Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άριστη επιλογή Αλέξανδρε, θα με θυμηθείς ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εγώ αν το κάνω μανούλα μόνο για τηλέφωνο θα το έχω.:whistle:

Ο Νοών νοείτω....:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

άριστη επιλογή Αλέξανδρε, θα με θυμηθείς ;)

Εκ πρώτης όψεως, μου αρέσει! Ο χρόνος θα δείξει!

Εγώ αν το κάνω μανούλα μόνο για τηλέφωνο θα το έχω.:whistle:

Ο Νοών νοείτω....:p

Σπύρο, όπως είπα παραπάνω στον Κώστα, ο χρόνος θα δείξει αν πραγματικά το Jailbreak μου προφέρει τόσα όσα νομίζω ή όχι... ;) :)

Και ένα βίντεο για τους τολμηρούς, ή για όσους είναι περίεργοι να δουν τι έχει "από μέσα" ;)

Εγώ πάντως μόνο που το είδα, κουράστηκα :)

Έκανες set up as new ή επαναφορά από το backup;

Set up as new...

Και τα έκανε όλα αυτόματα: Επαφές, ημερολόγιο, emails και ρυθμίσεις (αυτά που έχω στο Mail.app)! :D:D:D

Good.. ελπίζω να θυμάσαι τις αποδόσεις της συσκευής σου πριν το restore για να μπορείς να συγκρίνεις με την τωρινή σου κατάσταση.

Εκεί που θα καταλάβει τεράστια διαφορά είναι στην μπαταρία και πολύ λιγότερο στην ταχύτητα.Το winterboard και τα θέματα που ενεργοποιούνται μέσω αυτού κάνουν μεγάλη ζημιά στην απόδοση της συσκευής

斯塔夫罗斯 :O

Θα συμφωνήσω. Η ταχύτητα της συσκευής με το jailbreak μειώνεται ανεπαίσθητα αν ξέρεις τι κάνεις και τι περνάς.

Και ένα βίντεο για τους τολμηρούς, ή για όσους είναι περίεργοι να δουν τι έχει "από μέσα" ;)

Εγώ πάντως μόνο που το είδα, κουράστηκα :)

Ωραίος τρόπος να κατεβάσεις το modem...:wacko:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ωραίος τρόπος να κατεβάσεις το modem...:wacko:

Και χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό!

- Μιλώντας για εξοπλισμό, ένα πολύ ενδιαφέρον νέο netbook (αν παίρνει και hack-osX ακόμη καλύτερα, αλλά και έτσι με τα 7άρια δεν θα με χάλαγε καθόλου :) )

καλησπερα στους οπωροπωληδες :lol: της παρεας :p

ρε σεις μου αρεσει που τσιμπατε με το παραμικρο!!

και για αυτο δεν προκειται να σας αφησω σε ησυχια ποτε ..

οσο εχω το λεο(μεχρι την οποια περιπτωση να ξαναγυρισω στο νεο μηλο,αν αυτο αξιζει) θα σας χτυπαω οπου πονατε,μονο και μονο για να σας πειραζω.και οσο τσιμπατε,τοσο θα σας βασανιζω...:rolleyes:

οι περισσοτεροι σας, ξερετε ποσο μεγαλη βαρυτητα δινω στην stand alone δυνατοτητα του κινητου μου και ποσο πολυ σοβαρη και απαραιτητη την θεωρω εγω!οσο πιο πολυ ανεξαρτητο ειναι ενα κινητο απο τον υπολογιστη μου,τοσο καλυτερα για μενα!

και το λεο μου ειναι διαζευγμενο απο το pc μου! σημερα ποσταρω απο το pc γιατι περασα το hspl2 και για αυτο επρεπε να συνδεσω το λεο στον υπολογιστη.παλιοτερα φλασαραμε ΚΑΙ το hspl απο την καρτα!

για αυτο να σας υπενθυμισω,οτι σημερα μετα απο ...:confused:(δεν θυμαμαι ποσο καιρο) περιπου,ξαναποσταρω απο το pc μου,που εχει καταστει πλεον δευτερεουσας χρησιμοτητας προιον :happy:

επειδη εμεις με τα wm και δη λεο,μπορουμε να κανουμε τα παντα απο το τηλ οποτε και οπου θελουμε :shifty: :lol:

την καλησπερα μου :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλησπέρα Λεοντόκαρδε Δημήτρη που με τη βαλλίστρα σου χτυπάς αμείλικτα τα μήλα στα κεφάλια μας σαν τον Γουλιέλμο Τέλλο !!!

(2 ιστορίες σε 1 - θα έκανε καλό blockbuster :) )

όποιος έχει τη μύγα...να τη φέρει πίσω:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλησπέρα Λεοντόκαρδε Δημήτρη που με τη βαλλίστρα σου χτυπάς αμείλικτα τα μήλα στα κεφάλια μας σαν τον Γουλιέλμο Τέλλο !!!

(2 ιστορίες σε 1 - θα έκανε καλό blockbuster :) )

όποιος έχει τη μύγα...να τη φέρει πίσω:lol:

ευτυχως που δεν εχει χασει ολη η παρεα το χιουμορ της :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλησπερα στους οπωροπωληδες :lol: της παρεας :p

ρε σεις μου αρεσει που τσιμπατε με το παραμικρο!!

και για αυτο δεν προκειται να σας αφησω σε ησυχια ποτε ..

οσο εχω το λεο(μεχρι την οποια περιπτωση να ξαναγυρισω στο νεο μηλο,αν αυτο αξιζει) θα σας χτυπαω οπου πονατε,μονο και μονο για να σας πειραζω.και οσο τσιμπατε,τοσο θα σας βασανιζω...:rolleyes:

οι περισσοτεροι σας, ξερετε ποσο μεγαλη βαρυτητα δινω στην stand alone δυνατοτητα του κινητου μου και ποσο πολυ σοβαρη και απαραιτητη την θεωρω εγω!οσο πιο πολυ ανεξαρτητο ειναι ενα κινητο απο τον υπολογιστη μου,τοσο καλυτερα για μενα!

και το λεο μου ειναι διαζευγμενο απο το pc μου! σημερα ποσταρω απο το pc γιατι περασα το hspl2 και για αυτο επρεπε να συνδεσω το λεο στον υπολογιστη.παλιοτερα φλασαραμε ΚΑΙ το hspl απο την καρτα!

για αυτο να σας υπενθυμισω,οτι σημερα μετα απο ...:confused:(δεν θυμαμαι ποσο καιρο) περιπου,ξαναποσταρω απο το pc μου,που εχει καταστει πλεον δευτερεουσας χρησιμοτητας προιον

επειδη εμεις με τα wm και δη λεο,μπορουμε να κανουμε τα παντα απο το τηλ οποτε και οπου θελουμε :shifty: :lol:

την καλησπερα μου

χτυπα δημητρακη, χτυπα αλυπητα! οσο αντεχουμε καλα ειναι... :lol::p

χτυπα δημητρακη, χτυπα αλυπητα! οσο αντεχουμε καλα ειναι... :lol::p

μεχρι να ξυπνησει η μαμα apple και να βγαλει ενα μηλο της προκοπης(με τα δικα μου δεδομενα) και να ειμαι και εγω στην θεση σας καποια στιγμη,παλι :cry:,αν και μονο αν το αξιζει το νεο μηλο ωστε να ξανα-ματα-μεταβω (για 5η φορα :wacko:) σε μηλοτηλεφωνο:p

Να σε δω μια μέρα και με Mac και τι στον κόσμο :lol:

ειπαμε να λεμε καμια μλκια να περναει η ωρα ευχαριστα Νικο,αλλα μην το παρακανουμε κι ολας :lol::lol:

Καλάάάάάάά :lol:

βρε να μαστε καλα εμεις πανω απο ολα και ποτε μην λες ποτε!

αλλα ενα mac στα χερια μου?:confused: δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μακρινο και τελειως αχρειαστο μου φανταζει...

ειναι μια κινηση που θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα εκανα,αν ηταν να χλασω λεφτα για την τρελα μου...

εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω :)

Edited by zaharakis

Καλησπέρα καλησπέρα!

Αγόρασα και τις τελευταίες εφαρμογές που είχα σπασμένες και τώρα είμαι έτοιμος! Μόνο μένει να τις οργανώσω τις εφαρμογές γιατί τώρα είναι κουλουβάχατα... Ένα χάος!!!

Και άντε τώρα να τις μαζεύεις πάλι σε κατηγορίες, να τις βάζεις, οθόνες... Πάλι καλά που γίνεται και από το Mac αυτό!

@kkalog

Πολύ ενδιαφέρον netbook! Αν και είναι από τις αγορές που πολύ πολύ δύσκολα θα κάνω (κάτι σαν τον Ζαχαράκη και τα Mac:lol::lol:), είναι ενδιαφέρον! :)

βρε να μαστε καλα εμεις πανω απο ολα και ποτε μην λες ποτε!

αλλα ενα mac στα χερια μου?:confused: δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μακρινο και τελειως αχρειαστο μου φανταζει...

ειναι μια κινηση που θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα εκανα,αν ηταν να χλασω λεφτα για την τρελα μου...

εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω :)

δημητρη εκτος απο το λεο τι αλλη συσκευη WM εχεις; τελιακ δουλευεις τα 7; σε notebook;

Καλησπέρα καλησπέρα!...................

@kkalog

Πολύ ενδιαφέρον netbook! Αν και είναι από τις αγορές που πολύ πολύ δύσκολα θα κάνω (κάτι σαν τον Ζαχαράκη και τα Mac:lol::lol:), είναι ενδιαφέρον! :)

Για τους Mac addicted :rolleyes:, παρτε Dell mini 1011 και μετατρεψτε το σε miniMac :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

η επομενη αγορα notebook (ειτε mac ειτε wm) πρεπει να ειναι στους επεξεργαστες quad core (i7, i5...) τπτ λιγοτερο.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned