kkalog Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο,ετοιμάζονται πολύ αξιόλογα windows μηχανήματα σε στυλ imac, και με touch screen μάλιστα (στο σπίτι έχω ήδη το hp touchsmart).Ισως και με την έλευση των windows 7 να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Όπως είχαμε συζητήσει και παλιότερα στο forum, υπάρχουν εγγενείς αδυναμίες στο περιβάλλον windows να φτάσει την σταθερότητα και τις επιδόσεις του os x σε ίδιες προδιαγραφές υλικού και ο κύριος λόγος είναι η θεμελιώδης επιλογή της microsoft να υποστηρίζει ανοιχτό κατάλογο υλικού και περιφερειακών σε σχέση με την θεμελιώδη επιλογή της apple για ενα σχετικά αυστηρά προδιαγεγραμμένο περιβάλλον, συν βέβαια τις καταβολές του os x από το unix. Αλλά ας μην ξεφύγουμε από το θέμα! Καλή επιλογή σε ότι και αν κάνεις :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εμένα ίσα ίσα μου βγάζει την μέρα. Δηλαδή το βράδυ το βγάζω από την φόρτιση, το βάζω σε Airplane Mode, και το ανοίγω το πρωί που ξυπνάω(μεσημεράκι βασικά...:lol::lol:). Έ, μέχρι τις 10-11 το βράδυ θέλει πάλι.. Αλλά όλη μέρα το λιώνω...! Δεν κάνω τίποτα χωρίς να το σκαλίσω.;) Και όσο για την τιμή, μην περιμένεις να πέσει. Ούτε €1 δεν θα πέσει. Μόνο αν βγει νέο. Που αυτό θα αργήσει. Το επόμενο καλοκαίρι πάλι.;).. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 νορμαλ τηλεφωνηματα, λίγο internet, γενικα όλα απο λίγο. τωρα έχω ενα nokia Ν95 8g και η μπαταρια μου κρατάει τουλάχιστον 3 και μερικές φορές 4 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 νορμαλ τηλεφωνηματα, λίγο internet, γενικα όλα απο λίγο. τωρα έχω ενα nokia Ν95 8g και η μπαταρια μου κρατάει τουλάχιστον 3 και μερικές φορές 4 ημέρες. Γιάννη, αυτά τα νούμερα μην τα περιμένεις στο iPhone... Λίγο internet, μερικά τηλεφωνήματα με bluetooth που λες, λίγο παιχνίδι, λίγο GPS λίγο το ένα λίγο το άλλο.. Πάει η μπαταρία μέσα στην μέρα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 νορμαλ τηλεφωνηματα, λίγο internet, γενικα όλα απο λίγο. τωρα έχω ενα nokia Ν95 8g και η μπαταρια μου κρατάει τουλάχιστον 3 και μερικές φορές 4 ημέρες. τώρα θα έλεγα "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου" που λέει και η Μαρινέλα αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθώ...:lol: όπως και'να χει φίλε μου yanniskyr, μην προσπαθείς να συγκρίνεις αυτές τις συσκευές με τις άλλες τύπου nokia, se κ.λ.π. Δεν γίνεται. 1.5 με 2 μέρες max, σε βλέπω, τραβηγμένο από τα αυτιά που λένε. Αλλά και πάλι θα το δείς και μόνος σου, κανείς δεν μπορεί να σου πεί με σιγουριά οτι θα κρατήσει π.χ. τόσο... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Όπως είπα εγώ είμαι στο δωδεκάωρο.. Και αν θες να σου εξηγήσω με λεπτομέρεια τι κάνω ορίστε: 2 με 2:30 ώρες τη μέρα μουσική Από αυτό το δίωρο η μία ώρα είναι ταυτόχρονα με browsing ή ότιδήποτε άλλο με ανοιχτή συσκευή = αναμένη οθόνη κλπ και συνήθως πείραγμα που σημαίνει βάλε-βγάλε-κατέβασε εφαρμογές Πάντα ανοιχτό το 3G Exchange server για emails/calendar δουλειάς με push Gmail/Google Calendar/Google Contacts με fetch ανά 15 λεπτά Καιρός με 1 φορά την ώρα ανανέωση Notifications ανοιχτά (IM+, ping κλπ) Location Services ανοιχτά Brightness κάτω από τη μέση 15 λεπτά τηλέφωνα max - 1-2 sms: Ναι δε χρησιμοποιώ τηλέφωνο πολύ. Με αυτά είμαι στο δωδεκάωρο.. Βγαίνει το πρωί από τη μπρίζα κατά της 8 και ξαναμπαίνει το βράδυ. Δεν υπολογίζω τι γίνεται με το wifi.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 γιατί είναι πολύ κουραστικό να απλώνεις συνέχεια το χέρι προς την οθόνη χωρίς να το στηρίζεις πουθενά (όπως συμβαίνει όταν δουλεύεις με ποντίκι,που το χέρι στηρίζεται στο γραφείο). Και θυμήθηκα ότι σήμερα σε ένα άρθρο του CNet, αναφέρονταν ότι το concept της touch desktop οθόνης είχε δοκιμαστεί και παλιότερα, αλλά τελικά απορρίφθηκε λόγω ακριβώς αυτής της ξεκάρφωτης κίνησης του χεριού προς την οθόνη, που ονομάστηκε gorilla arm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Σημαντικό σε ένα email είναι να μπορείς να σώσεις τα attachments που έρχονται. Σε μη-jailbroken συσκευή δε γίνεται. Με jailbroken iphone απλά περνάει κάποιος το attachment saver και μπορεί σε συνδυασμό με το iFile να αποθηκεύσει ό,τι αρχείο του έρχεται όπου θέλει. Με την 3.0 μπορείς να σώσεις attachments κατευθείαν μέσα σε εφαρμογές τρίτων χωρίς jb. Δες για παράδειγμα πως το κάνει το GoodReader. Internet Browsing: Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει τον Opera σε WM συσκευή και τον Safari στο iphone και να πιστεύει ότι το browsing στον πρώτο είναι καλύτερο. Μιλάμε για άλλη εμπειρία. Τελείως ασύγκριτα. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να γράψω κάτι περισσότερο. Σε μη jailbroken συσκευές δεν είναι δυνατό το κατέβασμα αρχείου στο Safari. Με το jailbreak γίνεται περνώντας απλά το Safari Download Manager. Και πάλι, η Apple έχει δώσει τα κατάλληλα api's ώστε να μπορείς να κατεβάζεις αρχεία από το internet (δες ξανά το GoodReader για παράδειγμα). Διαχείριση αρχείων: Ίσως από τα πιο σημαντικά κομμάτια. Το iPhone OS είναι ένα κλειστό λειτουργικό. Αυτό σημαίνει ότι όταν παραλαμβάνεις τη συσκευή και χωρίς καμία επέμβαση σε αυτή δε μπορείς να δεις τα αρχεία που έχει μέσα. Αυτή είναι και η αιτία που χωρίς το jailbreak δε μπορείς να κατεβάσεις αρχεία από τον Safari, να σώσεις attachments και γενικά να κινηθείς με το γνωστό τρόπο. Το jailbreak τα λύνει τελείως αυτά τα προβλήματα. Κανονικότατη πρόσβαση στα αρχεία με file manager, zip-άρισμα αυτών και πολλά άλλα. Το κλειστό λειτουργικό δεν έχει καμια σχέση. Το μονο που λείπει στο iPhone είναι ένα iDisk για κεντρική διαχείριση αρχείων και η Apple μπορεί να το κάνει στη 4.0. Κάθε επιμέρους εφαρμογή για την ώρα έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δικη της διαχείριση αρχείων τόσο "τοπική" όσο και cloud. Αυτό που πολλοί ίσως εννοούν κλειστό OS είναι ότι όλες οι εφαρμογές στο iPhone τρέχουν "sandboxed", χωρίς να έχουν πρόσβαση στα ζωτικά αρχεία του συστήματος (πλην των επισημων API's της ίδιας της Apple) και στα ζωτικά αρχεία του χρηστη (όπως contacts ect). Αυτή είναι σοφή επιλογή και η μονη που μπορεί να επιτρέψει στη συσκευή να εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα χωρίς να επιφέρει τραγικά προβλήματα ασφαλειας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η εξέλιξη του λειτουργικού θα σταματήσει εδώ και η Apple θα πάψει να δίνει API's στους developers. Όμως η λογική του "sandboxing" θα πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά κατά τη γνώμη μου. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Επειδή παρόμοια σχόλια έκανε και ο Περικλής, όπως απάντησα και σε εκείνον, τα έχω υπόψη μου τα προγράμματα που αναφέρεις. Απλά ξεκίνησε μια κουβέντα για το αν το Iphone μπορεί να κάνει κάποια πράγματα όπως τα pda :) Ευχαριστώ πάντως για το τελευταίο. Δεν το γνώριζα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ναι το ξέρω, κουβεντούλα κάνουμε...:p Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για την Χρηση που κάνει, αντίστοιχη κάνω και γω. Με εξαίρεση τη μουσική. Και στη θέση της βάζω παιχνιδάκια. Αυτά και αν τρώνε μπαταρία. Πραγματικά, αν έχεις προϋπόθεση τη διάρκεια μπαταρίας, Ασε το μηλοφωνο καλύτερα. Όσο για τις πληροφορίες παραπάνω πραγματικά πολύ ωραίες. Δενωτα ήξερα καθόλου αυτά και θα συμφωνήσω στα λεγόμενα σου jg4. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ....................Το παπαρδελάκι(Sim Ejector νομίζω είναι το ακριβές όνομα)..................................Το παπαρδελάκι είναι ένα παπαρδελάκι που το βάζεις σε μια τρυπούλα από πάνω για να ανοίξει ένα συρταράκι που βάζεις εκεί την SIM. γεια σου ρε Αλεξη με το παπαρδελακι σου :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ειμαι 50-50 να ακυρωσω την προπαραγγελια του hd2...για αυτο τα λεω ...για να τα ακουω μπας και βαλω μυαλο...εστω και τωρα στα γεραματα:confused::O Φιλε ζαχαράκη, το hd2 είναι η καλύτερη συσκευή από πλευράς hardware αυτή τη στιγμή αλλα έχει τελείως απαρχαιωμένο OS που δε μπορεί να αξιοποιήσει τα προτερήματα της. Ούτε το chipset του snapdragon μπορεί να αξιοποιήσει, ούτε multitouch inputs, ούτε accelerometers ούτε gestures ενδογενώς. Κατά συνέπεια δε θα δεις εφαρμογές που αξιοποιούν το hd2. Η οθόνη του είναι τρομερή αλλα αυτό δε φτάνει... Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Κλεινω μηνα με το 3GS και δεν μου λοιπει καθολου το HD - το αντιθετο μαλιστα :D . Το thread του HD2 (αν κρινω απο τα τελευταια μυνηματα) σε λιγο θα μετατραπει σε " ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HD2 και παμε σε 3GS" :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Φιλε ζαχαράκη, το hd2 είναι η καλύτερη συσκευή από πλευράς hardware αυτή τη στιγμή αλλα έχει τελείως απαρχαιωμένο OS που δε μπορεί να αξιοποιήσει τα προτερήματα της. Ούτε το chipset του snapdragon μπορεί να αξιοποιήσει, ούτε multitouch inputs, ούτε accelerometers ούτε gestures ενδογενώς. Κατά συνέπεια δε θα δεις εφαρμογές που αξιοποιούν το hd2. Η οθόνη του είναι τρομερή αλλα αυτό δε φτάνει... ελπιζω να μην απογοητευτω....θα το παρω τελικα με οτι αυτο εχει να μου φερει σε αυτην την αποφαση μου.. δεν ειναι και τπτ τελικα,να παρω αργοτερα για 4η φορα iphone... ισως να ειναι και η καθοριστικη αυτη τη φορα :) Κλεινω μηνα με το 3GS και δεν μου λοιπει καθολου το HD - το αντιθετο μαλιστα :D . Το thread του HD2 (αν κρινω απο τα τελευταια μυνηματα) σε λιγο θα μετατραπει σε " ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HD2 και παμε σε 3GS" και εγω για εναμιση μηνα ημουν μονο με το 3g 16giga σαν κυρια συσκευη μου και δεν μου ειχαν λειψει τα wm...ισα ισα που ειχα ενθουσιαστει μαζι του και το εδωσα απλα γιατι το βαρεθηκα...γιατι,δεν χαλαγε,δεν κολαγε,δεν ειχα τπτ να του φτιαξω για να το κανω καλυτερο.. απλα μου ελειψαν καποια πραγματα που τα θεωρω δεδομενα με τα wm και το iphone τα εκανε μεν,αλλα με πολυ πλαγιο τροπο...και αυτο με κουραζε... πριν απο το iphone ειχα hd...το πουλησα αγοραζοντας το μηλοφωνο και τελικα ? το πηρα παλι,το εδωσα ενοψει Λεο,αλλα το ξανααγορασα λογω της μη αμεσης διαθεσιμοτητας του Λεο και αυτο εχω μεχρι σημερα ;) ειναι εθισμος η απλα βολεμα τα wm? θα μου δειξει το Hd2 τι μελλει γεννεσθαι... στο κατω κατω ολοι λογικοι θα ειμαστε??ας ειναι και ενας ανισοροπος στην παρεα (εγω) :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ελπιζω να μην απογοητευτω....θα το παρω τελικα με οτι αυτο εχει να μου φερει σε αυτην την αποφαση μου.. δεν ειναι και τπτ τελικα,να παρω αργοτερα για 4η φορα iphone... ισως να ειναι και η καθοριστικη αυτη τη φορα :) και εγω για εναμιση μηνα ημουν μονο με το 3g 16giga σαν κυρια συσκευη μου και δεν μου ειχαν λειψει τα wm...ισα ισα που ειχα ενθουσιαστει μαζι του και το εδωσα απλα γιατι το βαρεθηκα...γιατι,δεν χαλαγε,δεν κολαγε,δεν ειχα τπτ να του φτιαξω για να το κανω καλυτερο.. απλα μου ελειψαν καποια πραγματα που τα θεωρω δεδομενα με τα wm και το iphone τα εκανε μεν,αλλα με πολυ πλαγιο τροπο...και αυτο με κουραζε... πριν απο το iphone ειχα hd...το πουλησα αγοραζοντας το μηλοφωνο και τελικα ? το πηρα παλι,το εδωσα ενοψει Λεο,αλλα το ξανααγορασα λογω της μη αμεσης διαθεσιμοτητας του Λεο και αυτο εχω μεχρι σημερα ;) ειναι εθισμος η απλα βολεμα τα wm? θα μου δειξει το Hd2 τι μελλει γεννεσθαι... στο κατω κατω ολοι λογικοι θα ειμαστε??ας ειναι και ενας ανισοροπος στην παρεα (εγω) :lol::lol: Μεγαλυτερη κουραση και ξενερωμα ειναι να παιδευεσαι να φερεις κατι στα μετρα σου (wm γαρ) και στο τελος παλι να μην εισαι ευχαριστημενος. Μεγαλυτερη ευχαριστηση ειναι να εχεις κατι το οποιο ειναι ταχυτατο, δεν σε παιδευει και πλεον κανει σχεδον τα παντα και ολα αυτα κανοντας τα δαχτυλα σου να αισθανονται υπεροχα κατι το οποιο θα αργησει σε ανταγωνιστικη συσκευη. Για τα πιο πανω που λες, ειναι σαν να μου λες πχ εχω ενα pc το οποιο εχει καλη καρτα γραφικων και επεξεργαστη και παιζει games πολυ καλα και γρηγορα - αλλα εγω προτιμω ενα πιο αδυναμο μπας και το καταφερω να τα τρεξει λιγο καλυτερα απο τι μπορει.....διακρινω μια ταση μαζοχισμου με ολιγο σαδισμο μεσα, να το προσεξεις αυτο :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 διακρινω μια ταση μαζοχισμου με ολιγο σαδισμο μεσα, να το προσεξεις αυτο :p :lol: κανενας να μου προτεινει κανεναν καλο γιατρο για την κατασταση μου ??:lol::lol: αν και μαλλον την βλεπω ανιατη....:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 κανενας να μου προτεινει κανεναν καλο γιατρο για την κατασταση μου ??:lol::lol: αν και μαλλον την βλεπω ανιατη....:wacko: Αν με το να παιδευεσαι σου ανεβαινει η λιμπιντο παω πασο :p αρκει να μην παραπονιεσαι μετα, εκτος και αν αυτο ειναι απλα τα "προκαταρκτικα"! :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 κανενας να μου προτεινει κανεναν καλο γιατρο για την κατασταση μου ??:lol::lol: αν και μαλλον την βλεπω ανιατη....:wacko: Δε χρειάζεσαι γιατρό, αποτοξίνωση χρειάζεσαι. Ένα μηνα σε καμια Γαύδο με κάνα δυο "μωρά" παρέα αλλα χωρίς τηλέφωνο, υπολογιστή, internet και τα σχετικά και θα γίνεις περδίκι :p. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Αν με το να παιδευεσαι σου ανεβαινει η λιμπιντο παω πασο αρκει να μην παραπονιεσαι μετα, εκτος και αν αυτο ειναι απλα τα "προκαταρκτικα"! κλωτσιες θελω :worry: αλλα τελος παντων :happy: Δε χρειάζεσαι γιατρό, αποτοξίνωση χρειάζεσαι. Ένα μηνα σε καμια Γαύδο με κάνα δυο "μωρά" παρέα αλλα χωρίς τηλέφωνο, υπολογιστή, internet και τα σχετικά και θα γίνεις περδίκι :p. η αποτοξινωση πηγε να γινει με το iphone 3g,αλλα εκει που τα καταφερνα...με επιασε η στερηση για ταλαιπωρια και αυτοβασανισμο:lol: και να μαι παλι στα wm..:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 η αποτοξινωση πηγε να γινει με το iphone 3g,αλλα εκει που τα καταφερνα...με επιασε η στερηση για ταλαιπωρια και αυτοβασανισμο:lol: και να μαι παλι στα wm..:wacko: Άλλο το 3G, άλλο το 3GS Δημήτρη.. Αν το 3GS ήταν σαν το 3G, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το δοκιμάσω... Αλλά όταν μιλάμε για 2 και 3 και 4 φορές ταχύτερο στα ίδια πράγματα, απόδοση των γραφικών σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο... Και μιας και σε ξαναβλέπω ιδιαίτερα ενεργό, ρίξε μια ματιά στο blog του Πάνου, το νέο, το Think differnt..;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Άλλο το 3G, άλλο το 3GS Δημήτρη.. Αν το 3GS ήταν σαν το 3G, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το δοκιμάσω... Αλλά όταν μιλάμε για 2 και 3 και 4 φορές ταχύτερο στα ίδια πράγματα, απόδοση των γραφικών σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο... Και μιας και σε ξαναβλέπω ιδιαίτερα ενεργό, ρίξε μια ματιά στο blog του Πάνου, το νέο, το Think differnt..;) δοξα το Μεγαλοδυναμο,εχω την εμπειρια αλλα και την αυτογνωσια,να παιρνω τις αποφασεις μου μονος μου... αλλο η πλακα που κανουμε εδω μεσα περι διχασμου επιλογης αναμεσα σε hd2/iphone 3gs .... οταν ερθει η ωρα να αποφασισω θα το κανω επειδη θα εχω εγω αποψη...και οχι γιατι ο Πανος η ο καθε Πανος,εφυγε απο τα wm και πηγε στην apple...μην τρελαθουμε τελειως :confused: σεβομαι την προσφορα του και την εχω επιβραβευσει με τον τροπο που ελαχιστοι απο αυτους που εχουν βοηθηθει( σε υπερθετικο βαθμο μαλιστα )απο αυτον,τον εχουν επιβραβευσει... και κατι αλλο που μαλλον δεν το εχεις συνηδητοποιησει.... απο που εχεις την ιδεα οτι εγω δεν εχω δουλεψει 3gs??? το 3gs ξερω τι κανει ,για τον απλουστατο λογο οτι ειχα ενα για μια βδομαδα στα χερια μου ... ενος φιλου που μου το ειχε δωσει να του το στησω και παραλληλα το κρατησα γιατι ηταν σε ταξιδι...μεχρι να ερθει και να του το επιστρεψω.... το HD2 δεν ξερω τι θα κανει ....εκει κολαω....γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....:O και το iphone ΔΕΝ με γεμιζει οπως εγω θα ηθελα...παλι συμβιβασμο θα κανω αν το παρω.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δημήτρη, με παρεξήγησες.:O Να δεις κάποια βίντεο που συγκρίνουν το 3G με το 3GS..:confused: Δεν ήξερα ότι έχεις κρατήσει μια βδομάδα 3GS. Ήξερα για του φίλου σου, ήξερα ότι το είχες κρατήσει, αλλά όχι για τόσο καιρό.;) Σίγουρα έχεις γνώμη, και στο έχω πει, την σέβομαι και την ασπάζομαι σε πολλές περιπτώσεις. Και μετά από τόσο καιρό στα WM και στο κάθε λειτουργικό/πλατφόρμα, θα έχεις και τις απαραίτητες εμπειρίες για να βάλεις κάτω τα πράγματα και τα να καταλήξεις. Σου είπα να μπεις εκεί γιατί απλά γράφει μερικά σχόλια και παραθέτει μερικά βίντεο από κάποιες συγκρίσεις σε συγκεκριμένα πράγματα μεταξύ του 3G και του 3GS. Όχι για να « προσυλητιστείς» από αυτά που γράφει. Προς Θεού, δεν θα το έκανα αυτό. Ο καθένας κάνει αυτό που στην τελική θέλει. Άσχετα με το τι λέω εγώ, και ο καθένας. ;) Αλλά επίτρεψέ μου να σου πω ότι διαφορετικό θα ήταν να έκανες ότι ακριβώς ήθελες στο δικό σου τηλέφωνο, και διαφορετικό σε αυτό του φίλου σου.:worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δημήτρη, με παρεξήγησες.:O Να δεις κάποια βίντεο που συγκρίνουν το 3G με το 3GS..:confused: Δεν ήξερα ότι έχεις κρατήσει μια βδομάδα 3GS. Ήξερα για του φίλου σου, ήξερα ότι το είχες κρατήσει, αλλά όχι για τόσο καιρό.;) Σίγουρα έχεις γνώμη, και στο έχω πει, την σέβομαι και την ασπάζομαι σε πολλές περιπτώσεις. Και μετά από τόσο καιρό στα WM και στο κάθε λειτουργικό/πλατφόρμα, θα έχεις και τις απαραίτητες εμπειρίες για να βάλεις κάτω τα πράγματα και τα να καταλήξεις. Σου είπα να μπεις εκεί γιατί απλά γράφει μερικά σχόλια και παραθέτει μερικά βίντεο από κάποιες συγκρίσεις σε συγκεκριμένα πράγματα μεταξύ του 3G και του 3GS. Όχι για να « προσυλητιστείς» από αυτά που γράφει. Προς Θεού, δεν θα το έκανα αυτό. Ο καθένας κάνει αυτό που στην τελική θέλει. Άσχετα με το τι λέω εγώ, και ο καθένας. ;) Αλλά επίτρεψέ μου να σου πω ότι διαφορετικό θα ήταν να έκανες ότι ακριβώς ήθελες στο δικό σου τηλέφωνο, και διαφορετικό σε αυτό του φίλου σου.:worry: οταν μου δινουν τηλ να το στησω εγω,πιστεψε με το στηνω τις περισσοτερες των περιπτωσεων,στα μετρα τα δικα μου... το εστησα οπως ειχα το 3g μου γιατι ετσι θα ειχα αμεσο μετρο για συγκριση... εντυπωσιαστηκα με την ταχυτητα του και την αμεσοτητα του,για αυτο το λογο συνεχιζω να λεω οτι θελω ενα iphone αλλα με wm :!: αλλα επαναλαμβανω,παιρνοντας iphone θα ειναι πισωγυρισμα για μενα....;) ειναι πραγματα που στα wm τα κανω με 1-2 κλικ την στιγμη που με το iphone θελω ολοκληρο ταξιδι για να τα φτασω.... ειναι ο τροπος του file browsing,η καταγραφη κλησεων,ο τροπος διαχειρισης της storage card,η απολυτη απεξαρτηση του τηλ απο υπολογιστη και πολλα αλλα που το iphone δεν μου τα δινει καθολου η απλα μου τα δινει με πλαγιους τροπους,που εμενα με κουραζουν και μου την σπανε.... για αυτο λεω οτι δεν ειναι κινηση μπροστα για μενα να παρω παλι μηλοφωνο... ναι μεν πολυ καλο,αλλα...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 οταν μου δινουν τηλ να το στησω εγω,πιστεψε με το στηνω τις περισσοτερες των περιπτωσεων,στα μετρα τα δικα μου... το εστησα οπως ειχα το 3g μου γιατι ετσι θα ειχα αμεσο μετρο για συγκριση... εντυπωσιαστηκα με την ταχυτητα του και την αμεσοτητα του,για αυτο το λογο συνεχιζω να λεω οτι θελω ενα iphone αλλα με wm αλλα επαναλαμβανω,παιρνοντας iphone θα ειναι πισωγυρισμα για μενα.... ειναι πραγματα που στα wm τα κανω με 1-2 κλικ την στιγμη που με το iphone θελω ολοκληρο ταξιδι για να τα φτασω.... ειναι ο τροπος του file browsing,η καταγραφη κλησεων,ο τροπος διαχειρισης της storage card,η απολυτη απεξαρτηση του τηλ απο υπολογιστη και πολλα αλλα που το iphone δεν μου τα δινει καθολου η απλα μου τα δινει με πλαγιους τροπους,που εμενα με κουραζουν και μου την σπανε.... για αυτο λεω οτι δεν ειναι κινηση μπροστα για μενα να παρω παλι μηλοφωνο... ναι μεν πολυ καλο,αλλα...:O Αν είναι έτσι τα πράγματα, πάω πάσο, γιατί έχεις μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα του τηλεφώνου.:) Τα ίδια πράγματα κάνουν. Απλά με διαφορετικούς τρόπους.;) Και στο τέλος, αυτόν που σε βολεύει θα προτιμήσεις. Όχι αυτόν που θεωρείται πιο εύκολος. Εγώ αυτό έχω καταλήξει να πιστεύω.... Δες εσύ και το HD2 μιας και αποφάσισες να το πάρεις τελικά και αφού δεις πως τα πάει.. Τότε το ξανασκέφτεσαι.... Όσο για το πισωγύρισμα, δεν πιστεύω ότι θα είναι. Δεν ξέρω κατά πόσον έχεις δοκιμάσει κάποια πράγματα που μου πρότεινε εμένα ο Carpe για το τηλέφωνο, να δεις πως είναι τότε. Πως ανταποκρίνεται, πως αντιδρά, πως το βλέπεις τότε. Όχι ότι αλλάζουν ριζικά τις λειτουργίες, απλά σου προσφέρουν ορισμένα πράγματα παραπάνω. Και επίσης, υπάρχει τρόπος να κάνεις ένα κομμάτι της μνήμης partition και να το βλέπουν οι υπολογιστές σαν flashάκι. Ακριβώς όπως την κάρτα μνήμης στα WM. Με ένα πρόγραμμα του στυλ iFile από το Cydia, τότε έχεις κάτι σαν Memory Card και File Explorer.;) Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από αυτά που διαβάζω.;) Και μάλιστα, στο 32άρι, μπορείς άνετα να κάνεις ένα partition 8GB ή ακόμα και 16GB και να βάλεις εκεί μέσα τα πάντα... Και στην τελική, θέμα συνήθειας είναι. Αν είσαι διατεθιμένος να μάθεις κάτι διαφορετικό ή όχι. Κάποιοι είναι, κάποιοι όχι. Οι μεν πάνε από το HD στο HD2, οι δε από το HD στο 3GS ή σε κάτι άλλο... Και έτσι όπως είναι τα πράγματα πλέον, πισωγυρίσματα κάνουμε συνέχεια.;) Το νέο 3GS σε σχέση με το 3G, το νέο HD2 σε σχέση με το HD, το νέο Α' σε σχέση με το Α, κοκ... Σταθερότητα, προαγωγή, υποβίβαση.. Σχετικά είναι όλα αυτά. Αναλόγως την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας μας.;) Δεν υπάρχουν μόνο δύο όψεις(κατ'εμε πάντα) σε αυτά τα νομίσματα....;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts