NTROPIC Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Κατ'αρχας για το θεμα των σπασμενων εφαρμογων,δεν ειναι οικονομικο αλλα ιδεολογιας.Μικροτερος ειχα δωσει π.χ συνολικα 1800 ευρω σε λογαριασμο κινητου,τριμηνου,σερφαροντας μεσω gprs.Εχω δωσει 1500 ευρω για 2 καρτες γραφικων σε CF,αλλα δε θ'αγοραζα επισημα windows(να ναι καλα η σχολη που μας δινει τα 7ρια δωρεαν:happy: ) Θ'αγοραζα ακομα και δευτερο 3GS,αν χρειαζοταν,αλλα δε θα πληρωνα για μια εφαρμογη πλοηγησης που δεν ειναι κοστοστρεφως τιμολογημενη.Αλλα οκ,αυτο ειναι ζητημα ιδιοσυγκρασιας και δεν περιμενω απο ολους να συμφωνουν μαζι μου. Σιγουρα παντως δεν ειμαι ο τυπος χρηστη που θα τρομαζε απο το ενδεχομενο να μην εχει την πιο προσφατη ενημερωση,ή απο το ενδεχομενο μια εφαρμογη να εχει ανεπιθυμητες παρενεργειες. Επισης,δεν χρειαζεται να εισαι power user για να πληροφορηθεις περι των κινδυνων του JB.Στα περισσοτερα fora οι κινδυνοι ειναι επισημασμενοι στα how to's.Εκει που απαιτειται βαθυτερη γνωση και υπομονη ειναι στο να συμβιωσεις με μια τετοια "προβληματικη" κατασταση.Για να δανειστω ενα παραδειγμα απο το χωρο των ,πρεπει να βρεις το σωστο,καθαρο torrent,να ψαξεις στα σχολια,να βρεις το καταλληλο σπασμενο αρχειο αν δεν ειναι πακεταρισμενο,να κατεβασεις τις επισημες αναβαθμισεις με πλαγιο τροπο,να δοκιμασεις λιγο το προγραμμα,κι αν δε λειτουργει σωστα ,αντε παλι απ'την αρχη.Ε αυτο για καποιον που χρησιμοποιει mac για χρονια κι εχει μαθει να κανει τα παντα με το πατημα 5 κουμπιων(μαγκια του :cool:),σιγουρα λειτουργει αποθαρρυντικα. Το οτι θεωρω το JB μονοδρομο το στηριζω στο οτι ηταν ουσιαστικα η πλατφορμα που απο την πρωτη γενια ανεδειξε της δυνατοτητες του λειτουργικου και μετετρεψε ενα feature phone στα ορια του fashion icon,σε ενα καθαροαιμο σκληροπυρηνικο smartphone που δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο τον ανταγωνισμο.Εξαλλου αν το δουμε μακροσκοπικα,λειτουργισε σαν μοχλος πιεσης για να δημιουργηθει και το App Store μια απο τις πιο επικερδεις επιχειρησεις του χωρου. Για τους παραπανω λογους,προσωπικα, πιστευω οτι ειναι αδιανοητο να εισαι χρηστης που ψαχνεται και να μην εχεις ασχοληθει με το JB.Ειναι σα να εισαι σκληροπυρηνικος gamer και να διασταζεις τα ασχοληθεις με το OC.Ακομα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν καθομουν να διαβασω λιγο νωριτερα για να το δοκιμασω στο itouch μου.Τωρα πια ειναι αργα,εχει περασει στα χερια της κοπελας μου :( .Αλλα ειναι θεμα χρονου... Παντως ευχαριστω για τις αποψεις.και θα ειναι χρησιμο ο,τι αρνητικο και υποπτο παρατηρει κανεις στη συσκευη του να το μοιραζεται με τους υπολοιπους εδω μεσα :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εχω περίπου 1 μήνα το μήλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι εφαρμογές που υπάρχουν είναι σε πολύ καλές τιμές και δε τίθεται θέμα να πληρώσει κανείς 20-30euro το πολύ για πάρα πολλές εφαρμογές. Απλά η "μανία" και το marketing του iTunes σε κάνουν να αγοράζεις ακόμα και εφαρμογές που δε χρειάζεσαι. Για το μόνο λόγο που θα ήθελα σπασμένο το iphone είναι το πρόγραμμα πλοήγησης (κυρίως για να δοκιμάσω 2-3 προγράμματα). Γενικά όμως οι τιμές αυτών των προγραμμάτων είναι πολύ τσιμπιμένες, αν σκεφτεί κανείς οτι στην αγορά με 100πχ euro αγοράζεις μαζί και συσκευή GPS! Μια καλύτερη λοιπόν τιμή θα ήταν το ιδανικό για να μη σπάμε συσκευές. Επίσης με τα 100πχ euro αγοράζεις update χάρτη για 1 έτος (μεγάλο λάθος, γιατί στις άλλες εταιρίες τα update χαρτών είναι δωρεάν!). Βεβαια jb υπάρχουν και κάποιοι power users που κάνουν για να "πειράξουν" τη συσκευή περισσότερο, κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι απαραίητο σε όλους! Γενικά είναι μια απο τις ελάχιστες φορές που μπορώ να πώ πως αξίζει να αγοράσεις εφαρμογές απο iTunes (εκτώς των προγραμμάτων πλοήγησης!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/9574/5064509.th.jpg ο νεος ,αγιος, προστατης,και πολιουχος των apple και πασων των iphone............ και ο μονος apple-iphone-killer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλως ηλθες φιλε. Αν θελεις σημερα στις 20:30 θα κανουμε ενα meeting φιλοι που διαθετουν συσκευες τυπου PDA, οπως iPhone, HD, HD2, κ.α. στα Σαμαρακια στην Πυλαια Ευχαριστω Κωστα. (καλα, τι φανταστικο ειναι το νικ σου;!) Εγω να ξεκαθαρισω δεν εχω πιντιέι, δεν ειχα ποτε και η κυρια αιτια το οικονομικο. Ωστοσο καποτε δεν ξερω τι μ'επιασε, και δουλεψα (!, ναι εγω) για να παρω το πιο hightech κινητο που ειχα ποτε, ηταν ενα N95-2 το εδωσα χωρις ανταλλαγμα ( να χει τεσσερις μηνες..). Τωρα ειμαι με Κ800i δωρεα φιλου, το οποιο, as a matter of fact, works pretty damn good! Κατι ειναι στα loooongterm πλανα, αλλα ειναι τοσο μακρια, που δεν αξιζει αναφορας. λιγα λογια με την προπελα ετσι...; :) Λιγα τα λογια σου indeed! Ουτε bmw εχω! (μου φαινεται, σιγα, σιγα πρεπει να αγοραζω τα πραγματα που σεβομαι.) Fiat does it προς το παρον. εχει ο αδερφος μου το GS 1200 ...μονο μοτερ δεν εχει αλλαξει μεχρι τωρα :lol: Τωρα με εξεπληξες. Οχι οτι ειμαι γνωστης μηχανων ( ποδηλατων, ναι, αυτοκινητων, επισης) αλλα δεν το περιμενα. Ποιας χρονιας ειναι; Κωστή μη το σκαλίζεις πολυ και πάθεις καμία ζημιά όπως εγώ:D Τι; Τι; Eπισης κατι ακομα: Με συμβουλευτηκε ενας φιλος για νεο λαπτοπ. Ηθελε απλ. Του ειπα το πιο τιμιο ειναι το 13αρι McP στα 1200$. Το θελει για δουλεια γραφειου, λαιτ πραγματα, μουσικη. Το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να εχει την ορεξη να το ανοιξει για ram/σκληρο ( αληθεια, ανοιγει κανονικα και τωρα με unibody, ετσι; ), οποτε παμε στα 1400$. Αλλα, τον απετρεψα να το παρει τωρα, γιατι θα ενσωματωσουν τους i5, i7 στο επομενο update ( σωστα υπεθεσα; ), Φεβρουαριο (τωρα; ). Καμια ενσταση; Α, ειναι Ιαπωνια αυτην την περιοδο. Το σκεφτηκα και γω για ( καμια προσφορα σε) καναν vaio. Αν θελεις απλ ομως, λιγα σου κανουν.. Σχετικοασχετο: ειχε παρει το 3g απο vodafone. Και πηγε osaka και την πρωτη μερα, στην εστια που μενει, ειχε παρουσιαση της χωρας/πολης και παραλληλα, iPhone giveaway! Ετσι απλα λοιπον, 3gs for free! Oyf! Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Επειδη εχω τις ίδιες απόψεις με τον Θάνο και τον Ζαχαράκη, μολις τα έσκασα για την αγορά του NDrive Egypt. H σπασμενη εκδοση που δοκιμαζα τοσο καιρό δεν είχε καμια σχεση μ αυτο που αγορασα. Κατ᾽αρχας ειχαν στηριχτει για να το σπασουν στο NDrive PNA με αποτελεσμα πολλες ασυμβατοτητες. Ο χάρτης δεν ξερω για ποιό λόγο ειχε εντελως διαφορετική απεικονιση. Δεν εδειχνε καν τον Νείλο με μπλε χρωμα και ειχε πολυ λιγοτερα pois. Μια και ειναι το μοναδικό επίσημο προγραμμα πλοήγησης που κυκλοφορεί για την Αίγυπτο, συν του διαθετει το καλύτερο ευρετήριο είπα να επιβραβεύσω την προσπάθεια της Εταιρειας αυτης κάνοντας παράλληλα την δουλεια μου απο ενα γνησιο προγραμμα και εχοντας απαιτήσεις. Συνεργαζεται πολυ καλα με το iphone, ανοιγει ακαριαία, εχει πολυ αξιοπρεπη απεικονιση με πολυ καλο auto zoom. Καποια προβληματάκια με το σημα που ειχαν αναφερθει στην πρωτη εκδοση, ακούγεται πως διορθωθηκαν. Θα δουμε στην πορία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Επειδη εχω τις ίδιες απόψεις με τον Θάνο και τον Ζαχαράκη, μολις τα έσκασα για την αγορά του NDrive Egypt. Θα δουμε στην πορία. Καμια φωτο θειο ????????? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Κατ'αρχας για το θεμα των σπασμενων εφαρμογων,δεν ειναι οικονομικο αλλα ιδεολογιας.Μικροτερος ειχα δωσει π.χ συνολικα 1800 ευρω σε λογαριασμο κινητου,τριμηνου,σερφαροντας μεσω gprs.Εχω δωσει 1500 ευρω για 2 καρτες γραφικων σε CF,αλλα δε θ'αγοραζα επισημα windows(να ναι καλα η σχολη που μας δινει τα 7ρια δωρεαν:happy: ) Θ'αγοραζα ακομα και δευτερο 3GS,αν χρειαζοταν,αλλα δε θα πληρωνα για μια εφαρμογη πλοηγησης που δεν ειναι κοστοστρεφως τιμολογημενη.Αλλα οκ,αυτο ειναι ζητημα ιδιοσυγκρασιας και δεν περιμενω απο ολους να συμφωνουν μαζι μου. :) Θα ήταν καλό να αναφέρεις ποιό (σε νούμερα) είναι κατά την άποψη σου το κόστος ανάπτυξης, διάθεσης και συντήρησης μιας εφαρμογής πλοήγησης και γιατί οι τιμές πώλησης των εφαρμογών αυτών θεωρείς ότι είναι υπερβολικές, ώστε να προστατευθούν και άλλοι χρήστες που ίσως δε γνωρίζουν και ψωνίζοντας δημιουργούν υπερκέρδη στις εταιρίες αυτές. Υ.Γ. Το να πληρώσει κανείς 1800 ευρώ σε ένα τρίμηνο για να σερφάρει από κινητό και μάλιστα με τις ταχύτητες τοu GPRS κατατάσσεται μάλλον στην περιοχή του "μαζοχισμού" και όχι του παραδείγματος απλόχερης δαπάνης για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Υ.Γ. Το να πληρώσει κανείς 1800 ευρώ σε ένα τρίμηνο για να σερφάρει από κινητό και μάλιστα με τις ταχύτητες τοu GPRS κατατάσσεται μάλλον στην περιοχή του "μαζοχισμού" και όχι του παραδείγματος απλόχερης δαπάνης για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας :) Εγω θα ελεγα (ας με συγχωρεσει ο φιλος ntropic)οτι δεν το πιστευω οτι καποιος λογικος ανθρωπος και γνωστης της τεχνολογιας που μας διατιθεται πλεον... Θα μπορουσε να υποπεσει σε τετοια (εδω κολαει το συγγνωμη) ηλιθιοητα!!!! Φιλικα παντα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πρόβλημα να πιστέψω τα περι 1800€ για gprs και τα λοιπά που είπε ο φίλος μας. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, έστω και αν τον στενοχωρήσω, είναι πως κάποιος που ξοδεύει τόσο αλόγιστα χρήματα για το τίποτα, δεν μπορεί να εκτιμήσει τον κόπο ανάπτυξης και την αξία του software, την στιγμή που είναι αυτό ακριβώς που μεταμορφώνει τις εντελώς ηλίθιες συσκευές μας σε χρήσιμα εργαλεία. Ρητορική βέβαια η ερώτηση... :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Η apple μπλοκάρει το push των unlocked iPhones!!!!!!!! Ακουστε να δειτε τη έπαθα. Θελησα να αγοράσω την εφαρμογή PushGmail την οποία παλιότερα χρησιμοποιούσα σπασμενη. Προσπαθησα να κανω activation στον gmail λογαριασμό αλλα τίποτα. Λάμβανα συνεχώς το παρακάτω μηνυμα: http://img.skitch.com/20091202-1fiiq627jxg2b3bbejue6n9fia.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Επικοινώνησα με το support της εφαρμογης να μου πουν τι θα κάνω. Και δείτε την απάντηση: Hello, Unfortunately PushGmail does not work with unlocked phones because Apple blocks access to their push servers. Thanks, Gary Φυσικά αν εχει γινει κατι τετοιο ειναι μακακία γιατι η συσκευη μου ειναι αγορασμενη απο Cosmote και μάλιστα στην παρούσα φάση δεν είναι Jailbrocken. Εκανα forward to mail αυτο στο AppStore και περιμενω απάντηση. Αν όντως συμβαινει κατι τετοιο, ειναι μαλλον από λαθος αλλα γενικα πρωτη φορά ακούω κάτι τετοιο. Το σίγουρο είναι ότι μαλλον δεν δουλευει το push γιατι αν και ρυθμισα να λαμβανω τα mail μου με Push, τα παιρνω με fetch. Θα δω, αν αυριο συνεχιστει αυτό, θα πρέπει να κάνω θεμα στην apple. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κώστα, εκτός αν το πρόβλημα είναι κάποια τυχαία και παροδική δυσλειτουργία των push servers (κάτι πολύ πιθανό), η απάντηση που σου έδωσαν μου ακούγεται ολίγον τι κάπως για πολλούς και διάφορους λόγους. Χωρίς φυσικά να αποκλείω κάποια πονηριά της Apple, θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αν όντως ισχύει αυτός ο ξαφνικός αποκλεισμός των unlocked. Δοκίμασες το official push του Gmail, όχι δηλαδή μέσω της εφαρμογής PushGmail αλλά απευθείας μέσω exchange; Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κώστα η απάντηση μου σου έδωσαν μου ακούγεται ολίγον τι κάπως για πολλούς και διάφορους λόγους. Δοκίμασες το official push του Gmail, όχι δηλαδή μέσω της εφαρμογής PushGmail αλλά απευθείας μέσω exchange; Και πάλι την λυση την βρήκα μόνος μου. Φυσικά και ηταν αρλούμπα η απάντηση του developer της εφαρμογής:p Θυμήθηκα ότι όταν την χρησιμοποιούσα στην σπασμένη της έκδοση, μερικές φορές δεν τα πήγαινε καλά με την wifi συνδεση και δεν έστελνε notifications. Οπότε έκλεισα το wifi και εκανα ξανα προσπάθεια για activation, το οποίο και εγινε με επιτυχία. Να φανταστείτε ότι είχα κανει και reboot μετα την εγκατάσταση, είχα δοκιμασει redownload και επανεγκατάσταση, τίποτα επρεπε να γινει το activation μεσω 3G για να πετύχει. Θάνο το push που προσφέρεται απο την google για το gmail μεσω exchange account εχει κάποια προβληματάκια. Δεν μου δινει πρόσβαση σε όλους τους υποφακέλους του gmail, πχ απεσταλμενα δεν μου αφηνει να κατεβάσω mails πέραν του ενος μηνός. Εχει προβλημα επίσης στις διαγραφες μηνυμάτων. Ο ήχος ειδοποίησης είναι ο κλασικός ο οποιος ακουγεται μονο σε απόλυτη ησυχία. Επίσης δεν εχω δυνατοτητα συχρονισμου με το mac μου αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Το πιθανότερο Κώστα είναι πως το firewall του router σου μπλοκάρει το TCP port 5223 που χρησιμοποιείται για τα push notifications. Άνοιξέ το και θα είσαι OK και μέσω WLAN. Όσο για τα προβλήματα του Google sync τα διαπίστωσα και εγώ δοκιμάζοντάς το, αν και συνήθως δεν το χρησιμοποιώ, καθώς προτιμώ το απλό και σίγουρο fetch. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Και πάλι την λυση την βρήκα μόνος μου. Φυσικά και ηταν αρλούμπα η απάντηση του developer της εφαρμογής:p Θυμήθηκα ότι όταν την χρησιμοποιούσα στην σπασμένη της έκδοση, μερικές φορές δεν τα πήγαινε καλά με την wifi συνδεση και δεν έστελνε notifications. Οπότε έκλεισα το wifi και εκανα ξανα προσπάθεια για activation, το οποίο και εγινε με επιτυχία. Να φανταστείτε ότι είχα κανει και reboot μετα την εγκατάσταση, είχα δοκιμασει redownload και επανεγκατάσταση, τίποτα επρεπε να γινει το activation μεσω 3G για να πετύχει. . οταν ειχα ακομα το 2G den ηξερα γιατι δεν λειτουργουσε... σε 3g/3gs λειτουργει ανετα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καποιες φορες αισθανομαι αορατος. Το πιθανότερο Κώστα είναι πως το firewall του router σου μπλοκάρει το TCP port 5223 που χρησιμοποιείται για τα push notifications. Άνοιξέ το και θα είσαι OK και μέσω WLAN. Όσο για τα προβλήματα του Google sync τα διαπίστωσα και εγώ δοκιμάζοντάς το, αν και συνήθως δεν το χρησιμοποιώ, καθώς προτιμώ το απλό και σίγουρο fetch. και αυτο πως το κανουμε; Καλησπερα! Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καποιες φορες αισθανομαι αορατος. και αυτο πως το κανουμε; Καλησπερα! Μέσω port forwarding δες εδώ λεπτομέρειες με παραδείγματα για κάθε router http://www.portforward.com/. Πάντως εγώ δεν την έχω ανοίξει αυτήν την πόρτα και δέχομαι κανονικά τα push, εκτός αν το δικό μου την έχει ήδη ανοιχτή;;; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 και αυτο πως το κανουμε; Αυτό εξαρτάται από το κάθε router που μέσω του user interface του επιτρέπει το port forwarding. Διάβασε το manual του συγκεκριμένου router που έχεις, ή ρίξε μια ματιά στην λίστα του portforward.com. Edit: Ooops με πρόλαβε ο miky7. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Eπισης κατι ακομα: Με συμβουλευτηκε ενας φιλος για νεο λαπτοπ. Ηθελε απλ. Του ειπα το πιο τιμιο ειναι το 13αρι McP στα 1200$. Το θελει για δουλεια γραφειου, λαιτ πραγματα, μουσικη. Το θεμα ειναι οτι δε νομιζω να εχει την ορεξη να το ανοιξει για ram/σκληρο ( αληθεια, ανοιγει κανονικα και τωρα με unibody, ετσι; ), οποτε παμε στα 1400$. Αλλα, τον απετρεψα να το παρει τωρα, γιατι θα ενσωματωσουν τους i5, i7 στο επομενο update ( σωστα υπεθεσα; ), Φεβρουαριο (τωρα; ). Καμια ενσταση; Α, ειναι Ιαπωνια αυτην την περιοδο. Το σκεφτηκα και γω για ( καμια προσφορα σε) καναν vaio. Αν θελεις απλ ομως, λιγα σου κανουν.. Σχετικοασχετο: ειχε παρει το 3g απο vodafone. Και πηγε osaka και την πρωτη μερα, στην εστια που μενει, ειχε παρουσιαση της χωρας/πολης και παραλληλα, iPhone giveaway! Ετσι απλα λοιπον, 3gs for free! Για το update δεν μπορεί να ξέρει κάποιος να σου πει με σιγουριά.. Πάντως οι MacBook Pro που κυκλοφορούν παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι, μαζί με το iPhone και έκτοτε πέρασαν και μια μικρή αναβάθμιση σε επεξεργαστές. Και προσωπικά, δεν περιμένω νέους σύντομα... Το καλοκαίρι με τo iPhone τα περιμένω.. Επίσης, πιστεύω ότι πολύ τίμια πρόταση είναι τόσο ο MacBook Pro 13.3" αλλά και ο "απλός" MacBook. Για την δουλειά που αναφέρεις είναι μια χαρά. Και αντέχει και το κάτι παραπάνω... Αλλά όχι και πολλά...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Οι πρώτες εντυπώσεις από το NDrive Το τσεκάρισα ζωντανα στην διδρομη για το γραφειο, (20 χιλιομετρα). Αντιδρα πολυ καλά στις ηθελημενες παρεκλησεις απο την πορεία, κανοντας επαναδρομολόγιση σε ελάχιστο χρονο. Στις αλλαγές πορείας υπάρχει το γνωστό lag το οποίο για μενα οφείλεται καθαρά στο gps chip του iphone. Απλά καποια προγραμματα εχουν την δυνατότητα να το μειώνουν. Δεν είναι ομως τραγικό και σε καμια περίπτωση δεν δημιουργει προβλημα στον χρήστη. Πιθανως αν κάποιος δεν εχει εμπειρία πλοήγησης με gps να τον ενοχλεί, αλλα ρε παιδιά δεν κάνουμε πλοήγηση με την μουρη κολλημενη στην οθόνη. Οταν οι φωνητικές οδηγίες σου λένε λιγα μετρα πριν,σε 30 μέτρα στριψτε δεξια, και βλεπεις οτι η πορεια στην οθονη δείχνει το επόμενο στενό, θα στριψεις δεν εχεις αλλη επιλογη. Το οτι χρειαζεται 1-2 δευτερόλεπτα για να σε βάλει στον δρομο που έστριψες, οφειλεται και στην αργη περιστροφή του χάρτη. Δεν είναι όμως προβλημα. Το βεβαιο είναι δεν ισχύει αυτο που λένε κάποιοι <<ότι εχω στριψει και μετα μου λεει στριψε αριστερά>>. Δεν υπάρχει τετοιο θεμα. Οι εντολές ερχονται στην σωστή χρονική στιγμη. Μια μικρή διαφορα μεταξυ της πραγματικής θεσης μας με αυτην που βλεπουμε, είναι απόλυτα φυσιολογική και οφείλεται στον χρονο που χρειαζεται το σημα των δορυφόρων να μας δώσει την θεση μας. Γι αυτό και αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα που κινούμαστε. Στην διαδρομή που το τσεκάρισα χρησιμοποιουσα παράλληλα και το PNA μου, οπότε έχω μἐτρο σύγκρισης και μπορω να πω οτι δεν διαπίστωσα κατι που να με προβληματίσει. Του έδωσα και μερικές γνωστές διαδρομές για εικονική πλοήγηση ώστε να τσεκάρω τις διαδρομές που επιλέγει. Τα πάει πολύ καλά, που σημαινει οτι το προγραμμα διαβάζει σωστά τους δρόμους. Περισσοτερα τις επόμενες μέρες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καλημερα παιδια :) χθες δοκιμασα κατι και απλα εχασα ολες μου τις επαφες κατα τον συγχρονισμο .... τις ειχα σωσει φυσικα πριν κανω οτιδηποτε ;) προσεξα οτι δεν μου ανανεων ολα τα tabs των επαφων που ειχαν αλλαξει στο μηλο και στο outlook... ετσι εσβησα ολες μου τις επαφες απο το outlook και απλα συγχρονισα το τηλ...εε...φυγαν και απο το τηλεφωνο :wacko: δεν εχω τικαρισμενο κανενα πεδιο απο το "replace all information to this iphone"" και ομως μου υπερισχησε το "κενο " του outlook και αυτο περασε και στο iphone!!! αντι να παρει τις επαφες απο το τηλ απλα τις εσβησε η μλκια:mad: τι φταιει για αυτο ??υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει?:( ειχα τωρα τελευταια καποιες αλλαγες σε καποιες επαφες στο τηλ, που τελικα ΔΕΝ ειχαν περασει στο outlook:!: αυτες φυσικα τις εχασα μια και καλη.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Οι πρώτες εντυπώσεις από το NDrive Το τσεκάρισα ζωντανα στην διδρομη για το γραφειο, (20 χιλιομετρα). Αντιδρα πολυ καλά στις ηθελημενες παρεκλησεις απο την πορεία, κανοντας επαναδρομολόγιση σε ελάχιστο χρονο. Στις αλλαγές πορείας υπάρχει το γνωστό lag το οποίο για μενα οφείλεται καθαρά στο gps chip του iphone. Απλά καποια προγραμματα εχουν την δυνατότητα να το μειώνουν. Δεν είναι ομως τραγικό και σε καμια περίπτωση δεν δημιουργει προβλημα στον χρήστη. Πιθανως αν κάποιος δεν εχει εμπειρία πλοήγησης με gps να τον ενοχλεί, αλλα ρε παιδιά δεν κάνουμε πλοήγηση με την μουρη κολλημενη στην οθόνη. Οταν οι φωνητικές οδηγίες σου λένε λιγα μετρα πριν,σε 30 μέτρα στριψτε δεξια, και βλεπεις οτι η πορεια στην οθονη δείχνει το επόμενο στενό, θα στριψεις δεν εχεις αλλη επιλογη. Το οτι χρειαζεται 1-2 δευτερόλεπτα για να σε βάλει στον δρομο που έστριψες, οφειλεται και στην αργη περιστροφή του χάρτη. Δεν είναι όμως προβλημα. Το βεβαιο είναι δεν ισχύει αυτο που λένε κάποιοι <<ότι εχω στριψει και μετα μου λεει στριψε αριστερά>>. Δεν υπάρχει τετοιο θεμα. Οι εντολές ερχονται στην σωστή χρονική στιγμη. Μια μικρή διαφορα μεταξυ της πραγματικής θεσης μας με αυτην που βλεπουμε, είναι απόλυτα φυσιολογική και οφείλεται στον χρονο που χρειαζεται το σημα των δορυφόρων να μας δώσει την θεση μας. Γι αυτό και αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα που κινούμαστε. Στην διαδρομή που το τσεκάρισα χρησιμοποιουσα παράλληλα και το PNA μου, οπότε έχω μἐτρο σύγκρισης και μπορω να πω οτι δεν διαπίστωσα κατι που να με προβληματίσει. Του έδωσα και μερικές γνωστές διαδρομές για εικονική πλοήγηση ώστε να τσεκάρω τις διαδρομές που επιλέγει. Τα πάει πολύ καλά, που σημαινει οτι το προγραμμα διαβάζει σωστά τους δρόμους. Περισσοτερα τις επόμενες μέρες. Όπως είχα ρωτήσει στο navimania, και μπορεί να μου απάντησες και εσύ, είναι κρίμα τα προγράμματα αυτά να μην χρησιμοποιούν την πυξίδα. Πολύ κρίμα. Αλλά, όπως σωστά ειπώθηκε, μετά με το 3G τι θα γινόταν? Αυτό και μόνο για εμένα αρκεί για να μην δώσω τώρα λεφτά για πρόγραμμα πλοήγησης. Γιατί όσο τους λείπει αυτό δεν θα μπορούσαν να είναι τέλεια... καλημερα παιδια :) χθες δοκιμασα κατι και απλα εχασα ολες μου τις επαφες κατα τον συγχρονισμο .... τις ειχα σωσει φυσικα πριν κανω οτιδηποτε προσεξα οτι δεν μου ανανεων ολα τα tabs των επαφων που ειχαν αλλαξει στο μηλο και στο outlook... ετσι εσβησα ολες μου τις επαφες απο το outlook και απλα συγχρονισα το τηλ...εε...φυγαν και απο το τηλεφωνο δεν εχω τικαρισμενο κανενα πεδιο απο το "replace all information to this iphone"" και ομως μου υπερισχησε το "κενο " του outlook και αυτο περασε και στο iphone!!! αντι να παρει τις επαφες απο το τηλ απλα τις εσβησε η μλκια τι φταιει για αυτο ??υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει? ειχα τωρα τελευταια καποιες αλλαγες σε καποιες επαφες στο τηλ, που τελικα ΔΕΝ ειχαν περασει στο outlook:!: αυτες φυσικα τις εχασα μια και καλη.... Microsoft... Μια ζωή προβλήματα... :lol: Τι τα θες??:p :lol: :D Πάντως, επειδή και εγώ την είχα πατήσει επί WM εποχής με την μλκία αυτή, το παράτησα εντελώς το Outlook.. Του είχα πει να μην παίρνει ποτέ καμία πληροφορία και αυτά που ήθελα αποκλειστικά από το PPC Pim BackUP... Το θυμάστε?! :p Κρίμα να μην έχει και το μηλόφωνο ένα τέτοιο ρε γμτ... :( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Microsoft... Μια ζωή προβλήματα... :lol: Τι τα θες??:p :lol: Τι φταίει Αλέξανδρε η Microsoft ή το Outlook για το τι default sync action έχει το iTunes; To sync addin της Apple και το iTunes είναι αυτά που καθορίζουν την κατεύθυνση συχρονισμού και όχι το Outlook. Αν πρέπει λοιπόν να κατηγορήσουμε κάποιον αυτός είναι η Apple και το iTunes που τουλάχιστον στα Windows είναι ένα σκουπίδι (και μισό). :p @zaharakis: Δημήτρη, την επόμενη φορά που θα κάνεις τέτοιο συχρονισμό (iPhone -> Outlook) δοκίμασε αφού σβήσεις όλα τα contacts στο Outlook, να δημιουργήσεις και ένα άχρηστο - dummy contact πριν το συχρονισμό το οποίο μπορείς να σβήσεις μετά. Δυστυχώς υπάρχει ένα παμπάλαιο bug στο sync add-in του iTunes το οποίο ενίοτε προκαλεί αυτά τα προβλήματα όταν δεν υπάρχουν καθόλου contacts στο Outlook. Τουλάχιστον αυτό το workaround λειτουργεί τις περισσότερες φορές. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Τι φταίει η Microsoft ή το Outlook για το τι default sync action έχει το iTunes; :p :lol: :lol: :respect: Με το Outlook νόμισα ότι έχει το πρόβλημα.. Και επειδή μου τα είχε γμήσει όλα μια φορά και μου έβγαλε 5απλά τα του ημερολογίου εκνευρίστηκα πάρα πολύ και από τότε δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει...:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καλημερα παιδια :) χθες δοκιμασα κατι και απλα εχασα ολες μου τις επαφες κατα τον συγχρονισμο .... τις ειχα σωσει φυσικα πριν κανω οτιδηποτε ;) προσεξα οτι δεν μου ανανεων ολα τα tabs των επαφων που ειχαν αλλαξει στο μηλο και στο outlook... ετσι εσβησα ολες μου τις επαφες απο το outlook και απλα συγχρονισα το τηλ...εε...φυγαν και απο το τηλεφωνο :wacko: δεν εχω τικαρισμενο κανενα πεδιο απο το "replace all information to this iphone"" και ομως μου υπερισχησε το "κενο " του outlook και αυτο περασε και στο iphone!!! αντι να παρει τις επαφες απο το τηλ απλα τις εσβησε η μλκια:mad: τι φταιει για αυτο ??υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει?:( ειχα τωρα τελευταια καποιες αλλαγες σε καποιες επαφες στο τηλ, που τελικα ΔΕΝ ειχαν περασει στο outlook:!: αυτες φυσικα τις εχασα μια και καλη.... πέταξέ το._ :D ακομα και για μενα με Μακ και δεν ειμαι ευχαριστημενος... ποσο μαλλον εσυ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 λοιπον θα σας χσω και τους 2 σας!!:lol: ρε σεις λυση θελω οχι να μου πειτε αν φταιει το μηλο η το outlook :wacko: δεν ξερω αν υπαρχει καμια ρυθμιση πουθενα για να ενημερωνεται ο υπολογιστης απο το μηλο και οχι το αντιθετο :mad: μα καλα ρε πστη μου.....τοσο δυσκολο ειναι αυτο που ζηταμε να γινεται???δλδ η ανακατευθυνση να κραταει οτι ειναι πιο καινουριο??:mad: εγω συνηθως αλλαζω τα στοιχεια στο τηλ και απλα θελω συγχρονιζοντας το το ρημαδι (καθε ρημαδι τηλ) να μου αντικαθιστα τα νεοτερα στοιχεια με τα πιο παλια.... αρε Νοκια και παλι Νοκια :O:O:O δεν εχω χασει ποτε ουτε ενα τονο σε συγχρονισμου τετοιας συσκευης..... εκει γιατι ειναι ολα πιο απλα?? γμτ τα εξυπνα τηλεφωνα μας....μλκισμενα ναι,εξυπνα...που??:p κατι τετοιες στιγμες ειναι που επιβεβαιωνομαι συνεχεια...κατι τετοια στοιχεια ειναι που δεν εχει το μηλο και λεμε οτι θελουμε ενα μηλο με τα στοιχεια που μας λειπουν απο τα wm.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts