zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ισως Κωστα επειδη εχει μεγαλυτερο δισκο, κρατησαν την τιμη στα επιπεδα αυτα. Τι να πεις ........ :worry: Τελικα αυτο εδω το thread ετσι οπως παμε :p, στο τελος θα πρεπει να το μετονομασουμε "Περί ανέμων και υδάτων για κατόχους Apple προϊόντων" :lol: και αν...λεω αν....:happy: εμενα θα με πεταξετε απεξω??:(:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ισως Κωστα επειδη εχει μεγαλυτερο δισκο, κρατησαν την τιμη στα επιπεδα αυτα. Τι να πεις ........ :worry: Τελικα αυτο εδω το thread ετσι οπως παμε :p, στο τελος θα πρεπει να το μετονομασουμε "Περί ανέμων και υδάτων για κατόχους Apple προϊόντων" :lol: Πες το ψέμματα !!! ευτυχώς το σώζει το περί ανέμων και υδάτων αλλιώς θα ήμασταν από καιρό off topic ;) (Σχετικά με το δίσκο έχεις δίκιο, αλλά και πάλι σε αυτό το μηχάνημα ο δίσκος δεν είναι το κύριο ζήτημα γιατί έτσι κι αλλιώς αν πρόκειται να διαχειριστεί όγκο δεδομένων θέλει εκ των πραγμάτων εξωτερικό δίσκο, οπότε είναι καλύτερο να διαλέξει κανείς τον γρηγορότερο επεξεργαστή ο οποίος επιπλέον δεν αλλάζει αν δεν έχεις ειδικές γνώσεις ενώ ο δίσκος σχετικά δύσκολα και με προσοχή αλλά πάντως αλλάζει) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 και αν...λεω αν....:happy: εμενα θα με πεταξετε απεξω??:(:( Ως γνωστόν, πάντα όλοι οι καλοί χωράνε ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εμενα θα με πεταξετε απεξω??:(:( στα ΤΑΡΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕ ΑΚΟΥΣ; ΟΞΩΩΩΩΩ :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 και αν...λεω αν....:happy: εμενα θα με πεταξετε απεξω??:(:( Εσυ τωρα τελευταια πολυ το συζητας και εχω αρχισει να ανησυχω :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 και αν...λεω αν....:happy: εμενα θα με πεταξετε απεξω??:(:( Εγω ημουν σιγουρος απο την αρχη και το λεω εντελως καλοπροερετα. Δεν μπορεις χωρις το σκαλισμα, την διαρκη αναζητηση, τις ανταλλαγες αποψεων κ.λ.π Καποτε στο θεμα του HD εγραφα οτι αν ειχα παρει το μηλο με ποιον θα μιλαγα τωρα?:lol: Ηταν τετοια εποχη δηλαδη κανα 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του και ειχε πεσει απολυτη μουγκα στο φορουμ του. Οχι τωρα οτι δεν συμβαινει το ιδιο.:p Μονο εμεις παραληρουμε:D Απλα για μενα κακως ησουν τοσο επιθετικος στην πρωτη σου κριτικη. Το μονο μειον που εχει ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις σε καποιες περιπτωσεις την οθονη με την ιδια ανεση που υπαρχει στο iphone. Κατα τα αλλα καπου υπερτερει και καπου υστερει. Πουλατο λοιπον (το μηλο) γιατι οσο το κρατας χανει την αξια του. Και φυσικα να περνας κι απο δω.:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 στα ΤΑΡΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕ ΑΚΟΥΣ; ΟΞΩΩΩΩΩ :lol: :(:( Ως γνωστόν, πάντα όλοι οι καλοί χωράνε να και ενας καλος ανθρωπος :D Εσυ τωρα τελευταια πολυ το συζητας και εχω αρχισει να ανησυχω και εγω ειμαι σε διλημα....(να ηταν και η 1η φορα :lol:) Εγω ημουν σιγουρος απο την αρχη και το λεω εντελως καλοπροερετα. Δεν μπορεις χωρις το σκαλισμα, την διαρκη αναζητηση, τις ανταλλαγες αποψεων κ.λ.π Καποτε στο θεμα του HD εγραφα οτι αν ειχα παρει το μηλο με ποιον θα μιλαγα τωρα? Ηταν τετοια εποχη δηλαδη κανα 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του και ειχε πεσει απολυτη μουγκα στο φορουμ του. Οχι τωρα οτι δεν συμβαινει το ιδιο. Μονο εμεις παραληρουμε:D Απλα για μενα κακως ησουν τοσο επιθετικος στην πρωτη σου κριτικη. Το μονο μειον που εχει ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις σε καποιες περιπτωσεις την οθονη με την ιδια ανεση που υπαρχει στο iphone. Κατα τα αλλα καπου υπερτερει και καπου υστερει. Πουλατο λοιπον (το μηλο) γιατι οσο το κρατας χανει την αξια του. Και φυσικα να περνας κι απο δω. μονο εσυ με καταλαβαινεις Κωστα.... πρεπει να κρατησω το ενα....(δλδ πρεπει να δωσω το ενα απο τα δυο,ειναι υπερβολη να τα εχω και τα δυο πλεον ) το μηλο ειναι 1.πολυ γρηγορο, 2.πολυ σταθερο και 3.αξιοπιστο, αλλα δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελω,δλδ wm... το λεο ειναι 1.πολυ γρηγορο, 2.πολυ ασταθες και 3.περα για περα αναξιοπιστο:lol: (τωρα ομως ) αλλα ειναι wm...:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 κρατα το μηλο να κανεις τη δουλεια σου, κι αμα θες κι ενα wm παιρνεις ενα φτηνο :cool: οποτε θα συνδυαζεις αξιοπιστια μηλου και μαγειρεμα wm :D ΥΓ. τι εγινε στο τοπικ του Λεο?μπηκα αλλα δεν εχει κατι υποπτο :rolleyes: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 κρατα το μηλο να κανεις τη δουλεια σου, κι αμα θες κι ενα wm παιρνεις ενα φτηνο :cool: οποτε θα συνδυαζεις αξιοπιστια μηλου και μαγειρεμα wm :D ΥΓ. τι εγινε στο τοπικ του Λεο?μπηκα αλλα δεν εχει κατι υποπτο :rolleyes: Πολυ συγγνωμη εχει πεσει εκει και θα παθουν τιποτα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Εσυ τωρα τελευταια πολυ το συζητας και εχω αρχισει να ανησυχω :blink: Με το δίκιο σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2985585#post2985585 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Με το δίκιο σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2985585#post2985585 :ninja: Το ελεγα εγω Γιαννη, αυτος ολο εκει γυρω τριγυριζε :wacko:. Αντε Μητσο, με το καλο και να το ευχαριστηθεις :shifty:. Ελπιζω να μην παρεις το μηλοφωνο για 3η φορα, θα σπασεις καθε ρεκορ :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Πολυ συγγνωμη εχει πεσει εκει και θα παθουν τιποτα :lol: :lol::lol::lol: ιιιιιιιιιι Δημητρη τι εκανες???? :( μπορεις να την αποσυρεις και να κανεις αυτο που σου εγραψα!! ;);) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 :lol::lol::lol: ιιιιιιιιιι Δημητρη τι εκανες???? :( μπορεις να την αποσυρεις και να κανεις αυτο που σου εγραψα!! ;);) Ειπαμε, το μεν πνευμα προθυμο, η δε σαρξ ασθενης ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Με το δίκιο σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2985585#post2985585 :ninja: βρουτεεεε !!!αμεσως να με δωσεις :(ασε να κλεισει μερικες ωρες πρωτα :D Το ελεγα εγω Γιαννη, αυτος ολο εκει γυρω τριγυριζε ... Αντε Μητσο, με το καλο και να το ευχαριστηθεις . Ελπιζω να μην παρεις το μηλοφωνο για 3η φορα, θα σπασεις καθε ρεκορ η επομενη θα ειναι η 4η Κωστη :worry: ιιιιιιιιιι Δημητρη τι εκανες???? μπορεις να την αποσυρεις και να κανεις αυτο που σου εγραψα!! θα μου δωσεις τα λεφτα εσυ Μαργαριτα?? :confused::rolleyes::lol: Ειπαμε, το μεν πνευμα προθυμο, η δε σαρξ ασθενης λιγο αυτο,λιγο το hardware,η καμερα,το gps ... η νεκροψια θα δειξει :ninja: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Δημητρη μην ανησυχεις εκανες την βολτα σου και γυριζεις παλι στα γνωστα εδαφη. ετσι εκανα και εγω με πολλες συσκευες. ειναι αναλογα τι θελει και πως το θελει καποιος. το οτι το Λεο ειναι καταπληκτικο δεν τιθεται ζητημα και αν καποιος το ετοιμασει σωστα θα ειναι μια χαρα για να κανει τα παντα και κατι παραπανω. Για οσους εχουμε Μακ ομως ειναι λογικο το iPhone. Πληρη συνεργασια και δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Βρηκα με την βοηθεια του xpan και ενα προγραμμα για pdf (GoodReader) και ειμαι οκ. Επισης η υποστηριξη σε fw και το ποσο προσεχει το κινητο η apple ειναι αξιοσημειωτα. Το κινητο ειναι φτιαγμενο για αυτο το fw και αντιστροφα...οπως με τους υπολογιστες της. Απο την αλλη ομως η αληθεια ειναι οτι για πραγματικους PowerUser που θελουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο το κινητο τους και τους αρεσει να ψαχουλευουν και να ασχολουνται με το ᾽᾽φτιαξιμο᾽᾽ το Λεο ειναι Ι Δ Α Ν Ι Κ Ο αυτο πρεπει να το αναγνωρισω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 δημητρη ειτε εισαι με τν κυριο ΛΕΟ...ή με το Μηλο...εδω εισαι παντα καλοδεχουμενος..!!κ πιστευω οτι εσυ κ τα υπολοιπα παιδια της παρεας εδω...αν χρειαστω κατι ειστε παντα παρον..γιαυτο το λογο διαβαζω-γραφω καθημερινα(μετα απο 5 χρονια εγγραφης στο φορουμ..τωρα ξεκινισα..χαχα)!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ΑΑ... Εμένα να με συγχωρείτε αλλά τον Δημήτρη δεν τον ξαναδέχομαι εδώ... Δεν έχει πάρε δώσε.. Μπάτε σκύλοι αλέστε..! Εδώ είμαστε φανατίλα.. Παρωπίδες και βουρ... Δεν λοξοκοιτάμε.. Εδώ έχουμε έναν θεό. Το Άγιο Μήλο.:ninja::ninja: :lol: :lol: Ρε τον μπαγάσα... Εγώ δεν πιστεύω ότι θα το δώσει. Δεν νιώθει έτοιμος ακόμα. Τον βλέπω. Δεν φαίνεται σιγουριά στα γραπτά του. Με μισή καρδιά το κάνει.... Έχει πολλές αμφιβολίες... Και εν τέλη, ακόμα και στο πολυαναμενόμενο Λέο.. Πάλι έχει ελλείψεις. Από εκεί που δεν το περιμένεις. Φαντάζεσαι την τελειότητα και τσουπ, πετάγεται μια μαλακιούλ@ και στην χαλάει... Δημήτρη, να στο θέσω αλλιώς, αν τελικά το δώσεις το Άγιο Μήλο..... Και κρατήσεις το Λέο....... θα μας επισκέπτεσαι να γράφεις???:confused::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Σίγουρα θα μας επισκέπτεται, ετσι δεν είναι Δημήτρη;:) Ήταν κάτι αναπόφευκτο, το να δώσει το μήλο και να μείνει στο λεο, αφού ο άνθωπος το έχει δηλώσει, είναι τύπος wm, τι να κάνουμε οι υπόλοιποι; Εγώ απ την άλλη μόνο που σκέφτομαι το interface του hd, κάτι με πιάνει, ανατριχιάζω...:lol: Άσε που έχω αρχίσει να καλοβλέπω το mac mini, είναι πανέμορφο το άτιμο, για server ταινιών, μουσικής κ.λ.π.:D:p Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Άσε που έχω αρχίσει να καλοβλέπω το mac mini, είναι πανέμορφο το άτιμο, για server ταινιών, μουσικής κ.λ.π.:D:p Για να σου βάλω και άλλες φυτιλιές, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής ... είναι και θέμα λειτουργικότητας, είναι απίστευτο το τι κάνει αυτό το "μηχανάκι" ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θέτω ψήφισμα και προτείνω τον kkalog για αποχώρηση, είναι μέγας ραδιούργος και μπουρλοτιέρης. Δεν μπορώ να ηρεμήσω πλέον. Προχθές έψαχνα συνέχεια στο youtube video για το mini. Έχω πάθει εξάρτηση... Στο τσακ είμαι να κάνω την αγορά... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλημερα παιδια :) πρεπει να δωσω το ενα απο τα δυο για καθαρα οικονοικους λογους...i can't afford both...το κανω με κρυα καρδια ειλικρινα.. η πολυχρονη συνηθεια μου με τα wm,ειναι ο μονος λογος που εχασε το μηλο απο το λεο σε αυτην την φαση! ακομη ΔΕΝ ειναι καλυτερο το λεο απο το μηλο και οποιος πει το αντιθετο ειναι απλα ασχετος! αλλα ουτε και προκειται να μπει σε μενα το θεμα ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο... το καθενα εχει τα δικα του,για το λεο δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ακομη... αλλα το μηλο με εχει κερδισει πραγματικα...ειναι ακομη πολυ μπροστα απο καθε αλλη συσκευη!εδω τουλαχιστον μπορω να το λεω ανετα,μη φοβουμενος καποια επιθεση απο καποιον ανεγκεφαλο παρωπιδακια.... και τωρα πια που του πηρα το κολαει? ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναπερασω απο εκει καποια στιγμη.. οσο για την παρεα,δεν θελω βλακειες...δεν υπαρχει τετοια ομοια της πουθενα εδω μεσα!!!:D τετοιο κλιμα και περιβαλλον δεν θα βρει κανεις πουθενα εδω !!τελοςςςςςςςς:D που αλλου θα μπορω να λεω ανετα και χωρις κανενα κινδυνο να τουφεκιστω απο κανεναν,:lol: οτι πχ,το μηλο ειναι καλυτερο εκει απο το λεο,η το λεο ειναι καλυτερο απο το μηλο εκει? ακομη στο φορουμ του λεο τρωγονται με ειρωνικα σχολια υπερ του μηλου,αλλα και καθε αναφορας σε αυτο...και ακομη δεν εχουν παρει το τηλ πολλοι...δλδ αν το περουν και ολοι οι ασχετοι αρωστακηδες,φανατικοι τι θα γινει?? τοσος φανατισμος εχει καιρο να εμφανιστει για μια συσκευη...μα ειναι τοσο μλκες?? ειναι φορες που τους διαβαζω και θελω να μπω μεσα στον υπολογιστη...τρελαινομαι ρε παιδια μα το Θεο!!! ηθελα να ξερα τα παιρνουνε απο τις εταιρειες κανεις τους και υπαρχει τετοιος φανατισμος η απλα ειναι μλκες??:blink: δεν περναει μερα που να μην τα βαλει καποιος με καποιον και ολοι μαζι με το μηλο!!!λες και μπορει καμια εταιρεια αυτην την στιγμη να το ξεπερασει...ΧΑ.....ΧΑ.....ΧΑ.....ΧΑ..... και να με πουνε iphonakia πλεον δεν θα με χαλασει καθολου...ειμαι πλεον ενας απο την κοινοτητα του (ασχετα αν το δινω η οχι,αυτο δεν αλλαζει την κριση μου σχετικα με αυτο)αλλα οχι φανατικος ουτε με αυτο ουτε και με καμια αλλη ψωροσυσκευη που υπαρχει η θα υπαρξει.... ειμαστε ομως σκεπτομενοι αθρωποι και εχουμε γνωμη και αποψη που δεν μπορει να μας την επιβαλει κανεις!! και σε αυτην την ενοτητα μπορουμε να μιλαμε καθαρα και ανετα,ξεροντας οτι απευθυνομαστε σε ανθρωπους που εχουν ανοιχτα μυαλα και ωριμη συμπεριφορα! παντως λιγο ψυχακιας να ημουν,βλεποντας τετοιες συμπεριφορες εκει μεσα,απο φυσικη αντιδραση και μονο,δεν θα επαιρνα ποτε λεο και δεν θα εδινα ποτε το μηλο!!!αλλα δεν φανατιστηκα ποτε με καποιο ρημαδι απο δαυτα... μου θυμιζει τις συμπεριφορες καποιων μελων του omniacs,οταν εδωσα το ομνια και πηρα το hd....πεσανε να με πεισουνε οτι το ομνια ειναι καλυτερο απο το hd και εκανα μλκια που το πηρα...και να ειχα πει και τπτ κακο για το ομνια?? ετσι μετα απο οποια συνησφορα μου σε αυτο το φορουμ,με διωξανε με τον τροπο τους απο το φορουμ... κριμα την τεραστια δουλεια που γινεται εκει μεσα απο τον Ακη και καποια αλλα παιδια...δεν εχει τους καταλληλους αποδεκτες παντα... ps ρε σεις :blink: λετε οι ομνιακηδες να πηραν λεο :confused::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θέτω ψήφισμα και προτείνω τον kkalog για αποχώρηση, είναι μέγας ραδιούργος και μπουρλοτιέρης. Δεν μπορώ να ηρεμήσω πλέον. Προχθές έψαχνα συνέχεια στο youtube video για το mini. Έχω πάθει εξάρτηση... Στο τσακ είμαι να κάνω την αγορά... Ξέρεις ποιό είναι το ψευδώνυμό μου μεταξύ φίλων ; "πάρε-πάρε" ;) Πάντως αν θες να δεις από πρώτο χέρι τι κάνει το "μηχανάκι" κερνάω καφέ Σ/Κ :) Υ.Γ. Πριν από λίγο ήρθε στο γραφείο μου το τελευταίο Fortune που έχει αφιέρωμα στον Jobs με την ευκαρία της επιλογής του ως CEO της 10ετίας. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζοντας αναλυτικά όλη την στρατηγική και την εξέλιξη της Apple τα τελευταία χρόνια από εκεί που ήταν κυριολεκτικά "πεθαμένη". Ένα trivial από το παραπάνω υλικό: Το 2001 H Apple είχε στις ΗΠΑ το 2% της αγοράς προσωπικών υπολογιστών. Σήμερα έχει το 9% με μια επιπλέον διαφορά ... αυτό το 9% ισοδυναμεί με 90% των χρημάτων που ξοδεύονται συνολικά για αγορά υπολογιστών που κοστίζουν πάνω από 1000 $ (πηγή NPD Group) ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 @ zaharakis Το post σου Δημήτρη μου δημιούργησε συνειρμό με τη γνωστή παροιμία ... "πετροβολάνε τη μηλιά που κάνει μήλα" ... κυριολεκτικά όμως :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 για τν εκθεση σου...θα σου βαλω ενα 9...χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 @ zaharakis Το post σου Δημήτρη μου δημιούργησε συνειρμό με τη γνωστή παροιμία ... "πετροβολάνε τη μηλιά που κάνει μήλα" ... κυριολεκτικά όμως :) οσοι εχουν την μυγα :happy: αστους να τρωγονται..αφου αυτο θελουν και τους απασχολει τοσο,με γεια τους με χαρα τους;) εδω ερχεται το γνωμικο,οσα δεν φτανει η αλεπου.... το οτι εμενα μου κανουν ενα κλικ παραπανω τα wm δεν σημαινει οτι το μηλο δεν ειναι κορυφαια συσκευη... και η φαση ειναι οτι εγω το λεω αυτο :confused: για τν εκθεση σου...θα σου βαλω ενα 9...χαχαχαχα υπαρχουν καποια συντακτικα λαθη ,οντως,τωρα που το ξανακοιταω :confused: μπορω να την ξαναγραψω δασκαλε?? :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts