Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Apple iMac 21,5", με CPU Intel 3,06 Ghz, 4GB RAM, καρτα NVidia 9400, 500GB HDD, Magic Mouse και Ελληνολατινικο ασυρματο πληκτρολογιο. Ομως δεν προλαβα ακομη να το ανοιξω :O. Εντυπωσεις εν καιρω :D

Με γειάααααααααααααααααααααααα:w00t::yahoo::clap:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ρε αχόρταγοι τι είστε εσεις; Ακόμη δεν μπήκε Δεκέμβρης και μου αρχίσατε... Τι θα περιμένετε από τον Άι Βασίλη; Εγώ αυτήν την βδομάδα μάλλον τον κλείνω και παραλμβάνω στα μέσα Δεκέμβρη. Ήδη πήρα μεταχειρισμένα ενσύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι και Πέμπτη ίσως πάω για την οθόνη.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

:chair: Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω :lol:

γιατί ρε συ Νίκο;;; Τι σου εκανα;;

@ktsak :clap: :dance:

Μπράβο ρε Κωστή!!!!! Με γεια το μηχάνημα!!!!

Ρε αχόρταγοι τι είστε εσεις; Ακόμη δεν μπήκε Δεκέμβρης και μου αρχίσατε... Τι θα περιμένετε από τον Άι Βασίλη; ..............

Φιλαρακι, εγω δεν περιμενω τιποτα απο τον Αη Βασιλη. Μονο Πρωταθλημα στον ΜΠΑΟΚ !!!!!!!!!!! :p

Αλλα και αυτο τπτ. Οποιος θελει μπορω να ανεβασω συνημμενο το τηλεφωνημα ενος Σαλλλλονικιου στον Αγιο Βασιλη :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Φιλαρακι, εγω δεν περιμενω τιποτα απο τον Αη Βασιλη. Μονο Πρωταθλημα στον ΜΠΑΟΚ !!!!!!!!!!! :p

Ευτυχώς που δεν υπάρχει τότε :lol: :lol: :ninja:

Twitter.

γιατί ρε συ Νίκο;;; Τι σου εκανα;;

επειδή δεν ήξερες αυτό με τα bookmarks στο springboard :lol:

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Apple iMac 21,5", με CPU Intel 3,06 Ghz, 4GB RAM, καρτα NVidia 9400, 500GB HDD, Magic Mouse και Ελληνολατινικο ασυρματο πληκτρολογιο. Ομως δεν προλαβα ακομη να το ανοιξω :O. Εντυπωσεις εν καιρω :D

Ωωωωωωωωχ ! Την έβαψα !!!

Εδώ με έπριξες πριν το πάρεις ... φαντάζου τώρα που το έχεις κι όλας ...

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να μετατρέψω το τηλέφωνο μου σε 090 ... να βγάλουμε και κάτι :lol: :lol: :lol:

Άντε ! Καλοτάξιδος !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Με γειες Κωστη!!!:w00t:

επειδή δεν ήξερες αυτό με τα bookmarks στο springboard :lol:

Για αυτό τα Χριστούγεννα, όταν με το καλό επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, θα πάρω τον υπολογιστάκο μου και θα έρθω να σε βρω να μου μάθεις και σε αυτό κολπάκια... Καλά λέω εγώ ότι είσαι αστέρι εσύ.....:O:lol::happy::D

Κώστα... Περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις στο μηχάνημα. Σήμερα το είδα στα Multirama στο Ηράκλειο τον νέο iMac 21.5"... Φανταστικός. Βέβαια είχε το ελληνικό ενσύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν το είχαν... Αλλά.. Είναι πολύ εντυπωσιακός!!!!!!!

Φαντάζομαι τον 27άρη του Νίκου πως θα είναι.....:confused::ninja:

Ρε παιδια βοηθηστε γιατι θα σκασω!!!:mad:

Ειχα δοκιμασει στο παρελθον την εφαρμογη ismart dialer.Η συγκεκριμενη εφαρμογη,παει και "καθεται"στην μαμα εφαρμογη "πληκτρα" του τηλεφωνου.

Δηλαδη οταν πατας τηλεφωνο-πληκτρα βγαινει το πληκτρολογιο αλλα με γραμματα Ελληνικα πανω και μπορεις πολυ ευκολα να βρεις το ονομα το οποιο θες για να καλεσεις.Ολα καλα ως εδω.

Επειδη μου αρεσε,την αγορασα.Παραλληλα ομως και απο καπου αλλου ειχα κατεβασει και αλλη μια εφαρμογη με το ιδιο ονομα αλλα δεν ειναι ιδιες.Και εξηγουμαι.

Η μια στο springboard εχει πρασσινο εικονιδιο και η αλλη πορτοκαλι.

Αυτη με το πρασσινο εικονιδιο οταν την ξεκιναω μου βγαζει ενα δικο της πληκτρολογιο,πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι αυτη που ειχα δοκιμασει στην αρχη.

Η αλλη που υποτιθεται οτι ειναι αυτη που θελω,εχει κανονικα στις ρυθμισεις την επιλογη ismart dialer.Αλλα ειτε το εχω ενεργοποιημενο ειτε οχι,δεν υπαρχει τιποτα πια στο μαμα πληκτρολογιο.

Και ρωταω τωρα.Γιατι δεν λειτουργει πια η εφαρμογη?Υπαρχει περιπτωση καποια αλλη να την μπερδευει και να μην μπορει να τρεξει?Μηπως τελικα αγορασα την λαθος,και η δοκιμαστικη περιοδος της κανονικης εχει ληξει?

ΥΓ.Και οι 2 εχουν την επιλογη"start with keypad" αλλα καμια δεν το κανει!

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Κώτσο πόσο πήγε αν επιτρέπεται;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Καλοριζικο!!!

Μ εχετε κανει και μενα να θελω MAC αλλα ειναι πολλα τα λεφτα

:cool:

Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!!

Με γειές με γειές !!!! ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλοριζικο!!!

με αυτους τους :worry::cry::X Macακιες :lol: που εχεις μπλεξει Μαργαριτα δεν θα το γλυτωσεις το κακο :D:D

Ρε παιδια βοηθηστε γιατι θα σκασω!!!:mad:

Ειχα δοκιμασει στο παρελθον την εφαρμογη ismart dialer.Η συγκεκριμενη εφαρμογη,παει και "καθεται"στην μαμα εφαρμογη "πληκτρα" του τηλεφωνου.

Δηλαδη οταν πατας τηλεφωνο-πληκτρα βγαινει το πληκτρολογιο αλλα με γραμματα Ελληνικα πανω και μπορεις πολυ ευκολα να βρεις το ονομα το οποιο θες για να καλεσεις.Ολα καλα ως εδω.

Επειδη μου αρεσε,την αγορασα.Παραλληλα ομως και απο καπου αλλου ειχα κατεβασει και αλλη μια εφαρμογη με το ιδιο ονομα αλλα δεν ειναι ιδιες.Και εξηγουμαι.

Η μια στο springboard εχει πρασσινο εικονιδιο και η αλλη πορτοκαλι.

Αυτη με το πρασσινο εικονιδιο οταν την ξεκιναω μου βγαζει ενα δικο της πληκτρολογιο,πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι αυτη που ειχα δοκιμασει στην αρχη.

Η αλλη που υποτιθεται οτι ειναι αυτη που θελω,εχει κανονικα στις ρυθμισεις την επιλογη ismart dialer.Αλλα ειτε το εχω ενεργοποιημενο ειτε οχι,δεν υπαρχει τιποτα πια στο μαμα πληκτρολογιο.

Και ρωταω τωρα.Γιατι δεν λειτουργει πια η εφαρμογη?Υπαρχει περιπτωση καποια αλλη να την μπερδευει και να μην μπορει να τρεξει?Μηπως τελικα αγορασα την λαθος,και η δοκιμαστικη περιοδος της κανονικης εχει ληξει?

ΥΓ.Και οι 2 εχουν την επιλογη"start with keypad" αλλα καμια δεν το κανει!

Ηλια βγαλτες και τις 2 και ξαναεγκατεστησε το idialer ;)

καλοριζικο Κωστηηηηη!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κώτσο πόσο πήγε αν επιτρέπεται;

Γιατι ρε Λευτερη, κρυφο ειναι ? 1178 με το ασυρματο το πληκτρολογιο :D

Πολλα τα λεφτα, αλλα αλλη αισθηση :happy:

Απο αυτο γραφω τωρα :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Πάντως αν σκεφτείς πόσο κάνει μια τέτοια οθόνη από μόνη της, τα λεφτά αρχίζουν να μην φαίνονται και τόσα πολλά ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

τα καλά πράγματα ή είναι ακριβά ή δωρεάν, και επειδή η apple είναι και αυτή μια εταιρεία με απώτερο σκοπό το κέρδος, λογικό είναι να κοστίζει το κάτι τις το παραπάνω:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Ωωωωωωωωχ ! Την έβαψα !!!

Εδώ με έπριξες πριν το πάρεις ... φαντάζου τώρα που το έχεις κι όλας ...

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να μετατρέψω το τηλέφωνο μου σε 090 ... να βγάλουμε και κάτι :lol: :lol: :lol:

Άντε ! Καλοτάξιδος !

Εγω το ξερω Ακη οτι σ᾽εχει σ ανοικτη ακρόαση.

Αφου δεν προλαβαινω να του κανω ερωτηση, μου λεει μισο λεπτο και σε λιγο μου ερχεται καμαρωτός με την απάντηση.

Η πλακα ειναι οτι μου λεει ῾σ᾽ εφτιαξα πάλι῾ κι εγω του απαντάω ποιός εσυ η ο Ζωγράφος;::rolleyes:lol::lol::p

@ Ktsak

Καλοριζικο φιλε στηνεις φανταζομαι γι αυτο δεν φαινεσαι στο msn:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

απλα πραγματα :confused:

τα ποιο νοικοκυρεμενα sections του iphone και των symbian :)

χωρις την δουλεια που εχετε κανει στο iphone section φιλε μου,δεν θα ξεκιναγα ποτε να ασχοληθω σοβαρα με το μηλο :!: (respect και το ενοω!)

ειλικρινα :)

Ευχαριστούμε φίλε Zaharakis! Εκ μέρους όλης της ομάδας διαχείρισης. Η συνεισφορά των απλών χρηστών στην συνολική εικόνα του forum και κυρίως στο section που αφορά την Apple είναι αξιοσημείωτη και η όποια επιτυχία οφείλεται σε ένα τεράστιο ποσοστό σε όλους εσάς. :)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλοριζικο!!!

Πάρε τον junior τότε πιο φθηνός από το μηλόφωνο είναι :X :X

Twitter.







Θα γεμίσει ο κόσμος  μήλα  .........







Κώστα.. Για πες ρε συ... Πως σου φαίνεται...? Εμένα μου φαίνεται πως αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας... Πραγματικά.

Magic Mouse απίστευτο??? Εμένα με έχει καταβολέψει....

Κώστα.. Για πες ρε συ... Πως σου φαίνεται...? Εμένα μου φαίνεται πως αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας... Πραγματικά.

Και βέβαια αξίζει ... πολύ σύντομα θα καταλάβετε τί χάνατε τόσα χρόνια ...

Ειλικρινά, μετά από συμβίωση περίπου 1 χρόνο με τους Mac, δεν υπάρχει περίπτωση όχι να ξαναγυρίσω, ούτε καν να κάτσω μπροστά σε PC με Windows για να δουλέψω ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Και βέβαια αξίζει ... πολύ σύντομα θα καταλάβετε τί χάνατε τόσα χρόνια ...

Ειλικρινά, μετά από συμβίωση περίπου 1 χρόνο με τους Mac, δεν υπάρχει περίπτωση όχι να ξαναγυρίσω, ούτε καν να κάτσω μπροστά σε PC με Windows για να δουλέψω ...

Σήμερα παρέλαβα τον υπολογιστή μου που είχε καεί η κάρτα γραφικών μου, και τον άνοιξα... Πολύ περίεργα.. Όλα.. Οθόνη, το mouse(μετά από 10 μέρες συμβίωσης με το απίστευτο magic mouse όλα μου φαίνονται χοντροκομένα), το πληκτρολόγιο....

Και εγώ, δεν με βλέπω να ξαναγυρνάω και να ξαναγοράζω υπολογιστή με Windows...:confused:

 και πάλι 

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned