Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιλατε για χαλασμενα βιολογικα ρολογια και εσεις?

25 χρονια τωρα δουλειά 3 βαρδιες (πρωι απογευμα νυχτα) τι να πω?

καθε βδομαδα που τρεχει,αλλαζουν οι ωρες του υπνου,του φαγητου και ολες οι οργανικες λειτουργιες καταρακωνονται...και μετα την ανοιξη και καθε καλοκαιρι,δουλευω σχεδον καθε μερα...αλλα σε 4 βαρδιες πλεον...

οταν ο φυσιολογικος κοσμος κοιμαται,εγω δουλευω (κι εκατομμυρια αλλοι ανθρωποι) μειωνοντας χρονια απο την ζωη μου...

καληνυχτα σας,γραφω απο την δουλεια και το λεο...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

μιλατε για χαλασμενα βιολογικα ρολογια και εσεις?

25 χρονια τωρα δουλειά 3 βαρδιες (πρωι απογευμα νυχτα) τι να πω?

καθε βδομαδα που τρεχει,αλλαζουν οι ωρες του υπνου,του φαγητου και ολες οι οργανικες λειτουργιες καταρακωνονται...και μετα την ανοιξη και καθε καλοκαιρι,δουλευω σχεδον καθε μερα...αλλα σε 4 βαρδιες πλεον...

οταν ο φυσιολογικος κοσμος κοιμαται,εγω δουλευω (κι εκατομμυρια αλλοι ανθρωποι) μειωνοντας χρονια απο την ζωη μου...

καληνυχτα σας,γραφω απο την δουλεια και το λεο...

δημητρη και εγω κοντα ειμαι.18 χρονια βαρδια ειμαι,νυχτα κτλ.απο υπολογιστη γραφω τωρα αλλα και απο το λεο οταν γραφω ειναι απολαυση!!!οπως ειναι και με το μηλο φυσικα.καλο ξημερωμα!!!!!

καλημέρα καλόπαιδα......για να δούμε σήμερα πως θα είναι η ζωή με τις απεργίες......

χθες στο Δημαρχείου του Ηρακλείου-Κρήτης είχαν βάλει απ' έξω ένα μεγάλο κουτί-ταμείο για να προσφέρει ο καθένας ότι θέλει προς βοήθεια για την κυβέρνηση για τον 14 μισθό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σ όλους!!!

Δημήτρη υπομονή εξάλλου όπως λέει μια μαντινάδα στα μέρη μου " ζωή είναι να σαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι"...

Όσον αφορά τις ώρες που καταλανώνουμαι στο διαδικτύο η άποψη μου είναι ότι είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι εμείς. Πλέον οι περισσότεροι προτιμούν να τα πουν στο skype απ το να πάνε για καφέ κ όσοι πάνε μιλάνε μέσω διαδικτύου με κάποιον άλλον που δεν είναι εκεί. Τώρα που σχεδόν όλα τα cafe έχουν wifi έχω παρατηρήσει άπειρες φορές παρέες 3-4 ατόμων κ να μην μιλάει κανείς με τον άλλο αλλά να σερφάρουν..... Ήμαρτον...:O

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα παίδες.

Μιχάλη ωραία η μαντινάδα.μου την λέει

ο κολλητός μου(Ανωγειανός)κάθε φορά που του

κάνω παράπονα για το πρωινό μου ξύπνημα.

όσον αφορά το ίντερνετ,προσωπικα το εχω

παρά@εσει το θέμα.όπου βρεθώ και όπου σταθώ σερφάρω.

υπάρχει άραγε κλινική αποτοξίνωσης από το

νετ;

Να πούμε κι εδώ μια καλημέρα!

Δημήτρη ξεκίνησα να βλέπω από χθες το "The big bang theory" τι γέλιο!!! Από κει που δεν το περιμένεις και έξυπνο χιούμορ.

Επίσης αφού είδα την πολύ ωραία ταινία "Cirque du freak, the vampire's assistant" ξεκίνησα να διαβάζω και τα βιβλία (12 τον αριθμό), το πρώτο προς το παρόν είναι πολύ ευχάριστο σαν ανάγνωσμα. Το συνιστώ σε όσους αρέσκονται σε τέτοιες περιπέτειες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δημήτρη ξεκίνησα να βλέπω από χθες το "The big bang theory" τι γέλιο!!! Από κει που δεν το περιμένεις και έξυπνο χιούμορ.

Και όσο προχωράει γίνεται ακόμα καλύτερο :lol:

η 2η season ηταν πολυ καλη αλλα η 3η εχει αρχισει να κουραζει
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Προσωπικά με την 3η έχω γελάσει περισσότερο. bazinga :p

Καλημέρα παιδιά και από εμένα ! Βαριεμαι να σηκωθω από το κρεβάτι και γράφω από το tapatalk! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλησπέρα! Πέρασα χθές το βράδυ τα: ReaddleDocs, Dropbox και Documents to Go. Είχα διαβάσει ότι το Readdledocs συνεργάζεται με το dropbox αλλά δυστυχώς δε βρίσκω πουθενά την επιλογή.Έχω δει απο screenshots οτι θα έπρεπε να βρίσκεται στο Add Mail Server αλλά δεν..!!! Έχω την έκδοση 2.1.
Φιλικά, Θάκης

Προσωπικά με την 3η έχω γελάσει περισσότερο. bazinga :p

Ειδα μεχρι το 12ο επεισοδιο και μετα το παρατησα για καποιο καιρο.Με κουρασε λιγο το ειδυλλιο και δε μπορω να φανταστω εναν εξυπνο τροπο για να το συνεχισουν χωρις να κουραζει.

Παντως σε ολη τη σειρα οι χιουμοριστικες αναφορες σε ζητηματα επιστημης,comics και gadgets ειναι απολαυστικες :lol:

+το οτι σχεδον ολοι οι πρωταγωνιστες πλεον εχουν iphone :D

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ΚαΛηΣπέΡα!!!!!!

Δουλειά χαρά και άστα να πάνε!!!

Αρχίζω να θέλω διακοπέεεεεεες!!!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

ΚαΛηΣπέΡα!!!!!!

Δουλειά χαρά και άστα να πάνε!!!

Αρχίζω να θέλω διακοπέεεεεεες!!!!!

Καλώς τον Σπύρο! Νωρίς νωρίς ξεκίνησες την δουλειά πάλι σήμερα ε? Και για να μην ξεχνιόμαστε να πούμε και καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα που παίζει την πρόκριση για τους 8 του UEFA. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Έχει πολύ πλάκα πάντως, πράγματι! Είναι φοβεροί και είναι και φυσικοί με iPhones!:lol:

Και όσο προχωράει γίνεται ακόμα καλύτερο :lol:

:D

Καλημέρα παιδιά και από εμένα ! Βαριεμαι να σηκωθω από το κρεβάτι και γράφω από το tapatalk! :)

Άστα Αρτέμη. Άστα.. Φρίκη!!! Από τις 11:00 το πρωί χτυπάει το ξυπνητήρι αλλά πριν από 40 λεπτά κατάφερα να σηκωθώ.. :confused:

@Ζαχαράκη

Κουράγιο ρε Μήτσο! Υπομονή! :)

Καλώς τον Σπύρο! Νωρίς νωρίς ξεκίνησες την δουλειά πάλι σήμερα ε? Και για να μην ξεχνιόμαστε να πούμε και καλή επιτυχία στην ομάδα σήμερα που παίζει την πρόκριση για τους 8 του UEFA. ;)

καλή επιτυχία λοιπόν στην ομαδάρα μας...................

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλησπέρα σε όλους σας. Μία απορία μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος από εσάς θα μπορεί να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήρθε ο λογαριασμός από την σύνδεση μου στην vodafone 330 euros. To πρόγραμμα μου έχει πάγιο 70 euros "στα χαρτιά" και έχω 1500 λεπτά ομιλίας προς vodafone, 1500 sms προς vodafone, 300 λεπτά προς "τρίτους" και 3Giga προσφερόμενο όγκο δεδομένων για data. Το Iphone μου δεν είναι "σπασμένο", οπότε όλες οι εφαρμογές που έχω μέσα είναι από το application store. Επίσης δεν έχω καμία αγορασμένη εφαρμογή, εννοώ πως είναι όλες δωρεάν. Έχω γεμίσει 8 σελίδες με εφαρμογές. Ο λόγος που σας έκανα αυτή την μεγάλη εισαγωγή είναι για να σας πω, πως σύμφωνα με τον μετρητή δεδομένων που έχει η συσκευή, κάθε μήνα κατεβάζω γύρω στα 250-300 MB data. Ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό και είδα πως δεν είχα ξεπεράσει ούτε τον χρόνο που έχω προς την vodafone, ούτε τον χρόνο που έχω προς "τρίτους", αλλά και ούτε τα γραπτά μηνύματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται μέσω κάποιων εφαρμογών να χρεώνομαι με πολλά MB data, αν όταν κάνω ενημέρωση κάποιων εφαρμογών (επειδή το κάνω χωρίς 3G) κατεβάζω εκείνη την στιγμή πολλά MB, γιατί αργεί πολύ να γίνει η ενημέρωση. Με τίποτα δεν ξεπέρασα τα 3 GB με το άνοιγμα σελίδων, άρα κάτι άλλο πρέπει να έφταιξε για αυτό το νούμερο. Στον αναλυτικό λογαριασμό είδα πχ πως στις 3:30 τα ξημερώματα κατέβασα 10603,82 data και χρεώθηκα 62 ευρώ κατευθείαν και ένα άλλο που κατέβασα 2516,70 data και χρεώθηκα 14 ευρώ. Και εκτός από αυτό, μετά από αυτές τις χρεώσεις σύμφωνα με τον λογαριασμό μου, κάθε είσοδος στο internet γινόταν δωρεάν, άρα αποκλείεται να είχε τελειώσει ο δωρεάν όγκος δεδομένων, γιατί πολύ απλά θα χρεώνονταν μετά κάθε άνοιγμα σελίδας στο internet. Τί ακριβώς μπορεί να συνέβη? Έχετε κάποια ιδέα?

Άστα Αρτέμη. Άστα.. Φρίκη!!! Από τις 11:00 το πρωί χτυπάει το ξυπνητήρι αλλά πριν από 40 λεπτά κατάφερα να σηκωθώ.. :confused:

Αλέξ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Βλέπεις 8 χρόνια φοιτητής στην Πάτρα είχα κάνει την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα. Και νωρίς σηκώθηκες..... :lol::lol:

Επίσης μιας και το ανέφερε ο φίλος katath, μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο χρεώνει η vodafone το κάθε επιπλέον mbyte που κατεβαίνει μέσω του πακέτου δεδομένων? Γιατί το μήνα αυτό κατάφερα να ξεπεράσω το μέγιστο επιτρεπτό κατά 15mbytes.

Edited by DjArte

Αλέξ σε καταλαβαίνω απόλυτα! Βλέπεις 8 χρόνια φοιτητής στην Πάτρα είχα κάνει την νύχτα μέρα και την μέρα νύχτα. Και νωρίς σηκώθηκες..... :lol::lol:

Επίσης μιας και το ανέφερε ο φίλος katath, μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο χρεώνει η vodafone το κάθε επιπλέον mbyte που κατεβαίνει μέσω του πακέτου δεδομένων? Γιατί το μήνα αυτό κατάφερα να ξεπεράσω το μέγιστο επιτρεπτό κατά 15mbytes.

0,0001 € / ΚΒ χρεώνεται, μετά το πέρας του προσφερόμενου όγκου δεδομένων.

Αρά τα 15mbyte με ένα πρόχειρο υπολογισμό είναι επιπλέον 1,5 ευρώ? Καλά τα λέω?

Αντώνη εγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς σου βγάζει ο μετρητής ότι έχεις καταναλώσει μόνο 300mb ενώ η Vodafone σε χρεώνει, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις περάσει τα 3gb.

Ο μετρητής του iphone είναι απόλυτα αξιόπιστος. Κάτι έχει πάει στραβά.. Και νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα δικό σου. Αν κατέβαζες τόσο πολύ με συσκευή σε stand by θα το έβλεπες και στο μετρητή αλλά θα ένιωθες και τη μπαταρία να πέφτει πολύ.

Φρίκη! Άστα να πάνε!!!! Προσπαθώ να ξυπνήσω αλλά δεν τα καταφέρνω! Και εκτός αυτού, στο Ηράκλειο έχει και έναν σκατόκαιρο.. Λίγο βοριαδάκι και άντε βροχή μπας και συνέλθουμε λίγο! Αλλά που...:ninja:

Καλησπέρα σε όλους σας. Μία απορία μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος από εσάς θα μπορεί να με βοηθήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήρθε ο λογαριασμός από την σύνδεση μου στην vodafone 330 euros. To πρόγραμμα μου έχει πάγιο 70 euros "στα χαρτιά" και έχω 1500 λεπτά ομιλίας προς vodafone, 1500 sms προς vodafone, 300 λεπτά προς "τρίτους" και 3Giga προσφερόμενο όγκο δεδομένων για data. Το Iphone μου δεν είναι "σπασμένο", οπότε όλες οι εφαρμογές που έχω μέσα είναι από το application store. Επίσης δεν έχω καμία αγορασμένη εφαρμογή, εννοώ πως είναι όλες δωρεάν. Έχω γεμίσει 8 σελίδες με εφαρμογές. Ο λόγος που σας έκανα αυτή την μεγάλη εισαγωγή είναι για να σας πω, πως σύμφωνα με τον μετρητή δεδομένων που έχει η συσκευή, κάθε μήνα κατεβάζω γύρω στα 250-300 MB data. Ζήτησα αναλυτικό λογαριασμό και είδα πως δεν είχα ξεπεράσει ούτε τον χρόνο που έχω προς την vodafone, ούτε τον χρόνο που έχω προς "τρίτους", αλλά και ούτε τα γραπτά μηνύματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται μέσω κάποιων εφαρμογών να χρεώνομαι με πολλά MB data, αν όταν κάνω ενημέρωση κάποιων εφαρμογών (επειδή το κάνω χωρίς 3G) κατεβάζω εκείνη την στιγμή πολλά MB, γιατί αργεί πολύ να γίνει η ενημέρωση. Με τίποτα δεν ξεπέρασα τα 3 GB με το άνοιγμα σελίδων, άρα κάτι άλλο πρέπει να έφταιξε για αυτό το νούμερο. Στον αναλυτικό λογαριασμό είδα πχ πως στις 3:30 τα ξημερώματα κατέβασα 10603,82 data και χρεώθηκα 62 ευρώ κατευθείαν και ένα άλλο που κατέβασα 2516,70 data και χρεώθηκα 14 ευρώ. Και εκτός από αυτό, μετά από αυτές τις χρεώσεις σύμφωνα με τον λογαριασμό μου, κάθε είσοδος στο internet γινόταν δωρεάν, άρα αποκλείεται να είχε τελειώσει ο δωρεάν όγκος δεδομένων, γιατί πολύ απλά θα χρεώνονταν μετά κάθε άνοιγμα σελίδας στο internet. Τί ακριβώς μπορεί να συνέβη? Έχετε κάποια ιδέα?

Πολύ περίεργο. Να κατέβασες δεδομένα τόσο απλά και χωρίς να το ξέρεις λίγο δύσκολο. Δεν γίνεται. Είναι πάρα πολλά. Αλλά αυτές οι χρεώσεις είναι όντως περίεργες. Πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις γιατί σου πήγε τόσο πολύ αυτά τα data.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου ήρθαν αυξημένοι οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί και σπάστηκα πάρα πολύ με την Vodafone. :mad:

Ειδικά το να κατεβάζει ενώ κοιμοσουν μου φαίνεται ακόμη πιο περίεργο!!!!κ χωρίς να είναι σπασμένο ακόμη πιο δύσκολο να τρέχει κάτι από πίσω .... Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθεις στην βοντα....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία ακόμη απορία μου. Γίνεται να ζητήσω να μου ξανατυπώσουν για δεύτερη φορά τον (αναλυτικό) λογαριασμό τον οποίο ανέφερα νωρίτερα? (τους έχω ζητήσει ήδη μία φορά την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για τον συγκεκριμένο λογαριασμό).

* Πρόκειται για τον λογαριασμό του μήνα ιανουαρίου, 2 μήνες πιο πριν δηλαδή.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned