Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε όχι και στα ξαφνικά, όλοι το περιμένανε, άλλωστε είχανε κλείσει είδη τον κύκλο τους.

υπάρχουν έντονες φήμες για i5 και i7 καθόλου άσχημα αν και πιστεύω πως θα πάψει να είναι φήμη όταν θα παρουσιαστούν. Πάντως είναι γύρω στο 20-30% πιο γρήγοροι απο τους C2D, το ακόλουθο benchmark που έγινε το επιβεβαιώνει Core2Duo 2.53ghz vs i5 540 3MB cache (φυσικά και οι 2 Mobile version όπως και στα imacs :devil: )

http://img10.imageshack.us/img10/3893/94991361.jpg

επίσης τρελή διαφορά και στο wow με τα fps..

http://grab.by/2hOk

πηγή: http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3705&p=3

καληνυχτες.

Edited by Werra

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλημέρα σ όλους!!!

Εγώ βασικά δε πιστεύω να βγεί το mbp χωρίς τις απαραίτητες φανφάρες του steve !!! μακάρι βέβαια αλλά το κόβω δύσκολο!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Με το Macbook Pro κάτι ψήνεται πάντως ... σύμφωνα με αυτό εδώ το best buy διέγραψε κωδικό του τρέχοντος μοντέλου και δεν δέχεται πια παραγγελίες γι αυτό.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

καλημερα..!! :D

συγνωμη δημητρη επεφτα για υπνο και ξεχασα να το βαλω..!!οριστε το review σου...!!

http://www.myphone.gr/devices/preview-414.html

Καλημέρα σε όλους!

Με το Macbook Pro κάτι ψήνεται πάντως ... σύμφωνα με αυτό εδώ το best buy διέγραψε κωδικό του τρέχοντος μοντέλου και δεν δέχεται πια παραγγελίες γι αυτό.

Άντε να δούμε Κώστα.... κ εκεί που είχα αποφασίσει να πάω στο imac 21.5 θα περιμένω να δω κ το καινούργιο mpb.... (άλλο δίλημα κ αυτό... )

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε να δούμε Κώστα.... κ εκεί που είχα αποφασίσει να πάω στο imac 21.5 θα περιμένω να δω κ το καινούργιο mpb.... (άλλο δίλημα κ αυτό... )

Πάντως Μιχάλη, άλλη η χρήση του ενός, άλλη του άλλου με τα υπερ και τα κατά της η κάθε μία! Ίσως αν έχεις ήδη μια μεγάλη οθόνη στο σπίτι, το mbp είναι πιο "πονηρή" επιλογή.

Πάντως Μιχάλη, άλλη η χρήση του ενός, άλλη του άλλου με τα υπερ και τα κατά της η κάθε μία! Ίσως αν έχεις ήδη μια μεγάλη οθόνη στο σπίτι, το mbp είναι πιο "πονηρή" επιλογή.

Βασικά είναι λίγο πιο σύνθετο... το γραφείο που δουλεύω θα επιδοτηθεί απ τα ΕΣΠΑ κ επειδή εγώ έκανα την μελέτη θα ανταμειφθώ με υπολογιστή. κ έτσι σκεφτόμουν να κάνω το βήμα προς μήλο μεριά..... κ επειδή έχω λάπτοπ σκεφτόμουν τον imac... αλλά τώρα είμαι σε δίλλημα αν ισχύουν τα παραπάνω δεδομένα ...(κ όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά είναι λίγο πιο σύνθετο... το γραφείο που δουλεύω θα επιδοτηθεί απ τα ΕΣΠΑ κ επειδή εγώ έκανα την μελέτη θα ανταμειφθώ με υπολογιστή. κ έτσι σκεφτόμουν να κάνω το βήμα προς μήλο μεριά..... κ επειδή έχω λάπτοπ σκεφτόμουν τον imac... αλλά τώρα είμαι σε δίλλημα αν ισχύουν τα παραπάνω δεδομένα ...(κ όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά...)

Εξαρτάται πότε θα γίνει η αγορά, γιατί λαμβανομένου υπόψη ότι από ότι φαίνεται σταμάτησε η παραγωγή των 27ιντσων iMac (μάλλον για λόγους ποιότητας οθόνης), δεν θα απέκλεια στους επόμενους 1-2 μήνες να δούμε και εκεί (εννοώ στο μέτωπο των iMac) καμία αναβάθμιση με επεξεργαστή συν τοις άλλλοις.

Όπως ξέρεις, όσο περιμένει κανείς σε αυτά τα θέματα τόσο καλύτερα είναι.

Εξ άλλου και τα αναβαθμισμένα mbp αν και εφόσον κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες, δεν θα είναι τόσο άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Εξαρτάται πότε θα γίνει η αγορά, γιατί λαμβανομένου υπόψη ότι από ότι φαίνεται σταμάτησε η παραγωγή των 27ιντσων iMac (μάλλον για λόγους ποιότητας οθόνης), δεν θα απέκλεια στους επόμενους 1-2 μήνες να δούμε και εκεί (εννοώ στο μέτωπο των iMac) καμία αναβάθμιση με επεξεργαστή συν τοις άλλλοις.

Όπως ξέρεις, όσο περιμένει κανείς σε αυτά τα θέματα τόσο καλύτερα είναι.

Εξ άλλου και τα αναβαθμισμένα mbp αν και εφόσον κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες, δεν θα είναι τόσο άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Καλά έτσι κ αλλίως κ η αγορά το λιγότερο μήνα θα χρειαστεί για να γίνει... Βασικά σαν τελείως αρχάριος δεν ξέρω ποιο απ τα 2 θα με βολέψει καλύτερα κ θα κάνει ευκολότερη την μετάβαση.... όπως καταλαβαίνεις η γνώμη σου είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.....:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως μιχαλη εγω ακομα περιμενω απο τν εσπα το λαπτοπ μου..χαχα

Εχουμε βγεί τελείως offtopic αλλά Πάρη κ εγώ την επιβεβαίωση περιμένω ... τα λεφτά έτσι κ αλλίως ίσως να μην έρθουν ποτέ!!! :cry::X:cry::X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα.....μήπως ξέρετε αν μπορούμε να συγχρονίσουμε τις επαφές του μήλου με το outlook??εννοώ οι επαφές που έχουμε στο iphone να περαστούν στο outlook όπως γίνεται με μία wm συσκευή...και κάτι άλλο, επειδή σκέφτομαι να κάνω ένα restore στην 3gs jb συσκευή μου ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο καλύτερος τρόπος για backup επαφών, φώτο και εφαρμογών???ευχαριστώ!!!!!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

ναι σωστα μιχαλη βγηκαμε λιγο OFF..

βαγγελη εγω τις επαφες μου...της κανω sync με Outlock..τωρα για τις φωτο..τις κρατας νομιζω σε αλλο φακελο που θες εσυ να sync με το μηλο..!!

Παιδιά καλημέρα.....μήπως ξέρετε αν μπορούμε να συγχρονίσουμε τις επαφές του μήλου με το outlook??εννοώ οι επαφές που έχουμε στο iphone να περαστούν στο outlook όπως γίνεται με μία wm συσκευή...και κάτι άλλο, επειδή σκέφτομαι να κάνω ένα restore στην 3gs jb συσκευή μου ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο καλύτερος τρόπος για backup επαφών, φώτο και εφαρμογών???ευχαριστώ!!!!!!!!!

Κάθε φορά που το συνδέεις με το iTunes και κάνει συγχρονισμό κρατάει και backup. Αν πας και κάνεις restore από το μενού της συσκευής και το ξανασυνδέσεις στον υπολογιστή θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή να επαναφέρεις το τελευταίο backup.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κάθε φορά που το συνδέεις με το iTunes και κάνει συγχρονισμό κρατάει και backup. Αν πας και κάνεις restore από το μενού της συσκευής και το ξανασυνδέσεις στον υπολογιστή θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το σετάρεις σαν νέα συσκευή ή να επαναφέρεις το τελευταίο backup.

ευχαριστώ miky7......ερώτηση, το 7 είναι από ολυμπιακό???ελπίζω όχι!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

ευχαριστώ miky7......ερώτηση, το 7 είναι από ολυμπιακό???ελπίζω όχι!!!!

εγω ελπιζω ναι :lol::lol::lol:

Ναι αυτό το nick το είχα φτιάξει για email στη hotmail... Και επειδή το σκέτο ήταν πιασμένο έπρεπε να βάλω κάτι extra :) . Πλέον με αφήνει παγερά αδιάφορο όμως.

εγω ελπιζω ναι :lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχαχα έλα να βγαίνουν οι γαύροι, ακόμη Ολυμπιακός δηλώνω βέβαια.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλά έτσι κ αλλίως κ η αγορά το λιγότερο μήνα θα χρειαστεί για να γίνει... Βασικά σαν τελείως αρχάριος δεν ξέρω ποιο απ τα 2 θα με βολέψει καλύτερα κ θα κάνει ευκολότερη την μετάβαση.... όπως καταλαβαίνεις η γνώμη σου είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.....:):)

Σε ότι αφορά τη μετάβαση δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά μεταξύ των 2 επιλογών (τρέχουν ακριβώς το ίδιο λειτουργικό / εφαρμογές). Για τυπικές εφαρμογές λογικά δεν θα δεις και ουσιώδεις διαφορές στην ταχύτητα. Οι πολλοί πυρήνες / κάρτες γραφικών κάνουν τη διαφορά σε παιχνίδια και εφαρμογές που τους αξιοποιούν (video processing).

Κατά τη μετάβαση το πιο σημαντικό είναι να σκεφτείς αν έχεις την "πολυτέλεια" της χρήσης εφαρμογών κατά τη δική σου κρίση και όχι κατά "σύμβαση" επειδή οι συνεργαζόμενοι με εσένα χρησιμοποιούν διαφορετική πλατφόρμα. Επειδή συμβαίνει συνήθως το δεύτερο είναι καλό να μην διαφοροποιήσεις άμεσα τουλάχιστον το κύριο σύστημα που χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις με τους δικούς σου ρυθμούς και χωρίς πίεση / άγχος συμβατότητας να εξοικειωθείς με το νέο περιβάλλον το οποίο μπορεί στην αρχή να φαίνεται αρκετά διαφορετικό (εκτός των προφανών: εικόνες / ποντίκι / παράθυρα) αλλά γρήγορα διαπιστώνει κανείς ότι είναι πολύ πιο ορθολογικό και απλό στη χρήση του.

Με βάση τα παραπάνω ίσως είναι καλύτερο το laptop για να μπορείς να το έχεις όταν και όπου θέλεις να το χρησιμοποιήσεις άρα λογικά θα έχεις πιο πολλές "ευκαιρίες" χρήσης εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος ενώ το desktop θα σε περιορίσει στο χώρο εγκατάστασής του, ειδικά δε αν είναι και στο χώρο εργασίας μπορεί να συντρέχουν τα θέματα συμβατότητας / καμπύλης μάθησης που λέγαμε πριν.

Όταν πάντως έλθει εκεινη η ώρα εγώ αλλά είμαι σίγουρος και οι άλλοι σχετικοί συνάδελφοι του forum νομίζω ότι δεν θα σε αφήσουμε "ακάλυπτο" :)

Παιδιά μια χάρη, όποιος έχει περασμένη τη Full έκδοση του 2Do ας στείλει ένα PM. Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι.

@kklaog

Κώστα σ ευχαριστώ πολύ, (ήξερα που να απευθυνθω βέβαια). Πάντως το πρώτο καιρό θα χω σιγουρα και windows γιατί απ το γραφείο δύσκολα να απεμπλακώ...

Ειδικά σαν αρχάριος.....

Ευχαριστώ κ πάλι κ στο μέλλον σίγουρα θα σας χρειαστώ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα στην παρέα!

@abaloss

Μιχάλη, όταν με το καλό κάνεις το βήμα και το πάρεις το Mac-άκι, και εφόσον δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τα Windows, όσο λιγότερο τα χρησιμοποιείς, τόσο καλύτερη θα είναι και η μετάβαση!

Και επίσης, να βρεθούμε μια μέρα να σου το δείξω το δικό μου για να έχεις και μια ακόμα άποψη και γνώμη!!! Εξάλλου δεν είμαστε και μακρυά! :happy::happy:

@ soom

Άλεξ έχεις δίκιο . ΟΚώστας έκανε σεμινάριο στο ενυδρείο του κ εμείς θα κάνουμε στο ενυδρείο0 στο Ηράκλειο :lol::lol::p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned