avid Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Γιατί να σε απασχολεί τι λέει ο καθένας εφόσον εσύ είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση της συσκευής σου και οι ανάγκες σου καλύπτονται; To 2G που χρησιμοποιώ ζει και βασιλεύει την ίδια στιγμή που οι "φοβερές" και "καταπληκτικές" συσκευές που το "σκότωσαν" κατά καιρούς πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Μη μασάς ;) Καλά εσύ φίλε μου είσαι ήρωας!! Πες μου ότι ούτε το 4 θα πάρεις.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. June 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Φίλε τώρα που έχω το iPad δεν καίγομαι, θα το σκεφτώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Φίλε τώρα που έχω το iPad δεν καίγομαι, θα το σκεφτώ :) Σωστό και αυτό ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Παιδιά θέλω επειγόντως βοήθεια!!!!!! Σχεδιάζω την αγορά Macbook Pro, θέλω το 13άρι αλλά κολλάω πολύ στο θέμα επεξεργαστή! Θυμάμαι που μου είχατε πει να προσέξω την μνήμη, θα μείνω στα 4GB προς το παρόν και αναβαθμίζω στην συνέχεια! Λόγω επεξεργαστή και μόνο σκέφτομαι και τον 15άρι, αλλά το μέγεθος μου τα χαλάει! :confused: Επίσης, κάπου είδα ότι επίκειται ανανέωση και στο air, βέβαια εδώ έχουμε θέμα κόστους! :wacko: Θα τον έχω για δεύτερο, πρώτη επαφή και εξοικείωση με τους Mac. Έχω παράλληλα και άλλο laptop 15" με Win7, καθώς και 2 desktop! Παρακαλώ, περιμένω τις γνώμες σας! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Απλά θα ήθελα κατα καποιο τροπο να είναι πρώτο σε όλους τους τομείς,επειδή σίγουρα στους επομενους μήνες μπορεί να δούμε κάτι πολύ καλύτερο. Μα γιατί μπερδεύεσαι; Θέλεις ένα κινητό που να έχει τον ταχύτερο επεξεργαστή, με την περισσότερη RAM και τα ατέλειωτα GB μνήμης, την μεγαλύτερη και «καλύτερης τεχνολογίας» οθόνη; Ή θέλεις κάτι που να δουλεύει συνέχεια, σωστά και χωρίς κολλήματα και δυσλειτουργίες; Δεν σε νοιάζει αν η Bentley αποφασίσει να βγάλει ένα τηλέφωνο με διπύρηνο επεξεργαστή και 2 GB RAM με 4.5" οθόνη super ύπερ AMOLED, αν δεν μπορεί να ανοίξει ένα email ή να μπει σε ένα website... Είναι πολύ σχετικό το «πρώτο σε όλους τους τομείς» και το τι είιναι «καλύτερο»... Από ένα σημείο και μετά, αναλόγως την χρήση, όσο και να αυξήσεις την ισχύ, δεν θα δεις διαφορές...:confused: Παιδιά θέλω επειγόντως βοήθεια!!!!!! Σχεδιάζω την αγορά Macbook Pro, θέλω το 13άρι αλλά κολλάω πολύ στο θέμα επεξεργαστή! Θυμάμαι που μου είχατε πει να προσέξω την μνήμη, θα μείνω στα 4GB προς το παρόν και αναβαθμίζω στην συνέχεια! Λόγω επεξεργαστή και μόνο σκέφτομαι και τον 15άρι, αλλά το μέγεθος μου τα χαλάει! :confused: Επίσης, κάπου είδα ότι επίκειται ανανέωση και στο air, βέβαια εδώ έχουμε θέμα κόστους! :wacko: Θα τον έχω για δεύτερο, πρώτη επαφή και εξοικείωση με τους Mac. Έχω παράλληλα και άλλο laptop 15" με Win7, καθώς και 2 desktop! Παρακαλώ, περιμένω τις γνώμες σας! :) Γιώργο, καλησπέρα! Τι κάνεις; Αφού κολλάς στο μέγεθος... Μην το σκέφτεσαι! Τι σκοπεύεις να κάνεις και έχεις θέμα με τον επεξεργαστή; Και εφόσον μιλάς για γνωριμία με τον κόσμο, μήπως να σκεφτόσουν και το MacBook, μιας και είναι και φθηνότερο, αλλά και ιδανικό για την γνωριμία σου; 4GB μνήμης είναι αρκετά (κατά την γνώμη μου). Από εκεί και πέρα, αφού θα τον έχεις και για δεύτερο (πέρα από την γνωριμία), μήπως θα ήταν η καλύτερη επιλογή σου οι 13"; Πάντως, το μέγεθος του 15άρη, είναι μια χαρά! Αλλά αφού έχεις έναν 15άρη και δύο σταθερούς, πήγαινε για το 13" Pro ή το MacBook... Ο Κώστας στο χθεσινό meετινγ ανέφερε ότι το Air δεν έχει ανανεωθεί για λίγο καιρό τώρα... Προσωπικά δεν έχω ιδέα... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Ευχαριστώ για το response Αλέξανδρε! Τρέχω τον τελευταίο καιρό και έχω χαθεί λίγο!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Έτσι το σκέφτομαι, Γιώργο... Εφόσον δεν τον έχεις απόλυτη ανάγκη, θα τον έχεις και δεύτερο, δεν είναι ανάγκη να επενδύσεις και στον μεγαλύτερο. Και ο Κώστας, που έχει το 13άρι, αναφέρει ότι είναι σκυλί! Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Αλλά επειδή θα το αγαπήσεις το Mac OS X, και από δεύτερος θα γίνει πρώτος και καλύτερος, τώρα σκέφτηκα, ότι καλύτερα να επενδύσεις στον Pro! :D :lol: :p Από εκεί και πέρα, όπως νομίζεις ότι θα είναι καλύτερα, πράττεις! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) Έτσι το σκέφτομαι, Γιώργο... Εφόσον δεν τον έχεις απόλυτη ανάγκη, θα τον έχεις και δεύτερο, δεν είναι ανάγκη να επενδύσεις και στον μεγαλύτερο. Και ο Κώστας, που έχει το 13άρι, αναφέρει ότι είναι σκυλί! Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Αλλά επειδή θα το αγαπήσεις το Mac OS X, και από δεύτερος θα γίνει πρώτος και καλύτερος, τώρα σκέφτηκα, ότι καλύτερα να επενδύσεις στον Pro! :D :lol: :p Από εκεί και πέρα, όπως νομίζεις ότι θα είναι καλύτερα, πράττεις! Για τον pro θα πάω, δεν το συζητάω αυτό! Είναι πανέμορφος! Θα χρειαστώ σύντομα guide lines σαν εντελώς newbie που θα είμαι! :lol: edit: Ελληνική ή αγγλική έκδοση προτείνεις;;; Έχει καμιά διαφορά στο πληκτρολόγιο το ελληνικό; Edited June 8, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 φυσικα θα αλλαξω το μολις 48 ωρων μου 3gs μου(οχι δεν θα το πουλησω) που κανει τωρα το αγροτικο του με το 4 αλλα τον οκτ-νοε που βγαινει η επιδοτηση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 ναι εχει ελληνικα.... πανω στα κουμπακια... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν όντως θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά ο επεξεργαστής που θα έχει το 4g από το 3gs...... πραγματικά τόση μεγάλη διαφορά θα έχει???? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 @EchiDNA Γιώργο μην αποκλείεις πάντως και το απλό MacBook είναι πολύ ενδιαφέρον για τα λεφτά του, εκτός αν δεν σου αρέσει και για λόγους αισθητικής. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 @EchiDNA Γιώργο μην αποκλείεις πάντως και το απλό MacBook είναι πολύ ενδιαφέρον για τα λεφτά του, εκτός αν δεν σου αρέσει και για λόγους αισθητικής. Για λόγους αισθητικής Κώστα... προτιμώ πολύ περισσότερο το pro! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Πέρασα την 4.0 σε 3G. κουλ είναι αλλά νομίζω πάει λιγο πιο αργά μπορεί να ειναι και ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αυτοί οι οθόνη πάντως του iPhone 4G μου άρεσε απίστευτα. Να κάνω κι εγω μια ερώτηση, σκέφτομαι να πάρω και έναν υπολογιστή apple αφού μου άρεσε τόσο το iPhone. Μήπως ξέρετε αν ο iMac με την μεγάλη οθόνη είναι καθόλου καλός, και αν αξίζει να το αγοράσω? σας ρωτάω επειδή δεν έχω λειτουργήσει ποτέ υπολογιστή της apple. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) ..........Μήπως ξέρετε αν ο iMac με την μεγάλη οθόνη είναι καθόλου καλός, και αν αξίζει να το αγοράσω? σας ρωτάω επειδή δεν έχω λειτουργήσει ποτέ υπολογιστή της apple. Ρωτα τον christoforos258 που τον πηρε την Παρασκευη, τον 27":rolleyes: Eγω τον 21,5" εχω :lol: Απλα μακραν καλυτερο ολων. Μην ξεχνας, Once you go Mac, you NEVER go back !!!!!!!!!!!!!!!! :D Edited June 8, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αυτοί οι οθόνη πάντως του iPhone 4G μου άρεσε απίστευτα. Να κάνω κι εγω μια ερώτηση, σκέφτομαι να πάρω και έναν υπολογιστή apple αφού μου άρεσε τόσο το iPhone. Μήπως ξέρετε αν ο iMac με την μεγάλη οθόνη είναι καθόλου καλός, και αν αξίζει να το αγοράσω? σας ρωτάω επειδή δεν έχω λειτουργήσει ποτέ υπολογιστή της apple. Ότι και να πάρεις από ποιότητα και λειτουργίες δεν θα σε απογοητεύσει. Πιο πολύ έχει σημασία το είδος της χρήσης που θέλεις να κάνεις και τα χρήματα που θέλεις να δώσεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μέχρι 1700 με 2000€ θέλω να δώσω. Αυτό που θέλω είναι να είναι γρήγορος, μεγάλη οθόνη, μεγάλη μνήμη, καλή ανάλυση, και ποιο πολύ να έχει καλή αναπαραγωγή για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες που κατεβαζω. Από εφαρμογές υποστηρίζει πολλές? και Κατι άλλο flash player υποστηρίζει? Δεν ζητάω και παρά πολλά απλά θέλω να είναι αρκετά καλός. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Μέχρι 1700 με 2000€ θέλω να δώσω. Αυτό που θέλω είναι να είναι γρήγορος, μεγάλη οθόνη, μεγάλη μνήμη, καλή ανάλυση, και ποιο πολύ να έχει καλή αναπαραγωγή για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες που κατεβαζω. Από εφαρμογές υποστηρίζει πολλές? και Κατι άλλο flash player υποστηρίζει? Δεν ζητάω και παρά πολλά απλά θέλω να είναι αρκετά καλός. μια χαρά τα υποστηρίζει όλα. έφυγες για 27αρι iMac i7 ;) δεν θα μείνεις απογοητευμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Πέρασα την 4.0 σε 3G. κουλ είναι αλλά νομίζω πάει λιγο πιο αργά μπορεί να ειναι και ιδέα μου.για πες μας διαφορες που εχει απο την τελευταια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Σας ευχάριστο για τις απαντήσεις σας. Μήπως ξέρετε αν γίνεται η οθόνη του iMac να χρισημοποιηθει και ως τηλεόραση? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Ο Άρτεμης κάνει κρουαζιέρα στο αιγαίο και εμείς ψηνόμαστε στην αθήνα... Σήμερα μάλιστα έδωσε και τον καιρό στο καπετάνιο από το iPhone μέσω του μετέο .. Σώθηκαν...:p Και μετεωρολόγος εκτός το άλλων...:lol: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Σας ευχάριστο για τις απαντήσεις σας. Μήπως ξέρετε αν γίνεται η οθόνη του iMac να χρισημοποιηθει και ως τηλεόραση? Υπάρχουν λύσεις που μπορεί να το κάνει και αυτό. Με εξωτερικό εξάρτημα που θα περάσει το σήμα στον υπολογιστή και με το κατάλληλο λογισμικό μπορείς να κάνεις και άλλες τρελίτσες!! Ο Άρτεμης κάνει κρουαζιέρα στο αιγαίο και εμείς ψηνόμαστε στην αθήνα... Σήμερα μάλιστα έδωσε και τον καιρό στο καπετάνιο από το iPhone μέσω του μετέο .. Σώθηκαν...:p Και μετεωρολόγος εκτός το άλλων...:lol: Διάβασα αυτό: http://kavvathas.wordpress.com/2010/06/08/ος-γκελντινιζ/ λέτε να είναι σε αυτόν; :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Υπάρχουν λύσεις που μπορεί να το κάνει και αυτό. Με εξωτερικό εξάρτημα που θα περάσει το σήμα στον υπολογιστή και με το κατάλληλο λογισμικό μπορείς να κάνεις και άλλες τρελίτσες!! Διάβασα αυτό: http://kavvathas.wordpress.com/2010/06/08/ος-γκελντινιζ/ λέτε να είναι σε αυτόν; :lol: Αν δεν κάνω λάθος σε αυτό είναι.. Αν θυμάμαι καλά θα ήταν σε φρεγάτα με όλο το επιτελείο του πολεμικού ναυτικού..:) Περιμένουμε τι θα έχει να μα πει και αυτός.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 :lol::lol: Πρέπει να είναι λίγο τρομακτικό να βλέπεις δύο μαχητικά να πετάνε 200μ πάνω από εσένα... Μόνο η φασαρία που θα κάνουν... :cry::cry::cry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts