Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To SketchPad είναι πραγματικά πολύ καλό. Το χρησιμοποιώ και γω. Έπαθα όμως πλάκα με την εφαρμογή που πρότεινε ο gstar. Τελικά το iphone είναι πολύ πιο επαγγελματική συσκευή απ' ότι θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

To SketchPad είναι πραγματικά πολύ καλό. Το χρησιμοποιώ και γω. Έπαθα όμως πλάκα με την εφαρμογή που πρότεινε ο gstar. Τελικά το iphone είναι πολύ πιο επαγγελματική συσκευή απ' ότι θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι.

συμφωνω απολυτα.

και μαλιστα καλυπτει τις αναγκες παρα πολλων επαγγελματων. ;)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Παιδιά και τις 3 εφαρμογές ούτε καν που τις είχα δει, και κάνω ανά περιόδους κάπως πιο εκτενείς αναζητήσεις για εφαρμογές.

Σκεφτείτε πόσα άλλα τέτοια διαμαντάκια χάνονται...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

καλημερα σε ολους!!:)

ειναι χιλιαδες οι εφαρμογες παιδια που υπαρχουν και καθημερινα θα ανακαλυπτουμε και κατι νεο!!:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλημερα σε ολους!!:)

ειναι χιλιαδες οι εφαρμογες παιδια που υπαρχουν και καθημερινα θα ανακαλυπτουμε και κατι νεο!!:)

Ο πλυθηντικός μου αρέσει... εκτός αν εννοείς γενικά κάτι νέο και όχι απαραίτητα στο iPhone. :lol: :lol: :lol:

Πούλησες το Nokia; Εδώ το έχουμε γ.......ι τελείως δεν μας έφτανε το μικρό μήλο θέλουμε και το μεγάλο...

Επόμενος στόχος ομαδική εκδρομή στο Μεγάλο Μήλο... :cool:

Twitter.

Ο πλυθηντικός μου αρέσει... εκτός αν εννοείς γενικά κάτι νέο και όχι απαραίτητα στο iPhone. :lol: :lol: :lol:

Πούλησες το Nokia; Εδώ το έχουμε γ.......ι τελείως δεν μας έφτανε το μικρό μήλο θέλουμε και το μεγάλο...

Μιχαλη φιλε μου προσπαθω να το κρατησω...αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να τα εχω να καθονται ;)

οι συσκευες που εχω σπιτι αυτην την στιγμη,ξεπερνανε τα 3000ε :worry:

κατανταει μλκια.να τα εχω αραχτα και για οποτε τυχον να τα χρειαστω...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Και ανοίγει σύντομα και το καινούργιο super store στο Manhattan http://gizmodo.com/5402117/new-manhattan-apple-store-in-full-view .... ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μιχαλη φιλε μου προσπαθω να το κρατησω...αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να τα εχω να καθονται ;)

Είναι το άτιμο δέλεαρ με τόση αξία, αλλά το καλό είναι ότι και μετά από χ μήνες να το πουλήσεις τα λεφτά που θα χάσεις είναι ελάχιστα σε σχέση με το Nokia π.χ. ή winmo γι'αυτό δεν βλέπω τον λόγο να βιαστείς.

Το review στο gsm arena για το HD2 το διάβασες;;;

Twitter.

Δημητρη εμενα φτανει σημερα το HD2 γνωστου μου αγαπητου φιλου στα χερια μου...

να του το στειλω η να το κρατησω;

χε χε...

εχεις δικιο δεν λεει τοσες συσκευες...

εγω τελικα τα πουλησα ολα και εχω μονο τa iPhone 3GS/Nokia 6120 απο τηλεφωνα και μονο το ΜΒΡ απο υπολογιστες.

και ενα παλιο iPod Video.

δεν λεει να εχουμε τοσα...

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.

οποτε πουλησε το Μηλο και κρατα το Λεο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και ανοίγει σύντομα και το καινούργιο super store στο Manhattan http://gizmodo.com/5402117/new-manhattan-apple-store-in-full-view .... ;)

το κανονίζουμε, και φύγαμεεεεεεεε:superman:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Προτείνω να φτιάξουμε ένα Αποθετήριο Τηλεφώνων. Θα τοποθετούνται τηλέφωνα από τους ιδιοκτήτες τους και θα είναι σε πρώτη ζήτηση από όποιον ενδιαφέρεται.

Θα είναι το μεγαλύτερο από όσα ήδη υπάρχουν

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

ΠΩ ΠΩ TI IΔEA.AΛΛOI ΠAN IEPOΣOΛYMA ΓIA ΠPOΣKYNHMA EMEIΣ ΘA ΠAME AMEPIKA NA ΠPOΣKYNHΣOYME TONsteve jobs.sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA ΓPAΦΩ AΠO TO MHΛO:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πήρα το Sketch Pad. Άπαιχτο!!!!

Επίσης δηλώνω ότι Κλείδωσα στο Μήλο όσον αφορά το τηλέφωνο.

Για Laptop περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο από soom και όποιον άλλο μπορεί να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, γιατί με Μήλο θα είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα στην εταιρία μου

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Για Laptop περιμένω κάτι πιο συγκεκριμένο από soom και όποιον άλλο μπορεί να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, γιατί με Μήλο θα είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα στην εταιρία μου

Παρε μηλαρακι δαγκωτο λεμεεεεεεε :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Παιδιά και τις 3 εφαρμογές ούτε καν που τις είχα δει, και κάνω ανά περιόδους κάπως πιο εκτενείς αναζητήσεις για εφαρμογές.

Σκεφτείτε πόσα άλλα τέτοια διαμαντάκια χάνονται...

Δυστυχώς όπως το είπες και εσύ, τέτοια "διαμαντάκια" που όλοι μας τα θέλουμε και τα ψάχνουμε, είναι πραγματικά ελάχιστα στο appstore και χάνονται μέσα στα δεκάδες χιλιάδες "σκουπίδια". Και αν περιμένεις από τα review sites να βρεις καλές εφαρμογές, καληνύχτα και έφεξε. Μέχρι να καταλήξω στις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά, έχω πληρώσει ουκ ολίγες πατάτες κατά τα άλλα όμως "βαθμολογημένες" με άριστα... :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δυστυχώς όπως το είπες και εσύ, τέτοια "διαμαντάκια" που όλοι μας τα θέλουμε και τα ψάχνουμε, είναι πραγματικά ελάχιστα στο appstore και χάνονται μέσα στα δεκάδες χιλιάδες "σκουπίδια". Και αν περιμένεις από τα review sites να βρεις καλές εφαρμογές, καληνύχτα και έφεξε. Μέχρι να καταλήξω στις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά, έχω πληρώσει ουκ ολίγες πατάτες κατά τα άλλα όμως "βαθμολογημένες" με άριστα... :lol:

Συναγωνιστή Θάνο,

γράψε σε παρακαλώ ποιές είναι οι "... εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά ..."

Αν αυτό γινόταν σε τακτική βάση από όλους, πολλοί θα είχαν αποφύγει τις πατάτες

Μόλις πήρα το Sketch Pad. Άπαιχτο!!!!

Επίσης δηλώνω ότι Κλείδωσα στο Μήλο όσον αφορά το τηλέφωνο.

Μήλο δαγκωτό και από εμένα.

Πρόταση : Macbook Pro 13.3, το πιο φτηνό, στα 1200+ ευρώ για μένα είναι και Best value for money από όλα τα laptops.

Άσε που παίζει ολα τα Windows καλύτερα από οποιοδήποτε windows machine.:X

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Πρόταση : Macbook Pro 13.3, το πιο φτηνό, στα 1200+ ευρώ για μένα είναι και Best value for money από όλα τα laptops.

Γιάννη από που αγορασμένο?

Πάντως θα προτιμούσα 25 άρι

Γιάννη από που αγορασμένο?

Πάντως θα προτιμούσα 25 άρι

Δεν έχω Macbook Pro (i wish :O) αλλά ένα macbook λευκό 2.2Ghz 2 ετών και αγορασμένο από Multirama.

Με το 25 άρι τι ενοείς ;

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Δεν έχω Macbook Pro (i wish :O) αλλά ένα macbook λευκό 2.2Ghz 2 ετών και αγορασμένο από Multirama.

Με το 25 άρι τι ενοείς ;

Λάθος. Οθόνη 15 ίντσες

ειναι να μην σου βγει το ονομα τελικα :blink: :p

παιδια ,για ολους τους νεους φιλους,αν θελετε βαλτε το ονομα σας στις υπογραφες σας ;)

Δημήτρη πρωσοπικά για μένα έχεις το καλύτερο όνομα.

Γιατί κάνεις κριτική σκληρή, όπως πρέπει να γίνετε.

Εγώ θα κατέκρινα και τα καλά μιας συσκευής γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο και όλα μπορούν να βελτιωθούν.

Αν όλοι έκριναν σαν εσένα θα είχαμε συσκευές σαν το ΛΕΟ τουλάχιστον μια 5ετία πριν.

Μπήκε το όνομα μου στη υπογραφή

Χθες το παρελαβα. Δικαιολογει ολο αυτα που λες.

Βεβαια εγω θα προσπαθησω να μην του βαλω windows, αφου δεν παιζω παιχνιδια και οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν υπαρχουν.

Λάθος. Οθόνη 15 ίντσες

Αν δεν το θες καθημερινα στο γραφειο, νομιζω οτι με τα 400 ευρω που κοστιζει παραπανω το 15 αρι μπορεις να τα διαθεσεις να κανεις την μνημη του 13'' απο 2 σε 4 giga και να αγορασεις μια καλη οθονη για να το απολαμβανεις οπως θελεις στο σπιτι σου.

Εγω ετσι σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω απλα στο γραφειο μεχρι να μαθω οπως θελω εγω τα mac, θα χρησιμοποιω το pc μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χθες το παρελαβα. Δικαιολογει ολο αυτα που λες.

Βεβαια εγω θα προσπαθησω να μην του βαλω windows, αφου δεν παιζω παιχνιδια και οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν υπαρχουν.

Αν δεν το θες καθημερινα στο γραφειο, νομιζω οτι με τα 400 ευρω που κοστιζει παραπανω το 15 αρι μπορεις να τα διαθεσεις να κανεις την μνημη του 13'' απο 2 σε 4 giga και να αγορασεις μια καλη οθονη για να το απολαμβανεις οπως θελεις στο σπιτι σου.

Εγω ετσι σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω απλα στο γραφειο μεχρι να μαθω οπως θελω εγω τα mac, θα χρησιμοποιω το pc μου.

Το θέλω για το γραφείο. Αλλά και η λύση της Οθόνης καλή μου φαίνεται γιατί το 13'' θα είναι και πιο ελαφρύ.

Αγορά από εδώ ή απο Αμερική?

Λάθος. Οθόνη 15 ίντσες

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα 13 άρια είναι πιο "εργονομικά" σαν laptop

αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ δοκιμάζοντας τα από κοντά και τα δύο.

Αν και τα 15άρια τις apple δεν τα θεωρό best value for money, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μετανιώσεις από καμία αγορά μήλου όσο ακριβή και να είναι.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned