Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σ όλους κ καλο μήνα !! Καλό καλοκαίρι κτλ !!! Υπομονή στους ανυπομονους μια βδομάδα ... Πάντως απ την στιγμή που κυκλοφορούν ακόμη κ θήκες για το 4g με την μορφή που ξέρουμε μέχρι στιγμής αρχίζω κ ανησυχώ!!! Δε μου αρέσει καθόλου!!!!! :(.(:( θέλω καμπύλες!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλο μηνα σε ολους!!!!

Αυριο αρχιζω εξεταστικη πφφφφφφ

Μαργαρίτα όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ζηλεύω..

Καλή επιτυχία!

Μαργαρίτα όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ζηλεύω..

Καλή επιτυχία!

A Εσύ θες σίγουρα χάπια τελικά...:lol:

Κύριε πτέραχε μία ψυχιατρική παρακολούθηση στον κύριο και τα χάπια του..:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Πέρασα ωραία φοιτητική ζωή Σπύρο, κομμάτι της οποίας ήταν και η εξεταστική.

Πέρασα ωραία φοιτητική ζωή Σπύρο, κομμάτι της οποίας ήταν και η εξεταστική.

Ετσι όπως το θέτεις...

Πάντα υπάρχουν αναμνήσεις από καλές στιγμές που θα θέλαμε να ξανά ζούσαμε..

Αντε βρε θα κόψουμε τα χάπια..:happy:

Καληνύχτα φίλε μου!!

Πάω σιγά σιγά γιατί μετά το χθεσινό δεν σηκώθηκα ποτέ στην ώρα μου..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Καλά εγώ δεν πήγα γραφείο σήμερα οπότε ήμουν εντάξει. Σηκώθηκα με την άνεσή μου στις 9:30. Αύριο όμως θα πάω οπότε καληνυχτίζω και εγώ με τη σειρά μου!

(έστω κι αργοπορημένα)Καλο μήνα σ'όλους κι απο μένα και...καλό χειμώνα :wacko:

2 Ιουνίου κι έξω παίζει να έχει κάτω απο 20 βαθμούς,μας έβρεχε κι όλη μέρα...ωραία πράματα....

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φυσικά και έχει τους λόγους της η apple που το έχει κλειδωμένο, εννοείται αυτό. Άλλωστε, η τεχνολογία υπάρχει, άρα δεν μπορείς να κατηγορήσεις για ξεπερασμένο hardware κτλ, είναι καθαρά, απλά επιλογή της.

Όπως και να έχει όμως, το να κοστίζει μία συσκευή τόσα λεφτά και να μη σου δίνει τη δυνατότητα να χρησημοποιήσεις όλες τις δυνατότητες του bluetooth, σου κάθεται κάπως! (ανεξάρτητα από το αν το γνωρίζεις πριν την αγορά της ή όχι)

Καλημέρα και καλό μήνα κ από μένα. Άντε πλησίασε ο καιρός για αυτό που όλοι περιμένουμε. Στη χώρα μας να δώ πότε θα ρθει το νέο μήλο... Αν κρίνω απο το 3gs καληνύχτα...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Καλημέρα και καλό μήνα κ από μένα. Άντε πλησίασε ο καιρός για αυτό που όλοι περιμένουμε. Στη χώρα μας να δώ πότε θα ρθει το νέο μήλο... Αν κρίνω απο το 3gs καληνύχτα...

Γιατρε μου, υπομονη και εγκρατεια :rolleyes:

Εμεις τουλαχιστον εχουμε ενα μηλο να παιζουμε :lol:, αλλοι που δεν εχουν καθολου :cry:

Καλημερα @ ολους :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Guest lagoudakis
Γιατρε μου, υπομονη και εγκρατεια :rolleyes:

Εμεις τουλαχιστον εχουμε ενα μηλο να παιζουμε :lol:, αλλοι που δεν εχουν καθολου :cry:

Καλημερα @ ολους :D

θελεις να πεις κατι;:D:D την καλημερα μου....

Την καλημέρα μου σε όλους......

Δηλαδή τα ψέμματα τελείωσαν για την κυρία apple???

Ή δίνει κάτι καλό ή γεια σας......

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σας!

Την καλημέρα μου σε όλους......

Δηλαδή τα ψέμματα τελείωσαν για την κυρία apple???

Ή δίνει κάτι καλό ή γεια σας......

Είναι ένας τρόπος προσέγγισης αυτός. Από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει υπάρξει ένας τόσο μεγάλος πανικός για το ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Apple να "ανατρέψει" την κατάσταση και πού στηρίζεται το "αλλιώς γειά σας". Δεν έχει τίποτα να ανατρέψει. Άλλοι προσπαθούν. Η Apple προσπαθεί να κρατηθεί εκεί που είναι. Χθες διάβαζα πάλι report που έλεγε ότι τον τελευταίο μήνα το iPhone είχε μεγαλύτερη αύξηση από το Android. Και μιλάμε για τον τελευταίο μήνα πριν ανακοινωθεί καινούρια συσκευή...

Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι δε χρειάζεται να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα... Σαφώς και υπάρχει πλεόν ανταγωνισμός μεγαλύτερος από ότι υπήρχε πριν 2 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι έφτασε και στο χείλος του γκρεμού η Apple.

Εχω το 32 3GS κλειδωμενο απο αμερικη και δεν ξερω τι να κανω,να περιμενω να βγει το 4G ή να παρω το HTC HD2. (Εκτος απο το μεγεθος που δεν με ενοχλει )μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας ποιο απο τα 2 κινητα να προτιμουσα.

Το HTC HD2 το ειδα και εντυπωσιαστικα και εχει και πολλα +π.χ radio.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημέρα σας!

Είναι ένας τρόπος προσέγγισης αυτός. Από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει υπάρξει ένας τόσο μεγάλος πανικός για το ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Apple να "ανατρέψει" την κατάσταση και πού στηρίζεται το "αλλιώς γειά σας". Δεν έχει τίποτα να ανατρέψει. Άλλοι προσπαθούν. Η Apple προσπαθεί να κρατηθεί εκεί που είναι. Χθες διάβαζα πάλι report που έλεγε ότι τον τελευταίο μήνα το iPhone είχε μεγαλύτερη αύξηση από το Android. Και μιλάμε για τον τελευταίο μήνα πριν ανακοινωθεί καινούρια συσκευή...

Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι δε χρειάζεται να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα... Σαφώς και υπάρχει πλεόν ανταγωνισμός μεγαλύτερος από ότι υπήρχε πριν 2 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι έφτασε και στο χείλος του γκρεμού η Apple.

Νίκο κανένας πανικός....σε εμάς τουλάχιστον ή καλύτερα σε εμένα.Τον πανικό θα πρέπει να τον έχει η apple και μόνο. Γιατί???Μία λέξη θα σου πω, ΑΝΝΑΝΕΩΣΗ!!

Ρε φίλε δεν μπορεί η apple να στηρίζεται ακόμα σε λειτουργικό και interface το οποίο σχεδιάστηκε για κάμποσα χρόνια πριν.......

δεν μπορεί να θεωρεί ως καινοτομία το multi που θα συμπεριλάβει....

Δεν το καταλαβαίνεις????Όταν από τον καταναλωτή ζητάς 650 με 700 ευρώ για το νέο μήλο δεν μπορείς να του έχεις κλειδωμένες χρήσιμες εφαρμογές( μπλε δόντι, ράδιο κλπ).

Δεν μπορείς να μην του έχεις μία καλύτερη κάμερα και μία μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.....

και άλλα πολλά έτσι??????

Και ακόμα να του ζητάς πόσα λεφτά για εφαρμογές!!!!!!

Οι άλλες εταιρείες με λιγότερα λεφτά και στα παρέχουν όλα τα παραπάνω free!!!!!

Ναι νομίζω ότι αν δεν δείξει κάτι πολύ καλό η apple είναι πολύ αυτοί που θα απογοητευτούν και θα περάσουν στην απέναντι όχθη (ή όχθες)....

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα είναι ευχαριστημένος με το νέο os αν δεν γίνουν δραματικές αλλαγές......Γιατί μην ξεχνάς Νίκο και πόσο θα κοστίζει η συσκευή για αυτούς που θα πάνε να την αγοράσουν!!!!!!!!!!

Όλο λέμε η φιλοσοφία της apple και η φιλοσοφία της apple....αμ στο τέλος η apple θα μείνει αυτή και η φιλοσοφία της.......Και ο Δημήτρης να τη χώνει...χαχαχαχαχα!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

Radio και BT μου φαίνεται δύσκολο να δεις. Το πρώτο ίσως, αλλά για το δεύτερο το βρίσκω χλωμό. Καλύτερη κάμερα θα δεις σίγουρα (μπροστά και πίσω) με φλας όπως και καλύτερη οθόνη.

Και το λειτουργικό, επίτρεψέ μου να θεωρώ ότι σαν τέτοιο (άσχετα με φιλοσοφίες κλπ) ήταν και είναι ακόμα μπροστά από την εποχή του. Το αποδεικνύει με τη σταθερότητά του, το touch του (που όλοι μιλάνε για το touch του iPhone και του iPad αλλά δεν καταλαβαίνουν το ρόλο του λειτουργικού), και με τη γενική εμπειρία χρήσης. Το iPhone OS είναι κατά την προσωπική μου (και μόνο) άποψη ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί για κινητή συσκευή μέχρι σήμερα και μιλάμε και για ένα λειτουργικό το οποίο είναι μόλις 3 ετών και ακόμα εξελίσσεται..

Το Interface είναι μια άλλη ιστορία και δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Δε νομίζω ότι θα δεις καμία αλλαγή φέτος.

σε ζηλευω...

εγω τωρα πλεον μετα απο την συμβιωση με το λεο,δεν μπορω να ξανακοιταξω πισω(iphone);)

Εχω το 32 3GS κλειδωμενο απο αμερικη και δεν ξερω τι να κανω,να περιμενω να βγει το 4G ή να παρω το HTC HD2. (Εκτος απο το μεγεθος που δεν με ενοχλει )μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας ποιο απο τα 2 κινητα να προτιμουσα.

Το HTC HD2 το ειδα και εντυπωσιαστικα και εχει και πολλα +π.χ radio.

Ευχαριστω εκ των προτερων

φιλε μου σε αυτο θα πρεπει να αποφασισεις μονος σου,διαβαζοντας πρωτα πολυ καλα,τα συν και τα πλην καθε συσκευης και να δεις τι πραγματικα ΕΣΥ χρειαζεσαι απο μια τετοια συσκευη!!

σιγουρα καθε λογικη,θα σου προτεινε να κοιταξεις το νεο μηλο(αν ειναι τελικα καλο) μιας και το λεο ειναι πλεον "παλια" συσκευη και "θα χασεις λεφτα αν το αγορασεις καινουριο"....

κατι που φυσικα εγω δεν το στηριζω με τπτ,μιας και δεν υπαρχει πιο δυνατη και πιο ολοκληρωμενη επαγγελματικη συσκευη,αυτην την στιγμη απο το λεο!;)

ειμαι τοσο πολυ ευχαριστημενος μαζι του,που δεν σκεφτομαι καν την αντικατασταση του με κατι αλλο :!:

διαβασε καλα και μετα αποφασισε,εινα δικα σου τα λεφτα και δεν θα σου επιβαλει κανεις τι θα πρεπει να κανεις ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δεν υπαρχει πιο δυνατη και πιο ολοκληρωμενη επαγγελματικη συσκευη,αυτην την στιγμη απο το λεο!

Το "λεο" ποιο κινητο ειναι?

Απλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω εχω το μηλο εδω και 2 χρονια (πρωτα το 16g το απλο και περσι το καλοκαιρι πηρα το 3gs 32.).

Ειλικρινα το iphone δεν το αλλαζα με τιποτα μεχρι που βγηκε το δελεαστικο HTC HD2.Σκεφτομαι να περιμενω να βγει το 4μηλο και να παρω μια αποφαση.

Νίκο κανένας πανικός....σε εμάς τουλάχιστον ή καλύτερα σε εμένα.Τον πανικό θα πρέπει να τον έχει η apple και μόνο. Γιατί???Μία λέξη θα σου πω, ΑΝΝΑΝΕΩΣΗ!!

Ρε φίλε δεν μπορεί η apple να στηρίζεται ακόμα σε λειτουργικό και interface το οποίο σχεδιάστηκε για κάμποσα χρόνια πριν.......

δεν μπορεί να θεωρεί ως καινοτομία το multi που θα συμπεριλάβει....

Δεν το καταλαβαίνεις????Όταν από τον καταναλωτή ζητάς 650 με 700 ευρώ για το νέο μήλο δεν μπορείς να του έχεις κλειδωμένες χρήσιμες εφαρμογές( μπλε δόντι, ράδιο κλπ).

Δεν μπορείς να μην του έχεις μία καλύτερη κάμερα και μία μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.....

και άλλα πολλά έτσι??????

Και ακόμα να του ζητάς πόσα λεφτά για εφαρμογές!!!!!!

Οι άλλες εταιρείες με λιγότερα λεφτά και στα παρέχουν όλα τα παραπάνω free!!!!!

Ναι νομίζω ότι αν δεν δείξει κάτι πολύ καλό η apple είναι πολύ αυτοί που θα απογοητευτούν και θα περάσουν στην απέναντι όχθη (ή όχθες)....

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα είναι ευχαριστημένος με το νέο os αν δεν γίνουν δραματικές αλλαγές......Γιατί μην ξεχνάς Νίκο και πόσο θα κοστίζει η συσκευή για αυτούς που θα πάνε να την αγοράσουν!!!!!!!!!!

Όλο λέμε η φιλοσοφία της apple και η φιλοσοφία της apple....αμ στο τέλος η apple θα μείνει αυτή και η φιλοσοφία της.......Και ο Δημήτρης να τη χώνει...χαχαχαχαχα!!!

παιδια καλημερα σε ολους :)

Βαγγελη,ειναι σαν να ακουω εμενα διαβαζοντας τα λογια σου..απλα εγω δεν θα τα ελεγα τοσο ευγενικα :lol:

παιδια ειναι στηριγμενη ΜΟΝΟ στο marketing και στην λογικη του "ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μας τα παρουνε" ολη η ιστορια γυρω απο την apple και iphone/ipad κλπ...

στην αντιθετη οχθη(που για μενα ειναι ακομη τα "γερασμενα" για πολλους wm) ολα πλεον ειναι σχεδον τσαμπα :!:

αφιερωστε κανα μισαωρο απο την ζωη σας και καντε μια βολτα απο xda να δειτε τι πληθωρα εφαρμογων διατιθεται ΤΣΑΜΠΑ για τα "γερασμενα wm"....

εχω μια συσκευη που δεν μου δινει καμια αφορμη(μα καμια ) να σκεφτω με τι να την αλλαξω...ενω με το μηλο οσα εκανε τα εκανε αψογα και μου ελειπαν αλλα τοσα και βαλε...

ειναι το πιο πληρες επαγγελματικο τηλεφωνο αυτην την στιγμη και το πιο γρηγορο και σταθερο:!:

οτι και να λετε εσεις.απλα εχετε βολευετει τον τροπο που κανετε οσα μπορειτε να κανετε με τα μηλα σας και απλα ελπιζετε σε κατι καλυτερο,μην τολμωντας καν να αφησετε τους εαυτους σας να "δειτε" και κατι αλλο που μπορει ρε αδερφε,να ειναι και καλυτερο,μπορει ομως και οχι...

σας πειραζουν οι απαρχαιωμενες εφαρμογες με τα "κουτακια" και τα φερνετε σαν δικαιολογιες...

εγω με αυτες τις εφαρμογες κανω ΑΨΟΓΑ οτι θελω!!!θα στραβωσω επειδη ειναι σχεδιασμενες πριν 5 χρονια?να ειναι καλα οι xda που (ΤΣΑΜΠΑ,μην το ξεχναμε αυτο) φερνουν λυσεις σε ολα αυτα τα "προβληματα" που αντιπαραθετετε σαν φθηνες δικαιολογιες...

δεν θελω να ειμαι μεσα "στην αιχμη της τεχνολογιας" και να εχω την πιο "μουρατη"(in για τους πιο προχωρημενους) συσκευη...

θελω να εχω μια συσκευη που οποτε της το ζητησω να μπορει να κανει σωστα και γρηγορα, οτι απαιτησω απο αυτη εκεινη την στιγμη:!:

αν αυτο λεγεται ανωμαλια και ανισοροπια,τοτε ναι παιδια εχετε απολυτο δικιο ολοι σας,ειμαι ο πιο ανισοροπος απο ολους σας:happy:

ποτε στην ζωη μου δεν μου αρεσαν τα ημιμετρα και ο φανατισμος...ποτε δεν κολησα με κατι που δεν αξιζε την προσοχη μου και τον χρονο μου!!!και φυσικα,οπως πολλες φορες εχετε ακουσει,(οσο και αν καποιους τους ενοχλει να το ξαναδιαβαζουν συχνα πυκνα) μιας και η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης...

ποτε δεν θα σταματησω να λεω τα πραγματα με το ονομα τους....

την καλημερα μου και τους φιλικους μου χαιρετισμους:)

ps

Γιαννη(lagoudakis) καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Το "λεο" ποιο κινητο ειναι?

Απλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω εχω το μηλο εδω και 2 χρονια (πρωτα το 16g το απλο και περσι το καλοκαιρι πηρα το 3gs 32.).

Ειλικρινα το iphone δεν το αλλαζα με τιποτα μεχρι που βγηκε το δελεαστικο HTC HD2.Σκεφτομαι να περιμενω να βγει το 4μηλο και να παρω μια αποφαση.

λεο = HD2 ;)

αν εχεις τοσο καιρο το μηλο,θα σου ειναι πολυ τραυματικη η 1η μεταβαση σε wm ομως φιλε μου...θελει διαβασμα και φαντασια :D

αν μπορεις να εχεις και το μηλο σου παραλληλα,με την πιθανη,μεταβαση σε HD2 και wm τοτε αυτο θα ειναι και το ιδανικο για σενα,ωστε να εχεις μια συσκευη που θα κανεις την δουλεια σου οπως πρωτα και παραλληλα,να μαθαινεις και τα wm

Edited by zaharakis

Guest lagoudakis
γεια σου ρε φιλε Δημητρη!!!:)απλα θα ειμαι και στις 2 παρεες μια και εκτος απο το iphone που θελω να παρω θα εχω φυσικα και το hd2 μου,οποτε ειμαι καλυμενος 100%:) (αυτο που πουλαω στις αγγελιες ειναι ενος φιλου μου)

Είναι λίγο σπαστικό όντως. Σε αναγκάζουν να αγοράσεις και άλλες συσκευές και προγράμματα για να είσαι βεβαιος ότι δεν έχεις πρόβλημα συμβατότητας. Αυτό όμως μας κακοφαίνεται εδώ γιατί έχουμε μάθει στην πειρατια και την microsoft την σκίζουμε. Στην αμερική υποθέτω γιατί δεν έχω πάει ποτέ δεν παίζει πολύ αυτό. Εμένα απλά μου την σπάει ο εκβιασμός δηλαδή όπως βροντοφονάζει ο αδερφός μου το cross selling... (!)

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που μου είπαν για τα Bluetooth. Έβαλα ένα itech και επαιξε. Δεν το δοκίμασα πολύ όμως, θα δούμε. Επίσης έμαθα ότι επειδή μόλις πήρα το iphone (3gs 16gb) έχω την έκδοση 3.(κατι) και δεν μπορεί να παίξει το bluenova. Ισχύει αυτό;

Δημήτρη πόσες φορές ρε φίλε έχω συμφωνήσει μαζί σου????

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για το νέο os είπα ότι αν δεν κάνει μεγάλες αλλαγές η apple πολοί είναι αυτοί που θα φύγουν....

Αλλά κρατάω μία επιφύλαξη γιατί apple την είπαν!!!!!!!!!!Ελπίζω πως θα μας δικαιώσει για την επιλογή μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε μηλαράδες.......

Σε διαφορετική περίπτωση πολύ σύντομα θα δεις διαφορετικό avatar!!!!!!!

Γιάννη καλώς όρισες .......

ΥΓ Γιάννη αν θες βάλε το όνομα σου στην υπογραφή σου για να σου μιλάμε με το μικρό σου.

Δημητρη δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε αυτα.

Το Leo στις βασικες αναγκες :τηλεφωνο, mail, files, browsing, office συν τις απαραιτητες εφαρμογες μπορει να καλυψει τον καθενα και πολυ περισσοτερο απο καθε αλλη συσκευη, οσους εχουν τετοιου ειδους αναγκες και εχουν συνηθισει σ ενα τροπο δουλειας που μοιαζει με αυτον που δουλευουν στο pc τους.

Το iPhone – iPad εχουν μια αλλη φιλοσοφια που προσφερει αλλα πραγματα με ανταλλαγμα τον περιορισμο καποιων δυνατοτητων.

Εγω δεν τολμησα να δωσω το HD2 γιατι εν οσο το εχω δεν κανω καμια παραχωριση πλην την ελειψη καποιων εφαρμογων που μ αρεσουν και σπανε την μονοτονια, αν επαιρνα κατι αλλο θα αναγκαζομουν να στερηθω βασικα πραγματα για μενα και την δουλεια μου.

Βεβαια για να το φερει κανεις σ αυτα τα επιπεδα που εχουμε τα δικα μας Λεο πρεπει να το θέλει.

Στα παιδια αν δεν καταλαβες ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας ειναι οτι εχουν βαρεθει αυτο το λειτουργικο και θελουν εφαρμογες πιο συχρονες στην σημερινη πραγματικοτητα. Kαι το κυριοτερο, διαφορετικη φιλοσοφια λειτουργικου.

Φανταζεσαι να μην ειχαμε το HTC sense;

Θα επρεπε να πεδευεσαι με Launchers προπολεμικους και τρεχα γυρευε.

Τα WM δεν δουλευονται χωρις καποιο sense γινονται κουραστικα ακομα και σε απλα πραγματα.

Εγω δεν ημουν ποτε της αποψης οτι η το ενα η το αλλο. Μ αρεσουν και τα δυο για διαφορετικους λογους. Για τα android το λεω ξεκαθαρα οτι δεν μου κανουν.

περα απο τις οποιες ελειψεις κουβαλανε το αιωνιο προβλημα οτι με το που θα ανοιξεις την συσκευη εχεις χασει 30% της αξιας συν οτι δεν πουλιουνται ευκολα.

Βλεπεις τωρα το desire εχει κυκλοφορισει τοσο καιρο και δεν του εχει δωθει ακομα η δυνατοτη απ ευθειας αγορας εφορμογων απο το google market

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά επειδή δούλεψα το HD2 ενός φίλου ως κύρια συσκευή για ένα διήμερο εχω να πω ότι ενώ είναι πολύ εντυπωσιακή συσκευή, το software τη γονατίζει άσχημα. Με έκανε να πεθυμησω το Hero μου! Προτείνω αναμφισβήτητα Desire για μετάβαση από iPhone.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

about.me/mckriss

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned