Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα, Μήτσο σας "έχασα" και τους δύο:wacko::rolleyes::D:lol:

για μένα λένε (όπως κατάλαβες)... μ' έκοψαν μ' ένα καταιγισμό μηνυμάτων στο Messi.im πάνω που είχα στριμώξει κάτι τερατάκια στο Torchlight :whistle: ... αδιάφορα...

Βασίλης

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Κώστα, Μήτσο σας "έχασα" και τους δύο:wacko::rolleyes::D:lol:

για μένα λένε (όπως κατάλαβες)... μ' έκοψαν μ' ένα καταιγισμό μηνυμάτων στο Messi.im πάνω που είχα στριμώξει κάτι τερατάκια στο Torchlight :whistle: ... αδιάφορα...

πως να μας πιασεις Λευτερη αν δεν εχεις μπει ακομη στο messi??εμμμ :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κώστα, όλα αυτά φαντάζομαι δεν τα κάνουν το φρινγκ και το ΙΜ+

Το fring το χρησιμοποιούσα σε Nokia E61 (ναι πέρασα και από εκεί!) και στις πρώτες του εκδόσεις για iPhone, η αίσθηση που μου έδινε είναι ότι είναι "βαρύ" όπως και το ΙΜ+, εννοώ για το χρόνο που χρειάζεται από τη στιγμή που θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα έως τη στιγμή που το πετυχαίνεις.

Επιπλέον το ΙΜ+ αν ο κάθε ένας έχει διαφορετικό δίκτυο (msn / yahoo κλπ) δεν μπορούν να βρεθούν όλοι μαζί.

Το messi πέρα από τη σταθερότητα είναι και ταχύτατο.

Αξίζει Κώστα μια δοκιμή νομίζω.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@lofty

Ο Κώστας (fanko) μόλις μπήκε messi! Καλωσόρισμα!

Λευτέρη πόσο θα αντέξεις;

Μολίς μπήκα κ εγώ στο messi .. Θα προσπαθήσω να σας βρω...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

messi.im : soom

Μόλις το αγόρασα. Βρήκα Carpe, Pterarxos, miky7... Σιγά σιγά θα σας βρω όλους! :)

messi.im : soom

Μόλις το αγόρασα. Βρήκα Carpe, Pterarxos, miky7... Σιγά σιγά θα σας βρω όλους! :)

Μόλις μπήκες και στο group Αλέξανδρε ;)

Μόλις μπαίνω στο group κλείνει η εφαρμογή:shock: :shock:

Θα φάει ένα restart να στρώσει...:ninja:

εντάξει λοιπόν, messi.mms έτσι δεν το λένε; τώρα περιμέντε με και έρχομαι...:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Μόλις μπαίνω στο group κλείνει η εφαρμογή:shock: :shock:

Θα φάει ένα restart να στρώσει...:ninja:

Αλέξανδρε, μην ανησυχείς. Κάνε μερικά save στα settings και θα στρώσει. Κι εμένα, τη πρώτη μέρα στο group με πέταξε μερικές φορές έξω. Μετά έστρωσε. Τώρα, πάει σφαίρα χωρίς πρόβλημα.

Επίσης, αν θέλετε να «μαζεύεται» το πληκτρολόγιο, κάνετε tap στο γκρι χώρο, έξω από το πλαίσιο που γράφετε το μήνυμα.

Edited by pazo
Βασίλης

sorry παιδες αλλα το group name ποιο ειναι για να κανω add;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Εγώ απ εγκατέστησα το messi γιατί η συσκευή είχε γίνει mess από τα spam μηνύματα σας και όπου πήγαινα όλοι ρωτούσαν τι ακούγεται συνεχώς.
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Γεια σας και από το αερπδδρομιο.

Η προηγούμενη πτήση για ηράκλειο ακυρώθηκε λόγω αέρα κάτω... Έχε γούστο!!!!

Εγώ απ εγκατέστησα το messi γιατί η συσκευή είχε γίνει mess από τα spam μηνύματα σας και όπου πήγαινα όλοι ρωτούσαν τι ακούγεται συνεχώς.

Απαπαπαπα, τι ντροπη .......... Γιαννη :lol: ΑΙΣΧΟΣ :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δεν είναι ανάγκη να την απεγκαταστήσεις και να στερηθείς μια πολύ καλή messaging εφαρμογή επειδή το διαρκές messsaging σε group mode είναι ενοχλητικό! αρκεί να βγείς από το group.

Θα δείξουμε κατανόηση ;)

Είχαμε καθυστέρηση. Μισή ώρα. Πέρασε το ένα τέταρτο. Τώρα περιμένω να δω. Καμία πτήση από το απόγευμα δεν έχει προσγειωθεί στο ηράκλειο σήμερα... Πωωωωωωω…........…

Εγω χρησιμοποιω την παλιότερη εκδοση και δεν εχει στις ρυθμίσεις επιλογη για group.

Προφανως δεν ηταν διαθεσιμη τοτε.

Οταν στελνετε μηνυματα μεσω το group, βλεπω καποια στην ειδοποιηση των notifications, αλλα οταν μπω στην εφαρμογή δεν υπάρχει τίποτα.

Θα μου πειτε γιατί δεν βαζω την νεα εκδοση.

Δεν γινεται γιατι μετά το πάθημα μου με την πιστωτική μου, εχω καταργήσει τις αγορές αφου δεν μπορω να εκδόσω προπληρωμενη εδω που είμαι. Οπότε ψωνίζω πλέον απο τον α-πουλο :lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ακυρώθηκε η πτήση... Επιστροφή στην Γλυφάδα και πετάμε αύριο στις 16:00... Πωω....

Πείτε μου μόνο κάτι.. Αν βαλω Ελληνικά την γλώσσα ςτο navigon γίνονται όλα αγγλικά και δεν βρίσκω τροπο Να το αλλάξω. Πως γίνεται;;;

Edited by L10nH34Rt
Συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ"!

Αυτό με τις ειδοποιήσεις από το γκρουπ θέλω να ελπίζω ότι θα διορθωθεί στην εφαρμογή. Είναι όντως ενοχλητικό να μη μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο.

@Νίκος CarpeNoctum

η δυνατότητα σιγασης των μηνυμάτων ειδικά όταν προέρχονται από group είναι νομίζω από τις βασικές παρατήρησεις που πρέπει να στείλουμε στον developer για επόμενη έκδοση, γιατί βέβαια η καθολική σιγαση των ήχων και η διατήρηση μόνο των γραπτών ειδοποιησεων εκτος εφαρμογής γίνεται στα settings/push notifications/messi.im.

Καλημέρα σε όλους και υπομονή στους αεροπορικά «μετεωρους» (aka Αλεξανδρος).

Edited by kkalog

..................Καλημέρα σε όλους και υπομονή στους αεροπορικά «μετεωρους» (aka Αλεξανδρος).

Μετα το "μετεωρο βημα του πελαργου" τωρα υπαρχει η "μετεωρη πτηση του Αλεξανδρου" :lol:

Υπομονη soom, που θα παει θα πεταξεις ............... :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

καλημερα παιδια.πως βρισκουμε το γκρουπ στο messi?(lite)

Καλημερα Τολη. Απλα δεν.......... Ειναι δυνατοτητα μονο της κανονικης εκδοσης και οχι της Lite. Υπομονη, θα σε ενταξει καποιος απο αυτους που εχουν την πληρη εκδοση :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned