loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 χαιρετε κ γεια σας .... όπα, αδερφε, όπα, τι έγινε; κιόλας; καλά, κράτησε ή δεν κράτησε 20μέρες, η iPhoneποίησή σου;:lol: instal0us-->settings -->home url και πατας επανω του sorry man, αλλά γιατί δεν βλέπω κανένα home url; για ρυθμίσεις στο iPhone δε μιλάμε;:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 προς te_salat/Κωστα... μην παρεις το απλο το ασπρο γιατι γδερνεται αμεσως η επιφανεια σου και θα σε εκνευρισει... παρε το αλουμινενιο το MacΒook Pro που εχει και firewire και γενικα ειναι πιο πληρες... εγω παιδες το μηχανηματακι το εχω ακριβως 12 μηνες... τωρα αν θελει ο Θεος που εκανα και Apple Care μεχρι τον 11ο του 2011 δεν προκειται να το πουλησω... το δουλεψα με Leopard και τωρα ειναι στο Snow kai παει μια χαρα... εχω την μαυρη Incipio kai το ασπρο iPhone δεν κολλαει ρε γμτ... παω να αλλαξω iPhone...αντε να χασω 50Ε... ψυχακιας; αντι να αλλαξω θηκη! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 όπα, αδερφε, όπα, τι έγινε; κιόλας; καλά, κράτησε ή δεν κράτησε 20μέρες, η iPhoneποίησή σου;:lol: sorry man, αλλά γιατί δεν βλέπω κανένα home url; για ρυθμίσεις στο iPhone δε μιλάμε;:O Για το Install0us 2.5 μιλάμε Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 για να βοηθησω λιγο τον Δημητρη... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Έκτός από την οθόνη που την θέλω 15αρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να επιλέξω. Δηλαδή για 15αρα οθόνη υπάρχει μόνο μία επιλογή? Δεν υπάρχει πρόβλημα τσέπης. Έχω δώσει τόσα και τόσα. Αυτό που έχω τώρα κάνει 1650 χωρίς ΦΠΑ. Το VAIO που έχω στην πάντα 2500. Δεν λέω ότι δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά ότι αυτό που είναι κυρίαρχο είναι η ποιότητα (Τις αγγελίες τις βρήκα) Αφού δεν σε πολύ ενδιαφέρει το θέμα οικονομικό πάρε 15άρη. Και θα σου έλεγα ότι είναι κάπως υπερβολή το ακριβότερο από τα 3. Το πρώτο και το πιο «απλό» πιστεύω ότι θα σου είναι μια χαρά. Και μιας και είσαι και μηχανικός μπορείς άνετα να αποφύγεις το ΦΠΑ. Και έχεις και κόρη στο Αμέρικα, οπότε μπορείς να το φέρεις έτσι ακόμα φθηνότερα. Και αν η κόρη σου σπουδάζει σε κάποια σχολή εκεί τότε μπορείς να γλιτώσεις ακόμα περισσότερα λεφτά. Όταν θα φτάσει η ώρα να πάρεις(αν πάρεις), εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για όποιο πρόβλημα μπορεί να έχεις.:happy: για να βοηθησω λιγο τον Δημητρη... :lol: Αισθητά πιο γρήγορο, τουλάχιστον στο βίντεο, το iPhone. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για το Install0us 2.5 μιλάμε Αυτό λέω και γω, installus 2.5 με ρυθμίσεις στο iPhone ... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για μερικούς εδώ μέσα.. Δείτε και θαυμάστε.... Stunning Mac Setups Stunning Mac Setups 3: The Minimalist Effect Μια ευγενική χορηγία από έναν φίλο μου είναι αυτά...! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εφαρμογή τύπου msn, υπάρχει ; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εφαρμογή τύπου msn, υπάρχει ; Υπάρχει κάτι καλύτερο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=253991 εγώ έχω το IM+ Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Θα προχωρησω και θα γινω mac-ακας αλλα ψαξε απο τωρα για εφαρμογες που να μπορω να δουλεξω τα microsoft office και να ανταλασω αρχεια με pc. Ξερεις εσυ δεν εννοώ να σκάσω καμια 500αρια ευρω ακομα για μια mac-ακια. Θελω να μπορω να δουλευω, δεν το παιρνω για να βλεπω φωτογραφιες και να παιζω παιχνιδια. Δυκτιωσου λοιπον εσυ που εισαι συνταξιουχος και εχεις χρονο. Επισης υπαρχει και το iWork 09, που ειναι αντιστοιχο Office, οποτε problem YOK :D Μη μασας, λυσεις υπαρχουν πολλες ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Η ώρα της κρίσης για να πάρεις γυαλιά??:confused: Εννοείς οτι πλησιάζει το 2012, όπως λένε μερικοί εσχατολόγοι? Αν είναι για γυαλιά να προτιμήσεις πολυεστιακά με τρελαινει η ειρωνια...για αυτο το ""χαιρετε και γεια σας""...:O αλλο η πλακα ....:cool: απλα το ξεκαθαριζω .... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 με τρελαινει η ειρωνια...για αυτο το ""χαιρετε και γεια σας""...:O αλλο η πλακα ....:cool: απλα το ξεκαθαριζω .... Δημήτρη, ελπίζω να καταλαβαίνεις όμως πότε κάνουμε πλάκα. Και θα πρέπει να το καταλαβαίνεις από το κλίμα που επικρατεί μεταξύ μας.;):worry::confused: Εξάλλου και εσύ έχεις αναφέρει για τον απόλυτο γραπτό λόγο και πολύ εύκολα παρεξηγήσιμο.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οντως στο βιντεο φαινεται γρηγοροτερο το iphone και ο τυπος δεν ξερω αν το εκανε επιτηδες οταν πληκτρολογουσε τις σελιδες πατουσε πρωτα του hd2 αντι να το κανει ταυτοχρονα. Το αστειο ειναι οτι συγκρινουμε μια συσκευη που κυκλοφορησε τον Ιουνιο με μια που μολις τωρα κυκλοφορει. Δηλαδη το καλοκαιρι που θα βγει το iphone 4G τι θα εχουμε να συγκρινουμε? :p:lol: Παρεπιπτοντος φοβερο το νεο install0us! το παλιο να το σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 1. Once you go mac you never go back ... Νίκο καλώς ήλθες και να είσαι σίγουρος ότι σε καταλαβαίνω (εγώ και άλλοι πολλοί πιστεύω) γιατί ακριβώς τα ίδια συναισθήματα είχα και εγώ πριν από 2,5 περίπου χρόνια όταν έκανα την πρώτη κίνηση από το ένα περιβάλλον στο άλλο. Επίσης να είσαι σίγουρος ότι αυτή η αίσθηση του "... μα τι έκανα τόσα χρόνια ..." δεν κοπάζει ίσα ίσα ενισχύεται καθώς χρησιμοποιείς όλο και πιο πολύ το σύστημα ειδικά όταν έχεις δημιουργήσει ένα "οικοσύστημα" μηχανών όπως αυτό που περιγράφεις. Για την υπέρτατη εμπειρία πάντως, συνιστώ ένα πολυπύρηνο macpro με μπόλικη μνήμη (>10-12 GB) για video processing / dvd ripping / parallel tasking και "τα μυαλά στα κάγκελα" :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Οντως στο βιντεο φαινεται γρηγοροτερο το iphone και ο τυπος δεν ξερω αν το εκανε επιτηδες οταν πληκτρολογουσε τις σελιδες πατουσε πρωτα του hd2 αντι να το κανει ταυτοχρονα. Το αστειο ειναι οτι συγκρινουμε μια συσκευη που κυκλοφορησε τον Ιουνιο με μια που μολις τωρα κυκλοφορει. Δηλαδη το καλοκαιρι που θα βγει το iphone 4G τι θα εχουμε να συγκρινουμε? :p:lol: Παρεπιπτοντος φοβερο το νεο install0us! το παλιο να το σβησω? Εσυ :lol: κοιτα να ερθεις στο meeting μας :D στις 30/11/09 και ασε τα χαζα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εσυ :lol: κοιτα να ερθεις στο meeting μας :D στις 30/11/09 και ασε τα χαζα :p Θα προσπαθησω Κωστακη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδια ξερω για τα προγραμματα απλα δεν θελω να πληρωσω για κατι που ηδη εχω. Αν ομως ειναι "διαθεσιμα" οκ. Παραλληλα windows, δεν το συζηταω γιατι πρωτον δεν εχει νοημα και δευτερον αν για να κανω καποια πραγματα χρειαζονται win δεν λεει. Επισης δεν θελω να δωσω περισσοτερα απο 1000 ευρω για μια συσκευη που την θελω για χρηση των βασικων. Εδω που ζω και εργαζομαι το ιντερνετ ειναι στα επιπεδα που ηταν η ευρωπη πριν 4-5 χρονια. Οποτε δεν μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες υψηλων προδιαγραφων που ολες εχουν να κανουν με download εξαιρετικα μεγαλων μεγεθων: βιντεο κλπ Φανταστειτε για να δω καποιο βιντεο κλιπ χωρις καθυστεριση πρεπει να ειμαι τυχερος να μην ειναι η μιση Αιγυπτος online. Οποτε θελω ενα λαπτοπακι με υψηλη φορητότητα προς αντικατασταση του Lenovo S10e που χρησιμοποιω γι αυτην την δουλεια κάνοντας το κατι παραπανω λογω των μεγαλυτερων δυνατοτητων του. Δεν παιρνω το 15αρι γιατι δεν αντεχω το βαρος καθημερινα αλλα και στα συχνα ταξιδια μου στην Ελλαδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βάλω το νέο installous. Τι στο διατανο κάνω λάθος ; Απο cydia δεν το εγκαθιστουμε; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βάλω το νέο installous. Τι στο διατανο κάνω λάθος ; Απο cydia δεν το εγκαθιστουμε; Ναι απο το cydia.Τι προβλημα αντιμετωπιζεις? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδια ξερω για τα προγραμματα απλα δεν θελω να πληρωσω για κατι που ηδη εχω. Αν ομως ειναι "διαθεσιμα" οκ. Παραλληλα windows, δεν το συζηταω γιατι πρωτον δεν εχει νοημα και δευτερον αν για να κανω καποια πραγματα χρειαζονται win δεν λεει. Επισης δεν θελω να δωσω περισσοτερα απο 1000 ευρω για μια συσκευη που την θελω για χρηση των βασικων. Εδω που ζω και εργαζομαι το ιντερνετ ειναι στα επιπεδα που ηταν η ευρωπη πριν 4-5 χρονια. Οποτε δεν μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες υψηλων προδιαγραφων που ολες εχουν να κανουν με download εξαιρετικα μεγαλων μεγεθων: βιντεο κλπ Φανταστειτε για να δω καποιο βιντεο κλιπ χωρις καθυστεριση πρεπει να ειμαι τυχερος να μην ειναι η μιση Αιγυπτος online. Οποτε θελω ενα λαπτοπακι με υψηλη φορητότητα προς αντικατασταση του Lenovo S10e που χρησιμοποιω γι αυτην την δουλεια κάνοντας το κατι παραπανω λογω των μεγαλυτερων δυνατοτητων του. Δεν παιρνω το 15αρι γιατι δεν αντεχω το βαρος καθημερινα αλλα και στα συχνα ταξιδια μου στην Ελλαδα. Τα πάντα είναι διαθέσιμα ;) Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές που αναφέρεις, ίσως αξίζει τον κόπο να δεις το νέο MacBook Pro των 13.3 ιντσών στα 1250 περίπου ευρώ. Είναι λίγο πιο πάνω από το οικονομικό όριο που βάζεις αλλά πραγματικά πρόκειται για εξαιρετικό μηχάνημα και με σχετικά καλή φορητότητα. Βέβαια την απόλυτη φορητότητα έχει το Air που ειδικά στην έκδοση με SSD αντί για σκληρό είναι το απόλυτο εργαλείο με μικρό βάρος για τρέξιμο ελαφρών εφαρμογών. Σε αυτή την περίπτωση όμως φεύγουμε κι άλλο από το όριο των 1000 ευρώ. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τα πάντα είναι διαθέσιμα ;) Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές που αναφέρεις, ίσως αξίζει τον κόπο να δεις το νέο MacBook Pro των 13.3 ιντσών στα 1250 περίπου ευρώ. Είναι λίγο πιο πάνω από το οικονομικό όριο που βάζεις αλλά πραγματικά πρόκειται για εξαιρετικό μηχάνημα και με σχετικά καλή φορητότητα. Βέβαια την απόλυτη φορητότητα έχει το Air που ειδικά στην έκδοση με SSD αντί για σκληρό είναι το απόλυτο εργαλείο με μικρό βάρος για τρέξιμο ελαφρών εφαρμογών. Σε αυτή την περίπτωση όμως φεύγουμε κι άλλο από το όριο των 1000 ευρώ. To Pro 13'' με 2.26 ΜΗΖ επεξεργαστη εχει 1036 εδω. Λιγο που το κοιταξα διαφερει μονο στο κουτι που ειναι αλουμινιο και φυσικα για πραγματικα σκληρη χρηση και μαλλον σ αυτο θα καταλήξω αφου οι προδιαγραφες του μου αρκουν. Το μονο που θα επιλεξω ειναι να μου βαλουν 4αρα ram Μια ερωτηση μεγαλης σημασιας για μενα: Στην δουλεια μου χρησιμοποιουμε καποια πολυ μεγαλα excel αρχεια π.χ. 4000 γραμμων και με 15-20 στειλες φουλαρισμενα με συναρτησεις. Καθημερινα γινονται αλλαγες στο μητρικο που βρισκεται στον σερβερ και αποστολη μερων του με mail σε συνεργατες. Με την εφαρμογή office 2008 η το excel 2008 μεμονομενο, θα μπορω να δουλέψω τετοια αρχεια οπως ακριβως και στο γνησιο excel? εχει τα ιδια εργαλεια? χρειαζεται μετατροπή φορματ για να τρεξει στο pc που θα το στειλω? Ειναι βασικο για μενα αυτα να γινονται οπως ακριβως στα windows και να μην χρειαζονται μετατροπές αφου ανταλασω τετοια αρχεια 10αδες φορες την ημερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βάλω το νέο installous. Τι στο διατανο κάνω λάθος ; Απο cydia δεν το εγκαθιστουμε; μπες εδω και ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 μπες εδω και ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες ;) Καλως τονα στο forum και παλι :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλως τονα στο forum και παλι :p Εχω αδεια για αυτο με βλεπεις χαλαρό... με εχουν πη$ηξει κανονικά στην δουλεια και παω με 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Εχω αδεια για αυτο με βλεπεις χαλαρό... με εχουν πη$ηξει κανονικά στην δουλεια και παω με 1000 Έστω και έτσι είναι καλά να σε έχουμε πάλι μαζί μας:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts