Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για τους fans του ipad, ετοιμαστειτε, ερχεται και το ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ. Σχετικη αναφορα εδω http://mynextphone.gr/apple-ipad-jailbreak-by-geohot/ :lol: :D :rolleyes: ;)

:up:

Μία ζωή ο τσάμπα θα ζει και θα βασιλεύει !!!:D

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Στο παρακάτω video απεικονίζεται το iPhone 4G;

Οι απόψεις δικές σας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=sKrLnHQ8d3U&feature=player_embedded]YouTube- Apple iPhone 4G LCD + Digitizer Assembly[/ame]

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

:up:

Μία ζωή ο τσάμπα θα ζει και θα βασιλεύει !!!:D

Μην χάσεις εσύ. :p

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Αυτό κάνω Χριστόφορε!

http://img682.imageshack.us/img682/1714/screenshot20100329at645.png

Όλο το changelog εδώ:

http://support.apple.com/kb/HT4014

Μήπως ξέρει κανείς ποτε θα ανακοινώσουν τα χαρακτηριστικά του iPhone 4G?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Μήπως ξέρει κανείς ποτε θα ανακοινώσουν τα χαρακτηριστικά του iPhone 4G?

Φαντάζομαι σε κάποιο αντίστοιχο event σαν το περσινό κάπου προς τον Ιούνιο.

Συμφωνώ και επαυξάνω

Σε τι;

Αυτό κάνω Χριστόφορε!

http://img682.imageshack.us/img682/1714/screenshot20100329at645.png

Όλο το changelog εδώ:

http://support.apple.com/kb/HT4014

φιλε νικο μολις τελειωσε και το δικο μου... αλλα γιατι εμενα ηταν 450 MB? :rolleyes:

Γιατί έχεις άλλο μηχάνημα :)

Επιβεβαιωνω, και στο δικο μου iMac ηταν περιπου 800 ΜΒ :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Γιατί να το κάνουμε αυτό; Μέσα από το sytem update το έκανα. Τι θα άλλαζε με το combo;

Νικο δεν μας ειπες τι καταναλωση ειχες το βραδυ χωρις JB.

Ξεχάστηκα να απαντήσω σε αυτό.

Κώστα έχω ακόμα πρόβλημα. Τα δύο τελευταία βράδια πάλι είχα κατανάλωση 25%. Μίλησα λίγο με τον Περικλή και είδα ότι στο 8ωρο τη νύχτα κατέγραψε 1 ώρα και 45 λεπτά χρήσης, νούμερο εντελώς αδικαιολόγητο.

Ξαναέκανα restore σήμερα το πρωί και πάλι set up as new για να μπορέσω να απομονώσω το πρόβλημα (hardware, κάποια εφαρμογή, κάποιο email service) και να δω τι είναι αυτό που καταγράφει τέτοιες τρελές ώρες χρήσης ενώ η συσκευή δε χρησιμοποιείται.

Το hardware αποκλείστηκε γιατί χωρίς να περαστεί τίποτα πάνω δεν έγραψε τίποτα.

Τώρα είμαι στη φάση που έχω περασμένο μόνο το MobileMe και καταγράφω μπαταρία και χρόνο χρήσης...

Πού θα μου πάει, θα το βρω το πρόβλημα.

Edited by CarpeNoctum

να χαιρετησω ολους τους φιλους μου μετα απο τοσο καιρο.

τι κανετε παιδες ολα καλα;

βλεπω το επομενο κινητο λιγο μεγαλητερο με πιο μεγαλη οθονη μαλλον σωστα...;

παω να κανω και την αναβαθμιση...

καλο βραδακι θα τα ξαναπουμε οσο πλησιαζει ο Ιουνιος...

χαθηκα...δουλειες...

χαιρετω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Άρα θα αργησουμε να δούμε το iPhone 4G στην Ελλάδα μάλλον κατα τον σεπτέμβριο.

Πραστοπαρων Αυτο που θέλω είναι να βγει jailbreak για την 3.1.3. Για να δούμε θα βγει σύντομα.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Παντως πιθανοτατα θα εχουμε την 4.x.x στις συσκευες μας πριν δουμε το "4G" στην Ελλαδα

Δισχιλιοστο post,-ετσι απλα :D

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

χαθηκα...δουλειες...

χαιρετω!

χασαμε τα ιχνη σου φιλαρακο.... :)

και μενα μου εχετε λειψει αλλα δεν εχω χρονο

:(

σιγα τισ δουλιες που εχεις :)

σε κοβω να σε εχει σπαραξει καμια γκομενα :lol::p

χαθηκα...δουλειες...

χαιρετω!

Μητσαρα καλησπερα:D

κατα τις 23-26\5 θα πεταχτω κατα Κερκυρα μερια!θα ειμαι Ηγουμενιτσα για 4 μερες κ θα περασω μια βολτα στο νησι σου:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μητσαρα καλησπερα:D

κατα τις 23-26\5 θα πεταχτω κατα Κερκυρα μερια!θα ειμαι Ηγουμενιτσα για 4 μερες κ θα περασω μια βολτα στο νησι σου:)

ασε το παιδι τωρα εχει ''δουλιες'' :p:lol:

Λοιπον, αυτες τις 2 τελευταιες μερες επεσε στα χερια μου (παραλληλα με το μηλο, μην ξεχνιομαστε) ενα Λεο ενος φιλου, ο οποιος με παρακαλεσε να του το "στησω" οσο το δυνατον καλυτερα, μια και εγω ειχα μεγαλυτερη πειρα απο οτι αυτος.

Η συσκευη ηταν Ελληνικη, με ROM 1.48.χχχχχχ. Ειχα διαβασει τοσα πολλα για τη γ@...η συσκευη, ε και περιμενα κατι αναλογο.

Εντυπωση 1η : δεν μου εκανε κανενα κλικ σαν συσκευη. Εντυπωσιακη δεν λεω, τεραστια οθονη, πολυ γρηγορος επεξεργαστης, μεγαλες διαστασεις, λεπτο, φλας που δεν ειχαν μεχρι τωρα οι συσκευες HTC, τεραστια μνημη, αυτα.

Εντυπωση 2η : Παμε στο λειτουργικο. Για μας που προερχομασταν ηδη απο WM 6.5 στο HD (βλεπε ROM miri), o φιλος μου ο te_salat ξερει τι λεω, δεν μου εκανε καμια εντυπωση. Ιδιο interface, σχεδον 100% ιδιες εφαρμογες, ελασσονες αλλαγες εμφανισιακες, ιδια αποκριση. Αλλαξε λιγο η home screen, μπηκε αντι για tab programs 3 εικονιδια με αναδυομενη screen στην αρχικη σελιδα, εγιναν πιο πολλες προσθηκες σε καποια tabs (μεταφερθηκαν θα ελεγα εγω απο το μενου Εναρξη και τα υπομενου του στα tabs, ενα μερικο φινιρισμα και αυτα. Τιποτα καινουριο, πιστεψτε με. Τα ειχα αυτα σχεδον ολα και στο HD.

Εντυπωση 3η : ταχυτητα, δεν τρελλαθηκα οπως λεγανε οι φιλοι που το πηραν. Ειδα μια βελτιωση στο igo, πχ ο επανυπολογισμος διαδρομης γινεται πριν προλαβεινα το ανακοινωσει καν η "Αφροδιτη", λοκαρει γρηγορα, ανοιγει σε καλο χρονο, αλλα οχι ακαριαια οπως αναφερθηκε, ε τιποτα το φοβερα εντυπωσιακο.

Εντυπωση 4η : Μνημη, επαρκεστατη, αλλα και το HTC Touch 2 που εχω, εχει κιαυτο την ιδια. Καρτα μνημης, 8αρα ειχα στο HD, 8αρα εχει και αυτο προς το παρον. Και μην μου πει κανενας παρε 16αρα και 32αρα, γιατι θα τον παραπεμψω σε link με "αλμυρες" τιμες.

Εντυπωση 5η : Ποιοτητα κατασκευης, πιο καλη απο το HD, αλλα σε καμια περιπτωση αυτο που λεμε "η συσκευη με την τελεια ποιοτητα". Σιγουρα εχει την καλυτερη ποιοτητα ever για συσκευη HTC, αλλα οχι και την κορυφαια της αγορας.

Μετα απο προτροπη του φιλου μου του te_salat, βλεπετε τα βραδυα ειμαστε σε τακτικη επικοινωνια και συζηταμε και ανταλλασουμε αποψεις για ολα τα θεματα, εκανα upgrade τη ROM σε 1.66.ψψψψ Ελληνικη.

Εντυπωσεις, μια απο τα ιδια. Τιποτα που να μου κανει κλικ, για να πω αυτη η συσκευη ειναι το "τελειο οπλο". Παντα για μενα ετσι, μην παρεξηγηθω. Ιδιο λειτουργικο, τιποτε φρεσκο η διαφορετικο, ιδια συμπεριφορα, μου θυμισε γενικα ενα "υπερμεγεθες HD". Σαυτον που για πρωτη φορα ερχεται στα WM, η ειχε στο παρελθον καποια αλλη συσκευη, εκτος HD, ναι θα προξενησει μεγαλη εντυπωση και θα μιλησει για το "υπεροπλο", τη "μητερα των συσκευων". Αλλα για καποιον ο οποιος προερχεται απο το HD με εγκατεστημενα τα WM 6.5 επανω, οχι, δεν θα εντυπωσιαστει, προσωπικη μου αποψη. Ετσι λοιπον και εγω, αν δεν ειχα ποτε το HD με τα WM 6.5 πανω θα μου εκανε εντυπωση. Αλλα οταν ειχες μια παραπλησια συσκευη, δεν υπαρχει περιπτωση να εντυπωσιαστεις αν δεν εχει το κατι το διαφορετικο, αυτο που θα σου κανει κλικ και θα στη δωσει. Και αυτη η συσκευη με αυτο το λειτουργικο απλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ.

Ζηλεψα ομολογουμενως τα τεχνικα του χαρακτηριστικα (συνδυασμος τερααααααααστιας οθονης, επεξεργαστη, μνημης, και ποιοτητα κατασκευης). Αλλα δυστυχως το ξεπερασμενο λειτουργικο, η αναγκη συνεχους υποστηριξης απο 3ους κατασκευαστες και εδω (λεγε με xda) σχετικα με αρκετα προβληματα και βελτιωσεις (δεστε μονο ποσα tweaks & tips & tricks υπαρχουν στο αντιστοιχο thread του Λεο εδω στο myphone.gr), δεν με ελκυουν καθολου. Sorry guys, αλλα θα το δωσω με πολυ ελαφρα τη καρδια και δεν θα στεναχωρηθω καθολου θα ελεγα. Αντιθετως θα επιστρεψω στη συσκευη μου ευχαριστα.

Δεν προσπαθω ουτε και θα το συγκρινω με καμια αλλη συσκευη, αν και θα μπορουσα, αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου, παρολο που στα δικα μου ματια δεν θα την τοποθετουσα στην κορυφη της βαθμολογιας. Μαλλον θα την εβαζα στη θεση του Ολυμπιακου (λεγε με 2η) με 1ο τον ΠΑΟ (δεν λεω ποιος θα ηταν ο πρωτος, οσο και να χτυπιοσαστε - και δεν ειμαι και Παναθηναικακιας).

Δεν ξερω πως θα συμπεριφεροταν η συσκευη με καποια αλλη ROM, διαβασα για miri, topix κλπ γιατι δεν τις δοκιμασα. Αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι δεν θα υπαρχει αυτο το κατι που θα αντιστρεψει την κατασταση. Το λειτουργικο θα ειναι το ιδιο και οι αλλαγες μαλλον θα ειναι ασημαντες. Οπως εχει πει και ο φιλος μου ο te_salat και ο athanasso77 οι official απο τις cooked ROM λιγο διαφερουν, κυριως ενσωματωνουν tweaks & προγραμματα τριτων, βελτιωνουν κατα τι τη διαχειριση μνημης, εχουν καποιες εμφανισιακες αλλαγες και that's it. Τιποτα το ουσιαστικο. Γιαυτο και οποιος μενει με official ROM δεν εχει να χασει κυριολεκτικα τιποτα.

Αυτα εχω να καταθεσω απο τη διήμερη ενασχοληση μου με το Λεο, ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη και τα καταθετω τωρα που ειχα την ευκαρια να παιξω μαζι του απο κοντα.

Οπως ειδατε δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη μηλο ουτε και συγκρινα τιποτα, για να μην γυρισει και πει κανενας οτι ειμαι "apple fan boy". Εχω καταθεσει τις αποψεις μου σχετικα με τις συσκευες. Καλυτερη ειναι παντα αυτη που κανει τη δουλεια μας καλυτερα και μας αφηνει ικανοποιημενους. Δεν πληρει αυτες τις προυποθεσεις ? Παμε για αλλα.

Τα συμπερασματα παιδια δικα σας. :cool:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

αυτο το μηνυμα σου πτεραρχε,σηκωνει πολυ συζητηση:p

αλλα ειμαι δουλεια και δεν προλαβαινω ..

τυχερος εισαι παλι:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κώστα είσαι κατατοπιστικότατος.....μπράβο!!!!!!

Βέβαια τώρα να περιμένεις απάντηση ηχηρή από τον Δημήτρη.....εννοείται!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Κώστα είσαι κατατοπιστικότατος.....μπράβο!!!!!!

Βέβαια τώρα να περιμένεις απάντηση ηχηρή από τον Δημήτρη.....εννοείται!!!!!!!!!

Βαγγελη, εγραψα αυτα που διαπιστωσα. Ηταν ευκαιρια μια και βρεθηκε η συσκευη στα χερια μου. Να μην γραψω αυτα που ειδα? Αφου δεν με ενθουσιασε. Να πω ψεματα ? Ειπαμε στον καθενα κανει κατι διαφορετικο κλικ. Σε μενα το Leo δεν εχει τιποτε καινουριο να δειξει.

Σε αλλους μπορει. Σεβαστες ολες οι αποψεις, και η δικια μου, και του Δημητρη και του Κωστα και οποιουδηποτε αλλου.Τωρα αν στεναχωρεθει καποιος απο αυτα που εγραψα, πιστευω κακως θα το κανει. Δεν εχω σκοπο να στεναχωρησω κανεναν, απλα καταγραφω τα γεγονοτα οπως τα βλεπω εγω:D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned