει η κανονική θα το βγάλω!

Η 4.0 με έκανε να ξεχάσω το jb και τα προβλήματα που αυτο δημιουργεί!είναι πολλά βήματα μπροστά!

Κωστή προσωπικά η μόνη επαφή που είχα με την 4.0 ήταν στη συσκευή σου το Πάσχα. Όσο περνάει ο καιρός και δεν την έχω περάσει χαίρομαι όλο και περισσότερο γιατί μεγαλώνει η αγωνία και σε 11 μέρες θα περάσω μια και καλά τη Final και η έκπληξη θα είναι τεράστια. Περιμένω πώς και πώς την επόμενη Δευτέρα.

Θα ξεχάσεις το iPhone 4 σε λίγα λεπτά!θα νομίζεις ότι πήρες νέα συσκευή!Βέβαια μετα απο μερικές μέρες-βδομάδες θα το ξαναθυμηθεις!

καλημερα σε ολους παιδια:)

εχω σταματησει να σας διαβαζω μετα την παρουσιαση του νεου μηλου,μιας κ η κουβεντα εχει να κανει μονο με αυτο (κ πολυ καλα κανετε,μιας κ αυτο σας ενδιαφερει πιο πολυ)απλα εγω ειμαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα επειδη δεν ζω σε "εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο " οπως εσεις οι κατοχοι iphone..

ξερετε πρεπει να ασχοληθω με πολυ πιο σοβαρα θεματα,οποτε την "παλευω" με ενα αχρηστο wm....

οσο για το νεο μηλο,δεν αποκλειω να βρεθει στα χερια μου καποια στιγμη,αρκει πρωτα να μπορω να το αγορασω..

ολες αυτες τις "πρωτοπορειες" που παρουσιαστηκαν,δεν μου ιδρωσαν το αυτι,μιας κ με τα περισσοτερα απο αυτα ειμαι εξοικιωμενος ηδη στο λεο...

εσεις που εχετε τοσα πραγματα να περιμενετε απο τον νεο αντικαταστατη της συσκευης σας,καλυπτοντας τις τοσες ελειψεις που ειχατε (κ δεν το λεγατε οι περισσοτεροι)...

κ μην μου πειτε οτι δεν ειχατε,την στιγμη που δεν διαβαζω τπτ αλλο,απο σχολια του ειδους,"τωρα θα γινεται αυτο,η αλλοιως,η απλα θα γινεται κατι που δεν γινοταν"...κλπ...

τεσπα,δεν ειναι εκει το θεμα,το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα,η ειναι "αλλου" η απλα εγω ειμαι σε αλλη κοινωνικη ταξη απο εσας...

εσεις μεινετε οπως ειστε κ χαρειτε αυτο που σας αρεσει κ που σας γεμιζει πιο πολυ κ μην παιρνετε χαμπαρι ;)

καλο καλοκαιρι σε ολους και με το καλο τα νεα σας μηχανακια:)

φιλικα Δημητρης :)

ps

μην αρχισετε να σχολιαζετε οτι αναφερθηκα,για το τι κανει η δεν κανει παλι το ενα η το αλλο...δεν ειχα τετοιο σκοπο,κ αν αφησα να ενοηθει κατι τετοιο,ζητω συγγνωμη απο τωρα.

η ουσια ειναι το αυριο και το τι μελλει γεννεσθαι κ οχι τι θα κανει η δεν θα κανει η καθε νεα μηλο-λεο-συσκευη...

ειναι το τελευταιο μου μηνυμα για καμποσο καιρο μιας κ αποφασισα να απεχω πλεον απο το thread(κ οχι μονο)

και κατι τελευταιο,

μια φιλικη συμβουλη σε καποιους νεους "αρχοντες" του φορουμ...

χαλαρωστε εδω μεσα....(για το περι ανεμων μιλαω)εφαρμοστε και "χαρειτε" αυτην την νεα σας ιδιοτητα σε αλλες συζητησεις....

Η δημοσίευση του Δημήτρη αποτελεί πράγματι τροφή για σκέψη για όλους μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που συλλαμβάνω τον εαυτό μου τις τελευταίες μέρες να σκέφτεται οτι "Αντε και το πήρα το 4,τι θα κερδίσω?Ουσιαστικά τα ίδια πράγματα θα κάνω που έκανα και με το 3GS,λίγο πιο γρήγορα,σε καλύτερη οθόνη,και στο καπάκι θα τραβάω και HD video-Τα λεφτά υπάρχουν,για ένα και για 2 iphones,αλλά ακόμα κι έτσι,δεν θα ήταν προτιμότερο να τα διαθέσω σε κάποιο άλλο χόμπι μου,ή να τα αποταμιεύσω?"

Και μετα σκέφτομαι,δεν πειράζει του χρόνου μπορεί να πάω φαντάρος και θα κάνω "λιτή" ζωη,άσε που ενδέχεται να χάσω μια γενιά Iphone :p

Και φτου κι απ'την αρχή.

Όπως και να'χει καλώ το Δημήτρη να συμμετάσχει ενεργά στο θέμα,η οπτική που έχει στα πράγματα πολλές φορές μας βοηθάει,κι ας μην το παραδεχόμαστε ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλημέρα!Πριν απο λίγο κυκλοφόρησε το iBooks για το iPhone!κατεβαστε το όσοι είστε στο os4.0 απο το iTunes του pc!απο το κινητό δεν μπαίνει!

Καλημέρα σε όλους παιδιά........

Λοιπόν θα ήθελα να πω μερικά πραγματάκια σχετικά με το θέμα του Δημήτρη..

Δημήτρη θα στο πω πολύ απλά και αν θες το καταλαβαίνεις....Άσε τις μαλα@@ες (με όλο το θάρρος) και μείνε να χαρούμε και να περάσουμε την ώρα μας στο καλύτερο thread που υπάρχει!!!!Αφού το ξέρεις ότι η παρουσία σου εδώ μέσα (όπως και όλων των άλλων) είναι απαραίτητη για να έχει ζωή αυτό το thread....

Δεν ξέρω τι είχες με τον Σπύρο αλλά δε μας νοιάζει κιόλας όλους τους άλλους....

Αυτό που πιστεύω ότι θέλουμε όλοι μας εδώ μέσα είναι να προστατέψουμε και το thread και το καλό κλίμα που υπάρχει....Και αν μη τι άλλο εσύ, όπως και μερικοί άλλοι εδώ μέσα είστε από τους πρώτους που συντελέσανε ώστε αυτό το thread να υπάρχει και να έχουμε αυτήν την ανοχή που έχουμε από τους απάνω....

Εγώ είμαι περίπου ένα χρόνο σε αυτό το thread και κάποια παιδιά εδώ μέσα όπως εσύ, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Τόλης, ο Πτέραρχος και πόσοι άλλοι μας δείξατε πως να κρατάμε ένα ωραίο κλίμα σε ένα thread που δεν υπάρχει αλλού!!!!!

Και στην τελική ρε φίλε θέλω να τα χώνεις στο μήλο για να σου απαντάω και εγώ για το λεό...πως να στο πω, συνήθησα!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1. Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη γιορτή!!!!!!!!!Πάμε μουντιάλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Δεν πιστεύω Δημήτρη να θέλεις να απέχεις επειδή τώρα που είδες το 4G θα νιώθεις πολύ μειονεκτικά με το λεό!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σε όλους παιδιά........

Λοιπόν θα ήθελα να πω μερικά πραγματάκια σχετικά με το θέμα του Δημήτρη..

Δημήτρη θα στο πω πολύ απλά και αν θες το καταλαβαίνεις....Άσε τις μαλα@@ες (με όλο το θάρρος) και μείνε να χαρούμε και να περάσουμε την ώρα μας στο καλύτερο thread που υπάρχει!!!!Αφού το ξέρεις ότι η παρουσία σου εδώ μέσα (όπως και όλων των άλλων) είναι απαραίτητη για να έχει ζωή αυτό το thread....

Δεν ξέρω τι είχες με τον Σπύρο αλλά δε μας νοιάζει κιόλας όλους τους άλλους....

Αυτό που πιστεύω ότι θέλουμε όλοι μας εδώ μέσα είναι να προστατέψουμε και το thread και το καλό κλίμα που υπάρχει....Και αν μη τι άλλο εσύ, όπως και μερικοί άλλοι εδώ μέσα είστε από τους πρώτους που συντελέσανε ώστε αυτό το thread να υπάρχει και να έχουμε αυτήν την ανοχή που έχουμε από τους απάνω....

Εγώ είμαι περίπου ένα χρόνο σε αυτό το thread και κάποια παιδιά εδώ μέσα όπως εσύ, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Τόλης, ο Πτέραρχος και πόσοι άλλοι μας δείξατε πως να κρατάμε ένα ωραίο κλίμα σε ένα thread που δεν υπάρχει αλλού!!!!!

Και στην τελική ρε φίλε θέλω να τα χώνεις στο μήλο για να σου απαντάω και εγώ για το λεό...πως να στο πω, συνήθησα!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1. Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη γιορτή!!!!!!!!!Πάμε μουντιάλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Δεν πιστεύω Δημήτρη να θέλεις να απέχεις επειδή τώρα που είδες το 4G θα νιώθεις πολύ μειονεκτικά με το λεό!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

ε οχι και ωραιο κλιμα?τοσα μπινελικια πεσανε για το μπασκετ:lol::lol:

εχει δικιο ο βαγγελης παντως,εγω δεν εχω το μηλο και σχεδον οσα λενε τα παιδια δεν με αφορουν και πολλα δεν τα καταλαβαινω αλλα εχει φαση εδω και σχεδον εγω π.χ ειμαι μονιμως off topic.μολις μου στειλει η θεια μου το νεο μηλο απο τον καναδα(για 2ο ετσι μην πειτε τιποτα)θα σας ταραξω στις αποριες.καλημερα και καλο μουντιαλ το οποιο θα βλεπω και με το κινεζικο μου των 60 ευρω!εσεις με τα χλιδατα σας αμα μπορειτε δειτε:p:p

Καλημέρα!Πριν απο λίγο κυκλοφόρησε το iBooks για το iPhone!κατεβαστε το όσοι είστε στο os4.0 απο το iTunes του pc!απο το κινητό δεν μπαίνει!

μπαινω απο το μακ μου αλλα μου βγαζει οτι υπαρχει μονο για ipad

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Καλημέρα!!

Κωστή ούτε σε μένα εμφανίζεται κάπου το iBooks.

Edit.. Κάνουν κάτι τελευταίες αλλαγές, γι' αυτό.

Edit No.2.. Το engadget αναφέρει ότι χρειάζεται το iOS 4.0

Edited by CarpeNoctum

Καλημέρα!!

Edit No.2.. Το engadget αναφέρει ότι χρειάζεται το iOS 4.0

Μονο για το iOs 4.0 είναι!

Καλημερα

Καλη κινηση αυτη με το ibook στο iPhone.

Αποτελει ενα απο τους λογους που επελεξαν τοσο μεγαλη αναλυση στην οθονη.

Η αναγνωση στο 4 δεν θα εχει καμια σχεση με αυτη στο 3Gs.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

iBooks μόνο για ιPad ακόμα... :(

Καλησπέρα! :)

Τι λες Αλέξανδρε; Τι εννοείς;

Δεν έχει βγει ακόμα (ή τουλάχιστον δεν το βρίσκω) το iBooks για το iPhone, απλά για να το κατεβάσω!!! :happy::happy:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned